Vigdis Austrheim

Erfaren leder- og teamutvikler, ekspert på avstandsledelse

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim er en erfaren leder og en dyktig formidler som har dedikert over et tiår til å holde foredrag og kurs om leder- og teamutvikling, samt om avstandsledelse. Større krav til fleksibilitet, og en hybrid arbeidsform setter nye krav til oss, til relasjoner, til motivasjon og samspill. Vigdis snakker av erfaring og hun kan avstandsledelse, Hun er anerkjent som ekspert på dette området, og hennes kunnskap er avgjørende for å fremme samarbeid og teamutvikling i dagens arbeidsliv. Vigdis deler ikke bare teori, men praktiske erfaringer som både ledere og medarbeidere kan dra nytte av for å styrke samarbeidet og bli enda bedre som team.

Med en karriere på tretti år i IT-bransjen, fra gründer til topplederroller både nasjonalt og internasjonalt, har Vigdis opparbeidet seg en unik innsikt i endringsprosesser, digital transformasjon og selvledelse. Hennes foredrag er ikke bare inspirerende, men også praktisk orientert, da hun raust deler av sin egen lærdom, suksess og feil.

Vigdis ble nominert til årets foredragsholder i 2020 blant over 700 talere på Talerlisten, noe som understreker hennes ekspertise og evne til å engasjere publikum. Hun har en energisk og engasjerende leveransestil, og får uten unntak gode tilbakemeldinger fra sine tilhørere.

Vigdis er opptatt av kontinuerlig utvikling og forskning, og hennes foredrag tilpasses alltid kundens behov og utfordringer. Hun anbefales varmt av alle sine kunder, uavhengig av størrelse eller bransje. Uansett om du representerer en stor bedrift eller en liten organisasjon, offentlig eller privat sektor, vil du garantert oppleve verdi og inspirasjon fra Vigdis’ foredrag. Pris og varighet tilpasses alltid den spesifikke leveransen, slik at du får akkurat det du trenger for å styrke ditt team og din organisasjon.

Premium
Kursholder
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Vigdis Austrheim

Ledelse og teamutvikling i en hybrid hverdag

Større krav til fleksibilitet, og en hybrid arbeidsform setter nye krav til oss, til relasjoner, til motivasjon og samspill. Vigdis snakker av erfaring, hun kan avstandsledelse, og har selv jobbet hybrid bla. i Microsoft og Cisco i mange år. Du får et rammeverk du kan bruke til å bygge tilhørighet og kultur til tross for fysisk avstand. Vigdis deler erfaringer, gode eksempler fra mange ulike norske arbeidsplasser, det blir innsikt, masse tips og praktiske verktøy. Det blir latter og fag. Passer for ledere, store og små ledersamlinger, og kan tilpasses alle medarbeidere.

Du må ville det!

Et inspirerende foredrag som bidrar til endring. Passer både til Kick-Off for store og små forsamlinger. Jeg snakker om følgende: Endringsvilje, hva gjør du og hva kreves av oss fremover. Hva gjør at noen lykkes og andre ikke. Hva kan vi gjøre helt konkret for å øke innovasjon og endringstakt. Du får praktiske tips og verktøy, og jeg deler historier, tabber og suksesser fra endringsprosesser jeg selv har stått i som toppleder, mellomleder, team leder eller medarbeider.

Hvordan lede i fagmiljø og kunnskapsbedrifter

Hvordan lede de som ikke så lett lar seg lede? Som er mest opptatt av faget og egne oppgaver? Vigdis har selv jobbet som leder i og med mange kompetansemiljø og gir deg inspirasjon og praktisk påfyll til å finne formen på egen lederrolle og verktøykassen. Foredraget passer veldig godt til ledergruppe samlinger og kan tilpasses til workshop format.

Kurs med Vigdis Austrheim

Hvordan lede på avstand og i en mer hybrid verden

Dette kurset gir deg en mengde verktøy, tips og påfyll i rollen som leder av team som geografisk spredt eller sitter på hjemmekontor noen dager i uka. Det å lede på avstand krever enda mer av deg i lederrollen, du må forsterke relasjoner og være dyktig på kommunikasjon. Vigdis snakker av erfaring, fra leder av distriktskontor spredt i Norge og fra internasjonale jobber i bla. Microsoft. Hun gir deg et konkret rammeverk, deler innsikt, fra erfaring, ikke minst får du en mengde praktiske tips og verktøy. Det blir latter og fag, garantert lærerikt og inspirerende.

Tydelig og inspirerende i lederrollen

Du får faglig påfyll om hva som kjennetegner ledere som lykkes og hva som kreves i lederrollen nå, som moderne leder. Du får vite hvordan du kan bli bedre på relasjoner, jobbe strukturert, kommunisere tydeligere og ikke minst ligge i forkant slik at ikke konflikter oppstår. Vigdis deler av egne erfaringer fra mellomleder og toppleder gjennom 20 år for kunnskapsmedarbeidere. Hun gir deg erfaringstips og verktøy som skaper energi og bevissthet.

Hvordan skape engasjerende nettmøter

Vi er lei møter på Team og Zoom. Hvordan kan du sikre engasjement underveis i ulike digitale møter. Hvordan forberede, lede og avslutte møter. Du lærer mer om hvordan du kan påvirke møtekultur. Du får praktiske tips og verktøy fra en kursholder som selv engasjerer digitalt.

Talerlisten mener

Vigdis Austrheim holder foredrag om ledelse og avstandsledelse, og det gjør hun med både tyngde og erfaring. Hun har en engasjerende stil og konkrete råd. Dette, sammen med relevante modeller og historier gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen ledelse.

2024 © Talerlisten AS