Hilde Johanne Aafoss

Psykolog og profesjonell historieforteller

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hilde Johanne Aafoss

Hilde Johanne Aafoss er en eventyrer i ordets rette forstand. Hun er den eneste i Norge som arbeider som psykolog og profesjonell historieforteller. Hun har i en årrekke fordypet seg i eventyrenes symbolverden og inspirerende visdom. Hilde Johanne bruker fortellinger aktivt i foredrag, kurs, veiledning og i sitt kliniske arbeid. Foredragene hennes er en unik kombinasjon av musikk, muntlige fortellinger og psykologisk innsikt. I tillegg er hun en anerkjent fortellerkunstner som med sin magiske formidlingsevne bergtar sitt publikum. Ved siden av faste foredrag tilbyr Hilde Johanne Aafoss skreddersydde foredrag, forestillinger og kurs for bedrifter og organisasjoner. Hun tilbyr også individuell veiledning og rådgiving.

Foredrag

Fortellingens magi

Til alle tider har mennesket skapt og fortalt historier. Storytelling eller historiefortelling har i vår tid igjen fått en oppblomstring. Men hva handler egentlig historiefortelling om? I dette foredraget får du vite mer om den gamle muntlige fortellertradisjonen. Foredraget er en kombinasjon av historiefortelling, verktøy og psykologisk innsikt. Lytterne får en opplevelse av hva god historiefortelling er, og får lære om hvilket kraftfullt kommunikasjonsverktøy fortellerkunst er.

Organisasjonens mosaikk – tenn gnisten hos dine medarbeidere!

Hver medarbeider er en unik og fargerik del i en organisasjons mosaikk. Er vi gode nok til å se og lytte til hverandre slik at både den enkelte og organisasjonen tjener på det? I dette foredraget får du vite hvordan enkeltes personlige historie med evner, drømmer og talenter kan bidra til å gjøre arbeidsplassen til et fargerikt fellesskap. Når dette får rom, forløses ressurser som kommer alle til gode.

Livets vei - en heltereise

Eventyr og eventyrhelten har viktige budskap for vår tid. De eldste eventyrene skildrer menneskets farefulle ferd gjennom tilværelsen. I sin enkle språkdrakt viser eventyrene veien vi alle må gå for å finne mening i livet. Kriser, utfordringer og motstand er viktige elementer på heltereisen som skal til for at vi blir hele som mennesker. I dette foredraget belyser psykologen og historiefortelleren Hilde Johanne Aafoss de skjulte skatter som kan finnes i livets motgang.

Eventyrlig skreddersøm

Hilde Johanne skreddersyr inspirerende foredrag for deg og din bedrift. Du bestemmer teamet, - hun finner relevant psykologisk kunnskap som krydres med fortellinger og eventyr fra hele verden. Noen temaer hun har skapt foredrag om tidligere er: kreativitet, læring, kommunikasjon, samarbeid, arbeidsglede, terapi, engasjerende formidling, relasjonskompetanse, omdømme, innovasjon, feminin ledelse.

Engasjert tale - trollbind dine lyttere! Foredrag og workshop

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! I dette foredraget får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i din business samt verktøy til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform. Foredraget tilbys også som dagskurs.

Talerlisten mener

Hilde Johanne Aafoss er kort og godt en drivende flink historieforteller, som også vet hvordan hun skal formidle historiefortellingens kunst til andre. Den er god å kunne for ledere, markedsførere, reklamefolk, PR-folk og andre som vil påvirke og begeistre et publikum.

Hilde Johanne Aafoss har 4 vurderinger

Gro Bente Mikkelsen

4. februar 2019

Nytt Image

6

Hilde Johanne tar deg med storm, men på en så utrolig behagelig, rolig måte. Hun har en magisk fortellerevne som man bare blir dratt med inn i historiene,. Det er meget tydelig at hun har studert historie- og eventyrfortelling. Hun er et leksikon på hvordan fortelle en historie, hva men bør legge vekt på, både tonemessig og vokabulart. Jeg gikk en helg på kurs med henne, og kan nesten fortelle ordrett alt fra det kurset fordi det var så pedagogisk, personlig og interessant. Hilde Johanne er nesten som en hulder, med fela si der hun står på scenen. Kan på det varmeste anbefale henne til å holde kurs for deg og dere!

Kari Tyseng

25. januar 2019

Anno museum

6

Hilde Johanne Aafoss har en fantastisk evne til å kombinere det kreative og det psykologiske. Hun leverte et hjertevarmt foredrag på vårt allmøte, der sorg, glede, musikk og fremragende fortellerkunst ble formidlet på en måte som innbød til refleksjon og ettertanke. Vi gir henne vår beste anbefaling.

Kari Knappskog

24. januar 2019

Kunstner

6

Hilde Johanne Aafoss bringer oss tilbake til leirbålet hvor man satt og fortalte hverandre historier. På kursene hennes lærer man metoder som bringer frem fortellergleden . I en tid hvor mange bruker mer og mer tid foran en skjerm er dette viktigere enn noen gang . Både i samvær med barn og voksne . Hilde Johanne er en inspirerende foredragsholder som skaper nysgjerrighet og ønske om å lære mer. Mine varmeste anbefalinger.

Margrethe Otto Skar

23. januar 2019

Margrethe Otto - Økonomiforenkler

6

Å være på et foredrag med Hilde Johanne Aafoss er som å være på en blanding av det mest interessante foredraget du har hørt, en varm eventyrstund og fest på samme tid. Jeg visste ikke hva som kom, og ble helt bergtatt fra første stund. Den følelsen holdt gjennom hele foredraget. Det var spennende, interessant og lærerikt. Og så konkret at jeg tok med meg flere verktøy hjem den dagen som jeg har tatt i bruk. Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS