Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Vigdis Austrheim

Ekspert på avstandsledelse og hjemmekontor

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim har holdt foredrag og kurs om avstandsledelse i over 10 år og anerkjent som eksperten på området. Hennes kunnskap, energi og erfaring om ledelse er velkjent og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger på alle foredrag. Vigdis deler raust av egen læring, suksess og feil, hun er inspirerende og praktisk orientert i alle sine leveranser. Vigdis ble nominert til årets foredragsholder 2020 blant Talerlistens 600 foredragsholdere. Hun har gjort en spennende karriere gjennom tretti år i IT -bransjen, fra grunder til toppleder roller og Microsoft hovedkontor i USA. Hun har unik erfaring med endringer og digital transformasjon som deles på en jordnær og engasjerende måte. Vigdis er opptatt av kontinuerlig utvikling og forskning. Foredragene oppleves relevant og tilpasses deg som kunde. Vigdis anbefales av samtlige av hennes kunder, store og små, offentlige og private. Du får garantert tilført verdi og inspirasjon. Pris og varighet tilpasses leveransen.

Foredrag med Vigdis Austrheim

Hvordan lede(s) på avstand og hjemmekontoret.

Dette foredraget gir deg en mengde tips og påfyll i rollen som avstandsleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, relasjonsledelse og god kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun har ledet team fra hjemmekontoret, hun deler innsikt, masse tips og verktøy. Det blir latter og fag. Passer for ledersamlinger, store og små forsamlinger, også allmøter under korona perioden.

Du må ville det! (Et inspirerende foredrag som bidrar til endring!)

Stikkord til foredraget:  Du må ville ….gi det som trengs  Suksess er avhengig av den enkelte  Hva kreves av oss fremover  Hva gjør at noen team lykkes og andre ikke  Bevissthet i egen rolle  Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt Du får praktiske tips og Vigdis deler av egne tabber og suksesser fra endringsprosesser hun selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder og medarbeider. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger og team saml.

Hvordan holde motivasjonen oppe på hjemmekontoret nå

Nå har mange hatt ufrivillig hjemmekontor i lang periode og vi ser at den positive holdningen mange hadde i startet har endret seg. Så hvordan sørge for å holde seg motivert, både som medarbeider og leder? Hvordan utøve god selvledelse? Du får et online foredrag med inspirasjon og massevis av tips.

Ledelse og kultur bremser endringer og innovasjon

Hovedgrunner til manglende fremdrift eller liten innovasjonskraft ligger hos deg som leder eller i organiseringen og kulturen på arbeidsplassen. Du vil ikke at skje hos deg. Vigdis gir deg påfyll, tips og verktøy, om du er personalleder og medarbeider. Vigdis har lang ledererfaring, bla. fra Microsoft og hun har selv lang ledererfaring og vært rådgiver i Great Place to Work. Du kan ikke unngå å bli inspirert til handling.

Hvordan lede kunnskapsmedarbeidere og fagmiljø

Hvorfor trenger vi fortsatt ledere og hvordan kan du som leder tilhøre verdi i sterke fagmiljø. Hvordan lede krevende og fagsterke medarbeidere, få de til å trekke i samme retning, jobbe for teamet, støtte strategien, etterleve verdier og bidra til ønsket kultur. Vigdis har selv ledet sterke fagmiljø i nesten 20 år og øser av praktiske erfaringer, du får faglig påfyll, støtte, blir utfordret og får nyttige tips og praktiske verktøy.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand

Dette foredraget gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som fjernleder. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun deler innsikt, fra erfaring, ikke minst tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen, hvordan få med deg medarbeidere

Hva får du dette til helt konkret. Hva kjennetegner ledere som lykkes nå og hva kreves av deg i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan bygger du en vekstkultur og leder gjennom endringer

En av dine viktigste arbeidsoppgaver som leder er å skape vekst og resultater, vekst for selskapet og vekst for medarbeidere. Hvordan du rent praktisk kan tilpasse din lederform til den forskning underbygger at gir best effekt nå, relasjonsbasert, tillit -, og transformasjonsledelse, vil du lære mer om på kurset. Hva driver motivasjon, mestring og tilhørighet og hvordan kan du forsterke dette som leder.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

Vigdis Austrheim har 42 vurderinger

Camilla Guroplass

4. mars 2021

Finanstilsynet

6

Vi fikk gleden av å ha Vigdis som foredragsholder for alle ansatte i Finanstilsynet, der hun hadde et inspirerende foredrag om motivasjon, avstandsledelse og selvledelse på Teams. Det var et engasjerende og flott foredrag som virkelig kan anbefales!

Cathrine Golf

24. februar 2021

Techstep Norge

6

Vi i Techstep har deltatt på to korte kurs med Vigdis. Det ene var for ledelsen om «hvordan lede på avstand» og det andre var for alle i Techstep hvor vi lærte om «hvordan holde motivasjonen oppe på hjemmekontor». Vigdis har mye kompetanse om tema og ga oss konkrete tips og triks som vi enkelt kan implementere i hverdagen. Hun er nysgjerrig, engasjerende og med en faglig tyngde som gjør henne til en troverdig foredragsholder. Hun klarte «gjennom skjermen» å skape bra stemning i tillegg til å formidle et viktig budskap på en god måte. Kursene ga masse motivasjon og inspirasjon i hverdagen. Takk Vigdis.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS