Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Rune Almås Larsen

Mba, eventyrer og forfatter

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rune Almås Larsen

Rune Almås Larsen er bare 43 år, men har allerede rukket å bli rammet av to hjerneslag. Han har kjempet seg ut av rullestolen begge gangene og har nå fått livet tilbake igjen. Rune var aktiv friluftsmann, livsnyter og besteg Aconcagua i 2011. Han er en kognitiv begavet dyslektiker med bokutgivelse (SlagkraftigeRune), som han har skrevet med én tommel på mobilen. Rune er uteksaminert med Bis (Bachelor i Information Systems) fra UOW og Mba (Master i Business Administration) fra UQ, med fordypning i Entreprenørskap og er sertifisert i Master personanalyse. Han har en tverrfaglig yrkesbakgrunn. Rune skreddersyr unike og slagferdige foredrag, balansert med galgenhumor. Disse er godt forankret i egen erfaring. En inspirator som vektlegger uforutsette omstillingsprosesser og gjenoppbygging.

Foredrag med Rune Almås Larsen

OMSTILLING | Den gyldne omvei

Vi har ingen garantier i livet.  over 20% av mitt liv har jeg omstilt meg etter at rammebetingelsene har endret seg. «Den gyldne omvei». En omvei byr ofte på bedre alternativer. Jeg sier et klart Nei til Snarveier som jeg ser på som et selvbedrag.  Jeg fokuserer heller på aksept og deretter rehabilitering/gjenoppbygging gjennom mestring og en positiv holdning, griper mulighetene. Andre kan bygge trappen, men du må selv trå inn i den. Jeg tar utgangspunkt i et solid fundament.

LIVSGLEDE | Ingen vet hva morgendagen bringer

Jeg har fått mitt liv snudd på hodet 2 ganger etter traumatiske hjerneslag. Begge gangene har jeg har tatt kontroll over eget liv igjen. Jeg har en vilje og drivkraft som har fått meg til å bestige et av verdens syv høyeste fjell, og fått meg ut av rullestolen to ganger. Nå skreddersyr jeg unike og slagferdige foredrag, balansert med litt galgenhumor. Disse er godt forankret i egen erfaring. Jeg vektlegger uforutsette omstillingssprosesser og gjenoppbygging.

Behovsrettet | Skreddersøm

Med utgangspunkt i min erfaring kan jeg skreddersy nye foredrag spesialtilpasset dine behov. Foredrag kan spisses inn mot ulike tema som;mestring, måloppnåelse, drivkraft, fordommer,livsglede,prosjektledelse, krisehåndtering og omstilling

MENTAL HELSE | Bestfør- fullt brukbar!

Vi lever i en verden med store krav og høyt forventningspress. Teknologiutviklingen har gjort deling av informasjon enklere, dette gjør det lettere å sammenligne oss med andre. Dermed får vi en trekkspilleffekt hvor vi leker katt og mus i et jag etter å være bedre enn nestemann. Det blir da lett å pynte på sannheten; bedrive selvbedrag. Vi er alle individualister og oppfatter fordomsfulle kommentarer og adferd ulikt.Jeg har blitt svært nærtagende og prøver opprettholde en perfekt fasade.Umulig

Utvikling | Å lage gull av gråstein

Hva ville du ofret for å få tilbake tilgangen til å leve eget liv? Med dette foredraget ønsker jeg å besvare spørsmålet- «Hva er det som gjør at noen lykkes? Flaks, drivkraft, eller holdning?» Lærdommen er overførbar til flere aspekter i livet.

Rune Almås Larsen har 6 vurderinger

Helen Crabtree Sørra

2. april 2020

Sigridkongressen 2020

6

«Bak fasaden – ingen er det du ser» var tittelen på årets Sigridkongress i Sandnessjøen. Foran ca 350 damer og noen menn, leverte Rune en sterk og tankevekkende historie om hvordan han har klart å reise seg etter to slag. «Er det bare det andre ser som definerer meg som person?» Rune tok oss med på reisen fra toppturen til Aconcagua, til nedturene som fulgte etter to slag, til nye toppturer gjennom rehabilitering og å komme seg ut av rullestolen. Rune er en dyktig formidler og historieforteller med humor og ord til ettertanke.

Odd Arnold Skogsholm

19. februar 2020

Alstahaug kommune

6

Dette er historien om hvordan sterk livskraft og evnen til aldri å gi opp kan gi utrolige resultater. Rune formidler en ærlig og sterk historie om hvordan han bokstavelig talt var på toppen av livet da han fikk et hjerneslag, og på tur mot toppen igjen fikk han et nytt. Rune gir seg imidlertid aldri. Gjennom foredraget tok han oss med på en ærlig reise gjennom både opp- og nedturer, godt ispedd både humor, alvor og en god dose selvironi.

Christina Moflag

18. februar 2020

Alstahaug kommune, psykisk helse og rus

6

Det var et tankevekkende og inspirerende foredrag Rune holdt på Sigridkongressen 2020. Foran en fullsatt sal fanget han publikum med sin sterke historie om å komme tilbake etter å ha vært nær døden to ganger. Ved bruk av selvironi, humor og alvor fikk han meg til å reflektere og føle takknemlighet over eget liv. Rune viser at med mål, pågangsmot og tålmodighet er det mulig å få bedre livskvalitet selv med et tilsynelatende håpløst utgangspunktet.
Rune har en historie å fortelle!

Anita Tangen Eliassen

31. januar 2020

Alstahaug kommune/Sandnes barnehage

5

Det var et gripende foredrag med en blanding av humor og alvor. En sterk historie om hvordan han har satt seg små mål og kommet seg sakte men sikkert tilbake til livet. Et levende eksempel på at man kan få til det meste bare er tålmodig og setter seg små mål underveis. Man går ut etter foredraget og har et annet perspektiv på livet.

Hege Torunn Hvalen

16. desember 2019

FGØS - NSF

5

Ingen vet hva morgendagen bringer. Et tankevekkende foredrag, holdt av en kar som bokstavelig talt vet hva det vil si å få livet snudd opp-ned over natten. Han har mobilisert krefter og humør og har trent seg opp etter to slag. Alle kan ha noe å lære av hans evne til å bygge seg opp mentalt og tro at «jeg kan», hvordan han målbevisst jobber og også av hans egne erfaringer som pasient i vårt helsevesen. Her er det lærdom å hente, for helsepersonell og andre, både faglig og menneskelig. «De største gleder i livet består i å utrette hva folk sier du ikke vil klare!» (Rune Almås Larsen)

Beate Gjessing

12. desember 2019

Nordland fylkeskommune, brønnøysund vgs

5

Dette var et flott foredrag,med mye rom for refleksjon. Vi fikk ta innover oss alvoret og mye kunnskapspåfyll ispedd humor. Passet perfekt for elever og lærere innen helse-og oppvekstfag i videregående. Vi fikk virkeliggjort mange av utfordringene son slagpasienter har og fikk økt kunnskap om viktigheten av å sette av tid og gi rom for å få forstå. Rune viste at pågangsmot og motivasjon spiller en svært viktig rolle for å beholde og skape økt livskvalitet. Et kraftig ,nært, følelsesladet og også humoristisk foredrag. Anbefales alle som vil lære mere om det å leve med sykdom. Mvh Beate, rådgiver i videregående skole.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS