Jon Ivar Johansen

Gründer, rådgiver og forfatter

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jon Ivar Johansen

Jon Ivar er en etterspurt foredragsholder, rådgiver, gründer, forfatter, blogger og tidligere leder på flere nivå og alpintrener for WC løpere. Han er en utfordrende og faglig sterk foredrags-holder. Jon ivar har skrevet 14 bøker i bl.a mestring, atferdsendring og atferdsøkonomi. Han er evidens- og forskningsbasert. Jon ivar gjennomfører også Webinarer på de tema som er omtalt i hans siste bok «Endringskoden» (Hegnar okt 2019). Boken er allerede en bestselger. For mer om Jon ivar, boken og atferdsøkonomi se www.marshmallow.no

Foredrag med Jon Ivar Johansen

Hvordan utvikle et "growth mindset" ?

Påstand; «Vi er alle født med et definert ("fixed") talent og evner, som vil bestemme hvor langt vi vil nå i livet». En slik innstilling kaller Dr. Carol Dweck et "Fixed Mindset". En innstilling som ødelegger evnen til læring, utvikling, og innovasjon. I dette foredraget skal vi se på konsekvensene av et "Fixed Mindset", gi konkrete eksempler og beskrive hvordan du kan utvikle et "Growth mindset" hos individer og team

Hvorfor blir de beste - best?

Professor Anders Ericsson, rwgnes som en av de fremste autoriteter i verden på hvorfor de beste musikere, idrettsutøvere, leger, selgere osv., blir best. Han har dokumentert, at talent er som en muskel som og utvikles avhengig av læringsbetingelsene vi er endel av i hverdagen. Jon ivar har jobbet med og basert på Ericsson sin vitenskapelige tilnærming i toppidrett og næringsliv i mer enn 20 år. Du vil lære hvordan vi alle kan utvikle "talentmuskelen"

Kan de fleste selgere lære seg å prestere på nivå med de beste?

I de fleste salgsbedrifter er det en uønsket stor variasjon mellom de beste og resten. Hva ville det bety hvis vi greier å forbedre prestasjon til de 70 % "nest beste" til et nivå med snitt av de 20 % beste? Tror du det er mulig? I dette foredraget vil du lære hva som skal til for å få "de nest beste" selgere til å prestere mye bedre

Jeg hater å tape, og det gjør du også!

Frykten for å tape er 5-7 gang større enn lysten på å vinne! Folk flest bekrefter seg selv og egne tanker og holdninger istedefor å endre de når vi vet vi tar feil! 80 % at oss tror de er bedre enn gjennomsnittet! Dette er tre eksempler på såkalte ubevisste kortslutninger (¨bias¨) hjernen gjør og som hindrer læring. Hvordan kan vi bruke denne innsikten om hjernens snarveier til å fremme læring slik at vi når de mål vi setter?

Jon Ivar Johansen har 44 vurderinger

Geir Bjarne Hov

8. februar 2017

Meny AS

6

Jon Ivar har både vha. foredrag og som engasjert rådgiver/sparringspartner gitt gode innspill både til meg som leder, og vår kjede til å ha «laserfokus» på de oppgaver som skaper resultater.

Angelica Montez De Oca

6. februar 2017

Grand Hotel Oslo

6

Jon er en veldig inspirerende og kunnskapsrik taler. Han bruker erfaringer fra sitt eget liv og karriere som engasjerer publikum. I dagens stadig skiftende verden er betydningen av emne «Change Management», svært relevant i dagens globaliserende miljø. Jon har en inspirerende måte for å få dem til å forstå fordelene og resultatene av å være fleksibel og løsningsorientert. I tillegg, betydningen av en persons ansvar for sin rolle i sitt eget miljø. Jon er en karismatisk taler med et stort påfyll av humor, noe som gjør det interessant for alle å lytte, lære og le!

Jan Petter Halvorsen

2. februar 2017

Marshmallow Group AS

5

Jon Ivar snakker fra hjertet og bruker sine egne erfaringer som gode ingredienser i sine presentasjoner. Jon Ivar har sett lyset i Atferdsøkonomi – og kunne prate i timesvis om dette uten å kjede en forsamling. Hans engasjement og entusiasme er ekte – og får mange tilhørere til å bli «disipler» av atferdsøkonomi. Læring og underholdning går hånd i hånd i Jon Ivars presentasjoner.

Harald Kolbjørnsen

1. februar 2017

Resultathuset

6

Jon Ivar er en inspirerende foredragsholder som utfordrer etablerte sannheter med dyp kompetanse i moderne atferdsøkonomi. Han bruker eksempler som alle kan identifisere seg med og gjør foredraget derfor mindre akademisk og mer anvendbart. Dersom man ønsker å mestre noe, er Jon Ivar et godt utgangspunkt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS