Morten Duesund

Professor, foredragsholder innen forretningsutvikling

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Morten Duesund

Dr. Morten Duesund har jobbet med ledelse og forretningsutvikling mesteparten av livet, både i Norge og internasjonalt, og har en doktorgrad i verdiskaping, hvor han blant annet har forsket på hvordan det at vi fokuserer på verdien av ting, endrer måten vi gjør ting på. Mortens foredrag knytter seg til hvordan man kan påvirke andre gjennom måten vi kommuniserer på, inkludert å styrke teamenes motivasjon, driv, effektivtet og kultur. Morten snakker også om verdiskapning, team, kultur, samhandling og ledelse, på en måte som gjør det lett å forstå, og hans foredrag omtales som tankevekkende og med forløsende og humoristiske innslag. I tråd med hans fokus på verdiskaping legger han også opp til å skreddersy sine foredrag til tilhørerne.

Foredrag med Morten Duesund

Helse eller forretning, eller begge?

Foredraget tar for seg den daglige driften av helse-relaterte praksiser og klinikker, og ser helseperspektivet opp mot forretningsperspektivene på en måte som engasjerer og klargjør. Foredraget inkluderer betraktninger og vurderinger knyttet til ledelse, personalhåndtering, jus, personvern, og selvsagt bedriftseierskap og økonomi, og leveres med innlevelse, humor og engasjement. Foredraget holdes også som en del av en årlig serie i forbindelse med Klinikkeierkonferansen

Det vinnende teamet

Om Verdiskapning og Kultur. Foredraget, som blant annet bygger på teorier fra Heidegger og gruppepsykologi, samt nyere forskning, skildrer hvordan teambygging i prosjekter kan understøtte at teamet får en felles følelse av viktigheten av teamet og dets innsats, og dermed kan gi teamet en indre motivasjon og drivkraft, og hvordan en slik felles drivkraft kan få teamet til å yte langt mer enn man trodde var mulig.

Hvordan vi får det resultatet vi vil ha

Om brobygging og kommunikasjon. Foredraget, som bygger på temaet fysisk og metaforisk brobygging, tar for viktigheten av et klart språk og kommunikasjon, i både investeringer og i relasjoner med andre mennesker og grupper, og hvordan vi kan være klar og tydlige i vår kommunikasjon rundt hensikter, målsetninger og ambisjoner, for å sikre at vi får det resultatet vi vil ha.

Sommerfugleffekten

Foredraget bygger på effekten av å se det store bildet, også når vi gjør små tiltak, og hvordan også små tiltak kan ha svært store effekter - og skape verdi langt utenfor vår egen sfære

Digitalisering og mobilitet - verdi for hvem, og til hvilken pris?

Om Digitalisering, Mobilitet, Sikkerhet, GDPR, og om å skape verdi rundt GDPR og sikkerhet. I en verden hvor vi vil være mer og mer mobil, og ha tilgang på informasjon mens vi beveger oss, så stilles det større og større krav til sikkerhet og sikring av sensitiv informasjon. Dette foredraget tar for seg verdiskapningen som oppnås gjennom å tilgjengeliggjøre informasjon vs økte sikkerhetskrav, og hvordan et fokus på begge (security & privacy by design) kan bidra til enda bedre verdiskapning.

Morten Duesund har 5 vurderinger

Reidar Gjølstad

15. november 2018

Eget

6

Et engasjerende foredrag om sommerfugleffekten og verdiskapning. Det er en rød tråd hele veien og en forfriskende vinkling med tanke på verdiskaping! Mange humoristiske samt engasjerende eksempler. Gleder meg til å lese boken!

wuba kassahun

15. november 2018

Leder, Tannhelse Uten Grenser

6

Morten er en dyktig taler som vet å engasjere. Jeg har hørt hans foredrag både på Klinikkeieren konferansen og på Rotary foreningens møte. Hans foredrag om verdiskapning og sommerfugleffekten er både reflektert, humoristisk og engasjerende. Han får deg til å tenke og snakker av erfaring. Jeg anbefaler sterkt Morten for alle typer arrangement!

Geir Vengen Hansen

30. august 2018

DSS

6

Morten Duesund har en særegen og personlig fremføringsform. Han beskriver komplekse problemstillinger enkelt og gir grobunn for refleksjon. Budskapet når tilhørerne.
Jeg kan anbefalte Morten Duesund som en faglig kompetent og tydelig foredragsholder som skaper og gir rom for diskusjon. Jeg ser frem til fremtidige foredrag med Morten Duesund.

Marius R. Moldovanu

30. august 2018

MMS Helse AS - nord tannklinikk

6

Vi hadde gleden til å høre Morten et par ganger under Klinikkeieren konferanse. Han er veldig flink til å engasjere publikum i sine foredrager og til slut han klarer å skape en dialog isted av en monolog. Vi gleder oss til neste gangen!

Gorm Braarvig

27. august 2018

Generell rådgiver

6

Duesund har en unik stil. Budskapet når frem, og skaper diskusjon, og rom for diskusjon. Vi gleder oss til fortsettelsen, hans poenger rundt lederrollen gir plattform for mange spennende foredrag.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS