Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Rune Almås Larsen

Mba, livsentusiast og forfatter

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rune Almås Larsen

Rune Almås Larsen er bare 43 år, men har allerede rukket å bli rammet av to hjerneslag. Han har kjempet seg ut av rullestolen begge gangene og har nå fått livet tilbake igjen. Rune var aktiv friluftsmann, livsnyter og besteg Aconcagua i 2011. Han er en kognitiv begavet dyslektiker med bokutgivelse (SlagkraftigeRune), som han har skrevet med én tommel på mobilen. Rune er uteksaminert med Bis (Bachelor i Information Systems) fra UOW og Mba (Master i Business Administration) fra UQ, med fordypning i Entreprenørskap og er sertifisert i Master personanalyse. Han har en tverrfaglig yrkesbakgrunn. Rune skreddersyr unike og slagferdige foredrag, balansert med galgenhumor. Disse er godt forankret i egen erfaring. En inspirator som vektlegger uforutsette omstillingsprosesser og gjenoppbygging.

Foredrag med Rune Almås Larsen

OMSTILLING | Den gyldne omvei

Vi har ingen garantier i livet.  over 20% av mitt livet har Rune omstilt seg etter at rammebetingelsene har endret seg. «Den gyldne omvei». En omvei byr ofte på bedre alternativer. Rune sier et klart Nei til Snarveier som han ser på som et selvbedrag.  Han fokuserer heller på aksept og deretter rehabilitering/gjenoppbygging gjennom mestring og en positiv holdning, griper mulighetene. Andre kan bygge trappen, men du må selv trå inn i den. Jeg tar utgangspunkt i et solid fundament.

LIVSGLEDE | Ingen vet hva morgendagen bringer

SlagkraftigeRune belyser fordelen av å benytte galgenhumor i motgang. Rune har fått sitt liv snudd på hodet 2 ganger etter hjerneslag. Begge gangene har han tatt kontroll over eget liv igjen. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Han er ikke bitter for det som har skjedd. Det har vært en lærerik prosess som har gitt han mulighet til å starte med blanke ark. Har tross alt vært heldig, det kunne gått så mye verre. I dette foredraget ønsker han å gi håp, selv ved dårlige utsikter.

Behovsrettet | Skreddersøm

Med utgangspunkt i slagkrFtigeRunes erfaring kan han skreddersy nye foredrag tilpasset dine behov. Foredrag kan spisses inn mot ulike tema som; mestring, Indpirasjon, måloppnåelse, drivkraft, ,livsglede, prosjektledelse, krisehåndtering og omstilling

Utvikling | LAGE GULL AV GRÅSTEIN

Hva ville du ofret for å få tilbake tilgangen til å leve eget liv? Med dette foredraget ønsker jeg å avklare spørsmålet- «Hva er det som gjør at noen lykkes? Flaks, drivkraft, eller holdning?» Lærdommen er overførbar til flere aspekter i livet.

MÅLOPPNÅELSE | Vi har ingen garantier her i livet.

Eventyrer som krasjlander kraftig. Johøyere vi er, dess hardere faller man. Mobilisere krefter til innsats når infrastrukturen er borte,inspirasjon til å tråkke sin egen sti. * Lagånd der kollektiv egoisme står sentralt for å styrke laget.

Rune Almås Larsen har 7 vurderinger

Ragnhild Knai

7. oktober 2020

Norges Blindeforbund

5

Rune Almås Larsen har vært på Hurdal syn- og mestringssenter med sitt foredrag «Lage gull av gråstein». Med sin sterke historie, var det lett å bli berørt som tilhører. Rune ,med sin væremåte og formidlingsevne, gjør historien levende og jeg som tilhører opplevde å komme nært innpå hans reise. Dette ble en opplevelse som jeg tar med meg videre. Jeg vil anbefale alle høre Rune holde foredrag.

Helen Crabtree Sørra

2. april 2020

Sigridkongressen 2020

6

«Bak fasaden – ingen er det du ser» var tittelen på årets Sigridkongress i Sandnessjøen. Foran ca 350 damer og noen menn, leverte Rune en sterk og tankevekkende historie om hvordan han har klart å reise seg etter to slag. «Er det bare det andre ser som definerer meg som person?» Rune tok oss med på reisen fra toppturen til Aconcagua, til nedturene som fulgte etter to slag, til nye toppturer gjennom rehabilitering og å komme seg ut av rullestolen. Rune er en dyktig formidler og historieforteller med humor og ord til ettertanke.

Odd Arnold Skogsholm

19. februar 2020

Alstahaug kommune

6

Dette er historien om hvordan sterk livskraft og evnen til aldri å gi opp kan gi utrolige resultater. Rune formidler en ærlig og sterk historie om hvordan han bokstavelig talt var på toppen av livet da han fikk et hjerneslag, og på tur mot toppen igjen fikk han et nytt. Rune gir seg imidlertid aldri. Gjennom foredraget tok han oss med på en ærlig reise gjennom både opp- og nedturer, godt ispedd både humor, alvor og en god dose selvironi.

Christina Moflag

18. februar 2020

Alstahaug kommune, psykisk helse og rus

6

Det var et tankevekkende og inspirerende foredrag Rune holdt på Sigridkongressen 2020. Foran en fullsatt sal fanget han publikum med sin sterke historie om å komme tilbake etter å ha vært nær døden to ganger. Ved bruk av selvironi, humor og alvor fikk han meg til å reflektere og føle takknemlighet over eget liv. Rune viser at med mål, pågangsmot og tålmodighet er det mulig å få bedre livskvalitet selv med et tilsynelatende håpløst utgangspunktet.
Rune har en historie å fortelle!

Anita Tangen Eliassen

31. januar 2020

Alstahaug kommune/Sandnes barnehage

5

Det var et gripende foredrag med en blanding av humor og alvor. En sterk historie om hvordan han har satt seg små mål og kommet seg sakte men sikkert tilbake til livet. Et levende eksempel på at man kan få til det meste bare er tålmodig og setter seg små mål underveis. Man går ut etter foredraget og har et annet perspektiv på livet.

Hege Torunn Hvalen

16. desember 2019

FGØS - NSF

5

Ingen vet hva morgendagen bringer. Et tankevekkende foredrag, holdt av en kar som bokstavelig talt vet hva det vil si å få livet snudd opp-ned over natten. Han har mobilisert krefter og humør og har trent seg opp etter to slag. Alle kan ha noe å lære av hans evne til å bygge seg opp mentalt og tro at «jeg kan», hvordan han målbevisst jobber og også av hans egne erfaringer som pasient i vårt helsevesen. Her er det lærdom å hente, for helsepersonell og andre, både faglig og menneskelig. «De største gleder i livet består i å utrette hva folk sier du ikke vil klare!» (Rune Almås Larsen)

Beate Gjessing

12. desember 2019

Nordland fylkeskommune, brønnøysund vgs

5

Dette var et flott foredrag,med mye rom for refleksjon. Vi fikk ta innover oss alvoret og mye kunnskapspåfyll ispedd humor. Passet perfekt for elever og lærere innen helse-og oppvekstfag i videregående. Vi fikk virkeliggjort mange av utfordringene son slagpasienter har og fikk økt kunnskap om viktigheten av å sette av tid og gi rom for å få forstå. Rune viste at pågangsmot og motivasjon spiller en svært viktig rolle for å beholde og skape økt livskvalitet. Et kraftig ,nært, følelsesladet og også humoristisk foredrag. Anbefales alle som vil lære mere om det å leve med sykdom. Mvh Beate, rådgiver i videregående skole.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS