Morten Åsli

Morten Åsli

Flyger og gründer

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morten Åsli

Hva skal til for å oppnå det du drømmer om? Morten Åsli bestemte seg da han var ni år gammel: Han forteller: «Jeg skulle bli flyger i Forsvaret. Den dagen begynte jeg å forberede meg til å bestå opptak og seleksjon på Luftforsvarets Flygeskole. Min største drøm gikk etter hvert i oppfyllelse. Etter 19 år i Forsvaret, sluttet jeg, for å følge en ny drøm: Å jobbe for meg selv. Det var et stort sprang, og føltes som en av de mest risikable avgjørelsene jeg noen gang har tatt. Fire år senere, styrer jeg tiden min selv, og samarbeider med et av verdens største selskap, Lockheed Martin. Min erfaring er at det er lite som skal til for å oppnå det du vil, men du må samtidig vite hva du ønsker å oppnå.» Hvordan kan du få mest mulig ut av resten av ditt liv? De siste fire årene har jeg levert tilbud på offentlige anskaffelser for flere milliarder kroner, i hovedsak til Forsvaret. Jeg har også fått avlyst flere konkurranser som ikke har fulgt de krav som loven stiller.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Morten Åsli

Kunsten å fly

I 2016 gav jeg ut boken Kunsten å fly. I foredraget forteller jeg om hva som er forskjellen på gode og dårlige valg, og hvorfor det ikke er så lett å gjøre det vi vet er riktig. Etter et foredrag med meg, skal dere sitte igjen med motivasjon til å gjøre varige endringer, samt de verktøyene dere trenger for å sette i gang.

Forskjellen på suksess og fiasko

De fleste katastrofer er utløst av menneskelig svikt. Det er gjerne små banale feil, som får store konsekvenser. Tilsvarende er forskjellen på suksess og fiasko veldig liten. De som lykkes, vet at den største forskjellen ligger hos dem selv, og hvordan de tenker. I foredraget forteller jeg om hvilke menneskelige faktorer som styrer de valgene vi tar.

Offentlige Anskaffelser - Ikke for amatører

I Norge utgjør verdien av innkjøp over offentlig utlyste anskaffelser over 400 milliarder kroner årlig. Samtidig er Norge rangert som det mest korrupte landet i Norden. Dette er en farlig kombinasjon. Alle offentlige instanser er pålagt å følge Lov om Offentlige Anskaffelser. I foredraget går jeg gjennom lovens krav, og forklarer hvor enkelt det er å følge loven, og ikke minst, hva som blir konsekvensene av å ikke gjøre det. Jeg bruker eksempler fra egne opplevelser.

2024 © Talerlisten AS