Jon Morten Melhus

Siviløkonom, komiker og forfatter

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jon Morten Melhus

Jon Morten Melhus holder svært humoristiske og begeistrede tilpassede foredrag for medarbeidere og ledere. Fordi de er faglig basert, er de krydret med inspirerende praktiske eksempler og tips, og Jon Morten  viser med betydelig glimt i øyet hvordan man skal skape mer entusiasme og engasjement på jobben – og dermed økt trivsel, mer fornøyde kunder/brukere og bedre resultater. Hans kreative og lekne faglige workshops engasjerer hele organisasjonen og legger grunnlaget for bedre intern kommunikasjon og en morsommere arbeidshverdag.  Jon Morten har også lang erfaring som konferansier på seminarer og middagsunderholder/-toastmaster på banketter. Jon Morten er utdannet siviløkonom fra NHH med bred ledererfaring (Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS, mm) og har erfaring som entertainer/standupkomiker. Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 50 000 eksemplarer.

Foredrag med Jon Morten Melhus

Humor og Begeistring: Latterlig Lønnsomt

I dette faglige, men svært underholdende foredraget påpeker Jon Morten Melhus viktigheten av humor og begeistring på arbeidsplassen for å skape gode prestasjoner og fornøyde medarbeidere, gjennom cases, forskning og humor.

Begeistringsledelse – Latterlig Lurt

Hvordan lederen får best resultater gjennom å motivere og inspirere sine medarbeidere: De fem elementene som skaper begeistring hos enhver medarbeider, de tre grunnleggende kjennetegn for begeistringsledelse, BegeistringsBarometeret – og humor.

Javisst er du kreativ!

For mer begeistring og bedre resultater på jobben. Foredraget fokuserer på hva som fremmer og hemmer kreativitet i grupper og organisasjoner, og omfatter i tillegg til teori og cases, også gruppeøvelser underveis. Melhus bruker her både sine personlige erfaringer fra ulike kreative arbeidsplasser og prosjekter, og har referanser til forskning og research på området. Alle er kreative, det handler mer om trening enn holdninger enn om egenskaper. Ideell innledning til workshop eller idédugnad!

«God leder – god lærer»

Skoleforedrag for lærere og rektorer om begeistring og involvering av lærere og elever Hvordan legge til rette for at lærere får anledning til å gjøre jobben sin best mulig? For å finne svaret på dette, har Pernille Dysthe og Jon Morten Melhus skrevet den mye omtalte boken «Riktig rektor?», som viser hvordan 11 fremragende rektorer og suksessrike barne-, ungdoms- og videregående skoler sørger for at møtet mellom lærer og elev blir best mulig.

Workshop: Skape bedre møter

Går dere ut av møtene med mindre energi enn da dere kom inn? Engasjér lederne og medarbeiderne i en sprudlende – men nyttig – tre timers workshop med Jon Morten for å øke energien i møtene og forbedre møterutiner og -struktur. Møter er den største skjulte kostnadsposten i de fleste virksomheter. Er dere 50 ansatte som bruker 5 timer ukentlig i møter, koster det virksomheten 7 million kroner i året. 20% effektivisering av møtene sparer 1-2 millioner kroner årlig.

Jon Morten Melhus har 2 vurderinger

Aud Sollid

19. november 2018

Forbundet for Ledelse og Teknikk

6

Leverte veldig bra, startet vår konferanse og fikk alle med seg fra første sekund. Mange gode tilbakemeldinger fra deltakere og anbefaler han gjerne videre. Både motiverende og morsomt, men relevans til vårt hovedtema, ledelse.

Nils-Petter Buer

13. februar 2017

Schenker AS

5

Vi syntes Mortens foredrag var motiverende og morsomt samtidig som det også hadde mye godt stoff rundt temaet. Det er ikke mange som klarer 90 minutter uten stopp og uten dødperioder. Mange gode tilbakemeldinger fra våre etter hans foredrag på slutten av vårt salgskick off i januar.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS