Jon Morten Melhus

Siviløkonom, komiker og forfatter

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jon Morten Melhus

Jon Morten Melhus holder svært humoristiske, begeistrede og tilpassede foredrag for medarbeidere og ledere. I travle og krevende tider med mye endring, er fokus på engasjement, fellesskap og involvering viktigere enn noen sinne. Jon Mortens foredrag er faglig basert og krydret med inspirerende praktiske eksempler og tips, og han viser med betydelig glimt i øyet hvordan man skal skape mer entusiasme, energi og samhold på jobben – og dermed økt trivsel, mer fornøyde kunder/brukere og bedre resultater. Hans kreative og lekne faglige workshops engasjerer hele organisasjonen og legger grunnlaget for bedre intern kommunikasjon og en morsommere arbeidshverdag. Jon Morten er siviløkonom fra NHH med bred ledererfaring og erfaring som entertainer/standupkomiker, konferansier og middagsunderholder/-toastmaster. Hans seks bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 40 000 eksemplarer. Ta kontakt!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jon Morten Melhus

Latterlig lur og lønnsom endring!

Behovet for endring resulterer i travle og krevende tider i de fleste organisasjoner. Da blir fokus på de interne relasjonene, samspillet, humor og trygghet svært viktig. Hvordan redusere motstand mot endring, holde prestasjoner og humør oppe og styrke fellesskapsfølelsen og energien når det koker, er blant temaene i dette faglige, men svært underholdende foredraget.

Begeistringsledelse – Se, Bli sett, Involvér

Et forfriskende foredrag om en av de viktigste forutsetningene for at en virksomhet lykkes: Hvordan lederen kan motivere og inspirere til best mulig resultater sammen med og gjennom sine medarbeidere. Om AMIGO, de fem elementene som skaper begeistring hos enhver medarbeider, og de tre grunnleggende kjennetegn for begeistringsledelse, BegeistringsBarometeret, bedriftskulturen – og humor.

Humor og Begeistring: Latterlig Lønnsomt

I dette faglige, men svært underholdende foredraget påpeker Jon Morten Melhus viktigheten av humor og begeistring på arbeidsplassen for å skape gode prestasjoner og fornøyde medarbeidere, gjennom cases, forskning og humor.

«God leder – god lærer»

Skoleforedrag for lærere og rektorer om begeistring og involvering av lærere og elever Hvordan legge til rette for at lærere får anledning til å gjøre jobben sin best mulig? For å finne svaret på dette, har Pernille Dysthe og Jon Morten Melhus skrevet den mye omtalte boken «Riktig rektor?», som viser hvordan 11 fremragende rektorer og suksessrike barne-, ungdoms- og videregående skoler sørger for at møtet mellom lærer og elev blir best mulig.

Workshop: Skape bedre møter

Går dere ut av møtene med mindre energi enn da dere kom inn? Engasjér lederne og medarbeiderne i en sprudlende – men nyttig – tre timers workshop med Jon Morten for å øke energien i møtene og forbedre møterutiner og -struktur. Møter er den største skjulte kostnadsposten i de fleste virksomheter. Er dere 50 ansatte som bruker 5 timer ukentlig i møter, koster det virksomheten 7 million kroner i året. 20% effektivisering av møtene sparer 1-2 millioner kroner årlig.

Kurs med Jon Morten Melhus

Workshop: Skap eller forny visjon og verdier

Skap bedre bedre internkultur ved å involvere hele organisasjonen i prosessen med å utvikle nye eller oppdatere eksisterende verdier og visjon. I løpet av noen effektive timer er medarbeiderne sveiset sammen i felles fokus på fremtid og hvordan veier videre bør være. Både private og offentlige virksomheter har gjennomført vellykkede verdi-workshops med Jon Morten Melhus.

Javisst er du kreativ! – Kreativ workshop på konkrete utfordringer

Engasjerende og effektiv workshop for bedre resultater på jobben. Workshop'en fokuserer på hva som fremmer og hemmer kreativitet i grupper og organisasjoner, teori, cases og gruppeøvelser. Under Melhus' ledelse jobber dere med konkrete utfordringer eller forbedringsområder for din virksomhet. Alle er kreative, det handler mer om trening og holdninger enn om egenskaper. Melhus har gjennomført flere hundre slike workshops omkring arbeidsmiljø, verdier, visjoner, mm.

Talerlisten mener

Jon Morten Melhus har to store styrker: Han har utdanning og erfaring innen ledelse, og han er morsom. Det gjør at han kan holde morsomme men likevel faglig fundamenterte foredrag om hvordan å skape en begeistrgngskultur på jobben eller i ledergruppen. En erfaren og populær foredragsholder.

2023 © Talerlisten AS