Rikke Soligard

Rikke Soligard

Gründer og leder av Begeistringsetaten

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rikke Soligard

Rikke Soligard er en sosial entreprenør, ildjsel, gründer og leder av Begeistringsetaten. I tillegg er hun høyt og lavt, og stadig på jakt etter nye metoder som kan utløse engasjement, tilhørighetsfølelse, felleskap og begeistring både på arbeidsplasser, i organisasjoner og i landets lokalsamfunn. Hun har bakgrunn fra salg- og servicebransjen, og var i 10 år butikksjef i bokhandlerkjeden Norli. Nå jobber hun som leder for Team Engasjement i SOS-barnebyer, med operativ ansvar for SOS-barnebyers barnehage-, skole- og frivillighetsprogrammer. Rikke er en levende engasjert foredragsholder, som med sin smittende entusiasme og et sammensurium av armer og bein engasjerer, berører og skaper en tro på at alt ER mulig, om man bare våger å tenke litt utenfor boksen.

Foredrag

Forandringskraft

Hør den elleville historien om hvordan Begeistringsetaten ble til, om filosofien som ligger til grunn og om alt det mulige umulige som plutselig kan utløses når man først bestemmer seg for å trå ut av komfortsonen og svinge tryllestaven. Det handler om begeistringens kraft og ringvirkninger, engasjementets byggesteiner og menneskets unike mulighet til å påvirke sine omgivelser.

Rikke Soligard har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS