Talerlisten
Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim

Erfaren leder og rådgiver

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Vigdis Austrheim leverer med energi, direkte og entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være svært praktisk rettet i sine foredrag og kurs. Du får verktøy og tips hele veien. Med over 15 års ledererfaring fra norske og internasjonale selskap, ikke minst unik erfaring fra Microsoft hovedkontor i USA, deler hun fra erfaring og kunnskap. Vigdis er glødende opptatt av at vi som medarbeidere og ledere bør blir mer bevisste, tydelige og inspirerende i rollene vi har. Hun holder foredrag både på norsk og engelsk og har vært brukt av Confex og Tekna i en årrekke. Vigdis er en etterspurt og anerkjent foredragsholder, fasilitator og kursinstruktør. Pris tilpasses behov.

Foredrag

Hvor fjern går det an å bli?

Veldig fjern, ifølge mange medarbeidere som ledes på avstand. Dette foredraget gir deg en mengde tips og påfyll i rollen som fjernleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, relasjonsledelse og god kommunikasjon. Hun snakker av erfaring, fra leder av selskap med distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, feil og suksess, ikke minst verktøy hun har brukt fra over 10 år som leder for geografisk spredte team.

Du står i fare for å bli digitalisert bort

Om du ikke er bevisst nok og dyktig i lederrollen, øker risiko for at du blir overflødig. Dersom du er mer manager og sjef enn leder er det enklere å erstatte deg. Nå er det moderne lederskap som gjelder, hva er det og hva kreves? Hvordan leder du fremover? Hvordan leder du mer sammensatte team, hvor de yngre ikke lenger kommuniserer på mail, eller hvor godt voksne medarbeidere synes det blir for mange endringer. Hva vil det si å lede når digitaliseringen øker? Å være en digital leder?

Tydelig og inspirerende ledelse

Det er en leders stil som gir resultater! Hva skal til? Se for deg at du skal slutte i lederjobben din og kolleger og medarbeidere skal holde tale om deg. Hva skal de si om deg da? At du er den beste lederen de noen gang har hatt? Kanskje du ikke er fullt så ambisiøs, men har du tenkt tanken? Hva skal være ditt etterlatte inntrykk? Det du tenker er ofte det du gjør. Så hva med å starte en ny lederjobb med fokus på ønsket sluttomtale? Foredraget handler om å etablere en tydelig lederidentitet.

Hvordan bli en av Norges beste arbeidsplasser?

Hopper du ut av sengen og gleder deg til å gå på jobben? Merker du det med en gang du kommer inn døren, at her har du lyst til å jobbe? Vigdis har jobbet som leder i flere av Norges Beste Arbeidsplasser og ikke minst som rådgiver i Great Place to Work. Hun vet hva som skal til for å skape en god arbeidsplass og arbeidsglede. Du får gode erfaring tips, faglig påfyll og inspirasjon til hva du selv bør tenke på. Et populært og etterspurt foredrag på ledersamlinger og Kick Off.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Vigdis Austrheim har 15 vurderinger

Camilla Kristiansen

24. august 2017

Confex Norge AS

6

Confex har benyttet Vigdis som foredragsholder i en årrekke! Hun er fantastisk å samarbeide med og bidrar til høy kvalitet på kursene. Deltakerne våre gir henne topp-score, her er noen tilbakemeldinger: «For en fantastisk foredragsholder! Tydelig, inspirerende, og har autoritet», «Vigdis var rå! Temaer som traff meg. Hun formidlet tema som jeg var ute etter å få innspill på. Ledermodellen var blink!», «Vigdis var en helt fantastisk taler. Hennes utstråling, kompetanse og formidlingsevne var virkelig bra. Hun hadde fine punkter til hvordan bli en tydelig leder, og jeg sitter igjen med mye jeg kan jobbe videre med». Vi gir Vigdis vår varmeste anbefaling og gleder oss til vårt videre samarbeid!

Anne-Cecilie R Kran

8. januar 2017

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon

Vigdis var en fantastisk bidragsyter og foredragsholder på DSS’ siste ledersamling i vårt lederprogram «Digital ledelse». Hun var svært inspirerende, morsom å høre på, tydelig i innhold og med en masse konkrete og gode eksempler som var gode underveis i samlingen, men også har levetid i lederhverdagen etter samlingen. Jeg anbefaler henne varmt.

Mari Kårstad

2. januar 2017

Avinor

6

Har vært så heldig å være på 2 foredrag med Vigdis. Det første var på ledelseskurs i regi av Cofex – et fantastisk bra kurs hvor jeg satt igjen med mye lærdom, motivasjon og inspirasjon. Vigdis vet hva hun snakker om og hun snakker med en innlevelse og et brennende engasjement som får hele salen til å følge med. Dette var faktisk så bra at vi valgte å bruke Vigdis som foredragsholder/motivator/coach på vår neste seksjonssamling – dette var stor suksess. Hun er tydelig og kommer med konkrete, men enkle verktøy som er lett å ta med seg tilbake i arbeidshverdagen. Vi har hatt stor glede av denne samlingen med Vigdis også nå flere måneder i etterkant, og det vi lærte og kom frem til i fellesskap brukes fortsatt. Håper vi får muligheten til å jobbe med Vigdis igjen også ved en senere anledning, og vil anbefale alle til å melde seg på et foredrag med henne.

Morten Haslie

19. desember 2016

Norkart

6

Vigdis’ foredrag om teamledelse hos Confex var spot on! Vi fikk et godt foredrag fra en engasjert og inspirerende foredragsholder. Det var herlig å oppleve en foredragsholder som ikke gjemte seg bak PowerPoint og høytlesning fra denne. I etterkant av kurset er det hennes foredrag og hennes råd og praktiske eksempler jeg husker, og som sett i etterkant var de viktigste for meg. Vigdis’ framstillingsevne var personlig og levende. Foredraget har vært til stor nytte for meg i mitt arbeid som teamleder.

Elisabeth I. Rye-Florentz

15. desember 2016

Andhøy Data AS

6

Deltok på ledelseskurs på Confex i november 2016. Vigdis var holdt en inspirerende forelesning, fikk med meg mye nyttig lærdom som jeg allerede har tatt i bruk.

Therese V. Sørensen

13. desember 2016

Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

6

Vigdis er en svært dyktig foredragsholder og prosessveileder. Hun er målrettet, engasjert, forberedt på alt, og ikke minst hun tør å utfordre, uten å gjøre noe forlegen eller ubekvem. Vigdis har en unik fomidlingsevne. Hun har lang ledererfaring som hun deler raust av og en genuin interesse for de hun jobber for og med. Anbefaler Vigdis varmt for de som ønsker inspirasjon, leder- eller teamutvikling, og ikke minst for de som har et mål om å skape endring.

Johannes Nilssen

12. desember 2016

Statsbygg

6

Jeg deltok på et kurs Vigdis holdt i hvordan lede på avstand (geografisk, ikke mentalt distansert) hvor jeg plukket opp mange nyttige tips i hvordan engasjere medarbeidere som man sjelden møter fysisk. Hun delte gode råd og erfaringer fra sin tid i Microsofts ledelse, samt gode stalltips på digitale verktøy som forenkler hverdagen innen prosjektstyring og personaloppfølging. Vigdis leverer rett på sak, uten snikksnakk, og er tydelig på hvor viktig struktur og personaloppfølging er for å sikre suksess for en hver organisasjon. Jeg har blitt en bedre leder som følge av Vigdis’ kursing, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra mitt prosjektteam og min prosjekteier på de metodene og verktøyene jeg benytter fra kurset.

Marthe Lybak Greve

12. desember 2016

Statped

6

Jeg har vært så heldig å samarbeide med Vigdis om både åpne kurs mot definerte målgrupper, i tillegg til skreddersøm for Statped. Vigdis er en suveren samarbeidspartner, både når det kommer til å avdekke behov, utvikling, innhold og tilpasning. I Statped har Vigdis jobbet med kurs innen Fjernledelse, både for ledere og medarbeidere. Tema vi har jobbet med er kommunikasjon, motivasjon, ulike verktøy for fjernledelse og selvledelse. Kursene er praktisk rettet, og deltakerne utfordres til involvering og selvrefleksjon. Gjennom praktiske oppgaver hjelper Vigdis dem til å knytte ny kunnskap til egen praktisk. Hun er en motivator av de sjeldne, og tør å utfordre i situasjoner der det trengs. Vigdis er grundig, utforskende og en sann glede å samarbeide med.

Sissel T. Sola

12. desember 2016

Universitetet i Stavanger, IT-avdelingen.

6

Jeg har deltatt på foredrag med Vigdis Austrheim og kan sterkt anbefale hennes engasjement, tydelighet og ikke minst hennes ledererfaring! Hun er ekte og skapte stor begeistring!

Jannik Krohn Falck

12. desember 2016

Great Place to Work

6

Vigdis er meget dyktig og leverer konkret og praktisk. Hun deler konkrete verktøy og metoder som ledere kan ta med seg og bruke direkte. Vigdis tør også utfordre det etablerte i en kultur og lederskapet, noe som ofte er avgjørende for å kommer dit man ønsker.

Hildegunn Isene

12. desember 2016

Helse Vest IKT

6

Eg er heldig å ha fått oppleve Vigdis to ganger. ein gong på eit 2-dagerskurs om «ledelse på distanse» og så på eit spesialdsydd oppdrag for mi eiga leiargruppe på nokre timar. Ut frå dette kan eg trygt gå god for henne som ein inspirerande kurshaldar. Eg har sjelden opplevd slik glød og samtidig så matnyttig innhald i kursa. Vigdis virker godt forberedt og «treffer» sitt publikum knallgodt med tema og fengande oppgåver. evt «heimelekse» om kurset er så kort som det var i leiargruppa vår. Ho bruker forskning og tilgjengelege rapportar som grunnlag for dagens tema, og fyller på med døme frå eigen erfaring og framstår difor ekstra truverdig. Ser du at denne føredraghaldaren skal komme til ein plass nær deg, og vil prate om eit tema du ønsker å fordjupe deg i. kan eg berre sei ein ting: meld deg på!

Bo Sørensen

12. desember 2016

Kinnarps

6

Jeg har hatt gleden av å høre flere foredrag med Vigdis Austrheim. Dette er en foredragsholder som med stort engasjement og lang leder-erfaring fra flere internasjonale selskaper, har mye å bidra med.

En trygg og godt forberedt foredragsholder, som på en energisk måte involverer sit publikum i foredragene.

Morten Schjelderup

12. desember 2016

Bane NOR (Jernbaneverket)

6

Med profesjonell, positiv og energisk tilnærming har Vigdis ved flere anledninger gitt meget gode foredrag innen ledelse, digitalisering og endring hos oss. Foredragene har vært inspirerende og samtidig til ettertanke.

Anbefaler Vigdis på det varmeste til givende foredrag i store og små forsamlinger.

Annicken R. Day

11. desember 2016

Corporate Spring

6

Vigdis er en herlig, inspirerende og engasjerende foredragsholder som gladelig byr på seg selv, bringer masse energi og har glimt i øyet som hun kombinerer med stor kunnskap og praktisk erfaring i de temaene hun snakker om.

Bjørn O. Hopland

11. desember 2016

Smart endring AS

6

Vigdis er veldig god til å både levere inspirerende innhold samtidig som hun gir konkrete tips du som leder kan bruke. Hun brenner for god ledelse der du er tett på medarbeiderne selv om du fysisk befinner deg langt unna og tar i bruk de digitale kommunikasjonsverktøyene vi alle disponerer til både medarbeidersamtaler og uformelle virtuelle kaffemøter. I en stadig mer digital hverdag der du ikke ser medarbeideren må ofte må ledelse gjøres mer bevisst enn noen gang. Det kan Vigdis bedre enn noen andre jeg vet om.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS