Tenk smått: 10 trygge foredragsopplevelser nå

Publisert i Tips og råd av

Mens dere venter på å kunne gjennomføre og gå på store konferanser, kan dere tenke smått. Hva med å tilby skjermslitne ansatte et trøsteforedrag, glamping, sykkeltur eller musikk-quiz? Få 10 forslag her.

Seminarer med over 200 personer må vente. Likevel trenger dine kolleger inspirasjon, påfyll og opplevelser som kan holde dem sammen og i gang ut over høsten. Men det gjelder å være kreativ, og kanskje tenke litt smått nå.

Noen av midlene dere har spart på å ikke reise, kan dere heller legge i et foredrag – fysisk eller digitalt. Her er 10 annerledes, trygge og inspirerende foredragsopplevelser du kan bestille nå.

Magisk lunsj med Labib Malik

Trenger dine kolleger rett og slett å bli fascinert sammen? Labib Malik er Norges mest omtalte magiker for tiden. Labib leser tanker og engasjerer alle i rommet når han tar dere med på tankereiser som ender med hakeslepp. Han kommer gjerne til lunsjen eller torsdagsfesten på jobben og vil forbløffe alle kollegene dine.

Labib holder digitale forestillinger, men er naturlig nok best i levende live. Les mer, se video og send forespørsel til Labib her.

Humor på jobben med Jon Morten Melhus

Ønsker du å muntre opp dine ansatte eller ledergruppen og samtidig gi dem faglig påfyll?

Jon Morten Melhus er kjent for sine morsomme foredrag. Han er opptatt av begeistring og humor på jobben, og har variert erfaring fra salg, reklame og ledelse. Melhus har skrevet flere bøker om ledelse og humor på jobben, og er en morsom foredragsholder.

Jon- Morten tilbyr både webinarer, kurs og både digitale og fysiske foredrag.

Lag fremtidens mat med Hanne-Lene Dahlgren

Matlaging er en fin og «lavterskel» måte å være sammen på. Hanne-Lene Dahlgren er Norges ukronede vegetardronning. Hennes «En skikkelig digg kokebok» har vært en storselger, og snart kommer bok nummer to som allerede har hatt et enormt forhåndssalg.

Hanne-Lene er tidligere analytiker og holder foredrag om bærekraft og mat. Hun kan også komme og lage mat sammen med dere, eller digitalt fra sitt kjøkken.

Alle tilbakemeldinger om Hanne-Lene har hittil kun vært helt i toppklasse, og hun bruker både humor og folkelighet til å lære bort enkle kjøkkenkunster for å få grønnsaker til å smake skikkelig digg.

Akevittsmaking med ambassadør Atle Minothi

Helsemyndigheten har tydelig sagt fra at det er trygt å møtes sosialt, og på bar og restaurant, så fremt smittevernreglene følges.

Hva med å booke Atle Minothi, en lidenskapelig og kunnskapsrik akevittekspert med nesten 20 års erfaring fra restaurantbransjen? I dag er han landets eneste akevittambassadør og jobber fulltid med å spre kunnskapen om vårt nasjonalbrennevin. Lær om historie, tilvirkning, nye cocktailtrender og opplev akevittsmaker du ikke visste eksisterte.

Les mer og book Atle her.

Ut i skogen med eventyrer Elisa Røtterud

Har det blitt litt mye tid foran skjermen? Hvorfor ikke ta med avdelingen eller kundene på tur i skogen? Oslomarka er ikke langt unna, og på en hel eller halv dag får dere opplevd mye.

Elisa Røtterud er den morsomme og ivrige eventyreren som du kanskje har sett på TV? Elisa legger opp en morsom friluftsopplevelse for dere – med både praktiske øvelser, fysiske utfordringer, god mat og gode historier.

Det er også mulig å pimpe prosjektet og gjøre det til en «glamping-tur» med innleide kokker, spa-telt, forest yoga og foredrag foran et knitrende skogsbål. Ta kontakt!

Få trøst av kunstner Bjørg Thorhallsdottir

Ansatte som har stått på under andre forhold enn normalt, trenger avveksling og kanskje litt trøst. Det kan Björg Thorhallsdottir gi.

Har du møtt henne, glemmer du det aldri. Den sprudlende kunstneren er kjent for sin flotte og fargerike kunst, sine kulturhus-show og sine artikler i bladet Tara. Hun har også laget sine egne øl- og vinprodukter.

Björg sin siste bok «Trøst» er et godt utgangspunkt for et foredrag om hvordan å komme gjennom vanskelige tider, som mange synes det er nå. Se video med Björg her, og send en uforpliktende forespørsel.

Björg Thorhallsdottir sin siste bok «Trøst» er et godt utgangspunkt for et foredrag om hvordan å komme gjennom vanskelige tider.

Dra på treningstur med «Treningsfrue» Camilla Aastorp Andersen

Koronatiden har også gjort at trening har blitt utsatt for mange. Nå kan du og kollegene dine få inspirasjon sammen med Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen. Camilla tar dere med på løpetur, crossfit eller tur ut i naturen – og tilpasser opplegget til din gruppe.

Camilla har vunnet flere priser, skrevet bok om trening og er en populær influenser innen trening og kosthold. Se film av Camilla her og ta kontakt for å avtale et foredrag.

Camilla Aastorp Andersen
«Treningsfrue» tar dere med på løpetur, crossfit eller tur ut i naturen – og tilpasser opplegget til din gruppe.

Musikkforedrag eller musikkquiz med Guttorm Andreassen

Musikk er morsomt, og kan være en fin måte å avslutte uken på.
Guttorm Andreasen har jobbet som programleder, produsent, reporter og redaktør i radio, tv, podcast og print siden 1985, inkludert over 20 år i NRK. Han er Norges mest entusiastiske musikknerd og -formidler. Han holder spennende musikkforedrag om alt fra musikk og innovasjon til Lyden av Verden i dag og quiz´er med spennende historier knyttet til musikk. 

Hva med en digital fredagsquiz der Andreasen leder dere inn musikkens verden, og skaper god stemning, mens dere deltar enten fysisk eller digitalt – med eller uten noe å drikke til? Les mer og ta kontakt med Guttorm her.

Dra på sykkeltrening med syklist Jonas Orset

Etter timevis, dagevis, ukevis og månedsvis med møter via skjerm er det viktig å legge til rette for gode fysiske møter. Og hvorfor ikke ta dem på sykkelryggen?

Jonas Orset er profesjonell syklist og har vunnet Oslo-Trondheim to ganger. Han er en energisk og pedagogisk syklist, som gjerne tar med en gruppe fra jobben din ut på landeveien. Da kan dere få en fin tur, samtidig som dere får sykkel- og treningstips og historier fra Jonas sin sykkel-karriere.

Ta med jobben på sykkeltur, med innlagt foredrag av proffsyklist Jonas Orset.

Intimkonsert eller SUP-tur med konsertpianist Aksel Kolstad

Kjenner du Aksel Kolstad? Aksel er en banebrytende og kreativ forretningsmann, komponist og konsertpianist, og ikke minst en uredd, humoristisk og kunnskapsrik foredragsholder og konferansier.

Til daglig sjonglerer han flere jobber. Du finner ham like gjerne i badebukse på et Stand Up Paddle-board på Tjuvholmen som i fargerik dress bak et flygel i konsertsaler, for næringsliv eller på hans Café de Concert.

Aksel sjarmerer og overrasker de fleste han møter! Bli med Aksel på SUP-safari i Oslofjorden eller book ham til en intimkonsert! Etter et par timer med Aksel Kolstad får dere trent lattermusklene!

Les mer og send forespørsel om et foredrag med Aksel Kolstad her.

Ikke noe som passet dere her? Ta kontakt med bookingansvarlig Sarah, så hjelper hun deg å finne rett foredragsholder til deres behov.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS