Signy Fardal

Erfaren leder og merkevarebygger

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Signy Fardal

Signy Fardal er en profilert og erfaren leder. Hun var journalist i Dagbladet, redaksjonssjef i Dagens Næringsliv og kommunikasjonsrådgiver i Gelmuyden Kiese før hun i 20 år var sjefredaktør og forlagssjef for merkevaren ELLE i Norge. Signy har solid kunnskap om mediebransjen, kommunikasjon, formidling, profilering, endringsledelse og kultur- og merkevarebygging. I februar 2020 ga hun ut boka Helt sjef – om kvinner og ledelse, sammen med Line L. Uppard. Boka fikk terningkast 5 i Dagbladet, som skrev at boka «inneholder kloke råd og velrettede spark» til kvinner som ønsker lederroller, men ikke helt får det til. Hovedbudskapet i boka er at det er ikke bare systemet som må fikses for å få flere kvinner inn i lederroller, kvinnene må selv ta tak i en rekke områder. Signy Fardal, som har lang erfaring med å lede kvinner, er kjent for å være tydelig, utradisjonell og uredd. Hun har også mye erfaring med å stå i – og håndtere- mediestormer, en erfaring hun gjerne deler med publikum.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Signy Fardal

Helt sjef

Det er kun 20 prosent av lederene i det private næringslivet i Norge som er kvinner. Samtidig regnes Norge som et av verdens mest likestilte land. Systemet må fikses, men det må også kvinnene. I dette foredraget, som inneholder forskning, egne erfaringer og nyttige tips, får kvinner klar beskjed om hva de må ta tak i; nemlig seg selv.

Kvinne er kvinne verst...eller?

Stemmer det at kvinner trekker opp stigen etter seg? Motarbeider kvinner hverandre? Og lever dronningbien? Liker ikke kvinner andre kvinner? Disse spørsmålene, og mange flere, får du svar på i dette foredraget.

Når det blåser...

Det er ikke bare politikere og ledere av store bedrifter som opplever at det kan være ganske ubehagelig å havne i medienes søkes; enten det gjelder de store riksdekkende mediene eller sosiale medier. Hvordan er det å stå i en "mediestorm"? Hvordan håndtere det som kan oppleves som et massivt negativ press? Signy Fardal har erfaringer og råd hun deler i sine foredrag.

2024 © Talerlisten AS