Torunn Meyer

Skuespiller, gir råd om presentasjonsteknikk

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Torunn Meyer

Torunn Meyer er skuespiller, kurs- og foredragsholder i presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kroppsspråk. Det spesielle med Torunns kurs og foredrag er at hun lærer deg ikke bare HVA du må gjøre for å presentere med overbevisning, men også HVORDAN du skal gjøre det og HVORFOR. Hun gjør det på en underholdende og lærerik måte som både utfordrer og engasjerer. Sagt av Torunns deltakere: «Torunn Meyer er en levende studie av det hun lærer bort. Hun er engasjert, inspirerende, klar og lekende i sin tilnærming til å lære bort presentasjonsteknikk.» «Hun holdt et fabelaktig foredrag om presentasjonsteknikk, kroppsspråk og formidling av forskningsmateriale.» Torunn har over 25 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. Hun har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London. De siste 15 årene har hun også holdt kurs med kunder som: UiO, KMD, Soco AS, NTNU, Dataforeningen, Patentstyret og Oslotech.

Foredrag med Torunn Meyer

Hvordan bli enda bedre til å presentere et budskap - Lær 5 avgjørende trinn

1: Hvordan du skal forberede deg best mulig? 2: Hvordan bygge opp og strukturere innholdet? 3: Hvordan starte og avslutte en presentasjon? 4: Hvordan ha kontroll på både nerver, kroppsspråk og stemmebruk? 5: Hvordan få kontakt med tilhørerne og beholde den? Alt dette lærer du i foredraget, og du kan ta det i bruk umiddelbart når du presenterer for både større og mindre forsamlinger.

Lær 5 avgjørende trinn som gjør deg til en enda bedre kursholder

Når du skal holde kurs må du både være en god formidler og samtidig ha evnen til å lære bort kunnskap. Torunn har over 15 års erfaring som kursholder og får svært gode tilbakemeldinger av deltakere på sine kurs på både innhold, relevans og fremføring. Her får du lære 5 avgjørende trinn slik at du også kan holde engasjerende kurs med et godt innhold som er relevant for deltakerne.

Overbevisende kommunikasjon og kroppsspråk

Hvordan bli tydeligere i ditt kroppsspråk og mer bevisst din egen og andres kommunikasjon? Hvordan gjøre et godt førsteinntrykk? Hvordan la mottaker føle seg sett, hørt og forstått? Her får du konkrete teknikker og effektive virkemidler som du kan bruke for å kommunisere på en overbevisende måte. Fokus vil blant annet være på kroppsspråk, stemmebruk, ordvalg og bevisstgjøring på hvordan kroppsspråk og stemmebruk kan underbygge ordene dine.

Lær kunsten å holde et engasjerende foredrag!

Bli bedre til å påvirke og overbevise. Torunn brenner for at du skal kommunisere tydelig og effektivt for å oppnå det du ønsker. Her får du konkrete verktøy for å bli en mer engasjererende og overbevisende foredragsholder, og eksempler på hvordan vi dessverre ofte oppnår det motsatte! Du får nyttige tips innen stemmebruk, kroppsspråk, ordvalg og flere andre retoriske grep. Overføringsverdien fra teatret til andre som skal formidle er stor. Dette er et foredrag mange vil kjenne seg igjen i!

Hvordan få det sagt – i krevende tider!

Et krevende budskap skal formidles i en utfordrende tid- hvordan lykkes du med det! Hva skjer når du må formidle et krevende budskap? Hvordan påvirker det deg og de du snakker til? Hvordan kan du forsikre deg best mulig om at budskapet blir forstått slik du ønsker? Torunn kjører en rekke kurs og foredrag om kommunikasjon og presentasjon med svært gode tilbakemeldinger. Hun gir deg nyttige og konkrete innspill til hvordan du får ordene du sier til å matche

Kurs med Torunn Meyer

Bli bedre til å overbevise og påvirke! To dagers kurs i presentasjonsteknikk

Dette er kurset for deg som vil ha en et formidlingsverktøy som du kan bruke hver gang du presenterer. Dette er et eksklusivt kurs med maks 8 deltakere for at du skal få best mulig utbytte. Du lærer hvordan forberede deg best mulig, hva du skal forberede og hvordan du skal gjennomføre en overbevisende presentasjon fra begynnelse til slutt. Kurset har en god balanse mellom teori og praktisk trening med nyttig feedback som gjør deg bedre. Det du lærer kan du ta i bruk umiddelbart!

Bli bedre til å overbevise og påvirke! Heldagskurs i presentasjonsteknikk

Hvordan kan du presentere innholdet på en engasjerende måte? Bygge opp presentasjonen på en god måte? Få tilhørerne til å følge med fra start til slutt? Holde kontroll på nerver, kropp og stemme og bruke det til din fordel? Dette er et kurs hvor du får mange nyttige tips og praktisk trening i mindre grupper med tilbakemelding. Det du lærer kan du ta i bruk allerede neste gang du skal presentere.

Bli bedre til å overbevise og påvirke! Halvdagskurs i presentasjonsteknikk

Dette er et eksklusivt kurs for maks 5 deltakere for at du skal få best mulig utbytte! Kurset varer i 4 timer og inneholder både teori og praktisk trening. Her lærer du hvordan forberede deg best mulig, hva du skal forberede, og hvordan du skal gjennomføre det du har forberedt. Det du lærer tar du i bruk allerede neste gang du skal holde en presentasjon, foredrag eller tale for kollegaer, kunder, på konferanser eller annet.

Torunn Meyer har 16 vurderinger

Terje Hafstad

3. februar 2020

Relekta

6

Jeg deltok på et to dagers oppfølgingskurs med Torunn og var like fornøyd med dette som med det første kurset. Jeg har hatt stor nytte av dette i min jobb som leder for en stor gruppe selgere, spesielt delen om historiefortelling, og hvordan jeg kan bruke scenen, kroppsspråket og meg selv for å få tilhørerne til å lytte og ta til seg viktig læring. Jeg vil gjerne gå på enda flere kurs med Torunn da jeg opplever kursene som svært nyttige for meg og min utvikling innen formidling. Med vennlig hilsen RELEKTA AS Avd. NIO v/ Salgssjef Terje Hafstad

Frank Arvid Hofsøy

24. oktober 2019

Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune

6

Kurset i presentasjonsteknikk var veldig nyttig! Vi fikk en god innføring i hvorfor det er viktig å forberede seg godt. Vi fikk konkrete tips til både hvordan man bør forberede seg til en presentasjon og til hvordan man bør gjennomføre presentasjonen i praksis. Vi får en økt bevissthet på å fokusere på det viktigste, hvem er mottakeren og hva vil man at de sitter igjen med etter din presentasjon. Dette kurset kan anbefales for alle som jobber med presentasjon i en eller annen form!

Halvor Høen Hval

3. oktober 2019

University of Oslo

6

Torunn Meyer ga meg coaching i forbindelse med en Energiforskningskonferansens formidlingskonkurranse, som gikk ut på å best presentere sin forskning på kun 3 minutter. En svært utfordrende oppgave, men med hjelp fra Torunn ble det hele mer fornøyelig. Hun ga mange tips og triks, og hjalp til med alt fra manuskript og slides, til kroppsspråk og sceneopptreden. Etter en god opplevelse her, videreutviklet jeg opplegget med Torunns råd i bakhodet og endte opp med å vinne også en annen konkurranse noen måneder senere – Forsker Grand Prix i Oslo! Denne dama kan gjøre gull av gråstein!

Gerd Stolsmo og Stein Erik Hegerberg

5. juli 2019

Team Stolsmo/Hegerberg

6

Torunn kom inn som et frisk pust og hjalp oss med å utvikle en litt vinglete historie til å bli et strukturert foredrag. Dette gjaldt hele konseptet, men ikke minst rekkefølgen i en presentasjon, tale-teknikker og hvordan bevege seg på en scene. Hun trodde på ideen vår og motiverte oss og pushet denne framover. Torunn kommer nær på deg som utøver på en slik måte at du føler deg trygg fordi tilbakemeldingene hennes er så konsise og direkte.

Anne Marit Ringvold

18. januar 2019

Oslo kommune - Plan- og bygningsetaten

6

Torunn holdt et engasjerende foredrag om presentasjonsteknikk for en gruppe ansatte fra Plan- og bygningsetaten. Hun var god til å formidle innholdet i kurset på en lærerik og samtidig underholdende måte.

Samira Aminihajibashi

14. november 2018

Norwegian Research School in Neuroscience (NRSN)

6

Torunn er en dyktig kursholder som utfordrer og engasjerer deltakere på en underholdende og lærerik måte. Vi hadde et tredagers kurs med henne, hvor hun holdt et fabelaktig foredrag om presentasjonsteknikk, kroppsspråk og formidling av forskningsmateriale. Hun evaluerte stipendiatenes presentasjoner og ga oss personlige tilbakemeldinger og praktiske råd om hvordan presentasjonene kan forbedres. Kurset skåret høyt på evalueringer og vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakere: “It was extremely useful with direct feedback and specific suggestions on presentation techniques.” Hun vet hva hun snakker om. Jeg er veldig takknemlig for at hun var så samarbeidsvillig og stilte opp selv om invitasjonen ble sendt på kort varsel.» Samira Amini- Medlem av organisasjonskomiteen for nasjonal PhD konferanse i Neuroscience

Anita Hansen

1. oktober 2018

Webstep AS

6

Torunn holdt foredraget «Holde et (u)engasjerende fordrag» på en fagkveld for Webstep. Hun klarte å engasjere salen på en veldig god måte, samt at hun ga en rekke gode og enkle tips.

Siri Baastad

16. februar 2018

NHO Oslo og Akershus

6

Torunn Meyer er skuespiller og er svært god på historiefortelling og presentasjonsteknikk. Jeg ba Torunn om råd da jeg skulle holde «Kvinner Kan»-kurs i Palestina, Sør-Sudan og Angola i regi av Norsk Folkehjelp. Jeg lærte mye om framføring, stemmebruk og kroppsspråk på en morsom måte! Presentasjonen var på engelsk og Torunn kom også med nyttige innspill både når det gjaldt ordvalg og uttale. Jeg ble en tryggere og bedre foredragsholder etter trening med Torunn.

Morten Rudå

6. november 2017

Rudå Produksjon

6

Torunn Meyer holder et svært engasjerende foredrag med både faglig tyngde og mye moro. Jeg lærte både hva jeg skal fokusere på når jeg holder foredrag og hva jeg ikke skal gjøre. Mange konkrete og nyttige tips og hun formidler det hele med snert i replikken! Jeg tror aldri jeg har ledd så mye på et foredrag, noe som igjen var både inspirerende og lærerikt! Torunn får oss alle til å kjenne oss igjen i situasjoner og væremåter. Dette gir innsikt til hvordan man kan hjelpe og utvikle seg selv. Veldig glad for at jeg har sett dette foredraget.

Steinar Kristensen Daglig leder

20. februar 2017

Innovasjon Gardermoen

6

Torunn Meyer holdt et engasjerende foredrag på vårt frokostmøte med tema «Ledelse og god kommunikasjon – hører sammen!» Hun viste blant annet hvor viktig kroppsspråk og stemmebruk er, og det var mange som kjente seg igjen i Torunn sine eksempler. Hun demonstrerte stor faglig innsikt fremført med mye humor, innlevelse og engasjement. Jeg kan sterkt anbefale henne for alle som ønsker å forbedre sin kommunikasjon!

Njord V. Svendsen

26. januar 2017

NSD - Norsk senter for forskningsdata AS

6

Torunn Meyer skil seg ut i bunken av foredragshaldarar og tilbydarar av kurs i presentasjonsteknikk. Den praktiske, metodiske tilnærminga er gull verd – og akkurat passeleg krydra med teori. Meyers faglege bakgrunn som skodespelar er heilt klart det som tilfører den ekstra substansen – å halde forderag, å stå på ei scene, å snakke til andre, direkt eller gjennom kamera – alt dette handlar om språk og retorikk, men det handlar i stor grad om å finne si stemme, stemmebruk, bevisstgjering, teknikk, sjølvtillit – og målretta praktiske øvingar som fokuserer på nettopp desse faktorane. Alt dette har Meyrs kurs. Ein ekstra bonus for oss på NSD har vore at kursa fungerer som team buildling. Vi har sett saman gruppene på tvers av seksjonar. Det er gøy og svært lærerikt å bli med på kurs med Torunn Meyer. Og dei skaper sjølvtillit og entusiasme.

Sigurd Hovlandsdal

18. januar 2017

Sigurd Hovlandsdal Bedriftsrådgivning

6

Torunn Meyer er en motiverende og fantastisk kurs og foredragsholder. Hun har en unik måte å få med seg deltagerne på og inspirerer og motivere til utvikling og endring.Hun viser også stor arbeidsglede og har et smittende positiv humør. Jeg kan trygt anbefale henne som kurs og foredragsholder. For meg er hun et førstevalg innen sitt fag.

Tori Norheim Sandlie

9. januar 2017

Universitetet i Oslo

6

Vi har brukt Torunn som kursholder i presentasjonsteknikk i flere runder. Samtlige kursdeltakere har vært ytterst godt fornøyd med Torunn og hennes opplegg. Hun gir av seg selv, er kunnskapsrik, profesjonell, behagelig, trygg i sin rolle og motiverende. Hun er alltid godt forberedt, tydelig og flink til å skape god kontakt med gruppen hun kurser/snakker til. Vi gir vår beste anbefaling!

Catherine Caillé

9. januar 2017

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

4

Torun avrundet et dagsseminar for kvinnelig ansatte ved NMBU som aspirerer til en vitenskapelig karriere.
Torun fikk med seg publikum gjennom aktiv demonstrasjon av hva riktig kroppsspråk betyr for å lykkes som formidler og viktigheten av forberedelse før fremføring av et budskap. For noen av seminardeltagerne vekket hennes foredrag interessen for ytterlig trening i presentasjonsteknikk.

Knut I. Tønsberg

9. januar 2017

Helsedirektoratet

6

Vi har brukt Torunn Meyer som kursleder i foredrag- og presentasjonsteknikk og kan gi henne de beste anbefalinger. Hun har stor kunnskap om det hun driver med, bruker humor som virkemiddel og skaper gjenkjennelse hos tilhørerne/deltakerne. Hun har også vært en god samtalepartner.

Petter Niklasson Hagen

6. januar 2017

Oslotech

6

Torunn har holdt flere engasjerende foredrag innen presentasjonsteknikk for PhD-kandidater i programmet Science for Society ved Forskningsparken i Oslo. Torunns involverende stil og glimt i øyet, samt et profesjonelt og lærerikt innhold har hatt stor nytteverdi for våre deltakere. Det har også vært viktig for oss at Torunn som skuespiller innehar stor kunnskap innen hvordan bruke stemme og kroppspråk. Hennes planlegging og gjennomføring av foredragene var av høy kvalitet, og da våre foredrag går på engelsk har det vært viktig at Torunn besitter meget gode engelskkunnskaper. Jeg vil anbefale Torunn som foredrags- og kursholder innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS