Talerlisten
Robert Shaw

Robert Shaw

Produsent | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 50.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Beskrivelse

Robert Shaw (f. 1989) driver produksjonsselskapet Podprat som produserer en rekke podkaster for kjente personer og bedrifter. Han har bakgrunn som gründer, skuespiller og er fast foreleser på Westerdals Oslo Act i digital markedsføring. Han driver også sin egen podkast, Inkubatoren, hvor han intervjuer inspirerende gründere og tankeledere. I tillegg til produksjon holder Robert workshops, foredrag og kurs i podkasting. Med Robert får du inspirerende foredrag, workshops eller kurs, basert på konkret erfaring, forankret i din virksomhets behov, utfordringer og muligheter.

Foredrag

Skreddersydde il dine behov

Alle bedrifter har ulike idéer, ønsker og behov - og mange vet ikke hvor de skal starte. Robert skreddersyr foredrag og workshops konkret til din bedrifts behov, enten det måtte være konseptualisering, teknisk hjelp, markedsføring eller annet. Ta kontakt for skreddersydd hjelp til dine utfordringer.

.

.

.

.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS