Kristin Undheim og Adina Aasebø

Kristin Undheim og Adina Aasebø

Medieviter (Adina) og Sosiolog (Kristin)

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Kristin Undheim og Adina Aasebø

I over femten år har Kristin Undheim og Adina Aasebø studert forbruksmønster i Skandinavia med særlig blikk på såkalte ”ledende brukere” eller forbrukspioneerer. De siste årene har de hatt spesielt fokus på utdannede kvinner i storby; en gruppe kvinner som er særdeles interessante for kommersielle aktører, fordi de antas å være innovatører på en rekke felt. Kvinnene er bevisste, de er innovative, de er kravstore og der de går følger andre etter. Samtidig er grundige data om dem ofte ikke tilgjengelig nok i de tradisjonelle databasene og markedsanalysene som tilbys. Adina og Kristins arbeid bygger på omfattende kvantitative og kvalitative data. Foredraget kan derfor vinkles inn mot ulike markeder og forbruksmønstre, for eksempel mat og drikke, reiseliv, transport, kultur, netthandel eller teknologi. Adina er til daglig partner i InSight. Kristin er høyskolelektor på Høyskolen Kristiania.

Foredrag

Lean forward: Hvordan kommunisere med Superkvinnen?

Foredraget gir deg svar på hvordan du kan nå frem til vår tids sterkeste forbruker. De er høyt utdannede, bor i storbyen og skaper og former nye livsstiler og forbruksmønstre. De er i en særstilling de mest interessante forbrukere for en rekke merkevarer. Vi snakker om den moderne Superkvinnen. For å kunne nå frem til disse kvinnene kreves innsikt i deres historier og hvilket språk de lytter til.

Talerlisten mener

Krtistin Undheim og Adina Broady Aasebø sitter på et unikt datamateriale om hvordan den moderne superkvinnen tenker og handler, og formidler innsikten med grundighet og relevante eksempler. Foredraget passer alle typer grupper som er opptatt av innovasjon, markedsinnsikt og forbrukeratferd.

Kristin Undheim og Adina Aasebø har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS