Solfrid Flateby

Årets taler 2023, inspirerende spesialist på ledelse og arbeidsmiljø

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest populære foredragsholdere. Hun deler sin ekspertise om ledelse, endringsledelse, arbeidsglede og medarbeiderskap gjennom engasjerende kurs og foredrag. Hun er anerkjent som Årets kvinnelige taler av Talerlisten i 2018 og 2019, samt Årets Taler i 2021 og 2023 – en merittliste ingen andre kan matche.


Hennes bakgrunn som HR- og kommunikasjonsdirektør for selskaper som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche), samt erfaring fra offentlig sektor, har hun en bred og god forståelse for så vel offentlig som privat sektor.


Med en god kombinasjon av energi, humor og innsikt formidler Solfrid Flateby faglige budskap på en måte som treffer tilhørere. Hennes evne til å involvere publikum gjør at de føler seg sett og hørt.
Solfrid Flateby har satt spor med sitt glødende engasjement, en annerledes karrierevei og sitt sterke samfunnsengasjement. Gjennom mer enn 25 år har hun bygget opp lederskoler, verdiprogrammer og jobbet med å utvikle medarbeidere, ledere og selskaper. Solfrid har en unik evne til å engasjere publikum med sin energi, humor og innsikt, og hennes erfaring som tidligere toppleder og ledermentor gir henne en dyp forståelse for temaene hun snakker om.


Å engasjere Solfrid som foredragsholder vil ikke bare være en investering i å styrke bedriftskulturen og lederskapet, men det vil også bidra til å motivere og inspirere teamet ditt til å nå sine mål.

Premium
Kursholder
Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Solfrid Flateby

FOREDRAG for medarbeidere uten lederansvar

Solfrid Flateby har bygget opp lederskoler, medarbeiderprogrammer, salgs- og servicekurs, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år, og derfor har hun hundrevis av foredrag, og masse materiell som hun «klipper og limer» fra etter hva akkurat du trenger til ditt arrangement eller oppdrag. Når det gjelder foredrag for medarbeidere eller medarbeiderskap som tema, kan Solfrid snakke om alt fra samarbeid, arbeidsglede, mangfold og endring til det å ta ansvar, selvledelse og kultur. Ta kontakt for å høre hva hun kan bidra med hos deg!

FOREDRAG for ledere og mellomledere

Solfrid Flateby har bygget opp lederskoler, medarbeiderprogrammer, salgs- og servicekurs, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år, og derfor har hun hundrevis av foredrag, og masse materiell som hun «klipper og limer» fra etter hva akkurat du trenger til ditt arrangement eller oppdrag. Når det gjelder ledelse og lederutvikling, har Solfrid både utdannelse og erfaring fra flere temaer som tillitsbasert ledelse, endringsledelse, kommunikasjon, motivasjon og selvledelse. Hun gir ofte helt konkrete tips og verktøy lederne kan bruke i sin hverdag – basert på hvem lederne er (topp-, mellom- eller fagleder).Ta kontakt for å høre hva hun kan bidra med hos deg!

Workshop / inkludering av deltakerne

Solfrid Flateby holder ofte workshops i etterkant av foredragene sine, og hun har blant utviklet et verktøy hun kaller «arbeidsduk» (utviklet for flere enn 100 selskap). Verktøyet er nærmest laget som et «spill», hvor alle deltar, og det skaper god refleksjon, gode diskusjoner, vurderinger av dilemmaer i eget arbeidsmiljø - og gode innspill fra medarbeiderne. Ingen blir «sekretærer» eller utenfor i gruppeoppgaven, og duken passer godt for arbeid med kultur, arbeidsmiljø, salg, ledelse eller holdningsarbeid (skreddersys 100 % til din samling – krever forarbeid).

Kurs med Solfrid Flateby

Kurs med Solfrid Flateby

Solfrid Flateby holder konkrete, praktiske kurs med nyttige verktøy og individuelle tiltak i ledelse (grunnleggende ledelse, endringsledelse, å skape feedbackkultur m.m.), presentasjonsteknikk, kommunikasjon og ulike medarbeiderkurs. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år, med holdningen "Kurs må ikke bare tilføre ny kunnskap, men gi verktøy, forståelse og tiltak for hvordan man kan gjøre ting litt annerledes etter kurset". Altså endre adferd. Kursene er bygget på teori og vitenskap, men handler aller mest om hvordan: Hvordan deltakerne kan bruke kunnskapen de tilegner seg - konkret - i sitt eget, individuelle virke. Solfrid Flateby har bygget opp flere salgs-, leder- og arbeidsmiljøprogrammer for selskap som Coca-Cola, Reitangruppen, Fjordkraft, Personalhuset, Møller, SMB Norge, Tryg Forsikring m.fl., og flere av kundene hennes har vært kunder over flere år med flere, ulike programmer.

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. Hennes ekstraordinære tilstedeværelse er en av hennes mest fremtredende styrker. Hun stråler av energi og bringer alltid med seg en herlig dose humor når hun formidler sine faglige budskap. Ikke bare det, hun mestrer også kunsten å involvere salen på en måte som gjør at hennes budskap treffer enda sterkere, og publikum føler seg virkelig sett og hørt.

2024 © Talerlisten AS