Vigdis Austrheim

Erfaren lederutvikler, ekspert på avstandsledelse

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim er en erfaren leder. Hun har holdt foredrag og kurs om avstandsledelse i over 10 år og anerkjent som eksperten på området. Vigdis deler erfaringer som både ledere og medarbeidere kan bruke for å samarbeide bedre i sin hverdag, til å bli enda bedre team. Hennes kunnskap, energi og erfaring om ledelse er velkjent og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger på alle foredrag. Vigdis deler raust av egen læring, suksess og feil, hun er inspirerende og praktisk orientert i alle sine leveranser. Vigdis ble nominert til årets foredragsholder 2020 blant Talerlistens 700 foredragsholdere. Hun har gjort en spennende karriere gjennom tretti år i IT -bransjen, fra grunder til topplederroller og på Microsofts hovedkontor i USA. Vigdis har spennende erfaring med endringer, digital transformasjon og selvledelse som deles på en jordnær og engasjerende måte. Vigdis er opptatt av kontinuerlig utvikling og forskning. Foredragene oppleves relevant og tilpasses deg som kunde. Vigdis anbefales av samtlige av hennes kunder, store og små, offentlige og private. Du får garantert tilført verdi og inspirasjon. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Premium
Kursholder
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) nå på avstand med et team som sitter på ulike steder

Større krav til fleksibilitet, hybrid arbeidsform og læring fra Korona perioden setter nye krav til oss, til relasjoner, til motivasjon og samspill. Vigdis snakker av erfaring, hun kan avstandsledelse, og har selv jobbet hybrid bla. i Microsoft og Cisco i mange år. Du får et rammeverk du kan bruke til å bygge tilhørighet og kultur til tross for fysisk avstand. Vigdis deler erfaringer, gode eksempler fra mange ulike norske arbeidsplasser, det blir innsikt, masse tips og praktiske verktøy. Det blir latter og fag. Passer for ledere, store og små ledersamlinger, og kan tilpasses alle medarbeidere.

Du må ville det!

Et inspirerende foredrag som bidrar til endring. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger. Jeg snakker om følgende: Endringsvilje, hva gjør du og hva kreves av oss fremover. Hva gjør at noen lykkes og andre ikke. Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt. Du får praktiske tips og verktøy, og jeg deler historier, tabber og suksesser fra endringsprosesser jeg selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder eller medarbeider.

Fem favoritt verktøy og en stor dose tips om selvledelse.

Hvordan prioritere, jobbe smartere og oppnå god balanse på jobb og i hverdagen? Jeg snakker om hva som virkelig fungerer ifølge oppdatert forskning, jeg deler praktisk erfaring, vi snakker om tid og prioriteringer, du får forslag til en god struktur, modeller og tips du kan bruke umiddelbart. Foredraget kan vinkles mot selvledelse i arbeidshverdagen generelt, eller til hvordan du best jobber på hjemmekontoret, hvordan prestere over tid og unngå å bli utbrent, til hvordan du skal prioritere og strukturere deg slik at du får ting unna effektivt.

Engasjerende møter på 1-2-3

Lei av kjedelige møter eller uendelig mange Teams møter? Du er ikke alene. Og det blir ikke færre digitale møter, og de blir enda mer komplekse å lede når de blir hybride. Så hva kan du gjøre? Jeg snakker om møtekultur og hvordan du kan forberede deg, gjennomføre og avslutte møter. Hvordan sikre at deltagerne engasjerer seg og holder fokus på deg og møtet, ikke på eposter og klesvasken. Du får selv ta del i et engasjerende møte, gjerne digitalt. Dette foredraget egner seg også veldig godt som workshop.

6 og ½ tips om hvordan du skaper et team du vil være en del av

Hva skaper gode team og hva oppleves krevende? Hvordan blir dere samkjørte, ærlige og trygge på hverandre? Hvordan utfordre og ikke minst tåle tilbakemeldinger? Hvordan skaper dere tilhørigheten som gjør at alle blir og ikke minst bidrar til å skape enda bedre prestasjoner sammen? Jeg inspirerer med historier, faglig påfyll og ikke minst favoritt verktøy og tips du og dere kan iverksette med en gang. Dette foredraget inspirerer og kan med fordel gjøres om til en workshop.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand og i en mer hybrid verden

Dette kurset gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som leder av team som geografisk spredt eller sitter på hjemmekontor noen dager i uka. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun gir deg et konkret rammeverk, deler innsikt, fra erfaring, ikke minst får du en mengde praktiske tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen

Du får faglig påfyll om hva som kjennetegner ledere som lykkes og hva som kreves i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere tydeligere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan skape engasjerende nettmøter

Vi er lei møter på Team og Zoom. Hvordan kan du sikre engasjement underveis i ulike digitale møter. Hvordan forberede, lede og avslutte møter. Du lærer mer om hvordan du kan påvirke møtekultur. Du får praktiske tips og verktøy fra en kursholder som selv engasjerer digitalt.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

2024 © Talerlisten AS