Torunn Meyer

Skuespiller, gir råd om presentasjonsteknikk

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Torunn Meyer

Torunn Meyer er skuespiller, kurs- og foredragsholder i presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kroppsspråk. Det spesielle med Torunns kurs og foredrag er at hun lærer deg ikke bare HVA du må gjøre for å presentere med overbevisning, men også HVORDAN du skal gjøre det og HVORFOR. Hun gjør det på en underholdende og lærerik måte som både utfordrer og engasjerer. Sagt av Torunns deltakere: «Torunn Meyer er en levende studie av det hun lærer bort. Hun er engasjert, inspirerende, klar og lekende i sin tilnærming til å lære bort presentasjonsteknikk.» «Hun holdt et fabelaktig foredrag om presentasjonsteknikk, kroppsspråk og formidling av forskningsmateriale.» Torunn har over 25 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. Hun har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London. De siste 15 årene har hun også holdt kurs med kunder som: UiO, KMD, Soco AS, NTNU, Dataforeningen, Patentstyret og Oslotech.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Torunn Meyer

Hvordan bli enda bedre til å presentere et budskap - Lær 5 avgjørende trinn

1: Hvordan du skal forberede deg best mulig? 2: Hvordan bygge opp og strukturere innholdet? 3: Hvordan starte og avslutte en presentasjon? 4: Hvordan ha kontroll på både nerver, kroppsspråk og stemmebruk? 5: Hvordan få kontakt med tilhørerne og beholde den? Alt dette lærer du i foredraget, og du kan ta det i bruk umiddelbart når du presenterer for både større og mindre forsamlinger.

Lær 5 avgjørende trinn som gjør deg til en enda bedre kursholder

Når du skal holde kurs må du både være en god formidler og samtidig ha evnen til å lære bort kunnskap. Torunn har over 15 års erfaring som kursholder og får svært gode tilbakemeldinger av deltakere på sine kurs på både innhold, relevans og fremføring. Her får du lære 5 avgjørende trinn slik at du også kan holde engasjerende kurs med et godt innhold som er relevant for deltakerne.

Overbevisende kommunikasjon og kroppsspråk

Hvordan bli tydeligere i ditt kroppsspråk og mer bevisst din egen og andres kommunikasjon? Hvordan gjøre et godt førsteinntrykk? Hvordan la mottaker føle seg sett, hørt og forstått? Her får du konkrete teknikker og effektive virkemidler som du kan bruke for å kommunisere på en overbevisende måte. Fokus vil blant annet være på kroppsspråk, stemmebruk, ordvalg og bevisstgjøring på hvordan kroppsspråk og stemmebruk kan underbygge ordene dine.

Lær kunsten å holde et engasjerende foredrag!

Bli bedre til å påvirke og overbevise. Torunn brenner for at du skal kommunisere tydelig og effektivt for å oppnå det du ønsker. Her får du konkrete verktøy for å bli en mer engasjererende og overbevisende foredragsholder, og eksempler på hvordan vi dessverre ofte oppnår det motsatte! Du får nyttige tips innen stemmebruk, kroppsspråk, ordvalg og flere andre retoriske grep. Overføringsverdien fra teatret til andre som skal formidle er stor. Dette er et foredrag mange vil kjenne seg igjen i!

Hvordan få det sagt – i krevende tider!

Et krevende budskap skal formidles i en utfordrende tid- hvordan lykkes du med det! Hva skjer når du må formidle et krevende budskap? Hvordan påvirker det deg og de du snakker til? Hvordan kan du forsikre deg best mulig om at budskapet blir forstått slik du ønsker? Torunn kjører en rekke kurs og foredrag om kommunikasjon og presentasjon med svært gode tilbakemeldinger. Hun gir deg nyttige og konkrete innspill til hvordan du får ordene du sier til å matche

Kurs med Torunn Meyer

Bli bedre til å overbevise og påvirke! To dagers kurs i presentasjonsteknikk

Dette er kurset for deg som vil ha en et formidlingsverktøy som du kan bruke hver gang du presenterer. Dette er et eksklusivt kurs med maks 8 deltakere for at du skal få best mulig utbytte. Du lærer hvordan forberede deg best mulig, hva du skal forberede og hvordan du skal gjennomføre en overbevisende presentasjon fra begynnelse til slutt. Kurset har en god balanse mellom teori og praktisk trening med nyttig feedback som gjør deg bedre. Det du lærer kan du ta i bruk umiddelbart!

Bli bedre til å overbevise og påvirke! Heldagskurs i presentasjonsteknikk

Hvordan kan du presentere innholdet på en engasjerende måte? Bygge opp presentasjonen på en god måte? Få tilhørerne til å følge med fra start til slutt? Holde kontroll på nerver, kropp og stemme og bruke det til din fordel? Dette er et kurs hvor du får mange nyttige tips og praktisk trening i mindre grupper med tilbakemelding. Det du lærer kan du ta i bruk allerede neste gang du skal presentere.

Bli bedre til å overbevise og påvirke! Halvdagskurs i presentasjonsteknikk

Dette er et eksklusivt kurs for maks 5 deltakere for at du skal få best mulig utbytte! Kurset varer i 4 timer og inneholder både teori og praktisk trening. Her lærer du hvordan forberede deg best mulig, hva du skal forberede, og hvordan du skal gjennomføre det du har forberedt. Det du lærer tar du i bruk allerede neste gang du skal holde en presentasjon, foredrag eller tale for kollegaer, kunder, på konferanser eller annet.

2024 © Talerlisten AS