Slik får du og kollegene et trygt og hyggelig julebord

Publisert i Tips og råd av

Det norske julebordet der kolleger sitter, drikker og danser tett får vi ikke se i år. Likevel er det viktig å møtes. Her er tre trygge julebord-varianter som både er nyttige og hyggelige.

Mange ansatte er slitne av hjemmekontor nå. De savner å møtes. Nå frykter mange at også julebordet ryker. Det trenger de ikke. Her er noen julebord-varianter som Talerlisten kan hjelpe deg å gjennomføre.

1. Julebord i skogen med foredrag

Bytt kvelds-julebordet med en forfriskende formiddag eller ettermiddag i skogen!

Oslo Hiking er et turfirma som har spesialisert seg på guidede turer i og rundt Oslo. I samarbeid med dem legger Talerlisten til rette for julelunsj eller julemiddag der de ansatte først får en guidet tur i Oslomarka av en av Oslo Hiking sine dyktige guider. Turene er enkle å gå, og krever ikke mer enn vanlige turklær og gode sko.

Turen går til en plass i skogen der det er tent opp bål. Rundt den varmende ilden blir det deilig gløgg og gode historier før dere går til et sted nær marka der det blir god mat, drikke og et foredrag eller underholdning. 

Dette kan kjøres fra kl. 11-14 eller kl. 15-18 på hverdagene, og oppmøte blir på en av P-plassene i Oslomarkas randsone etter hvor vi avtaler. Grefsenkollen, Frognerseteren, Østmarksetra og Skytterkollen er mulige steder.

Ved gjennomføring til lunsj eller på ettermiddagen unngår dere alkohol-press, og ansatte kan gå mette og inspirerte hjem.

Les mer om 10 motiverende foredragsholdere som vil inspirere og underholde.

2. Mat og moro rett til jobben

Hvorfor ikke få mat og drikke sendt rett til jobbens kantine sammen med en morsom foredragsholder eller underholder?

Talerlisten samarbeider med et av Oslos beste catering-selskaper, Modern Catering, med å sette sammen en pakke med god julemat og et innslag i form av et foredrag, magi eller underholdning. Dere sørger for smittevern og at gruppen ikke er større enn det som er lov. Vi hjelper til med innholdet.

Det er også mulig å sende matpakker hjem til medarbeiderne og invitere til en digital julelunsj eller julefrokost, der ansatte kan spise sammen foran hver sin skjerm og se et morsomt og motiverende foredrag.

Labib Malik leverer magi sammen med et bedre måltid til et nytt og annerledes julebord.
Labib Malik leverer magi.

Les også vår anbefaling av 10 morsomme foredragsholdere.

3. Digital julesamling 

Hva med å samles foran skjermen til et annerledes og inspirerende digitalt seminar?

For virksomheter som fortsatt ikke ønsker å arrangere en fysisk julesamling, legger vi gjerne opp en digital inspirasjonsdag. Mange har valgt dette i høst, med gode resultater.

Vi setter sammen spennende og varierte digitale foredrag og hjelper dere å få dette streamet via deres egne systemer eller hos en av våre samarbeidspartnere.

I samråd med dere finner vi et opplegg som passer deres behov, enten det skal være faglig, inspirerende, humoristisk eller noe helt annet.

Hvis du trenger mer inspirasjon har vi laget en oversikt over 10 trygge foredragsopplevelser.

Send noen ord til Vedis Gjestemoen for en uforpliktende prat om hvordan vi kan løse deres julebord i år.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS