Solfrid Flateby

Disse foredragsholderne kan skape WOW-faktor på ditt event til høsten

Publisert i Tips og råd av

Hvem skal skape WOW-stemning på deres arrangementer til høsten? Og hvilke engasjerende temaer og foredragsholdere skal dere velge? Her er 11 profiler som vil løfte deres konferanse eller seminar, og skape WOW-faktor på arrangementet.

– Vi merker nå at forventingene til en ekstern foredragsholder har økt, og at enkelte profiler får mange forespørsler på de samme dagene. Det er derfor lurt å booke foredragsholder før 1.juli for høstens arrangementer, sier toastmaster Nils Apeland i Talerlisten.

Talerlisten har valgt ut 11 profiler som er blant Norges beste foredragsholdere og som alle er populære nå. Her er en kort beskrivelse av dem.

Solfrid Flateby – inspirerende motivator

Kåret til årets taler i 2021 og en jovial, profesjonell og poengtert profil med lederbakgrunn fra Rema, Coca-Cola og BMW. Engasjerer og skaper god stemning fra scenen når hun holder foredrag om selvledelse, verdibasert ledelse, medarbeiderskap og arbeidsglede. Les mer.

Svein Harald Røine – unik historieforteller

Kåret til årets taler i 2022. Holder fargerike, morsomme og engasjerende foredrag om hvordan å bli mer modig, utfordre seg selv, stå i endring. Berører følelsene til publikum med historier fra eget liv. Det blir som regel full fyr i salen når Røine går på! Les mer.

Se video fra Svein Harald Røine sin forestilling på Chat Noir i Oslo

Stefan Hyttfors – fascinerende futurist

En av Nordens mest populære foredragsholdere. Fascinerer med sine tanker og får publikum til å både le og reflektere når han presenterer trender for framtiden. Har ofte interessante viklinger på for eksempel hvordan vi bør forholde oss til kunstig intelligens. Les mer.

Pellegrino Riccardi – morsom inspirator

Kåret til årets taler i 2020 og en svært populær foredragsholder. Han var nylig omtalt over flere sider i Dagens Næringsliv som en av Norges beste. Holder morsomme, men innsiktsfulle foredrag om endring, kultur og kommunikasjon på arbeidsplassen. Les mer.

Se hvordan Pellegrino Riccardi jobber og forbereder seg

Isabelle Ringnes – motiverende likestillingspionér

Har markert seg som en sterk stemme innen temaer som teknologi, likestilling, mangfold og inkludering. Er en energisk og dedikert formidler innen temaer som hvordan kunstig intelligens vil påvirke oss og hvordan å unngå diskriminering i arbeidslivet. Les mer.

DYKTIG: Isabelle Ringnes er en dyktig og energisk formidler innen flere engasjerende temaer.

Jan-Martin Berge – underholdende psykologspesialist

Kåret til årets taler i 2019. Psykologspesialist med morsomme, faglige foredrag om hvordan å skape arbeidsglede og samspill på jobben. Bruker humor og selvironi og skaper en lun og god stemning blant publikum når han forteller at alle har en «stein i skoa». Les mer.

Hans-Petter Nygård-Hansen – oppdatert teknologiekspert

Teknologi-ekspert, kjent fra media. Holder foredrag om muligheter og trusler med kunstig intelligens. Utfordrer og viser muligheter for deres virksomhet, samtidig som han advarer mot teknologiens skyggesider. Leverer med stort engasjement. Les mer.

Petter Gulli – engasjert bærekraft-entusiast

Har viet yrkeslivet til å jobbe for et mer bærekraftig samfunn. Holder foredrag om bærekraft og kommunikasjon knyttet til det grønne skiftet. Er kjent for sine oppdaterte og proffe presentasjoner og store engasjement på scenen. Utfordrer, men gir fremtidshåp. Les mer.

Petter Gulli
GRØNN MOTIVASJON: Petter Gulli er god til å holde foredrag om bærekraft.

Arman Vestad – rørende om sosial bærekraft

Er dere opptatt av sosial bærekraft? Arman Vestad har en unik historie, som handler om hans vei fra rus og kriminalitet til et liv med jobb, barn og familie. Hans foredrag om mangfold og inkludering får gehør i alle bransjer og må oppleves! Les mer.

Siri Abrahamsen – treffende om arbeidsmiljø

En anerkjent formidler når det gjelder hvordan å skape et mer inkluderende og positivt arbeidsmiljø med stor grad av psykologisk trygghet. Forteller rørende historier og kombinerer dem med enkle oppfordringer og verktøy. Les mer.

Eirik Norman Hansen – energisk teknologioptimist

Kåret til årets taler i 2018 og et kjent navn i norsk teknologi- og eventbransje. Holder morsomme foredrag om framtiden, teknologi og kunstig intelligens. Er fleksibel og kreativ. Også en dyktig konferansier og møteleder som løfter ditt arrangement. Les mer.

KREATIV: Eirik Norman Hansen går «all inn» når han er på scenen og holder foredrag om teknologi. 


 

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2023 © Talerlisten AS