Torunn Meyer

Skuespiller, snakker om presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kroppsspråk

NOK 22.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Torunn Meyer

Torunn Meyer tilbyr foredrag og kurs i presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kroppsspråk, både på norsk og engelsk. Hun har over 22 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. De siste 12 årene har hun også jobbet med teaterbasert læring i formidling rettet mot næringslivet. Hun kurser aktører både i privat næringsliv så vel som i offentlig sektor og politikere. Hun jobber med aktører på alle nivåer og har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London. Blant Torunn sine samarbeidspartnere finner man Universitetet i Oslo, Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste, Oslotech, Dataforeningen, Soco, Helsedirektoratet og Virke. Hun har mottatt mange svært gode referanser og flere samarbeidspartnere har benyttet Torunn ved flere anledninger.

Foredrag

Lær kunsten å holde et (u)engasjerende foredrag!

Bli bedre til å påvirke og overbevise. Torunn brenner for at du skal kommunisere tydelig og effektivt for å oppnå det du ønsker. Her får du konkrete verktøy for å bli en mer engasjererende og overbevisende foredragsholder, og eksempler på hvordan vi dessverre ofte oppnår det motsatte! Du får nyttige tips innen stemmebruk, kroppsspråk, ordvalg og flere andre retoriske grep. Overføringsverdien fra teatret til andre som skal formidle er stor. Dette er et foredrag mange vil kjenne seg igjen i!

Torunn Meyer har 10 vurderinger

Anita Hansen

1. oktober 2018

Webstep AS

6

Torunn holdt foredraget «Holde et (u)engasjerende fordrag» på en fagkveld for Webstep. Hun klarte å engasjere salen på en veldig god måte, samt at hun ga en rekke gode og enkle tips.

Siri Baastad

16. februar 2018

NHO Oslo og Akershus

6

Torunn Meyer er skuespiller og er svært god på historiefortelling og presentasjonsteknikk. Jeg ba Torunn om råd da jeg skulle holde «Kvinner Kan»-kurs i Palestina, Sør-Sudan og Angola i regi av Norsk Folkehjelp. Jeg lærte mye om framføring, stemmebruk og kroppsspråk på en morsom måte! Presentasjonen var på engelsk og Torunn kom også med nyttige innspill både når det gjaldt ordvalg og uttale. Jeg ble en tryggere og bedre foredragsholder etter trening med Torunn.

Morten Rudå

6. november 2017

Rudå Produksjon

6

Torunn Meyer holder et svært engasjerende foredrag med både faglig tyngde og mye moro. Jeg lærte både hva jeg skal fokusere på når jeg holder foredrag og hva jeg ikke skal gjøre. Mange konkrete og nyttige tips og hun formidler det hele med snert i replikken! Jeg tror aldri jeg har ledd så mye på et foredrag, noe som igjen var både inspirerende og lærerikt! Torunn får oss alle til å kjenne oss igjen i situasjoner og væremåter. Dette gir innsikt til hvordan man kan hjelpe og utvikle seg selv. Veldig glad for at jeg har sett dette foredraget.

Steinar Kristensen Daglig leder

20. februar 2017

Innovasjon Gardermoen

6

Torunn Meyer holdt et engasjerende foredrag på vårt frokostmøte med tema «Ledelse og god kommunikasjon – hører sammen!» Hun viste blant annet hvor viktig kroppsspråk og stemmebruk er, og det var mange som kjente seg igjen i Torunn sine eksempler. Hun demonstrerte stor faglig innsikt fremført med mye humor, innlevelse og engasjement. Jeg kan sterkt anbefale henne for alle som ønsker å forbedre sin kommunikasjon!

Njord V. Svendsen

26. januar 2017

NSD - Norsk senter for forskningsdata AS

6

Torunn Meyer skil seg ut i bunken av foredragshaldarar og tilbydarar av kurs i presentasjonsteknikk. Den praktiske, metodiske tilnærminga er gull verd – og akkurat passeleg krydra med teori. Meyers faglege bakgrunn som skodespelar er heilt klart det som tilfører den ekstra substansen – å halde forderag, å stå på ei scene, å snakke til andre, direkt eller gjennom kamera – alt dette handlar om språk og retorikk, men det handlar i stor grad om å finne si stemme, stemmebruk, bevisstgjering, teknikk, sjølvtillit – og målretta praktiske øvingar som fokuserer på nettopp desse faktorane. Alt dette har Meyrs kurs. Ein ekstra bonus for oss på NSD har vore at kursa fungerer som team buildling. Vi har sett saman gruppene på tvers av seksjonar. Det er gøy og svært lærerikt å bli med på kurs med Torunn Meyer. Og dei skaper sjølvtillit og entusiasme.

Sigurd Hovlandsdal

18. januar 2017

Sigurd Hovlandsdal Bedriftsrådgivning

6

Torunn Meyer er en motiverende og fantastisk kurs og foredragsholder. Hun har en unik måte å få med seg deltagerne på og inspirerer og motivere til utvikling og endring.Hun viser også stor arbeidsglede og har et smittende positiv humør. Jeg kan trygt anbefale henne som kurs og foredragsholder. For meg er hun et førstevalg innen sitt fag.

Tori Norheim Sandlie

9. januar 2017

Universitetet i Oslo

6

Vi har brukt Torunn som kursholder i presentasjonsteknikk i flere runder. Samtlige kursdeltakere har vært ytterst godt fornøyd med Torunn og hennes opplegg. Hun gir av seg selv, er kunnskapsrik, profesjonell, behagelig, trygg i sin rolle og motiverende. Hun er alltid godt forberedt, tydelig og flink til å skape god kontakt med gruppen hun kurser/snakker til. Vi gir vår beste anbefaling!

Catherine Caillé

9. januar 2017

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

4

Torun avrundet et dagsseminar for kvinnelig ansatte ved NMBU som aspirerer til en vitenskapelig karriere.
Torun fikk med seg publikum gjennom aktiv demonstrasjon av hva riktig kroppsspråk betyr for å lykkes som formidler og viktigheten av forberedelse før fremføring av et budskap. For noen av seminardeltagerne vekket hennes foredrag interessen for ytterlig trening i presentasjonsteknikk.

Knut I. Tønsberg

9. januar 2017

Helsedirektoratet

6

Vi har brukt Torunn Meyer som kursleder i foredrag- og presentasjonsteknikk og kan gi henne de beste anbefalinger. Hun har stor kunnskap om det hun driver med, bruker humor som virkemiddel og skaper gjenkjennelse hos tilhørerne/deltakerne. Hun har også vært en god samtalepartner.

Petter Niklasson Hagen

6. januar 2017

Oslotech

6

Torunn har holdt flere engasjerende foredrag innen presentasjonsteknikk for PhD-kandidater i programmet Science for Society ved Forskningsparken i Oslo. Torunns involverende stil og glimt i øyet, samt et profesjonelt og lærerikt innhold har hatt stor nytteverdi for våre deltakere. Det har også vært viktig for oss at Torunn som skuespiller innehar stor kunnskap innen hvordan bruke stemme og kroppspråk. Hennes planlegging og gjennomføring av foredragene var av høy kvalitet, og da våre foredrag går på engelsk har det vært viktig at Torunn besitter meget gode engelskkunnskaper. Jeg vil anbefale Torunn som foredrags- og kursholder innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.