Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen holder foredrag om positiv kommunikasjon og tilbakemeldinger på arbeidsplassen. Hun lærer bedriftens medarbeidere å gi hverandre tydelige og ekte tilbakemeldinger, ansikt til ansikt. Foredraget hennes er «spot on». Dere får tankevekkende innsikt i kommunikasjonens kraft, spennende øvelser og enkle teknikker som kan tas i bruk umiddelbart. Hennes budskap er relevant og morsomt- og passer for alle virksomheter som tar de ansattes kommunikasjon på alvor. Rita har jobbet med formidling i over 26 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre.

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

Takk for at du sier fra! 60 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Gi og motta tilbakemeldinger på jobb.

Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy.

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs.

Rita Enstad-Karlsen har 22 vurderinger

Maria Eikenes

20. februar 2020

Centro Asistencial Noruego

6

Centro Asistencial Noruego i Altea i Spania var heldige å få besøk av Rita Enstad-Karlsen. Hun holdt et inspirerende foredrag i «god kommunikasjon på arbeidsplassen» og fikk engasjert alle ansatte. Vi anbefaler henne på det varmeste og ønsker gjerne at hun har et oppfølgingskurs for oss.

Knut Kopperud

3. februar 2020

www.eventproduction.no

6

Rita holdt 4 timer workshop for vår kunde med svært gode tilbakemeldinger. Praktisk og høy nytte verdi. Engasjerende innslag over fire timer for 60 deltakerne (ledere) som også arbeidet i grupper med tema feedback. Det ble en fin dialog mellom Rita og deltakerne og ikke minst mellom lederne. Resultat ble en mer bevisstgjøring og forståelse for det å kommunisere og å gi hverandre feedback. Humor, tilstedeværelse og bra engasjement. Vi kan absolutt anbefale Rita -veldig bra!

Anne Grete Bjertness

27. januar 2020

Sirva AS

6

Rita Enstad-Karlsen var hyret inn av Sirva AS og hadde fått følgende bestilling: Positive kundeopplevelser skapes gjennom god intern og ekstern kommunikasjon. Vi fikk et engasjerende foredrag – de ansatte lyttet og fulgte engasjert med. Også de som vanligvis ikke er de som roper høyest fikk hun engasjert. Intern kommunikasjon speiler ut mot kundene, og noen og enhver fikk nok litt å tenke på. Feedback er viktig, og de fleste av oss har nok et forbedringspotensiale. Rita formidlet dette på en engasjerende og god måte, og jeg håper å få tatt dette med meg videre, både på jobb og privat! Anbefales!

Kristin Blikra

17. januar 2020

Scandic Hotels AS

6

Rita hadde foredraget – «Feedback på jobb» på Scandic Hotels sin Mat&fag på Scandic Ambassadeur i Drammen. Her var det kunder og ansatte som alle satte pris på hennes foredrag. I foredraget tar hun publikum med i dialogen underveis. Hun byr på seg selv. Er aktiv i foredraget, lever seg inn i hva hun formidler og har blikkkontakt med den enkelte. Gode eksempler til latter fra salen, men også til ettertanke. Alle har noe å ta med hjem og på arbeidsplassen. Nå har jeg konkrete mål jeg har satt meg for hva jeg skal ha økt fokus på. Jeg anbefaler gjerne Rita!

Stig Soland Kristoffersen

2. januar 2020

Time kommune

6

Rita klarte med sitt engasjement og sin formidlingsevne å nå publikum på en veldig god måte.
Hennes budskap traff blink, vi kan i så måte anbefale Rita for de som ønsker å lære mer om viktigheten av god kommunikasjon på en arbeidsplass.

Ragnhildur Nielsdottir

4. desember 2019

Veslelien

6

Rita Enstad-Karlsen-Karlsen ble invitert til oss på, Veslelien for å snakke omkring temaet Feedback i hverdagen. Hennes formidling av dette viktige temaet var både motiverende, engasjerende og lærerikt. Under foredraget formidler hun at hun både har faglig og erfaringsbasert kunnskap om tematikken. Hun byr på seg selv, bruker humor, skaper refleksjoner og trekker oss deltakerne med inn i tematikken. Denne dagen ga oss det vi håpet, nemlig lyst til å ha feedback som en viktig del av vår arbeidshverdag. Rita skal tilbake til oss, det har vi allerede bestemt.

Kari Haugerud Dahl

28. oktober 2019

Hov barnehage SA, Hønefoss

6

Rita Enstad-Karlsen kom som et friskt pust til barnehagen 25.oktober 19 og snakket om «Feedback på arbeidsplassen». Hun formidlet et faglig godt fundamentert budskap på en engasjerende, lettfattelig og humoristisk måte, til glede for alle som jobber i barnehagen. Vi sitter igjen med bedre muligheter nå til å være gode på tilbakemeldinger – både positive og konstruktive. Nå er det opp til oss å fortsette å øve. Jeg anbefaler henne på det varmeste hvis man er opptatt av å ha en ærlig, tydelig og vennlig tilbakemeldingskultur.

Ina Aurora Bakkevig

18. oktober 2019

Scandic Hotels

6

Rita var invitert til å snakke på Mat og Fag, et arrangement for Scandic Hotels sine kunder i Oslo. Et bredt og variert publikum, som alle satt som tente lys under hele foredraget. Hun tok opp temaet feed-back/kommunikasjon og engasjerte publikum på en helt unik måte. Mange av deltakerne ble igjen etter foredraget for å stille spm og ønsket mer tid med Rita. Jeg anbefaler Rita på det varmeste, jeg håper jeg selv sitter som publikum under Ritas neste foredrag.

Martine Strømmen Nicolaysen

18. oktober 2019

Ambita AS

6

Mat & Fag på Scandic Victoria Hotel fredag 18. oktober:
En super time med Rita idag spekket med gode tips til arbeidsglede presentert med snert og humor. Hun snakker om reelle ting man kan lett kjenne seg igjen i og latteren satt løst. Her fikk vi masse verktøy for å bedre kommunikasjon på ett proff måte. Jeg ser gjerne Rita igjen- kan anbefales og spesielt hvis man er ute etter å bli inspirert til å bedre arbeidsmiljø.

Charlotte Hellgren

17. september 2019

Schibsted Trykk Oslo

6

Rita Enstad-Karlsen holt et strålende og inspiserende foredrag om feedback/kommunikasjon for våre mellomledere. De var imponert over hennes kunnskap og evne til å formidle budskapet. Hun benytter masse humor, har glimt i øyet, hun engasjerer og kommer lett i kontakt med hele gruppen. Til slutt ga hun oss et verktøy for feedback og kommunikasjon som vi kommer til å jobbe videre med i vår organisasjon. Jeg anbefaler Rita på det varmeste!

Elizabeth Hunnestad

2. september 2019

Festningsgata Menighetsbarnehage, Menighetspleien, ALfheim bhg, osg 'solbakkeparken bhg i Halden

6

Etter evaluering sammen med de 4 andre barnehagene kan vi si at alle er superfornøyd i personalgruppene etter kurskvelden. Det var spennende, viktig, konkret, gode verktøy, humor, praktisk, gode øvelser, reflekterende, inspirerende, motiverende og du strålte 😊 Jeg personlig digger deg 😊 Du gav meg så mye ifht fremtreden, lyttende, inspirerende og inkluderende i måten å være på. Min take away i kveld; gi positive tilbakemeldinger, vær tydelig og ikke tenk personlig mht negativ/ korrigerende tilbakemeldinger. Tusen takk.

Julie Brørs Dahl

28. august 2019

Barnehage

6

Vi i Lillomarka barnehage fikk besøk av en engasjert og kunnskapsrik Rita. Dette var et innholdsrikt og konkret kurs som handlet om «Hvordan gi og motta feedback på jobb». Hun er engasjert og tydelig og får med seg publikum hele veien. Mange gode tips og råd som vi kan ta med oss i jobbhverdagen. Dette er absolutt noe vi skal jobbe videre med. Tusen tusen takk for et godt kurs, Rita!

Øyvind Bjølverud

17. juni 2019

Røysumtunet

6

Rita hadde foredrag for omlag 70 personer i vår helseintitusjon. Hun hadde en lettfattelig og klar formidlig av et meget viktig budskap knyttet til feedback. Hun engasjerte publikum på en god måte, slik at hun hele tiden holdt på de ansattes fokus. Hun vekslet godt mellom erfaringer, historier og teori. God oppsummering til slutt med «hjemmelekse» som bør kunne gjøre at man ser resultater i personalgruppen etter kurset. Anbefales på det sterkeste!

Anja madsen

29. april 2019

idavollen steinerbarnehage

6

Rita har i over et år hatt flere kurs hos os om gode tilbakemeldingsteknikker. Dette har vært svært lærerikt men også veldig enkelt å gå til. Rita er enormt flink på at få alle til å føle seg godt ivaretatt og sikre seg at hver enkelt får utbytte av kurset. Vi har hatt flere oppfølgningskurs samt kurs om team og lederutvikling. Vi anbefaler på det varmeste å ta kurs ved Rita.

Mona Klefsås

15. februar 2019

Hamar Kommune, Hjemmebasert Omsorg

6

Rita Enstad-Karlsen holdt foredrag for ansatte i Hjemmebasert Omsorg, Merkantile tjenester, Renhold og Vaktmestertjenesten. Tema var Feedbak på arbeidsplassen, måten vi kommuniserer på. Rita er kjempedyktig på dette. Hun bruker få powepointer, og får med dette en god dialog med de ansatte. Det var en aktiv «gjeng» som deltok. Rita «traff» de ansatte. De gjenkjente budskapet til Rita. Det var noe gruppearbeid som utfordret noe, men akkurat passe, slik at de ansatte følte seg komfortable. Dette er andre gang Rita er hos oss i Parkgården, Hamar Kommune, og vi inviterer henne gjerne igjen. Takk for en super dag Rita 🙂 Anbefales 🙂

Gunvor Næss Larsson

17. januar 2019

Apotek 1 Skårersletta

6

40 ansatte i Apotek 1 Skårersletta, Avd. Hjemmetjeneste, deltok på workshopen: «Hvordan gi og motta feedback på jobb», holdt av Rita Enstad-Karlsen. Vi er en relativt ny, hurtig voksende og multikulturell avdeling som jobber i åpent kontorlandskap, og vi så et behov for konkrete og nyttige tips for god kommunikasjon og økt samarbeid. Rita inspirerte samtlige med sitt engasjerende budskap. Hun er kunnskapsrik og tydelig og hun bruker humor og relevante eksempler som alle kunne kjenne seg igjen i. Praktiske øvelser bidro til at vi fikk med oss gode tips og enkle verktøy som vi bruker i det daglige arbeidet. Vi vil anbefale Rita på det varmeste!

Marianne Karlsen

15. januar 2019

Teglverket barnehage

6

Teglverket barnehage hadde besøk av Rita på et personalmøte, og det var stor begeistring for innoldet i kurset «Tilbakemeldingskultur». Vi er en stor barnehage som trenger å jobbe med gode kommunikasjonsformer og samarbeid, og dette var midt i blinken. Vi likte særlig godt at Rita har fokus på både avsender og mottaker i kommunikasjon, fordi begge parter trenger å ha et bevisst forhold til dialogen for at samarbeidet skal kunne bedre seg. Rita er lett å høre på, og vi satt som tente lys gjennom tre timer tross trangt om plassen og sent på kvelden. Vi skal jobbe videre med temaet med hjelp av Ritas tips og råd, og har allerede bestilt et oppfølgingskurs om noen måneder. Vi vil virkelig anbefale Rita som foredragsholder, hun traff oss alle godt!

Monica Rundhaug

15. november 2018

Etnedal kommune

6

Rita holdt workshop om feedback for alle lederne i kommunen på en samling i november. Tilbakemeldingene vi har fått på dette var at alle syntes det var svært nyttig, og engasjerende. Rita har gitt oss konkrete tips som vi kan ta med oss inn i hverdagen for å gi de raske og gode tilbakemeldingene, om de er negative eller positive. Rita er også god til å engasjere og holde på publikummet sitt, noe som gjør at vi opplever godt forhold mellom det vi trenger og det Rita hadde å lære oss. Anbefales!

Lena Gunnulfsen Haugen

12. mai 2018

TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF

6

Rita Enstad-Karlsen holdt en Work- shop om kommunikasjon og feedback på TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF. Rita hadde først en presentasjon om grunnleggende prinsipper for god kommunikasjon, samt viktigheten av feedback i hverdagen. Hun introduserte oss for en metode som gjør feedbacken enkel, konkret og nyttig. Deretter gikk vi sammen i team og øvde på de prinsippene vi hadde lært. Dagen var svært nyttig for oss, og ga oss et verktøy for feedback og god kommunikasjon som vi kan bruke videre i egen organisasjonsutvikling. Rita er kunnskapsrik, varm og tydelig i sin formidling. Metodene hun presenterer er enkle og anvendelige. Hun evner å skape kontakt med alle som er tilstede, og hun har et budskap som er svært relevant for alle organisasjoner hvor mennesker arbeider sammen.

Rigmor Vinskei Lindahl

6. februar 2017

Hospice Lovisenberg - Senter for Lindring og Livshjelp, Lovisenberg Diakonale Sykehus

6

Rita Enstad-Karlsen hadde et svært inspirerende foredrag for personalet på Hospice Lovisenberg, med tittelen «Takk for at du sier fra». Rita er svært god til å formidle sitt budskap, bruker humor og varme – og foredraget ga oss mye å ta med videre i hverdagen, både på jobb og privat. Vi har helt konkret benyttet et av hennes kommunikasjonsverktøy i kommunikasjonen med hverandre; det lille ordet «men» har blitt byttet ut med «og» – noe som har hatt en positiv effekt i kommunikasjonen. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS