Talerlisten
Robert Shaw

Robert Shaw

Podcaster og Gründer

Pris / 45 min

Kr 9 500,-

Beskrivelse

Robert Shaw driver gründerpodkasten Inkubatoren, og i løpet av kort tid gikk han fra å være underdogen i bransjen, til å lokke til seg gjester som Steve Wozniak, Bjørn Kjos, Øystein Spetalen, Jan Vardøen, Trine Sandberg og mange andre spennende gjester. Han har vist at det ikke er størrelsen på budsjettet og hvilket navn som står bak, som avgjør suksessen til en podkast, men at én enkeltstående person med mikrofoner til noen hundrelapper, kan kjempe side om side med podkastene fra de store mediehusene. Robert har bakgrunn som gründer, bomedhjelper og skuespiller.

Foredrag

Slik starter du en podcast lytterne (og sponsorene) vil elske!

Hva er det som gjør at en podkast lykkes? Det lanseres nye podkaster i fleng, men nesten like mange forsvinner - uansett hvem som står bak og hvilke budsjetter som spyttes inn. I dette foredraget får du konkrete strategier, tips og eksempler på hvordan du kommer i gang, hvordan du skiller deg ut, hvilket utstyr du trenger, "ninja"-markedsøring og hvordan du bygger opp en heiende fanskare. Etter dette foredraget vil du ha et stort fortrinn foran 99% av alle andre podkaster som lanseres.

Podkast: Æ'rre verdt det??

Jeg har lyst på en podkast, men er det noe for meg? Hvilke muligheter vil det gi? Hvordan kan jeg gjøre det billigst mulig og få mest mulig ut av det? Hvis du har stilt deg disse spørsmålene finner du svarene i dette foredraget! Her får du en solid oversikt over hva slags type podkaster som finnes, hvordan de drives, hva som trengs, hva som ikke trengs (!) og hvilke muligheter podkasting kan gi deg, lytterne, og eventuelle annonsører.

Nettverksbygging 1-2-3. Fra stalker til stalket.

Steve Wozniak, Bjørn Kjos, Øystein Spetalen og FBI? Hvordan i all verden klarer en totalt ukjent fyr på 27 og med sparkesykkel på ryggen å få slike gjester? I dette foredraget får du et solid innblikk i nettverksbygging, hvordan komme i kontakt med autoritetspersoner og hvordan bygge autoritet selv. Du vil få konkrete eksempler og tips både for telefon, e-post og personlige møter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.