Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Hilde Johanne Aafoss

Hilde Johanne Aafoss

Psykolog og profesjonell historieforteller

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hilde Johanne Aafoss

Hilde Johanne Aafoss er en unik foredragsholder. Med sin magiske fortellerevne bergtar hun sitt publikum fra første stund. På scenen er hun kjent for sin levende formidlingsevne og sterke tilstedeværelse. Hennes budskap vekker stort engasjement og berører dypt ved at hun spiller på flere strenger. Hun er den eneste her til lands som arbeider både som psykolog og profesjonell historieforteller. Hun belyser eksistensielle temaer og dilemmaer vi møter i tid og har også foredrag om historiefortelling, verdier, arbeidsglede, mot og skaperkraft. Hun har 17 års erfaring som klinisk psykolog. De siste 15 årene har hun fordypet seg i den gamle muntlige fortellertradisjonen, med studier i Storytelling blant annet ved Emerson College i England. Hun har hatt flere internasjonale fortellerforestillinger, og har brakt den muntlige fortellingen opp på de store scener både i kulturliv og næringsliv. Som foredragsholder, kursholder og veileder deler hun entusiastisk med faglige tyngde.

Foredrag med Hilde Johanne Aafoss

Fortellingens magi - hvordan bruke historier for å bedre samarbeid, kommunikasjon og formidling.

I vår tid har interessen for storytelling eller historiefortelling fått en kraftig oppblomstring. Men hva handler egentlig historiefortelling om? Hva skal til for å bli en god historieforteller? I dette foredraget får du vite mer om den gamle muntlige fortellertradisjonen. Foredraget er en kombinasjon av historiefortelling, verktøy og psykologisk innsikt. Lytterne får en opplevelse av hva god historiefortelling er, og får lære om hvilket kraftfullt kommunikasjonsverktøy fortellerkunst er.

Organisasjonens mosaikk – tenn gnisten hos dine medarbeidere!

Lær hvordan historiefortelling kan styrke samarbeid og mangfold i arbeidsfellesskapet. Hver medarbeider er en unik og fargerik del i en organisasjons mosaikk. Er vi gode nok til å se og lytte til hverandre slik at både den enkelte og organisasjonen tjener på det? I dette foredraget får du vite hvordan enkeltes personlige historie med evner, drømmer og talenter kan bidra til å gjøre arbeidsplassen til et fargerikt fellesskap. Når dette får rom, forløses ressurser som kommer alle til gode.

Livets vei - en heltereise. Et foredrag om kriser, motgang og håp.

Eventyr og eventyrhelten har viktige budskap for vår tid. De eldste eventyrene skildrer menneskets farefulle ferd gjennom tilværelsen. I sin enkle språkdrakt viser eventyrene veien vi alle må gå for å finne mening i livet. Kriser, utfordringer og motstand er viktige elementer på heltereisen som skal til for at vi blir hele som mennesker. I dette foredraget belyser psykologen og historiefortelleren Hilde Johanne Aafoss de skjulte skatter som kan finnes i livets motgang.

Engasjert tale - trollbind dine lyttere!

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! I dette foredraget får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i din business samt verktøy til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform. Foredraget tilbys også som dagskurs.

Eventyrlig skreddersøm

Hilde Johanne skreddersyr inspirerende foredrag for deg og din bedrift. Du bestemmer teamet, - hun finner relevant psykologisk kunnskap som krydres med fortellinger og eventyr fra hele verden. Noen temaer hun har skapt foredrag om tidligere er: kreativitet, kommunikasjon, samarbeid, arbeidsglede, terapi, engasjerende formidling, relasjonskompetanse, omdømme, innovasjon, feminin ledelse.

Kurs med Hilde Johanne Aafoss

Engasjert tale! Dagskurs i historiefortelling som presentasjonsteknikk

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? På dette kurset får du: Kunnskap til å inspirere og motivere gjennom historiefortelling, verktøy til å skape og bruke gode fortellinger, ferdigheter til å bruke fortellerteknikker i faglige presentasjon, trygghet i din muntlige formidling. Kurset passer godt for ansatte i næringslivet, helsevirksomheter og undervisningssektorer som bruker foredrag og faglig formidling aktivt i sitt arbeid.

Ta tilbake den gode historien.

Historiefortelling er et kraftfullt verktøy innen kommunikasjon, omdømme og merkevarebygging. Hva er din historie og hva ønsker du og oppnå? I dette kurset gir Hilde Johanne Aafoss sammen med Vigdis Jordal deg de seks historiene du må kunne forteller. Du vil lære teknikker for finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram. Kurset passer for deg som ønsker å bruke fortellinger som kommunikasjon for å inspirere, skape engasjement, bygge merkevare og forandre liv.

Storycoaching - finn gullet i dine fortellinger!

Hilde Johanne Aafoss er ekspert på fortellerkunst og som veileder deler hun av sin faglige tyngde. I storycoaching får du hjelp til å finne, skape og foredle de historiene som tydeliggjør deg og ditt budskap. Gjennom dialog og tilbakemelding får du testet, spisset og styrket dine fortellerevner. Du får lære gode grep og fortelleteknikker som levendegjør din formidling og som styrker dine faglige presentasjoner. Hilde Johanne tilbyr individuell veiledning og veiledning for grupper.

Talerlisten mener

Hilde Johanne Aafoss er kort og godt en drivende flink historieforteller, som også vet hvordan hun skal formidle historiefortellingens kunst til andre. Den er god å kunne for ledere, markedsførere, reklamefolk, PR-folk og andre som vil påvirke og begeistre et publikum. Hilde holder også foredrag knyttet til arbeidsmiljø, kommunikasjon og selvledelse.

Hilde Johanne Aafoss har 11 vurderinger

Gisle Erlien

3. februar 2020

Links konsept

6

Hilde Johanne Aafoss gjør en suveren jobb som kursholder i historiefortelling. Hun leverer alt fra det analytiske blikket og bakgrunnskunnskapen, til de spill levende historiene som demonstrerer historiefortellingens kraft i praksis. Jeg ble sittende ytterst på stolen. Dette var lærerikt, moro og matnyttig på en gang – ikke minst bevisstgjøringen på hvor du vil med din historiefortelling. Jeg bruker allerede lærdommen i praksis, og opplever at den har hjulpet meg til å bli en bedre formidler. Hilde Johanne Aafoss anbefales varmt!

Inger Lise Kontochristos

30. januar 2020

Kontochristos Infomedia

6

Jeg har vært med på kurs i historiefortelling med Hilde Johanne Aafoss, og jeg må bare si at jeg er svært imponert! Hun formidler kunnskap på en så praktisk måte at du gleder deg til å komme i gang med å jobbe med historiene du selv skal bruke. Hilde Johanne er tydelig, engasjert, innsiktsfull og virkelig inspirerende, og det er fryd å høre hennes fortellingskunst! Jeg har sikkert hørt flere hundre snakke om storytelling de siste årene, men Hilde Johanne KAN historieformidling innenfra og ut og blåser sokkene av de fleste!

May Britt Kringsjå

17. januar 2020

Ringsaker kommune - Renholdsenheten

6

Hilde Johanne Aafoss er en magiker i historiefortelling. Hilde Johanne forteller et budskap gjennom historiefortelling og som gjør at du får lyst til å etterleve budskapet i fortellingen. Hun skapte en stemningsfull atmosfære ved å starte sin presentasjon med sang og bratsj. Hun har en enestående formidlingsevne som gjør at du lytter. Hun er selv en god lytter og fanger opp det essensielle bedriften ønsker å formidle.
Vi har booket Hilde Johanne for å jobbe med ledergruppens formidlingsevne.

Bente Rogndahl

25. november 2019

Hamar bibliotek, Fengselsbiblioteket

6

Hedmark fengsel, avdelingene i Hamar og Ilseng, var så heldige å ha besøk av Hilde Johanne Aafoss 5. juni 2019 med foredraget «Tatovering som jeg-fortelling. Fra manndomsprøve til motesymbol». Foredraget med fortellinger og samtale fenget både innsatte og ansatte fra første ord. Hilde Johanne var levende, respektfull, lydhør og kunnskapsrik. Det åpnet for en engasjert deling av tanker og fortellinger.

Olin Steinsvik

17. oktober 2019

Rørosregionen Næringshage AS

6

Hilde Johanne ledet et strålende KompetanseForum her på Røros. Timene vi hadde med henne var lærerike. Konkrete verktøy kombinert med gode historier. Befriende med presentasjon som ikke er avhengig av digitale hjelpemidler. Fortellerkunst og teknikk på sitt beste.

Monica Lystad

26. september 2019

Helse & Coaching

6

Vi var så heldige å få være med på kurs i hvordan bli en god historie forteller med Hilde Johanne Aafoss og Vigdis Jordal. Ga så mye innsikt i hva som krydrer en god historie og masse verktøy til å ta med videre. Anbefales på det sterkeste.

Rita Jacqueline Van Ingelgem Monsen

22. april 2019

Rita Jacqueline AS

6

Jeg har hatt gleden av å delta på Hilde Johanne sine kurs og foredrag. Hilde er varm og tilstede når hun på en mesterlig måte bidrar med sin fortellerkunst. Hun inspirerer, beveger og skaper rom for gode refleksjoner når hun kombinerer historiefortelling og psykologi. Gjennom å være genuin i sin formidlingsevne skaper Hilde Johanne magi. Anbefales!

Gro Bente Mikkelsen

4. februar 2019

Nytt Image

6

Hilde Johanne tar deg med storm, men på en så utrolig behagelig, rolig måte. Hun har en magisk fortellerevne som man bare blir dratt med inn i historiene,. Det er meget tydelig at hun har studert historie- og eventyrfortelling. Hun er et leksikon på hvordan fortelle en historie, hva men bør legge vekt på, både tonemessig og vokabulart. Jeg gikk en helg på kurs med henne, og kan nesten fortelle ordrett alt fra det kurset fordi det var så pedagogisk, personlig og interessant. Hilde Johanne er nesten som en hulder, med fela si der hun står på scenen. Kan på det varmeste anbefale henne til å holde kurs for deg og dere!

Kari Tyseng

25. januar 2019

Anno museum

6

Hilde Johanne Aafoss har en fantastisk evne til å kombinere det kreative og det psykologiske. Hun leverte et hjertevarmt foredrag på vårt allmøte, der sorg, glede, musikk og fremragende fortellerkunst ble formidlet på en måte som innbød til refleksjon og ettertanke. Vi gir henne vår beste anbefaling.

Kari Knappskog

24. januar 2019

Kunstner

6

Hilde Johanne Aafoss bringer oss tilbake til leirbålet hvor man satt og fortalte hverandre historier. På kursene hennes lærer man metoder som bringer frem fortellergleden . I en tid hvor mange bruker mer og mer tid foran en skjerm er dette viktigere enn noen gang . Både i samvær med barn og voksne . Hilde Johanne er en inspirerende foredragsholder som skaper nysgjerrighet og ønske om å lære mer. Mine varmeste anbefalinger.

Margrethe Otto Skar

23. januar 2019

Margrethe Otto - Økonomiforenkler

6

Å være på et foredrag med Hilde Johanne Aafoss er som å være på en blanding av det mest interessante foredraget du har hørt, en varm eventyrstund og fest på samme tid. Jeg visste ikke hva som kom, og ble helt bergtatt fra første stund. Den følelsen holdt gjennom hele foredraget. Det var spennende, interessant og lærerikt. Og så konkret at jeg tok med meg flere verktøy hjem den dagen som jeg har tatt i bruk. Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS