Vigdis Austrheim

Ekspert på avstandsledelse og ny normal

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim har holdt foredrag og kurs om avstandsledelse i over 10 år og anerkjent som eksperten på området. Hun deler erfaringer som både ledere og medarbeidere kan bruke for å samarbeide bedre i sin hverdag. Hennes kunnskap, energi og erfaring om ledelse er velkjent og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger på alle foredrag. Vigdis deler raust av egen læring, suksess og feil, hun er inspirerende og praktisk orientert i alle sine leveranser. Vigdis ble nominert til årets foredragsholder 2020 blant Talerlistens 600 foredragsholdere. Hun har gjort en spennende karriere gjennom tretti år i IT -bransjen, fra grunder til topplederroller og på Microsofts hovedkontor i USA. Hun har unik erfaring med endringer og digital transformasjon som deles på en jordnær og engasjerende måte. Vigdis er opptatt av kontinuerlig utvikling og forskning. Foredragene oppleves relevant og tilpasses deg som kunde. Vigdis anbefales av samtlige av hennes kunder, store og små, offentlige og private. Du får garantert tilført verdi og inspirasjon. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) nå i den nye normalen, post-corona

Større krav til fleksibilitet, hybrid arbeidsform og læring fra Korona perioden setter nye krav til oss, til relasjoner, til motivasjon og samspill. Vigdis snakker av erfaring, hun kan avstandsledelse, og har selv jobbet hybrid bla. i Microsoft og Cisco. Vigdis deler trender, gode eksempler fra mange ulike norske arbeidsplasser, det blir innsikt, masse tips og praktiske verktøy. Det blir latter og fag. Passer for ledersamlinger, store og små forsamlinger, og kan tilpasses medarbeidere.

Du må ville det! (Et inspirerende foredrag som bidrar til endring!)

Stikkord til foredraget: Du må ville ….gi det som trengs  Suksess er avhengig av den enkelte  Hva kreves av oss fremover  Hva gjør at noen team lykkes og andre ikke  Bevissthet i egen rolle  Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt Du får praktiske tips og Vigdis deler av egne tabber og suksesser fra endringsprosesser hun selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder og medarbeider. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger.

Fire favoritt verktøy og en stor dose tips til god selvledelse på hjemmekontoret.

Du får et online eller fysisk foredrag med inspirasjon og konkrete verktøy for hvordan du kan jobbe bra fra hjemmekontoret. Hvordan selvleder du deg selv slik at du får god prestasjon og balanse. Ikke minst holder motivasjonen oppe over tid.

Engasjerende nettmøter på 1-2-3

Lei av kjedelige Teams møter? Du er ikke alene. Og det blir ikke færre digitale møter, og de blir enda mer komplekse å lede når de blir hybride. Så hva kan du gjøre? Hvordan forberede deg, gjennomføre og avslutte digitale møter. Hvordan sikre at deltagerne engasjerer seg og holder fokus på deg og møtet, ikke på eposter og klesvasken. Vigdis inspirerer med erfaringstips, og du får selv ta del i et engasjerende møte, gjerne digitalt. Du vil ikke kjede deg og tar garantert med deg noen tips.

Hvordan skape team og kultur når du ikke har medarbeidere inne på kontoret?

Hva skal til for at en som trives så godt, alene på hjemmekontor, bidrar til teamet? Hva skal til for å få til følelse av samhørighet når medarbeidere er spredt rundt i på distriktskontor, hjemmekontor eller rundt i verden. Er det i det hele tatt mulig å medarbeidere til å kjenne på team følelsen når mesteparten av dialogen er digital? I dette foredraget får du inspirasjon og praktiske tips av Vigdis slik at du får til kulturen og team dynamikken du ønsker. Hun øser av erfaring og verktøykassen.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand og i en mer hybrid verden

Dette foredraget gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som leder av team som geografisk spredt og med noen på hjemmekontor. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, ikke minst tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere

Hva får du dette til helt konkret. Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan skape engasjerende nettmøter

Vi er lei møter på Team og Zoom. Hvordan kan du sikre engasjement underveis i ulike digitale møter. Hvordan forberede, lede og avslutte møter. Du får praktiske tips fra en kursholder som selv engasjerer digitalt.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

Vigdis Austrheim har 49 vurderinger

Liv Anne Holst

30. september 2019

Bisnode Norge AS

6

Vigdis Austrheim var med oss som foredragsholder til «Smarte Beslutninger» i Palma. Hun snakket om hvordan man skal evne å få med seg medarbeidere gjennom endringer og samtidig evne å forsterke kulturen i endringsprosesser. Hun snakket også om hvordan ledelse vil være i endring fremover og om at menneskene må bli en leders strategi. Vigdis leverte meget godt fra scenen med en jordnær og konkret tilnærming til hva som er de viktigste driverne for å kunne være eller bli en god leder. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!

Håkon Olsvik Fjukstad

11. juni 2019

Confex Norge

6

Kursholdere i Confex som får 6, på en skala fra 1-6 av kunnskapsrike kursdeltakere er imponerende. Vigdis har fått dette gang på gang, med stadige kommentarer om hennes fantastiske engasjement og pedagogiske evner. Vigdis er dyktig, energisk og har alltid er smil på lur – med andre ord en glede å samarbeide med henne!

Britt Inger Kolset

7. mai 2019

Kongsbergregionen

6

Vi er superfornøyd med Vigdis sin innsats på vår digitaliseringskonferanse for 120 ledere i Kongsbergregionens 7 kommuner! Bestillingen til henne var at hun skulle utfordre og bevisstgjøre ledere i deres rolle som pådrivere for digitalisering. Vigdis har solid og oppdatert kompetanse om ledelse og teknologi. Hun leverte et forrykende og engasjerende innlegg som også inneholdt konkrete tips til hvordan ledere skal tilnærme seg denne viktige oppgaven. Selv om Vigdis sitt foredrag var helt på tampen av en lang konferansedag gikk de 40 minuttene som en røyk og bidro til et skikkelig energiløft for alle som var tilstede!

June Glomsaker

5. november 2018

Helse Stavanger HF

6

Ledermobilisering og lederutvikling har vært og er et viktig satsingsområde for Helse Stavanger HF. Vi må kunne arbeide i profesjonelle tverrfaglige team for å kunne tilby best mulig helsetjeneste. I år har vi hatt et spesielt fokus på temaet TEAM. – Hvordan skape vinnerteam? – Hvordan skape en kvalitetskultur med tydelig lederskap? Vigdis har vært til stor hjelp i dette arbeidet. Gjennom inspirerende foredrag har hun skapt en større bevissthet og energi rundt hvordan vi som ledere kan bygge vinnerteam, samt jobbe praktisk med eget team.

Narve Jordheim

4. mai 2018

Econa - Ledelsesnettverket

6

Vigdis sørget for mye energi og høyt engasjement blant 50 siviløkonomer på vårt ettermiddagsmøte 3.5.2018. Hun delte av sin lange erfaring, og ga oss god oversikt og struktur, og konkrete tips og øvelser å ta med i hverdagen. Samtidig utfordret hun hver enkelt til mer bevissthet om sitt lederskap og sin tilværelse. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne etter dette møtet.

Camilla Kristiansen

24. august 2017

Confex Norge AS

6

Confex har benyttet Vigdis som foredragsholder i en årrekke! Hun er fantastisk å samarbeide med og bidrar til høy kvalitet på kursene. Deltakerne våre gir henne topp-score, her er noen tilbakemeldinger: «For en fantastisk foredragsholder! Tydelig, inspirerende, og har autoritet», «Vigdis var rå! Temaer som traff meg. Hun formidlet tema som jeg var ute etter å få innspill på. Ledermodellen var blink!», «Vigdis var en helt fantastisk taler. Hennes utstråling, kompetanse og formidlingsevne var virkelig bra. Hun hadde fine punkter til hvordan bli en tydelig leder, og jeg sitter igjen med mye jeg kan jobbe videre med». Vi gir Vigdis vår varmeste anbefaling og gleder oss til vårt videre samarbeid!

Anne-Cecilie R Kran

8. januar 2017

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon

Vigdis var en fantastisk bidragsyter og foredragsholder på DSS’ siste ledersamling i vårt lederprogram «Digital ledelse». Hun var svært inspirerende, morsom å høre på, tydelig i innhold og med en masse konkrete og gode eksempler som var gode underveis i samlingen, men også har levetid i lederhverdagen etter samlingen. Jeg anbefaler henne varmt.

Mari Kårstad

2. januar 2017

Avinor

6

Har vært så heldig å være på 2 foredrag med Vigdis. Det første var på ledelseskurs i regi av Cofex – et fantastisk bra kurs hvor jeg satt igjen med mye lærdom, motivasjon og inspirasjon. Vigdis vet hva hun snakker om og hun snakker med en innlevelse og et brennende engasjement som får hele salen til å følge med. Dette var faktisk så bra at vi valgte å bruke Vigdis som foredragsholder/motivator/coach på vår neste seksjonssamling – dette var stor suksess. Hun er tydelig og kommer med konkrete, men enkle verktøy som er lett å ta med seg tilbake i arbeidshverdagen. Vi har hatt stor glede av denne samlingen med Vigdis også nå flere måneder i etterkant, og det vi lærte og kom frem til i fellesskap brukes fortsatt. Håper vi får muligheten til å jobbe med Vigdis igjen også ved en senere anledning, og vil anbefale alle til å melde seg på et foredrag med henne.

Morten Haslie

19. desember 2016

Norkart

6

Vigdis’ foredrag om teamledelse hos Confex var spot on! Vi fikk et godt foredrag fra en engasjert og inspirerende foredragsholder. Det var herlig å oppleve en foredragsholder som ikke gjemte seg bak PowerPoint og høytlesning fra denne. I etterkant av kurset er det hennes foredrag og hennes råd og praktiske eksempler jeg husker, og som sett i etterkant var de viktigste for meg. Vigdis’ framstillingsevne var personlig og levende. Foredraget har vært til stor nytte for meg i mitt arbeid som teamleder.

Elisabeth I. Rye-Florentz

15. desember 2016

Andhøy Data AS

6

Deltok på ledelseskurs på Confex i november 2016. Vigdis var holdt en inspirerende forelesning, fikk med meg mye nyttig lærdom som jeg allerede har tatt i bruk.

Therese V. Sørensen

13. desember 2016

Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

6

Vigdis er en svært dyktig foredragsholder og prosessveileder. Hun er målrettet, engasjert, forberedt på alt, og ikke minst hun tør å utfordre, uten å gjøre noe forlegen eller ubekvem. Vigdis har en unik fomidlingsevne. Hun har lang ledererfaring som hun deler raust av og en genuin interesse for de hun jobber for og med. Anbefaler Vigdis varmt for de som ønsker inspirasjon, leder- eller teamutvikling, og ikke minst for de som har et mål om å skape endring.

Johannes Nilssen

12. desember 2016

Statsbygg

6

Jeg deltok på et kurs Vigdis holdt i hvordan lede på avstand (geografisk, ikke mentalt distansert) hvor jeg plukket opp mange nyttige tips i hvordan engasjere medarbeidere som man sjelden møter fysisk. Hun delte gode råd og erfaringer fra sin tid i Microsofts ledelse, samt gode stalltips på digitale verktøy som forenkler hverdagen innen prosjektstyring og personaloppfølging. Vigdis leverer rett på sak, uten snikksnakk, og er tydelig på hvor viktig struktur og personaloppfølging er for å sikre suksess for en hver organisasjon. Jeg har blitt en bedre leder som følge av Vigdis’ kursing, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra mitt prosjektteam og min prosjekteier på de metodene og verktøyene jeg benytter fra kurset.

Marthe Lybak Greve

12. desember 2016

Statped

6

Jeg har vært så heldig å samarbeide med Vigdis om både åpne kurs mot definerte målgrupper, i tillegg til skreddersøm for Statped. Vigdis er en suveren samarbeidspartner, både når det kommer til å avdekke behov, utvikling, innhold og tilpasning. I Statped har Vigdis jobbet med kurs innen Fjernledelse, både for ledere og medarbeidere. Tema vi har jobbet med er kommunikasjon, motivasjon, ulike verktøy for fjernledelse og selvledelse. Kursene er praktisk rettet, og deltakerne utfordres til involvering og selvrefleksjon. Gjennom praktiske oppgaver hjelper Vigdis dem til å knytte ny kunnskap til egen praktisk. Hun er en motivator av de sjeldne, og tør å utfordre i situasjoner der det trengs. Vigdis er grundig, utforskende og en sann glede å samarbeide med.

Sissel T. Sola

12. desember 2016

Universitetet i Stavanger, IT-avdelingen.

6

Jeg har deltatt på foredrag med Vigdis Austrheim og kan sterkt anbefale hennes engasjement, tydelighet og ikke minst hennes ledererfaring! Hun er ekte og skapte stor begeistring!

Jannik Krohn Falck

12. desember 2016

Great Place to Work

6

Vigdis er meget dyktig og leverer konkret og praktisk. Hun deler konkrete verktøy og metoder som ledere kan ta med seg og bruke direkte. Vigdis tør også utfordre det etablerte i en kultur og lederskapet, noe som ofte er avgjørende for å kommer dit man ønsker.

Hildegunn Isene

12. desember 2016

Helse Vest IKT

6

Eg er heldig å ha fått oppleve Vigdis to ganger. ein gong på eit 2-dagerskurs om «ledelse på distanse» og så på eit spesialdsydd oppdrag for mi eiga leiargruppe på nokre timar. Ut frå dette kan eg trygt gå god for henne som ein inspirerande kurshaldar. Eg har sjelden opplevd slik glød og samtidig så matnyttig innhald i kursa. Vigdis virker godt forberedt og «treffer» sitt publikum knallgodt med tema og fengande oppgåver. evt «heimelekse» om kurset er så kort som det var i leiargruppa vår. Ho bruker forskning og tilgjengelege rapportar som grunnlag for dagens tema, og fyller på med døme frå eigen erfaring og framstår difor ekstra truverdig. Ser du at denne føredraghaldaren skal komme til ein plass nær deg, og vil prate om eit tema du ønsker å fordjupe deg i. kan eg berre sei ein ting: meld deg på!

Bo Sørensen

12. desember 2016

Kinnarps

6

Jeg har hatt gleden av å høre flere foredrag med Vigdis Austrheim. Dette er en foredragsholder som med stort engasjement og lang leder-erfaring fra flere internasjonale selskaper, har mye å bidra med.

En trygg og godt forberedt foredragsholder, som på en energisk måte involverer sit publikum i foredragene.

Morten Schjelderup

12. desember 2016

Bane NOR (Jernbaneverket)

6

Med profesjonell, positiv og energisk tilnærming har Vigdis ved flere anledninger gitt meget gode foredrag innen ledelse, digitalisering og endring hos oss. Foredragene har vært inspirerende og samtidig til ettertanke.

Anbefaler Vigdis på det varmeste til givende foredrag i store og små forsamlinger.

Annicken R. Day

11. desember 2016

Corporate Spring

6

Vigdis er en herlig, inspirerende og engasjerende foredragsholder som gladelig byr på seg selv, bringer masse energi og har glimt i øyet som hun kombinerer med stor kunnskap og praktisk erfaring i de temaene hun snakker om.

Bjørn O. Hopland

11. desember 2016

Smart endring AS

6

Vigdis er veldig god til å både levere inspirerende innhold samtidig som hun gir konkrete tips du som leder kan bruke. Hun brenner for god ledelse der du er tett på medarbeiderne selv om du fysisk befinner deg langt unna og tar i bruk de digitale kommunikasjonsverktøyene vi alle disponerer til både medarbeidersamtaler og uformelle virtuelle kaffemøter. I en stadig mer digital hverdag der du ikke ser medarbeideren må ofte må ledelse gjøres mer bevisst enn noen gang. Det kan Vigdis bedre enn noen andre jeg vet om.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS