Solfrid Flateby

Årets taler 2023, inspirerende motivator

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby holder foredrag om ledelse, endringsledelse, arbeidsglede og  medarbeiderskap. Hun ble kåret til Årets taler av Talerlisten i 2023. Som tidligere toppleder og ledermentor, har hun bred erfaring fra å jobbe med arbeidsglede og bedriftskultur.

Med mye energi og humor når hun formidler, er Solfrid Flateby god på å få fram faglige budskap som treffer hver enkelt. Hun er spesielt god til å involvere salen. Publikum føler seg sett og hørt. Solfrid har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har unik innsikt fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor.

Solfrid Flateby er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har mottatt flere priser for arbeidet sitt med med ledelse, kommunikasjon og utvikling og blitt kåret til «Årets taler» av Talerlisten hele tre ganger (2019, 2021, 2023) Ingen andre foredragsholdere kan skilte med det samme.

Premium
Kursholder
Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Solfrid Flateby

FOREDRAG for medarbeidere uten lederansvar

Solfrid Flateby har bygget opp lederskoler, medarbeiderprogrammer, salgs- og servicekurs, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år, og derfor har hun hundrevis av foredrag, og masse materiell som hun «klipper og limer» fra etter hva akkurat du trenger til ditt arrangement eller oppdrag. Når det gjelder foredrag for medarbeidere eller medarbeiderskap som tema, kan Solfrid snakke om alt fra samarbeid, arbeidsglede, mangfold og endring til det å ta ansvar, selvledelse og kultur. Ta kontakt for å høre hva hun kan bidra med hos deg!

FOREDRAG for ledere og mellomledere

Solfrid Flateby har bygget opp lederskoler, medarbeiderprogrammer, salgs- og servicekurs, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år, og derfor har hun hundrevis av foredrag, og masse materiell som hun «klipper og limer» fra etter hva akkurat du trenger til ditt arrangement eller oppdrag. Når det gjelder ledelse og lederutvikling, har Solfrid både utdannelse og erfaring fra flere temaer som tillitsbasert ledelse, endringsledelse, kommunikasjon, motivasjon og selvledelse. Hun gir ofte helt konkrete tips og verktøy lederne kan bruke i sin hverdag – basert på hvem lederne er (topp-, mellom- eller fagleder).Ta kontakt for å høre hva hun kan bidra med hos deg!

Kurs med Solfrid Flateby

VERDIBASERT / TILLITSBASERT LEDELSE | Hva er det og hvordan gjør vi det?

Der ledelsen bare planlegger på bakgrunn av effektivitet og profitt, fungerer sjeldent optimalt. I moderne ledelse involverer man i steder ansatte, og utnytter deres kreativitet og kompetanse i alle ledd i virksomheten - gjennom tillit. Moderne ledelse har oftest større fokus på verdier; selskap og ledere som baserer sitt arbeid, sin motivasjon, tro og adferd på gode prinsipper og verdier. Verdibasert ledelse har ikke kun noe med myke verdier å gjøre, men med hva som får mennesker til å agere.

VERDIDUK | Når du vil aktivisere og engasjere de ansatte i kultur og arbeidsmiljø

Solfrid Flateby har utviklet et verktøy hun kaller «verdiduk», og har utviklet skreddersydde duker for flere enn 20 selskap. Verktøyet er nærmest laget som et «spill», hvor alle deltar, og det skaper god refleksjon, gode diskusjoner, vurderinger av dilemmaer i eget arbeidsmiljø - og gode innspill fra medarbeiderne. Ingen blir «sekretærer» eller utenfor i gruppeoppgaven, og duken passer godt for arbeid med kultur, arbeidsmiljø, salg, ledelse eller holdningsarbeid (skreddersys, min. 2 t).

Presentasjonsteknikk | Kurs og trening i å presentere mer profesjonelt, effektivt og engasjerende!

INNHOLD: Mål / planlegging / struktur, virkemidler og strategi, førsteinntrykk, lede publikum, engasjement og inspirasjon, verbal og ikke-verbal kommunikasjon (stemme / kroppsspråk), budskap og bruk av manus, trening / øvelse / tilbakemeldinger. Målet er å bli bedre til å engasjere og fremme eget budskap ut fra eget nivå og personlig stil. Flateby har hatt flere hundre deltakere på kurs i presentasjonsteknikk med strålende tilbakemeldinger.

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer bedre, og at publikum føler seg sett og hørt.

2024 © Talerlisten AS