Karin Hjertaker

Karin Hjertaker

Bedriftsrådgiver

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Karin Hjertaker

Karin Hjertaker er kjent for sin evne til å trollbinde publikum, og gang på gang får hun fantastiske evalueringer både på foredrag og kurs. I Confex er hun blitt kåret både som Årets Inspirator og Årets Motivator, og hun har også vunnet Årets Hederspris som Confex aller beste foredragsholder. Med sin solide faglige bakgrunn og lange erfaring, har Karin en unik evne til å gjøre innholdet relevant og virke inspirerende for personlig atferdsendring.

Hjemsted
Buskerud
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Karin Hjertaker

Arbeidsglede

På dette foredraget/kurset vil deltakerne få innsikt i forutsetningene for å få mennesker i "flytsonen", og konkrete eksempler på hvordan en kan skape motivasjon og arbeidsglede i hverdagen.

Endringsledelse

Dette foredraget/kurset fokuserer på hva som skjer med mennesker i endringsprosesser, og hva du som leder kan gjøre for at dine medarbeidere blir dine medspillere i prosessen.

Kommunikasjon

Dette foredraget/kurset kan Karin - etter ønske eller behov - vinkle mot ulike områder innen kommunikasjon og samspill. 1) Grunnleggende forståelse og praktiske verktøy for bedre samspill på jobben. 2) Hvordan håndtere vanskelige mennesker og situasjoner? 3) Hvordan gjennomføre "den vanskelige samtalen"?

Service

På foredraget/kurset får deltakere økt klarhet i forutsetninger for god service og service-kommunikasjon. Deltakeren få eksempler på konkrete verktøy for å utøve "eksellent" service.

2024 © Talerlisten AS