Talerlisten
Jon Morten Melhus

Jon Morten Melhus

Siviløkonom og komiker, blant Norges fremste rådgivere innen begeistringsledelse | Oslo

Beskrivelse

Jon Morten Melhus holder morsomme foredrag og er blant Norges fremste rådgivere og foredragsholdere når det gjelder begeistring og begeistringsledelse. Jon Morten er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har blant annet hatt lederstillinger i Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», og Stig og Stein Idélaboratorium AS. Morten har også erfaring som entertainer og standup-komiker. Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 50 000 eksemplarer. Han har vært konferansier og holdt over 1.100 foredrag/workshops for grupper fra 5 til 900 personer. Et foredrag alene gir sjelden langsiktige, varige endringer. Derfor legger Jon Morten ofte inn en kreativ workshop etter foredraget, hvor deltagerne selv jobber med hvordan de skal skape mer begeistring på sin arbeidsplass og få bedre resultater, som de jobber videre med etter samlingen. Han jobber med ledergruppen i forkant om hvordan de skal motivere medarbeiderne etter samlingen, og kan bistå med arrangement-forberedelser.

Se video av Jon Morten Melhus

Foredrag

Humor og Begeistring: Latterlig Lønnsomt

I dette faglige, men svært underholdende foredraget påpeker Jon Morten Melhus viktigheten av humor og begeistring på arbeidsplassen for å skape gode prestasjoner og fornøyde medarbeidere, gjennom cases, forskning og humor.

Begeistringsledelse – Latterlig Lurt

Hvordan lederen får best resultater gjennom å motivere og inspirere sine medarbeidere: De fem elementene som skaper begeistring hos enhver medarbeider, de tre grunnleggende kjennetegn for begeistringsledelse, BegeistringsBarometeret – og humor.

Javisst er du kreativ!

For mer begeistring og bedre resultater på jobben. Foredraget fokuserer på hva som fremmer og hemmer kreativitet i grupper og organisasjoner, og omfatter i tillegg til teori og cases, også gruppeøvelser underveis. Melhus bruker her både sine personlige erfaringer fra ulike kreative arbeidsplasser og prosjekter, og har referanser til forskning og research på området. Alle er kreative, det handler mer om trening enn holdninger enn om egenskaper. Ideell innledning til workshop eller idédugnad!

«God leder – god lærer»

Skoleforedrag for lærere og rektorer om begeistring og involvering av lærere og elever Hvordan legge til rette for at lærere får anledning til å gjøre jobben sin best mulig? For å finne svaret på dette, har Pernille Dysthe og Jon Morten Melhus skrevet den mye omtalte boken «Riktig rektor?», som viser hvordan 11 fremragende rektorer og suksessrike barne-, ungdoms- og videregående skoler sørger for at møtet mellom lærer og elev blir best mulig.

Salgsforedraget «TJEN PENGER SOM GRESS!»

Inspirerende salgsforedrag & workshop. Bestill et latterlig lønnsomt kick for å begeistre dine selgere i vintertunge stunder! Det er viktige for alle som selger produkter, tjenester eller ideer å holde motivasjon og engasjement oppe, og skape entusiasme hos sine kunder. Jon Morten Melhus gjennomgår suksessfaktorene for hvordan bedriften og den enkelte selger og kundebehandler skaper mer begeistring og bedre resultater. «A person without a smiling face must not open a shop» – Kinesisk ordtak

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Jon Morten Melhus har 1 vurdering

Nils-Petter Buer

13. februar 2017

Schenker AS

5

Vi syntes Mortens foredrag var motiverende og morsomt samtidig som det også hadde mye godt stoff rundt temaet. Det er ikke mange som klarer 90 minutter uten stopp og uten dødperioder. Mange gode tilbakemeldinger fra våre etter hans foredrag på slutten av vårt salgskick off i januar.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS