Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Vigdis Austrheim

Erfaren endringsleder, inspirator og utfordrer

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim inspirerer, utfordrer og har en entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være praktisk rettet i sine foredrag og kurs, bevisstgjør og skaper engasjement og eierskap. Vigdis er dyktig til å gi konkrete råd og tips til hvordan ledere skal kommunisere på avstand og digitalt.

Du får energi og faglig påfyll, uansett om det er foredrag, webinar, workshop eller kurs. Vigdis vet hva som kreves nå, både som leder og medarbeider. Hun har selv lang ledererfaring fra norske og internasjonale selskap. Unik erfaring fra Cloud transformasjonsledelse og Microsoft hovedkontor i USA. Vigdis leveranse er underbygget av forskning og faglig forståelse, men praktisk i formen. Hun er glødende opptatt av å bevisstgjøre og er en etterspurt og ettertraktet foredragsholder. Vigdis leverer fagstoff, på norsk og engelsk, og har vært brukt av Confex, Tekna og Lederne i en årrekke. Offentlige, private, store eller små kunder, utallige fornøyde kunder av Vigdis. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) på avstand og hjemmekontoret.

Dette foredraget gir deg en mengde tips og påfyll i rollen som fjernleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, relasjonsledelse og god kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, ikke minst tips og verktøy. Det blir latter og fag. Foredraget kan kombineres med workshop eller utvides til kurs. Du får praktiske tips og Vigdis deler av egne tabber og suksesser fra endringsprosesser hun selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder og medarbeider. Passer både for store og små forsamlinger.

Du må ville det! (Et inspirerende foredrag som bidrar til endring!)

Stikkord til foredraget:  Du må ville ….gi det som trengs  Suksess er avhengig av den enkelte  Hva kreves av oss fremover  Hva gjør at noen team lykkes og andre ikke  Bevissthet i egen rolle  Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt Du får praktiske tips og Vigdis deler av egne tabber og suksesser fra endringsprosesser hun selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder og medarbeider. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger og team saml.

Hvordan holde motivasjonen oppe og unngå brakkesyke på hjemmekontoret nå

Nå har mange hatt ufrivillig hjemmekontor i flere måneder, og en god del av oss kommer til å fortsette med det, selv om regjeringen slipper mer opp. Brakkesyke kan ramme den mest ihuga hjemmekontorelsker, og vi ser at den positive holdningen mange hadde i startet har endret seg. Så hvordan sørge for å holde seg motivert, både som medarbeider og leder? Hvordan utøve god selvledelse? Og hvordan leder du teamet ditt nå om du er leder? Du får et online foredrag med inspirasjon og massevis av tips.

Ledelse og kultur bremser endringer og innovasjon

Hovedgrunner til manglende fremdrift eller liten innovasjonskraft ligger hos deg som leder eller i organiseringen og kulturen på arbeidsplassen. Du vil ikke at skje hos deg. Vigdis gir deg påfyll, tips og verktøy, om du er personalleder og medarbeider. Vigdis har lang ledererfaring, bla. fra Microsoft og hun har selv lang ledererfaring og vært rådgiver i Great Place to Work. Du kan ikke unngå å bli inspirert til handling.

Hvordan lede kunnskapsmedarbeidere og fagmiljø

Hvorfor trenger vi fortsatt ledere og hvordan kan du som leder tilhøre verdi i sterke fagmiljø. Hvordan lede krevende og fagsterke medarbeidere, få de til å trekke i samme retning, jobbe for teamet, støtte strategien, etterleve verdier og bidra til ønsket kultur. Vigdis har selv ledet sterke fagmiljø i nesten 20 år og øser av praktiske erfaringer, du får faglig påfyll, støtte, blir utfordret og får nyttige tips og praktiske verktøy.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand

Dette foredraget gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som fjernleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, ikke minst tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere

Hva får du dette til helt konkret. Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan bygger du en vekstkultur og leder gjennom endringer

En av dine viktigste arbeidsoppgaver som leder er å skape vekst og resultater, vekst for selskapet og vekst for medarbeidere. Hvordan du rent praktisk kan tilpasse din lederform til den forskning underbygger at gir best effekt nå, relasjonsbasert, tillit -, og transformasjonsledelse, vil du lære mer om på kurset. Hva driver motivasjon, mestring og tilhørighet og hvordan kan du forsterke dette som leder.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

Vigdis Austrheim har 28 vurderinger

Synnøve Follestad

25. november 2020

Røde Kors

5

Vigdis kommuniserer klart og tydelig og gir konkrete tips og verktøy. Nå har vi fått prøvd oss på avstandsledelse en stund og har høstet egne erfaringer, og da var det veldig nyttig å få et nytt blikk på hvordan klare å holde motivasjonen oppe på hjemmekontor. Foredraget ble veldig godt mottatt i vår organisasjon og vi samarbeider gjerne mer med Vigdis i fremtiden.

Lill D. Larssen

18. november 2020

Econa

6

Avstandsledelse-webinar med Vigdis ble en svært god start på dagen! Vigdis formidler med både hjerte og hjerne, og som tilhører så blir man invitert inn i et utfordrende landskap og går ut igjen med mange ideer og konkrete tips til nye måter å møte medarbeiderne på i hverdagen. Profesjonell og samtidig uhøytidelig i formidlingen får hun budskapet tydelig frem for oss. Hos oss ble det stor aktivitet i chat, med både spørsmål og en rekke gode tilbakemeldinger fra medlemmene som deltok på webinaret. En skikkelig Vitamininnsprøytning. Anbefales.

christine kristoffersen

16. november 2020

Simployer

5

Vi har bedt Vigdis holde flere innlegg om avstandssledelse for HR og Ledere, kunder av Simployer, og hun får alltid svært gode tilbakemeldinger. Vigdis er kunnskapsrik på området, det er tydelig at hun selv har jobbet som avstandsleder og vet hva som kan være krevende og mulig. Vigdis tilfører energi gjennom digitale kanaler, hun klarer å skape engasjement og ingen faller fra i løpet av 1.5 time. Vigdis bevisstgjør og deler konkrete tips noe tilhørerne setter stor pris på. Jeg er strålende fornøyd med hennes leveranser og anbefaler henne varmt videre.

Christine Haslev

16. juni 2020

Swatch Group Nordic

6

11. Juni fikk vi gleden av å høre Vigdis sitt foredrag om hvordan lede nå/endringsledelse på Vålerenga, VIF, nettverks-møte for ca 50 ledere. Vigdis er en født entertainer og kom stadig med morsomme eksempler under foredraget og utfordret ledere til å tenke nytt og være mer tilpasningsdyktige, særlig i disse tider. Anbefaler henne på det varmeste!

Stine Audestad

28. mai 2020

Tekna

6

Vigdis er virkelig inspirerende og utrolig god til å formidle. Hun har holdt flere foredrag for Tekna-medlemmer og tilpasser seg godt til publikum. Hennes kompetanse og erfaring danner grunnlaget for foredragene, men hennes energi og formidlingskraft gjør at deltakerne sitter inspirerte igjen. Hun er tydelig, strukturert og vennlig. Foredraget om å avstandsledelse er nyttig for alle, spesielt etter koronasituasjonen vi har vært/er i.

Christin Lillegrend

12. februar 2020

Lederforum Follo

6

Vi har hatt med oss Vigdis ved flere anledninger som foredragsholder hvor vi har arrangementer på tvers av bransjer og ledernivåer. Vi er alltid trygg på at hun leverer- og overleverer! Hun tar rommet og vippes ikke av pinnen av utfordrere i den deltakende forsamlingen. Hun retter en positiv oppmerksomhet deres vei, og får dem med på laget. Hun er utrolig kunnskapsrik, varm og ekte samtidig som hun er sylskarp og direkte- en unik kombinasjon som gjør at hun får gode diskusjoner og har bunn solid argumentasjon for innholdet i sine foredrag. Anbefales på det varmeste.

Silje A. Wolff

11. februar 2020

Nasjonalt senter for Realfagsrekruttering

6

Vigdis er ett av de inspirerende menneskene du bærer med deg i bevisstheten lenge etter selve foredraget. Hun treffer målgruppen perfekt, er personlig, morsom og profesjonell på samme tid. Vi sitter igjen med gode konkrete verktøy, nye målsetinger, masse motivasjon og et stort smil. Her er det bare å glede seg til neste gang vi møtes!

Ida Adriana Helgesen

19. januar 2020

Amesto Accounthouse AS

6

Vi fikk gleden av å ha Vigdis som en av våre foredragsholdere på kick-off i januar 2020. Vigdis har ene fantastisk kombinasjon av konkrete målsettinger, forfriskende ærlighet og en god dose humor i foredraget – fantastisk inspirerende dame. En veldig genuin nysgjerrighet på mennesker, sprudlende selvironi og en kompetanse som virkelig skinner igjennom gjør dette til et av de defintivt beste foredragene jeg har vært på. Helt fantastisk!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS