Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Pål Tømmerhoel

Pål Tømmerhoel

PR- og kommunikasjonsrådgiver

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pål Tømmerhoel

Pål Tømmerhoel er partner og fagsjef i PR og kommunikasjonsbyåret Goodwill. Han har mer enn 15 års fartstid som journalist og redaksjonsleder i landets største mediehus, og er i dag en populær rådgiver når bedrifter ønsker strategier, engasjerende PR og krisehåndtering. Han har i flere år fungert som rådgiver for flere av Norges mest kjente idrettsutøvere, og er levende opptatt av hvorfor organisasjoner, bedrifter og merkevarer skal benytte den gode historien til å øke salg og omdømme.

Foredrag med Pål Tømmerhoel

Asbjørnsen & co - den gode historien om DIN arbeidsplass

Gode historier skaper engasjement. Og engasjement bygger salg og omdømme. Hvordan kan du og din arbeidsplass bruke historiefortelling til å bli mer synlig? Hva er din helt spesielle fortelling? Hvordan finner du frem til den og på hvilken måte skal den fortelles? På en levende og humoristisk måte deler Pål Tømmerhoel erfaringer og hemmeligheter som din bedrift kan bruke i hverdagen.

Pål Tømmerhoel har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS