Vigdis Austrheim

Erfaren leder; kultur, ledelse, team

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim inspirerer, utfordrer og har en entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være praktisk rettet i sine foredrag og kurs, hun bevisstgjør og skaper engasjement og eierskap. Du får energi og faglig påfyll om formatet er et foredrag, en workshop eller hun leverer en kursdag eller to. Vigdis vet hva som kreves nå. Hun har relasjonskompetanse og kunnskap om å lede gjennom digitalisering. Vigdis er premiert for sin lange ledererfaring, fra norske og internasjonale selskap, sin unike erfaring fra endringsledelse, og fra Microsoft hovedkontor i USA. Vigdis leveranser preges av erfaring, er underbygget av forskning og faglig forståelse. Hun er glødende opptatt av å bevisstgjøre medarbeidere og ledere og er en etterspurt og ettertraktet foredrag og kursholder. Hun leverer på norsk og engelsk, og har vært brukt av Confex, Tekna og nå Lederne i en årrekke.  Offentlige og private, store eller små kunder, alle er fornøyde kunder av Vigdis. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) på avstand

Dette foredraget gir deg en mengde tips og påfyll i rollen som fjernleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, relasjonsledelse og god kommunikasjon. Hun snakker av erfaring, fra leder av selskap med distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, feil og suksess, ikke minst verktøy hun har brukt fra over 10 år som leder for geografisk spredte team. Foredraget kan kombineres med workshop eller utvides til kurs

Digitalisering, til begjær og besvær?

Alt som kan digitaliseres vil digitaliseres og dette går raskere og raskere. Hva trenger du å tenke på, og hvordan lede i denne endringsreisen? Dette blir en presentasjon fri for videoer av roboter, droner og selvkjørende biler, derimot får du praktiske tips og modeller du kan ta med deg inn i din (digitale) leder hverdag. Foredraget kan brukes på ledersamling, og gjerne kombineres med workshop slik at konkrete problemstillinger kan jobbes med.

Tydelig og inspirerende ledelse

Hvordan fyller du lederrollen? Hva er det som gjør at noen lykkes så godt som leder og andre ikke? Hvordan får du medarbeidere med deg på utvikling og endring, og til å prestere godt. Hvordan etablerer du et miljø som gjør at ansatte vil jobbe for deg. Foredraget handler om å etablere en tydelig lederidentitet og gir deg inspirasjon og påfyll både om du er erfaren eller ny i lederrollen. Foredraget kan utvides til kurs eller leveres som workshop og utvikling på en ledersamling.

Hvordan bli en av Norges beste arbeidsplasser?

Hopper du ut av sengen og gleder deg til å gå på jobben? Merker du det med en gang du kommer inn døren, at her har du lyst til å jobbe? Vigdis har jobbet som leder i flere av Norges Beste Arbeidsplasser og ikke minst som rådgiver i Great Place to Work. Hun vet hva som skal til for å skape en god arbeidsplass og arbeidsglede. Du får gode erfaring tips, faglig påfyll og inspirasjon til hva du selv bør tenke på. Et populært og etterspurt foredrag på ledersamlinger og Kick Off.

Hvordan skaper du gode vinnerteam

Vigdis inspirerer og deler erfaringer fra rollen som leder for suksessrike team, samt fra coaching av ulike team i privat og offentlig sektor. Hva kjennetegner suksessrike team, hva hindrer oss fra å bli så bra som vi kan bli. Hun bidrar også gjerne humor og med verktøy som skaper bedre samhandling og økt bevisst rundt egen og andres kommunikasjonsform. Foredraget kombineres gjerne med en workshop som skaper endringer fra dag 1.

Kurs med Vigdis Austrheim

For å lede andre må du kunne lede deg selv

Det å lede kan være krevende. Du skal prestere, være en samlende personalleder, ikke minst lede gjennom endringer. Hvordan kan du best prioritere og selv håndtere en hverdag full av oppgaver og til tider krevende utfordringer og medarbeidere. Vigdis deler av erfaring gjennom 30 år i IT bransjen og gir deg verktøy, tips og mentale modeller for god selvledelse. Du vil oppleve en helt annen hverdag når du tar disse effektivt i bruk.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere

Hva får du dette til helt konkret. Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan bygger du en vekstkultur og leder gjennom endringer

En av dine viktigste arbeidsoppgaver som leder er å skape vekst og resultater, vekst for selskapet og vekst for medarbeidere. Hvordan du rent praktisk kan tilpasse din lederform til den forskning underbygger at gir best effekt nå, relasjonsbasert, tillit -, og transformasjonsledelse, vil du lære mer om på kurset. Hva driver motivasjon, mestring og tilhørighet og hvordan kan du forsterke dette som leder.

Vigdis Austrheim har 21 vurderinger

Ida Adriana Helgesen

19. januar 2020

Amesto Accounthouse AS

6

Vi fikk gleden av å ha Vigdis som en av våre foredragsholdere på kick-off i januar 2020. Vigdis har ene fantastisk kombinasjon av konkrete målsettinger, forfriskende ærlighet og en god dose humor i foredraget – fantastisk inspirerende dame. En veldig genuin nysgjerrighet på mennesker, sprudlende selvironi og en kompetanse som virkelig skinner igjennom gjør dette til et av de defintivt beste foredragene jeg har vært på. Helt fantastisk!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS