Ni foredragsholdere som snakker om «noe helt annet»

Publisert i Tips av

En av utfordringene med seminarer og digitale møter, er at de gjerne blir stappet fulle med fag og formaninger. Fag er bra, men folk trenger også inspirasjon, nye perspektiver og noe som utfordrer. Her er ni flinke foredragsholdere som gjerne åpner noen nye perspektiver for dine ansatte eller kunder på deres neste fysiske eller digitale samling.

Morten Albæk

Morten Albæk er en dansk filosof, forfatter og næringslivsleder. Hans suksessbok «Ett liv» har solgt over 100.000 eksemplarer i Danmark, og er nå til salgs i Norge på Hegnar forlag. Morten snakker med stor tyngde og innlevelse om hvordan vi ikke har ett jobbliv og ett privatliv, men ett liv – og hvordan vi kan gjøre det livet så meningsfullt som mulig. Dette foredraget passer for virksomheter, næringsforeninger, byer og grupper med ledere.

Les mer om Morten Albæk her.

SUKSESSBOK: «Ett liv» har solgt over 100 000 eksemplarer i Danmark, og kommer nå til Norge.

Heidi Berg

Heidi Berg er norsk men bor i Shanghai. Hun kalles gjerne for «Kina-Heidi», for hun er godt kjent med Kina og kinesiske forhold, spesielt når det gjelder teknologi. Heidi kan holde oppdaterte og interessante digitale foredrag om Kina, og gjerne gi en fersk stemningsrapport fra det kinesiske markedet, samtidig med at hun oppdaterer dere på de siste trendene innen teknologi, markedsføring eller forbrukeratferd i dette enorme og voksende markedet.

FORSTÅ KINA: Heidi Berg bor i Shanghai og tilbyr digitale foredrag om Kina og kinesisk forretningsliv.

Hasan Kassas

Hasan Kassas kom til Norge som flyktning fra Syria, og jobber som tolk og oversetter. Han er også poet, og hans foredrag kan derfor være både en tankevekkende og kunstnerisk opplevelse. Hasan kan vinkle sitt foredrag på ulike måter, men det kan ofte handle om mangfold og inkludering – og hans møte med Norge. Hasan er morsom og selvironisk, og byr på seg selv når han holder foredrag.

Lurer du på hvordan du skal gå frem ved arrangement? Les 9 punkter som sikrer et godt arrangement.

Vegard Rekaa

Vegard Rekaa er astronom, og har siden han var ung gutt vært fascinert av stjerner og planeter. I foredraget «Kunst i Verdensrommet» tar han oss med opp i verdensrommet og viser oss hvilke fantastiske former som finnes der, og hvordan de samme formene på mystisk vis også finnes her på jorden. Et spennende foredrag med interessante fakta, flotte bilder og fascinerende filmer.

Cathrine Louise Finstad

Cathrine Louise Finstad er en foredragsholder med et spennende tema. Hun snakker nemlig om hemmeligheter. I flere år har hun bedt nordmenn betro seg til henne anonymt på nettsiden norskehemmeligheter.no. Som illustratør lager hun tegninger knyttet til hver hemmelighet, og publiserer disse på Instagram, der hun har nesten 130.000 følgere. I foredragene hennes velger hun ut hemmeligheter som er relevante for gruppen hun skal snakke til, og viser dem fram og kommenterer. En populær og tankevekkende foredragsholder.

Sturla Ellingvåg

Sturla Ellingvåg er spesialist på historie og DNA og formidler kunnskap om hvordan våre gener fra tusenvis av år tilbake påvirker hvem vi er i dag. I foredragene kobler han denne kunnskapen til hvordan vi kan tenke, leve og jobbe bedre innen for eksempel idrett og business. Sturla er en spennende forsker og foredragsholder som har vært med i flere podcaster og TV-programmer på NRK og Discovery Channel.

Book et foredrag med Sturla Ellingvåg her.

Hilde Johanne Aafoss

Hilde Johanne Aafoss er en av de få i Norge som arbeider både som psykolog og profesjonell historieforteller. Hennes foredrag er en spennende kombinasjon av psykologisk fagkunnskap og relevante historier. Hun er opptatt av å normalisere temaer rundt psykisk helse, og snakker om hvor viktig det er å skape tilhørighet til hverandre i usikre tider. Hun har også kurs i historiefortelling og veileder foredragsholdere og bedrifter i hvordan de kan finne og bruke historier for å styrke sitt budskap og merkevare. 

Les også våre 5 tips til å fortelle mer engasjerende historierer.

Audun Molde

Audun Molde er fagekspert på populærmusikk og kan veldig mye om musikkbransjen. Han underviser ved Høyskolen Kristiania og Handelshøyskolen BI, og brukes ofte som ekspertkilde i media. Molde har blant annet skrevet boken «POP – en historie» om popmusikkens og musikkbransjens historie gjennom 200 år. Et foredrag med Audun Molde tilpasses gruppen deres både i innhold og lengde, og kan handle om både Beatles, Bowie og Baccara.

Forespør Audun Molde om et musikk-foredrag her.

Sverre Gunnar Haga har en allsidig bakgrunn fra kulturbransjen som journalist og kommunikasjonsarbeider. Han var i flere år informasjonssjef ved Den norske opera og ballett. Med en «passion» for opera liker han å formidle på en engasjerende måte for folk som ikke er eksperter på opera og klassisk musikk. Haga kan derfor holde interessante foredrag om opera, operasangere, opera-klassikere og alt som tilhører den flotte musikk-sjangeren.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2022 © Talerlisten AS