Stefan Okstveit

Digital humanist og teknologioptimist

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Stefan Okstveit

Stefan Okstveit er digital humanist og teknologioptimist. Stefan har 25 års erfaring innen kommunikasjon og digitalisering. Stefan er en av Norges fremst eksperter på Gamifiction (spillbasert læring) og Growth Hacking. Han er en person med mye energi og engasjement som kan holde foredrag like godt på engelsk som på norsk.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Stefan Okstveit

Gamification - Hype eller revolusjon?

Gamification, eller såkalt spillifisering, handler om å bruke mekanismer fra spilldesign i situasjoner utenfor dataspill-verdenen. Hør om hvordan mekanismer fra spill kan brukes i alt fra brukerinvolvering, rekruttering, innovasjon og læring. https://www.tekna.no/kursarkiv/gamification--hype-eller-revolusjon-31888/

Gamification - hvordan bruke erfaringer fra spillindustrien til å skape kundeengasjement

TEKNA - Kundeservicedagene • Hva er gamification og hva kan vi bruke det til? • Hvordan kan din virksomhet skape og videreutvikle brukeropplevelsen ved riktig bruk av gamification og hvordan endre adferden til dine kunder og ansatte • Hvordan bruke gamification til å forbedre kundeservice

Growth Hacking by engaging your Tribe

NORWEGIAN CROWDFUNDING EVENT at DNB - Mediocre companies have teams - great companies have tribes! A presentation about - how to build your tribe and enable them to do your marketing and communication work. HAVE YOU HUGGED YOUR TRIBE TODAY?

ANFO - Fremtidens samarbeid er med mennesker du ikke kjenner … fremtiden er crowdsourced!

Den 3 industrielle revolusjon kommer og i veldig høy hastighet. En god måte å imøtekomme dette er for bedrifter å stimulere og tilrettelegge for sine ansatte, og egentlig hele verdikjeden sin til å jobbe smartere, raskere og mer innovativt. For å få det til kreves det at bedrifter tar i bruk nye samarbeidsteknologier, tilpasser arbeidsprosesser og ikke minst endrer holdninger. De må tørre å slippe mennesker til, rive ned siloer og være transparente skal de klare å hente ut dette potensialet.

2024 © Talerlisten AS