Vigdis Austrheim

Ekspert på avstandsledelse og ny normal

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim har holdt foredrag og kurs om avstandsledelse i over 10 år og anerkjent som eksperten på området. Hun deler erfaringer som både ledere og medarbeidere kan bruke for å samarbeide bedre i sin hverdag. Hennes kunnskap, energi og erfaring om ledelse er velkjent og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger på alle foredrag. Vigdis deler raust av egen læring, suksess og feil, hun er inspirerende og praktisk orientert i alle sine leveranser. Vigdis ble nominert til årets foredragsholder 2020 blant Talerlistens 600 foredragsholdere. Hun har gjort en spennende karriere gjennom tretti år i IT -bransjen, fra grunder til topplederroller og på Microsofts hovedkontor i USA. Hun har unik erfaring med endringer og digital transformasjon som deles på en jordnær og engasjerende måte. Vigdis er opptatt av kontinuerlig utvikling og forskning. Foredragene oppleves relevant og tilpasses deg som kunde. Vigdis anbefales av samtlige av hennes kunder, store og små, offentlige og private. Du får garantert tilført verdi og inspirasjon. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) nå i den nye normalen, post-corona

Større krav til fleksibilitet, hybrid arbeidsform og læring fra Korona perioden setter nye krav til oss, til relasjoner, til motivasjon og samspill. Vigdis snakker av erfaring, hun kan avstandsledelse, og har selv jobbet hybrid bla. i Microsoft og Cisco. Vigdis deler trender, gode eksempler fra mange ulike norske arbeidsplasser, det blir innsikt, masse tips og praktiske verktøy. Det blir latter og fag. Passer for ledersamlinger, store og små forsamlinger, og kan tilpasses medarbeidere.

Du må ville det! (Et inspirerende foredrag som bidrar til endring!)

Stikkord til foredraget: Du må ville ….gi det som trengs  Suksess er avhengig av den enkelte  Hva kreves av oss fremover  Hva gjør at noen team lykkes og andre ikke  Bevissthet i egen rolle  Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt Du får praktiske tips og Vigdis deler av egne tabber og suksesser fra endringsprosesser hun selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder og medarbeider. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger.

Fire favoritt verktøy og en stor dose tips til god selvledelse på hjemmekontoret.

Du får et online eller fysisk foredrag med inspirasjon og konkrete verktøy for hvordan du kan jobbe bra fra hjemmekontoret. Hvordan selvleder du deg selv slik at du får god prestasjon og balanse. Ikke minst holder motivasjonen oppe over tid.

Engasjerende nettmøter på 1-2-3

Lei av kjedelige Teams møter? Du er ikke alene. Og det blir ikke færre digitale møter, og de blir enda mer komplekse å lede når de blir hybride. Så hva kan du gjøre? Hvordan forberede deg, gjennomføre og avslutte digitale møter. Hvordan sikre at deltagerne engasjerer seg og holder fokus på deg og møtet, ikke på eposter og klesvasken. Vigdis inspirerer med erfaringstips, og du får selv ta del i et engasjerende møte, gjerne digitalt. Du vil ikke kjede deg og tar garantert med deg noen tips.

Hvordan skape team og kultur når du ikke har medarbeidere inne på kontoret?

Hva skal til for at en som trives så godt, alene på hjemmekontor, bidrar til teamet? Hva skal til for å få til følelse av samhørighet når medarbeidere er spredt rundt i på distriktskontor, hjemmekontor eller rundt i verden. Er det i det hele tatt mulig å medarbeidere til å kjenne på team følelsen når mesteparten av dialogen er digital? I dette foredraget får du inspirasjon og praktiske tips av Vigdis slik at du får til kulturen og team dynamikken du ønsker. Hun øser av erfaring og verktøykassen.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand og i en mer hybrid verden

Dette foredraget gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som leder av team som geografisk spredt og med noen på hjemmekontor. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, ikke minst tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere

Hva får du dette til helt konkret. Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan skape engasjerende nettmøter

Vi er lei møter på Team og Zoom. Hvordan kan du sikre engasjement underveis i ulike digitale møter. Hvordan forberede, lede og avslutte møter. Du får praktiske tips fra en kursholder som selv engasjerer digitalt.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

Vigdis Austrheim har 49 vurderinger

Fredrik Johannes Haugen

18. februar 2022

Sweco Norge AS

Det er alltid lærerikt og inspirerende å være på lederkurs med Vigdis! Denne gangen var det «Hvordan lykkes som leder av fageksperter og kunnskapsmedarbeidere». Takk for 2 flotte dager, med mye faglig inspirasjon og mange «aha-opplevelser». Vi fikk mange gode verktøy som både kan brukes i lederjobb, hjemme med familien og som styrker generell selvledelse! Teams var ingen hindring, og Vigdis har en solid evne til å engasjere/motivere, selv fra eget hjemmekontor.

Cathrin Bretzeg

19. januar 2022

Glitre Energi AS

6

Vigdis Austrheim har gitt inspirasjon, motivasjon, tips og konkrete råd til Glitre Energis ledere om hvordan bli gode på avstandsledelse. Vi hadde første runde i desember 2021 og en oppfølging i januar 2022. Vurderingen er unison; veldig inspirerende, konkret og nyttig. Vigdis deler raust av sin erfaring og innsikt og gjør det med en herlig entusiasme og energi. Dette var veldig bra!

Elisabeth Ege

6. desember 2021

Akan kompetansesenter

6

I forbindelse med Akan-dagene 2021 holdt Vigdis et innlegg med tittelen; Hva har pandemien lært oss om avstandsledelse? Ingen tvil om at dette er et tema Vigdis kan mye om. Hennes framføring er stødig , sprudlende og energifylt! Hun er godt forberedt og tilpasset budskapet til de ca 300 deltakerne som deltok fysisk og digitalt. Anbefales!

Julia Hempel

21. oktober 2021

Statens Vegvesen

6

Idag fikk vi som er ledere i Statens Vegvesen høre på Vigdis i en times webinar om «det å lede i sterke fagmiljøer». Vigdis er engasjerende og uformell, men samtidig helt konkret i sin formidling, slik at hennes fagtyngde fremkommer på en stødig og god måte. Hvordan du kommuniserer som leder, selvinnsikt og tillit, og verktøy for hvordan du følger opp motivasjon var blant noen av temaene. Vigdis fikk masse positive tilbakemeldinger, blant annet hvor bra det er at dette med adferd har blitt belyst på en god måte, at det kommer frem mange nyttige verktøy som man konkret kan bruke i medarbeideroppfølging. Tusen takk Vigdis!

Marit Tømmerbakken

28. juni 2021

Sweco Norge

6

Fantastisk inspirerende å høre på Vigdis som foredragsholder. Hun gav oss ny innsikt, samt gode råd og tips basert på lang og solid erfaring. En entusiasme og kommunikasjonsform som det virkelig står respekt av – formidlet på Teams. Vi startet i 2020 med «Hvordan lede på avstand», og fortsetter nå i løpet av 2021 med «Tilbake til en mer fleksibel hverdag». Utrolig praktisk og nyttig, og vi anbefaler Vigdis på det varmeste.

Inger Eek Tronerud

21. mai 2021

Semine AS

6

Vigdis deltok på et webinar vi arrangerte for regnskapsførere, for å snakke om endringsledelse i en tradisjonell bransje. Hun ga gode råd, og var aktiv deltaker i en samtale mellom deltakerne i slutten av webinaret. Vigdis er en sprudlende og engasjerende foredragsholder, er utrolig flink til å sette seg inn i ulike problemstillinger og utfordringer man har, og har en konstruktiv og positiv vinkling på innholdet sitt, og klarer i tillegg å utfordre, noe som er en kunst å kombinere. Det er veldig mange ord jeg kan bruke om Vigdis, og samtlige av dem er positive! Jeg ville aldri nølt med å bruke Vigdis i både interne og eksterne settinger, til få eller mange – hun leverer uansett! Tilstedeværelse, engasjement, kunnskap, utstråling og gode vibber på skyhøyt nivå!

Mari Rosenvinge Nygaard

19. mai 2021

Avdelingsleder HR, Norges Røde Kors Oslo

6

Vigdis har holdt foredrag for alle ledere i Røde Kors om god avstandsledelse. Hun presentere temaet og engasjerte lederne på en svært god måte. Vigdis har også holde en heldagssamling i selvledelse for alle ledere i Norge, og en halvdags samling for våre ledere internasjonalt med samme tema. Vigdis leverer like bra om det er norsk ledere eller vår internasjonale ledere hvor målgruppen er ledere fra mange ulike land. Tilbakemeldingene vi får er alltid positive. Vigdis stiller godt forberedt, hun engasjerer og involverer deltagerne og tilpasser målgruppen og justerer imponerende underveis i leveransene for å sikre at alle får verdi av innleggene hennes. Vi tror det er en nøkkel til suksess at våre medarbeidere kan jobbe smart og fokusert for at vi skal gjøre den forskjellen vi ønsker. Her er Vigdis en god støttespiller for oss, det er alltid nyttig med Vigdis eksterne perspektiv og erfaringsdeling. Delingen er ærlig, gjenkjennelig og nyttig.
Jeg anbefaler henne varmt videre om du skal trene opp de internt hos deg i selvledelse og avstandsledelse.

Camilla Guroplass

4. mars 2021

Finanstilsynet

6

Vi fikk gleden av å ha Vigdis som foredragsholder for alle ansatte i Finanstilsynet, der hun hadde et inspirerende foredrag om motivasjon, avstandsledelse og selvledelse på Teams. Det var et engasjerende og flott foredrag som virkelig kan anbefales!

Cathrine Golf

24. februar 2021

Techstep Norge

6

Vi i Techstep har deltatt på to korte kurs med Vigdis. Det ene var for ledelsen om «hvordan lede på avstand» og det andre var for alle i Techstep hvor vi lærte om «hvordan holde motivasjonen oppe på hjemmekontor». Vigdis har mye kompetanse om tema og ga oss konkrete tips og triks som vi enkelt kan implementere i hverdagen. Hun er nysgjerrig, engasjerende og med en faglig tyngde som gjør henne til en troverdig foredragsholder. Hun klarte «gjennom skjermen» å skape bra stemning i tillegg til å formidle et viktig budskap på en god måte. Kursene ga masse motivasjon og inspirasjon i hverdagen. Takk Vigdis.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS