Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Vigdis Austrheim

Ekspert på avstandsledelse og hjemmekontor

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim inspirerer, utfordrer og har en entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være praktisk rettet i sine foredrag og kurs, bevisstgjør og skaper engasjement og eierskap. Vigdis er dyktig til å gi konkrete råd og tips til hvordan du kommunisere på avstand og digitalt. Du får energi og faglig påfyll, uansett om det er foredrag, webinar, workshop eller kurs. Vigdis vet hva som kreves nå, både som leder og medarbeider. Hun har selv lang ledererfaring fra norske og internasjonale selskap. Unik erfaring fra Cloud transformasjonsledelse og Microsoft hovedkontor i USA. Vigdis leveranse er underbygget av forskning og faglig forståelse, men praktisk i formen. Hun er glødende opptatt av å bevisstgjøre og er en etterspurt og ettertraktet foredragsholder. Vigdis leverer fagstoff, på norsk og engelsk, og har vært brukt av Confex, Tekna og Lederne i en årrekke. Offentlige, private, store eller små kunder, utallige fornøyde kunder av Vigdis. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) på avstand og hjemmekontoret.

Dette foredraget gir deg en mengde tips og påfyll i rollen som avstandsleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, relasjonsledelse og god kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun har ledet team fra hjemmekontoret, hun deler innsikt, masse tips og verktøy. Det blir latter og fag. Passer for ledersamlinger, store og små forsamlinger, også allmøter under korona perioden.

Du må ville det! (Et inspirerende foredrag som bidrar til endring!)

Stikkord til foredraget:  Du må ville ….gi det som trengs  Suksess er avhengig av den enkelte  Hva kreves av oss fremover  Hva gjør at noen team lykkes og andre ikke  Bevissthet i egen rolle  Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt Du får praktiske tips og Vigdis deler av egne tabber og suksesser fra endringsprosesser hun selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder og medarbeider. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger og team saml.

Hvordan holde motivasjonen oppe på hjemmekontoret nå

Nå har mange hatt ufrivillig hjemmekontor i lang periode og vi ser at den positive holdningen mange hadde i startet har endret seg. Så hvordan sørge for å holde seg motivert, både som medarbeider og leder? Hvordan utøve god selvledelse? Du får et online foredrag med inspirasjon og massevis av tips.

Ledelse og kultur bremser endringer og innovasjon

Hovedgrunner til manglende fremdrift eller liten innovasjonskraft ligger hos deg som leder eller i organiseringen og kulturen på arbeidsplassen. Du vil ikke at skje hos deg. Vigdis gir deg påfyll, tips og verktøy, om du er personalleder og medarbeider. Vigdis har lang ledererfaring, bla. fra Microsoft og hun har selv lang ledererfaring og vært rådgiver i Great Place to Work. Du kan ikke unngå å bli inspirert til handling.

Hvordan lede kunnskapsmedarbeidere og fagmiljø

Hvorfor trenger vi fortsatt ledere og hvordan kan du som leder tilhøre verdi i sterke fagmiljø. Hvordan lede krevende og fagsterke medarbeidere, få de til å trekke i samme retning, jobbe for teamet, støtte strategien, etterleve verdier og bidra til ønsket kultur. Vigdis har selv ledet sterke fagmiljø i nesten 20 år og øser av praktiske erfaringer, du får faglig påfyll, støtte, blir utfordret og får nyttige tips og praktiske verktøy.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand

Dette foredraget gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som fjernleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, ikke minst tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere

Hva får du dette til helt konkret. Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan bygger du en vekstkultur og leder gjennom endringer

En av dine viktigste arbeidsoppgaver som leder er å skape vekst og resultater, vekst for selskapet og vekst for medarbeidere. Hvordan du rent praktisk kan tilpasse din lederform til den forskning underbygger at gir best effekt nå, relasjonsbasert, tillit -, og transformasjonsledelse, vil du lære mer om på kurset. Hva driver motivasjon, mestring og tilhørighet og hvordan kan du forsterke dette som leder.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

Vigdis Austrheim har 37 vurderinger

Liv Anne Holst

30. september 2019

Bisnode Norge AS

6

Vigdis Austrheim var med oss som foredragsholder til «Smarte Beslutninger» i Palma. Hun snakket om hvordan man skal evne å få med seg medarbeidere gjennom endringer og samtidig evne å forsterke kulturen i endringsprosesser. Hun snakket også om hvordan ledelse vil være i endring fremover og om at menneskene må bli en leders strategi. Vigdis leverte meget godt fra scenen med en jordnær og konkret tilnærming til hva som er de viktigste driverne for å kunne være eller bli en god leder. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!

Håkon Olsvik Fjukstad

11. juni 2019

Confex Norge

6

Kursholdere i Confex som får 6, på en skala fra 1-6 av kunnskapsrike kursdeltakere er imponerende. Vigdis har fått dette gang på gang, med stadige kommentarer om hennes fantastiske engasjement og pedagogiske evner. Vigdis er dyktig, energisk og har alltid er smil på lur – med andre ord en glede å samarbeide med henne!

Britt Inger Kolset

7. mai 2019

Kongsbergregionen

6

Vi er superfornøyd med Vigdis sin innsats på vår digitaliseringskonferanse for 120 ledere i Kongsbergregionens 7 kommuner! Bestillingen til henne var at hun skulle utfordre og bevisstgjøre ledere i deres rolle som pådrivere for digitalisering. Vigdis har solid og oppdatert kompetanse om ledelse og teknologi. Hun leverte et forrykende og engasjerende innlegg som også inneholdt konkrete tips til hvordan ledere skal tilnærme seg denne viktige oppgaven. Selv om Vigdis sitt foredrag var helt på tampen av en lang konferansedag gikk de 40 minuttene som en røyk og bidro til et skikkelig energiløft for alle som var tilstede!

June Glomsaker

5. november 2018

Helse Stavanger HF

6

Ledermobilisering og lederutvikling har vært og er et viktig satsingsområde for Helse Stavanger HF. Vi må kunne arbeide i profesjonelle tverrfaglige team for å kunne tilby best mulig helsetjeneste. I år har vi hatt et spesielt fokus på temaet TEAM. – Hvordan skape vinnerteam? – Hvordan skape en kvalitetskultur med tydelig lederskap? Vigdis har vært til stor hjelp i dette arbeidet. Gjennom inspirerende foredrag har hun skapt en større bevissthet og energi rundt hvordan vi som ledere kan bygge vinnerteam, samt jobbe praktisk med eget team.

Narve Jordheim

4. mai 2018

Econa - Ledelsesnettverket

6

Vigdis sørget for mye energi og høyt engasjement blant 50 siviløkonomer på vårt ettermiddagsmøte 3.5.2018. Hun delte av sin lange erfaring, og ga oss god oversikt og struktur, og konkrete tips og øvelser å ta med i hverdagen. Samtidig utfordret hun hver enkelt til mer bevissthet om sitt lederskap og sin tilværelse. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne etter dette møtet.

Camilla Kristiansen

24. august 2017

Confex Norge AS

6

Confex har benyttet Vigdis som foredragsholder i en årrekke! Hun er fantastisk å samarbeide med og bidrar til høy kvalitet på kursene. Deltakerne våre gir henne topp-score, her er noen tilbakemeldinger: «For en fantastisk foredragsholder! Tydelig, inspirerende, og har autoritet», «Vigdis var rå! Temaer som traff meg. Hun formidlet tema som jeg var ute etter å få innspill på. Ledermodellen var blink!», «Vigdis var en helt fantastisk taler. Hennes utstråling, kompetanse og formidlingsevne var virkelig bra. Hun hadde fine punkter til hvordan bli en tydelig leder, og jeg sitter igjen med mye jeg kan jobbe videre med». Vi gir Vigdis vår varmeste anbefaling og gleder oss til vårt videre samarbeid!

Anne-Cecilie R Kran

8. januar 2017

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon

Vigdis var en fantastisk bidragsyter og foredragsholder på DSS’ siste ledersamling i vårt lederprogram «Digital ledelse». Hun var svært inspirerende, morsom å høre på, tydelig i innhold og med en masse konkrete og gode eksempler som var gode underveis i samlingen, men også har levetid i lederhverdagen etter samlingen. Jeg anbefaler henne varmt.

Mari Kårstad

2. januar 2017

Avinor

6

Har vært så heldig å være på 2 foredrag med Vigdis. Det første var på ledelseskurs i regi av Cofex – et fantastisk bra kurs hvor jeg satt igjen med mye lærdom, motivasjon og inspirasjon. Vigdis vet hva hun snakker om og hun snakker med en innlevelse og et brennende engasjement som får hele salen til å følge med. Dette var faktisk så bra at vi valgte å bruke Vigdis som foredragsholder/motivator/coach på vår neste seksjonssamling – dette var stor suksess. Hun er tydelig og kommer med konkrete, men enkle verktøy som er lett å ta med seg tilbake i arbeidshverdagen. Vi har hatt stor glede av denne samlingen med Vigdis også nå flere måneder i etterkant, og det vi lærte og kom frem til i fellesskap brukes fortsatt. Håper vi får muligheten til å jobbe med Vigdis igjen også ved en senere anledning, og vil anbefale alle til å melde seg på et foredrag med henne.

Morten Haslie

19. desember 2016

Norkart

6

Vigdis’ foredrag om teamledelse hos Confex var spot on! Vi fikk et godt foredrag fra en engasjert og inspirerende foredragsholder. Det var herlig å oppleve en foredragsholder som ikke gjemte seg bak PowerPoint og høytlesning fra denne. I etterkant av kurset er det hennes foredrag og hennes råd og praktiske eksempler jeg husker, og som sett i etterkant var de viktigste for meg. Vigdis’ framstillingsevne var personlig og levende. Foredraget har vært til stor nytte for meg i mitt arbeid som teamleder.

Elisabeth I. Rye-Florentz

15. desember 2016

Andhøy Data AS

6

Deltok på ledelseskurs på Confex i november 2016. Vigdis var holdt en inspirerende forelesning, fikk med meg mye nyttig lærdom som jeg allerede har tatt i bruk.

Therese V. Sørensen

13. desember 2016

Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

6

Vigdis er en svært dyktig foredragsholder og prosessveileder. Hun er målrettet, engasjert, forberedt på alt, og ikke minst hun tør å utfordre, uten å gjøre noe forlegen eller ubekvem. Vigdis har en unik fomidlingsevne. Hun har lang ledererfaring som hun deler raust av og en genuin interesse for de hun jobber for og med. Anbefaler Vigdis varmt for de som ønsker inspirasjon, leder- eller teamutvikling, og ikke minst for de som har et mål om å skape endring.

Johannes Nilssen

12. desember 2016

Statsbygg

6

Jeg deltok på et kurs Vigdis holdt i hvordan lede på avstand (geografisk, ikke mentalt distansert) hvor jeg plukket opp mange nyttige tips i hvordan engasjere medarbeidere som man sjelden møter fysisk. Hun delte gode råd og erfaringer fra sin tid i Microsofts ledelse, samt gode stalltips på digitale verktøy som forenkler hverdagen innen prosjektstyring og personaloppfølging. Vigdis leverer rett på sak, uten snikksnakk, og er tydelig på hvor viktig struktur og personaloppfølging er for å sikre suksess for en hver organisasjon. Jeg har blitt en bedre leder som følge av Vigdis’ kursing, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra mitt prosjektteam og min prosjekteier på de metodene og verktøyene jeg benytter fra kurset.

Marthe Lybak Greve

12. desember 2016

Statped

6

Jeg har vært så heldig å samarbeide med Vigdis om både åpne kurs mot definerte målgrupper, i tillegg til skreddersøm for Statped. Vigdis er en suveren samarbeidspartner, både når det kommer til å avdekke behov, utvikling, innhold og tilpasning. I Statped har Vigdis jobbet med kurs innen Fjernledelse, både for ledere og medarbeidere. Tema vi har jobbet med er kommunikasjon, motivasjon, ulike verktøy for fjernledelse og selvledelse. Kursene er praktisk rettet, og deltakerne utfordres til involvering og selvrefleksjon. Gjennom praktiske oppgaver hjelper Vigdis dem til å knytte ny kunnskap til egen praktisk. Hun er en motivator av de sjeldne, og tør å utfordre i situasjoner der det trengs. Vigdis er grundig, utforskende og en sann glede å samarbeide med.

Sissel T. Sola

12. desember 2016

Universitetet i Stavanger, IT-avdelingen.

6

Jeg har deltatt på foredrag med Vigdis Austrheim og kan sterkt anbefale hennes engasjement, tydelighet og ikke minst hennes ledererfaring! Hun er ekte og skapte stor begeistring!

Jannik Krohn Falck

12. desember 2016

Great Place to Work

6

Vigdis er meget dyktig og leverer konkret og praktisk. Hun deler konkrete verktøy og metoder som ledere kan ta med seg og bruke direkte. Vigdis tør også utfordre det etablerte i en kultur og lederskapet, noe som ofte er avgjørende for å kommer dit man ønsker.

Hildegunn Isene

12. desember 2016

Helse Vest IKT

6

Eg er heldig å ha fått oppleve Vigdis to ganger. ein gong på eit 2-dagerskurs om «ledelse på distanse» og så på eit spesialdsydd oppdrag for mi eiga leiargruppe på nokre timar. Ut frå dette kan eg trygt gå god for henne som ein inspirerande kurshaldar. Eg har sjelden opplevd slik glød og samtidig så matnyttig innhald i kursa. Vigdis virker godt forberedt og «treffer» sitt publikum knallgodt med tema og fengande oppgåver. evt «heimelekse» om kurset er så kort som det var i leiargruppa vår. Ho bruker forskning og tilgjengelege rapportar som grunnlag for dagens tema, og fyller på med døme frå eigen erfaring og framstår difor ekstra truverdig. Ser du at denne føredraghaldaren skal komme til ein plass nær deg, og vil prate om eit tema du ønsker å fordjupe deg i. kan eg berre sei ein ting: meld deg på!

Bo Sørensen

12. desember 2016

Kinnarps

6

Jeg har hatt gleden av å høre flere foredrag med Vigdis Austrheim. Dette er en foredragsholder som med stort engasjement og lang leder-erfaring fra flere internasjonale selskaper, har mye å bidra med.

En trygg og godt forberedt foredragsholder, som på en energisk måte involverer sit publikum i foredragene.

Morten Schjelderup

12. desember 2016

Bane NOR (Jernbaneverket)

6

Med profesjonell, positiv og energisk tilnærming har Vigdis ved flere anledninger gitt meget gode foredrag innen ledelse, digitalisering og endring hos oss. Foredragene har vært inspirerende og samtidig til ettertanke.

Anbefaler Vigdis på det varmeste til givende foredrag i store og små forsamlinger.

Annicken R. Day

11. desember 2016

Corporate Spring

6

Vigdis er en herlig, inspirerende og engasjerende foredragsholder som gladelig byr på seg selv, bringer masse energi og har glimt i øyet som hun kombinerer med stor kunnskap og praktisk erfaring i de temaene hun snakker om.

Bjørn O. Hopland

11. desember 2016

Smart endring AS

6

Vigdis er veldig god til å både levere inspirerende innhold samtidig som hun gir konkrete tips du som leder kan bruke. Hun brenner for god ledelse der du er tett på medarbeiderne selv om du fysisk befinner deg langt unna og tar i bruk de digitale kommunikasjonsverktøyene vi alle disponerer til både medarbeidersamtaler og uformelle virtuelle kaffemøter. I en stadig mer digital hverdag der du ikke ser medarbeideren må ofte må ledelse gjøres mer bevisst enn noen gang. Det kan Vigdis bedre enn noen andre jeg vet om.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS