Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Julie Bauge

Seriegründer og crowdfundingekspert

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Julie Bauge

Gründergnisten i Julie Bauge ble tent i løpet av russetiden, og i løpet av mastergraden ved NTNUs entreprenørskole startet hun FlowMotion sammen med 3 medstudenter. Julie skrev masteroppgaven sin om hvordan lykkes med crowdfunding, og etter endt studie jobbet hun med FlowMotions Kickstarerkampanje. I løpet av 45 dager samlet FlowMotion inn 1,3 millioner dollar, og kampanjen er listet som en av de 150 mest suksessfulle kampanjene på Kickstarter. Etter FlowMotion ble Julie med i startupen timetoRIOT, en jobbformidlingstjeneste for den kreative industrien. I timetoRIOT har Julie hatt ansvar for vekst og har bygget tjenesten fra 3000-50.000 medlemmer på 2 år.

Foredrag med Julie Bauge

Fra student til seriegründer - å velge entreprenørskap som karrierevei

Julie forteller om hvordan gründerånden i henne ble vekket i russetiden, og hvorfor hun har valgt entreprenørskap som karriere.

Hvordan lykkes på med crowdfunding?

Julie har skrevet mastergrad om crowdfunding, og har selv gjennomført flere suksessfulle kampanjer. Blant annet jobbet hun med FlowMotion sin Kickstarter-kampanje som hentet inn 1,3 millioner dollar.

Julie Bauge har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS