Tom Kjetil Olsen

Motivator, helsearbeider og livsnyter

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tom Kjetil Olsen

TK har jobbet med utrolig mange ting, fra salg og markedsføring til reiser og foredrag med kjendiser. Hele veien har gått seg til med positiv energi, stå på vilje og mot til å tørre å prøve. Jobbet innen salg og markedsføring i over 20 år. God kjennskap til kjededrift og arbeidsmiljø fra Expert, Telebutikken og Thorn Norge. TK har også 44 år som fotballspiller, idrettsaktiv, har erfaring fra mange felt. Å bygge arbeidsmiljø, skape positive tanker og ha riktig fokus er noen av TK sine egenskaper. Etter 13 år som helsearbeider, har det vært en spennende reise der evnen til å motivere har blitt enda viktigere, og som endte opp med motivasjonsboken «100 livsmotto, fra kjente og ukjente» i 2015. For TK er jobben viktig om du jobber 10 eller 100 timer i uka. Lær å bli flinkere til å gi av deg selv, og del med andre din positive tenkning. Å nyte livet er også viktig, TK har holdt over 350 foredrag om øl og mat, og driver i dag også Grønt kontor, og podcasten Motivasjonspreik

Foredrag med Tom Kjetil Olsen

«Hva skal til for å motivere deg?»

«Hva skal til for å motivere deg?» Med boken «100 livsmotto fra kjente og ukjente», over 100 motivasjons-episoder i podcasten Motivasjonspreik, har det å jobbe med motivasjon fått en helt egen betydning for Tom Kjetil. At jobben til daglig går ut på å motivere har også påvirket mye, når ofte samtalene der står mellom liv og død. «Hva skal til for å motivere deg», er et foredrag på en time, som bygger på motiverende samtaler med over 200 personer

The soul of craftbeer, en ølopplevelse

Hvorfor vinsmaking når du kan bli med på en internasjonal ølsmaking, der vi smaker på og får vite mer om tysk hvete, belgisk trippel, svensk export og engelsk IPA. Mikrobrygg fra 5 forskjellige land. Det kan også rigges, og gruppen eller arrangementet betaler for det ølet som blir servert

Motivasjon 2.0

Trenger du hjelp til å motivere kolleger eller deg selv? Jobber du med å ha trua? Å møte veggen når du egentlig trodde alt gikk på skinner? Et foredrag om livets mange opplevelser og om hvordan man lettest kan komme over tider i livet da det butter litt imot. Ved å ha utviklet motivasjon 2.0 og prosjektet "ut å yt" kan en time med gode vinklinger gi gode fremtidige løsninger. Etter 13 år i helse kan mye sies om det å holde motivasjonen oppe, og hva som bør være med i bagasjen.

Ølets verden, en smak i øl og mat

Lær mer om riktige valg av mat og øl. Hvordan erstatte vin med øl? Foredraget må inneholde smaker av mat og drikke, og foredraget egner seg best der det er tilgang til kjøkken og minimum 10 personer.

100 livsmotto fra kjente og ukjente

Bedriftsledere har det, kjendiser, artister og politikere har det. De største selskapene i verden har en visjon, og folk under sykdom får noe ekstra motiverende å jobbe med. Carpe Diem, Alt går, det er i motbakke det går oppover osv. Et spennende foredrag på 2 timer som tar for seg den "magiske" effekten slike motto har. Enten vi velger mottoet til Olaf Tufte, Jahn Teigen eller Per Fuggeli, Tom Stiansen eller Silya Nymoen. Endrer man sitt motto underveis i livet?

Kurs med Tom Kjetil Olsen

Ølsmakingskurs

Vil du lære mer om hvordan man smaker på øl, skiller enkelte ting som maltbruk, humlepreg og ikke minst kategori? Kan med kunnskapen imponere litt i sosiale settinger. Gjøre riktige valg til mat, og bli kjent med de ulike kategorier. Ipa er nødvendigvis ikke IPA, og en Stout er ikke nødvendigvis ikke en Guinness. Meld på gruppe, eller vennegjeng, prisene inkluderer utvalgt drikke og enkel snacks, samt 2 timer og 30 minutters foredrag.

Lær om bedre arbeidsmiljø

Har du eller dere utfordringer på jobben? Lær om det å bygge et godt arbeidsmiljø, og hvordan akseptere at vi ganske enkelt er forskjellig. Ikke bare gode råd, men også litt arbeid og planlegging i grupper.

Ut å yt

Lær å bruke nærmiljøet. Ikke bare tenk at skog og mark skal brukes til trening og hygge. Lær litt om hva speideren i deg ville gjort. Et perfekt foredrag der teambuilding og samarbeid er viktige elementer. Må gjennomføres ute.

Tom Kjetil Olsen har 1 vurdering

Ragnar Danielsen

19. april 2017

Statoil

6

Meget bra og gir innspirasjon og energi. Er en som legger ting fram slik at det er lett å se.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS