Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Tom K Olsen

Tom Kjetil Olsen

Ølekspert, helsearbeider og motivator

Fra 8.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tom Kjetil Olsen

Øl er om ikke selve livet, så en god del av det. Fra første gjennomførte ølsmaking i 1997 til i dag har det blitt gjennomført over 400 ølsmakinger i hus og heim, og på lokale kulturhus, restauranter og puber. Med nøyaktige smaksløker så ligger det lagret over 3000 forskjellige ølsmaker. I tillegg til ølsmaking, så ble det å gi ut motivasjonsboken «100 livsmotto, fra kjente og ukjente», en ny hverdag for en helsearbeider som daglig måtte motivere store og små i den daglige jobben. Ved bruk av livsmotto (quotes) er dette en stor del av det som skal til å motivere både ledere, idrettsutøvere, og «mannen i gata». Som eventmaker har også de siste 15 årene gått med til å gjennomføre arrangement av ulike typer. Historie og mat, øl og mat m.m. Øl er ikke inkludert, og vil derfor variere litt i forhold til arrangementet. En verden der vi trenger mer motiverende innspill, presenterer TK sin erfaring med nettopp livsmotto.

Foredrag med Tom Kjetil Olsen

Øl fra bygd til by

Øl har en historie i Norge fra 2-300 tallet og frem til i dag. Og hvorfor ikke lære mer om veien ølet går frem til i dag. Gårdsøl med f eks Kveik, eller bybrygg som har blitt servert fra 1800 tallet og til i dag. Garantert et hyggelig foredrag, men mye historie, fortellinger og opplevelser, humoristiske historier, og mange egen-opplevelser. En gruppe, med ønske om egen smakspakke, ta kontakt gjerne på epost, eller via Talerlisten

The soul of craftbeer, en ølopplevelse

Hvorfor vinsmaking når du kan bli med på en internasjonal ølsmaking, der vi smaker på og får vite mer om tysk hvete, belgisk trippel, svensk export og engelsk IPA. Mikrobrygg fra 5 forskjellige land. Det kan også rigges, og gruppen eller arrangementet betaler for det ølet som blir servert

Motivasjon 2.0

Trenger du hjelp til å motivere kolleger eller deg selv? Jobber du med å ha trua? Å møte veggen når du egentlig trodde alt gikk på skinner? Et foredrag om livets mange opplevelser og om hvordan man lettest kan komme over tider i livet da det butter litt imot. Ved å ha utviklet motivasjon 2.0 og prosjektet "ut å yt" kan en time med gode vinklinger gi gode fremtidige løsninger. Etter 9 år i helse kan mye sies om det å holde motivasjonen oppe, og hva som bør være med i bagasjen.

Ølets verden, en smak i øl og mat

Lær mer om riktige valg av mat og øl. Hvordan erstatte vin med øl? Foredraget må inneholde smaker av mat og drikke, og foredraget egner seg best der det er tilgang til kjøkken og minimum 10 personer.

100 livsmotto fra kjente og ukjente

Bedriftsledere har det, kjendiser, artister og politikere har det. De største selskapene i verden har en visjon, og folk under sykdom får noe ekstra motiverende å jobbe med. Carpe Diem, Alt går, det er i motbakke det går oppover osv. Et spennende foredrag på 2 timer som tar for seg den "magiske" effekten slike motto har. Enten vi velger mottoet til Olaf Tufte, Jahn Teigen eller Hedda Foss Five. Tom Stiansen eller Silya Nymoen. Endrer man sitt motto underveis i livet? Bygget på boka

Kurs med Tom Kjetil Olsen

Ølsmakingskurs

Vil du lære mer om hvordan man smaker på øl, skiller enkelte ting som maltbruk, humlepreg og ikke minst kategori? Kan med kunnskapen imponere litt i sosiale settinger. Gjøre riktige valg til mat, og bli kjent med de ulike kategorier. Ipa er nødvendigvis ikke IPA, og en Stout er ikke nødvendigvis ikke en Guinness. Meld på gruppe, eller vennegjeng, prisene inkluderer utvalgt drikke og enkel snacks, samt 2 timer og 30 minutters foredrag.

Tom Kjetil Olsen har 1 vurdering

Ragnar Danielsen

19. april 2017

Statoil

6

Meget bra og gir innspirasjon og energi. Er en som legger ting fram slik at det er lett å se.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS