Tom Kjetil Olsen

Helsearbeider, forfatter og motivator

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tom Kjetil Olsen

Som helsearbeider og coach har Tom Kjetil jobbet mye med motivasjon. Fra trafikkskadde til kreftpasienter. Og lang erfaring med arbeid innen rus og psykiatri. I 2015 kom boken «100 livsmotto, fra kjente og ukjente». Dette ble starten på Tom Kjetil sin fasinasjon for motivasjon og livsmotto. Å ha jobbet som coach innen salg og markedsføring i ca 10 år, ga dette fokuset en helt ny mening. Og foredraget ble til. Et utrolig knippe med kjente idrettspersonligheter og næringslivstopper dannet grunnlaget for foredraget på 1 time og 30 minutter. I 15 år har Tom Kjetil jobbet som helsearbeider og fortsatt sitt fokus på motivasjon gjennom over 120 episoder i podcasten Motivasjonspreik. Tom Kjetil er også en engasjert person med en positiv og engasjerende formidling. Passer de fleste anledninger. TK har også en fascinasjon for øl og mat, og har holdt over 350 ølsmakinger. Og smakt på over 3500 forskjellige øl.

Foredrag med Tom Kjetil Olsen

Motivasjon 2.0

Motivasjon 2.0. Med boken «100 livsmotto fra kjente og ukjente», over 120 motivasjons-episoder i podcasten Motivasjonspreik, har det å jobbe med motivasjon fått en helt egen betydning for Tom Kjetil. At jobben til daglig går ut på å motivere har også påvirket mye, når ofte samtalene der står mellom liv og død. Motivasjon 2.0 er et foredrag på en time og 30 minutter, som bygger på motiverende samtaler med over 200 personer, og gir publikum en god opplevelse. Og skal definitivt motivere.

Veien til "drømmejobben"

Vi gjør alle viktige valg gjennom livet. Fra barndommen snakker vi om "jeg vil bli brannmann, eller politi". Ulike ønsker, og dette starter vi med i livene våre. Etterhvert blir det alvor, og vi gjør valg. Lær å bli mer bevisst på om det du har i dag er det du har mest lyst til. Lær enkle triks som gjør din hverdag i dag til en bedre og mer harmonisk hverdag. Kanskje hjelpe deg på vei mot "drømmejobben".

Totrinns-modellen

Har du noen ting som inspirerer deg? Tar du fri når du har fri? Din arbeidsgiver liker uthvilte og fokuserte ansatte. Vi gjør alle det beste vi kan, men ofte er ikke det nok. Vi må også være tilgjengelig når vi egentlig har stemplet ut, om ikke det forventes av sjefen, så er det mange som nettopp fortsetter å være i jobb-beredskap. Lær enkle grep for å gå ut og inn av "bobla".

Kurs med Tom Kjetil Olsen

Ølsmakingskurs

Vil du lære mer om hvordan man smaker på øl, skiller enkelte ting som maltbruk, humlepreg og ikke minst kategori? Kan med kunnskapen imponere litt i sosiale settinger. Gjøre riktige valg til mat, og bli kjent med de ulike kategorier. Ipa er nødvendigvis ikke IPA, og en Stout er ikke nødvendigvis ikke en Guinness. Meld på gruppe, eller vennegjeng, prisene inkluderer utvalgt drikke og enkel snacks, samt 2 timer og 30 minutters foredrag.

Tom Kjetil Olsen har 1 vurdering

Ragnar Danielsen

19. april 2017

Statoil

6

Meget bra og gir innspirasjon og energi. Er en som legger ting fram slik at det er lett å se.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS