Torunn Meyer

Skuespiller, snakker om presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kroppsspråk

Fra 22.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Torunn Meyer

Torunn er skuespiller, kurs- og foredragsholder i presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kroppsspråk. Det spesielle med Torunns kurs og foredrag er at hun lærer deg ikke bare HVA du må gjøre for å presentere med overbevisning, men også HVORDAN du skal gjøre det og HVORFOR. Hun gjør det på en underholdende og lærerik måte som både utfordrer og engasjerer. Sagt av Torunns deltakere: «Torunn Meyer er en levende studie av det hun lærer bort. Hun er engasjert, inspirerende, klar og lekende i sin tilnærming til å lære bort presentasjonsteknikk.» «Hun holdt et fabelaktig foredrag om presentasjonsteknikk, kroppsspråk og formidling av forskningsmateriale.» Torunn har over 23 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. Hun har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London. De siste 13 årene har hun også holdt kurs med kunder som: UiO, KMD, Soco AS, NTNU, Dataforeningen, Patentstyret og Oslotech.

Foredrag

Lær kunsten å holde et (u)engasjerende foredrag!

Bli bedre til å påvirke og overbevise. Torunn brenner for at du skal kommunisere tydelig og effektivt for å oppnå det du ønsker. Her får du konkrete verktøy for å bli en mer engasjererende og overbevisende foredragsholder, og eksempler på hvordan vi dessverre ofte oppnår det motsatte! Du får nyttige tips innen stemmebruk, kroppsspråk, ordvalg og flere andre retoriske grep. Overføringsverdien fra teatret til andre som skal formidle er stor. Dette er et foredrag mange vil kjenne seg igjen i!

Halvdagskurs i presentasjonsteknikk og formidling.

Halvdagskurs i presentasjonsteknikk og formidling 3,5 timer. Hvordan bli bedre til å påvirke og overbevise? Hvordan presentere innholdet på en engasjerende måte? Dette er et kurs med både teori i form av ny læring og praktisk trening i mindre grupper. Vi trener på egne formidlingsferdigheter med feedback. Her får deltakerne flere nyttige tips med teknikker og virkemidler som kan tas i bruk umiddelbart.

Dagskurs i presentasjonsteknikk og formidling

Dagskurs i presentasjonsteknikk og formidling 7 timer. Hvordan bli bedre til å påvirke og overbevise? Hvordan presentere innholdet på en engasjerende måte? Dette er et kurs med både teori i form av ny læring og praktisk trening i mindre grupper. Vi trener på egne formidlingsferdigheter med feedback, samt hvordan bruke PowerPoint på en mer effektiv og overbevisende måte? Her får deltakerne flere nyttige tips med teknikker og virkemidler som kan tas i bruk umiddelbart.

Torunn Meyer har 12 vurderinger

Anne Marit Ringvold

18. januar 2019

Oslo kommune - Plan- og bygningsetaten

6

Torunn holdt et engasjerende foredrag om presentasjonsteknikk for en gruppe ansatte fra Plan- og bygningsetaten. Hun var god til å formidle innholdet i kurset på en lærerik og samtidig underholdende måte.

Samira Aminihajibashi

14. november 2018

Norwegian Research School in Neuroscience (NRSN)

6

Torunn er en dyktig kursholder som utfordrer og engasjerer deltakere på en underholdende og lærerik måte. Vi hadde et tredagers kurs med henne, hvor hun holdt et fabelaktig foredrag om presentasjonsteknikk, kroppsspråk og formidling av forskningsmateriale. Hun evaluerte stipendiatenes presentasjoner og ga oss personlige tilbakemeldinger og praktiske råd om hvordan presentasjonene kan forbedres. Kurset skåret høyt på evalueringer og vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakere: “It was extremely useful with direct feedback and specific suggestions on presentation techniques.” Hun vet hva hun snakker om. Jeg er veldig takknemlig for at hun var så samarbeidsvillig og stilte opp selv om invitasjonen ble sendt på kort varsel.» Samira Amini- Medlem av organisasjonskomiteen for nasjonal PhD konferanse i Neuroscience

Anita Hansen

1. oktober 2018

Webstep AS

6

Torunn holdt foredraget «Holde et (u)engasjerende fordrag» på en fagkveld for Webstep. Hun klarte å engasjere salen på en veldig god måte, samt at hun ga en rekke gode og enkle tips.

Siri Baastad

16. februar 2018

NHO Oslo og Akershus

6

Torunn Meyer er skuespiller og er svært god på historiefortelling og presentasjonsteknikk. Jeg ba Torunn om råd da jeg skulle holde «Kvinner Kan»-kurs i Palestina, Sør-Sudan og Angola i regi av Norsk Folkehjelp. Jeg lærte mye om framføring, stemmebruk og kroppsspråk på en morsom måte! Presentasjonen var på engelsk og Torunn kom også med nyttige innspill både når det gjaldt ordvalg og uttale. Jeg ble en tryggere og bedre foredragsholder etter trening med Torunn.

Morten Rudå

6. november 2017

Rudå Produksjon

6

Torunn Meyer holder et svært engasjerende foredrag med både faglig tyngde og mye moro. Jeg lærte både hva jeg skal fokusere på når jeg holder foredrag og hva jeg ikke skal gjøre. Mange konkrete og nyttige tips og hun formidler det hele med snert i replikken! Jeg tror aldri jeg har ledd så mye på et foredrag, noe som igjen var både inspirerende og lærerikt! Torunn får oss alle til å kjenne oss igjen i situasjoner og væremåter. Dette gir innsikt til hvordan man kan hjelpe og utvikle seg selv. Veldig glad for at jeg har sett dette foredraget.

Steinar Kristensen Daglig leder

20. februar 2017

Innovasjon Gardermoen

6

Torunn Meyer holdt et engasjerende foredrag på vårt frokostmøte med tema «Ledelse og god kommunikasjon – hører sammen!» Hun viste blant annet hvor viktig kroppsspråk og stemmebruk er, og det var mange som kjente seg igjen i Torunn sine eksempler. Hun demonstrerte stor faglig innsikt fremført med mye humor, innlevelse og engasjement. Jeg kan sterkt anbefale henne for alle som ønsker å forbedre sin kommunikasjon!

Njord V. Svendsen

26. januar 2017

NSD - Norsk senter for forskningsdata AS

6

Torunn Meyer skil seg ut i bunken av foredragshaldarar og tilbydarar av kurs i presentasjonsteknikk. Den praktiske, metodiske tilnærminga er gull verd – og akkurat passeleg krydra med teori. Meyers faglege bakgrunn som skodespelar er heilt klart det som tilfører den ekstra substansen – å halde forderag, å stå på ei scene, å snakke til andre, direkt eller gjennom kamera – alt dette handlar om språk og retorikk, men det handlar i stor grad om å finne si stemme, stemmebruk, bevisstgjering, teknikk, sjølvtillit – og målretta praktiske øvingar som fokuserer på nettopp desse faktorane. Alt dette har Meyrs kurs. Ein ekstra bonus for oss på NSD har vore at kursa fungerer som team buildling. Vi har sett saman gruppene på tvers av seksjonar. Det er gøy og svært lærerikt å bli med på kurs med Torunn Meyer. Og dei skaper sjølvtillit og entusiasme.

Sigurd Hovlandsdal

18. januar 2017

Sigurd Hovlandsdal Bedriftsrådgivning

6

Torunn Meyer er en motiverende og fantastisk kurs og foredragsholder. Hun har en unik måte å få med seg deltagerne på og inspirerer og motivere til utvikling og endring.Hun viser også stor arbeidsglede og har et smittende positiv humør. Jeg kan trygt anbefale henne som kurs og foredragsholder. For meg er hun et førstevalg innen sitt fag.

Tori Norheim Sandlie

9. januar 2017

Universitetet i Oslo

6

Vi har brukt Torunn som kursholder i presentasjonsteknikk i flere runder. Samtlige kursdeltakere har vært ytterst godt fornøyd med Torunn og hennes opplegg. Hun gir av seg selv, er kunnskapsrik, profesjonell, behagelig, trygg i sin rolle og motiverende. Hun er alltid godt forberedt, tydelig og flink til å skape god kontakt med gruppen hun kurser/snakker til. Vi gir vår beste anbefaling!

Catherine Caillé

9. januar 2017

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

4

Torun avrundet et dagsseminar for kvinnelig ansatte ved NMBU som aspirerer til en vitenskapelig karriere.
Torun fikk med seg publikum gjennom aktiv demonstrasjon av hva riktig kroppsspråk betyr for å lykkes som formidler og viktigheten av forberedelse før fremføring av et budskap. For noen av seminardeltagerne vekket hennes foredrag interessen for ytterlig trening i presentasjonsteknikk.

Knut I. Tønsberg

9. januar 2017

Helsedirektoratet

6

Vi har brukt Torunn Meyer som kursleder i foredrag- og presentasjonsteknikk og kan gi henne de beste anbefalinger. Hun har stor kunnskap om det hun driver med, bruker humor som virkemiddel og skaper gjenkjennelse hos tilhørerne/deltakerne. Hun har også vært en god samtalepartner.

Petter Niklasson Hagen

6. januar 2017

Oslotech

6

Torunn har holdt flere engasjerende foredrag innen presentasjonsteknikk for PhD-kandidater i programmet Science for Society ved Forskningsparken i Oslo. Torunns involverende stil og glimt i øyet, samt et profesjonelt og lærerikt innhold har hatt stor nytteverdi for våre deltakere. Det har også vært viktig for oss at Torunn som skuespiller innehar stor kunnskap innen hvordan bruke stemme og kroppspråk. Hennes planlegging og gjennomføring av foredragene var av høy kvalitet, og da våre foredrag går på engelsk har det vært viktig at Torunn besitter meget gode engelskkunnskaper. Jeg vil anbefale Torunn som foredrags- og kursholder innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS