Vigdis Lamberg

Karriererådgiver og hodejeger

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg hjelper dere med å forstå og kartlegge preferansene lederne eller medarbeiderne har i jobben sin, slik at team kan prestere bedre. Med en blanding av analyse, foredrag og workshop, tilfører hun konkret verdi til dere som gruppe. Et verktøy hun ofte bruker, er JTI – Jungiansk Type Indeks, som avdekker folks preferanser på jobb. Ved hjelp av et spørreskjema kartlegges profilen til hver enkelt, og så tas denne med inn i en workshop der resultatene diskuteres med tanke på hvordan å forstå hverandre og samarbeide bedre. Vigdis har lang erfaring fra HR, ledelse og rekruttering. Som leder for Karriereakademiet AS og rådgiver i SAM Headhunting sitter hun tett på aktuelle problemstillinger, og kan gi mange praktiske råd og eksempler. Vigdis Lamberg har omfattende og variert erfaring som rådgiver og leder, både i oppgangs- og nedgangstider. Hun er en engasjerende og motiverende foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Lamberg tilpasser sine kurs og foredrag for den enkelte oppdragsgiver, og forberereder seg godt. Vigdis har blant annet økonomiutdanning fra BI, er eksportkandidat fra Eksportskolen, er sertifisert for målstyringsmetodikken Goal Mapping og sertifisert som fasilitator av preferansetesten JTI. Vigdis holder også åpne kurs via Aftenposten og Schibsted.

Kursholder

Foredrag med Vigdis Lamberg

Kommunikasjon og kompetansesalg

Egentlig burde ordet jobbsøk byttes ut med kompetansesalg. For du skal faktisk selge kompetansen din til arbeidsgiver. Er du konsulent, skal du også selge kompetanse. De fleste har vel erfart at man av og til ikke treffer med budskapet. Misforståelser oppstår og følelser settes i spill. Dette kommunikasjonsforedraget/kurset er like nyttig for deg som skal «selge inn» løsninger til kunder, ledere eller kolleger som for deg som ønsker ny jobb.

Styrer du mot goodwill eller badwill når du sier opp folk?

Å gi medarbeidere en håndsrekning på vei ut døren, er mer enn å være human og leve ut virksomhetens verdier. Det er også good for business. Bitterhet og ønske om arbeidsrettssak har blitt dempet og eliminert ved at arbeidsgiver sørget for kvalifisert mentor som støtte i prosessen mot ny jobb. De snakker med kollegene som skal bli igjen og prestere, med kunder og leverandører. Tenk merkevarebygging også i endringsprosesser – og styr mot goodwill! Med dette foredraget lærer du HVORDAN.

Kurs med Vigdis Lamberg

Bygg fellesskap igjen - led så du lykkes!

Det sosiale fellesskapet på jobben har for mange blitt lidende under pandemien. Grip muligheten til å gjøre det du kan for å forsterke den sosiale tilhørigheten og bygge fellesskap igjen. tter at du har hatt teamet på dette kurset, vi du oppleve at du i økende grad utvikler dine medarbeidere fra en ”gruppe” til ”et presterende team”. At et team kjenner hverandres preferanser, har vist seg å være en suksessfaktor både for miljøet og for lederen som skal delegere. Å preferere betyr å foretrekke og en preferanse kan man i denne sammenheng kort definere slik: Det du mest sannsynlig vil foretrekke å gjøre når du kan velge helt fritt. Dersom du jobber på tvers av dine naturlige preferanser, tappes du for energi. Kunnskap om Jungs typologi gir nyttig selvinnsikt. Som leder får du et svært nyttig metodeverktøy som erfaringsmessig gir bedre samarbeidsklima og lavere konfliktnivå.

Hvordan utvikle en gruppe til et presterende team?

Teamkompasset og JTI preferanseprofil legger grunnlaget for enda bedre resultater gjennom økt forståelse for forskjellighet og mindre konflikter. Dette kurset øker din bevissthet på hvilke roller du og dine medarbeidere passer best til og sikrer optimal ressursutnyttelse i ditt team! Målgrupper: Ledergrupper, mellomledere og alle som ønsker egenutvikling og økt bevissthet på egen og andres preferanser som grunnlag for optimale beslutninger.

Outplacement: Fra jobbsøker til kompetanseselger

I et marked der flere enn noen gang konkurrerer om jobbene, er det den smarteste som vinner. I dette kurset lærer du hvordan du skiller deg ut som den foretrukne kandidaten. Du lærer om hvilke andre metoder som brukes for rekruttering når stadig færre jobber lyses ut. Teknikker for å komme i posisjon før jobbene lyses ut, hvordan du forbereder en telefonsamtale med mål om å få et møte får du også innblikk i. Skal du si opp folk - gi dem dette kurset! Det øker sjansen for raskt ny jobb.

Vigdis Lamberg har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS