Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Robert Shaw

Robert Shaw

Produsent

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Robert Shaw

Robert Shaw (f. 1989) driver produksjonsselskapet Podprat som produserer en rekke podkaster for kjente personer og bedrifter. Han har bakgrunn som gründer, skuespiller og er fast foreleser på Westerdals Oslo Act i digital markedsføring. Han driver også sin egen podkast, Inkubatoren, hvor han intervjuer inspirerende gründere og tankeledere. I tillegg til produksjon holder Robert workshops, foredrag og kurs i podkasting. Med Robert får du inspirerende foredrag, workshops eller kurs, basert på konkret erfaring, forankret i din virksomhets behov, utfordringer og muligheter.

Foredrag med Robert Shaw

Skreddersydde il dine behov

Alle bedrifter har ulike idéer, ønsker og behov - og mange vet ikke hvor de skal starte. Robert skreddersyr foredrag og workshops konkret til din bedrifts behov, enten det måtte være konseptualisering, teknisk hjelp, markedsføring eller annet. Ta kontakt for skreddersydd hjelp til dine utfordringer.

.

.

.

.

Robert Shaw har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS