Hilde Johanne Aafoss

Psykolog og profesjonell historieforteller

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hilde Johanne Aafoss

Kunne du tenke deg å virkelig bli hørt hver eneste gang du snakker? Det kan Hilde Johanne sørge for at du blir!

Hilde Johanne Aafoss er en ettertraktet og unik foredragsholder. Med sin magiske fortellerevne bergtar hun publikum fra første stund, og lærer deg å gjøre det samme.

Hun er rå på presentasjonsteknikk og har coachet noen av landets fremste foredragsholdere i hvordan de kan bruke fortellerkunsten for å forbedre sine foredrag.

Når Hilde Johanne holder foredrag, sitter publikum på kanten av stolen. De blir trukket inn i en magisk verden hvor fargerike bilder blir malt med ord. Historier som vekker latter, tårer, inspirasjon og ettertanke.

Hilde Johanne har sittet i psykologstolen i 20 år, og har oppdaget hvilken enorm kraft historiene vi forteller oss selv og hverandre har på hvordan vi ser på livet. På et magisk vis klarer hun å forene logisk og rasjonell fagkunnskap med sanselig og emosjonell historiefortelling.

Noen historier bygger deg og bedriften opp, andre historier trekker dere ned. Lær å finne de historiene som styrker deg og fellesskapet!

Gjennom den unike fortellerstrategien “De 4 gyldne F-er: Fortell deg til suksess”, lærer du å Finne, Forme, Foredle og Formidle gnistrende historier. Historiefortelling kan bli ditt beste kommunikasjonsverktøy som gjør ditt budskap uforglemmelig.

 Hennes slagord er “La gullet ditt glitre” – det er først når gullet kommer frem i lyset at det kommer til sin rett!

Hilde Johanne skreddersyr spennende pakker med prosesser, kurs og foredrag som vil endre hvordan din bedrift forteller historier for alltid.

Hjemsted
Innlandet
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hilde Johanne Aafoss

La oss lytte til hverandre

Hvor gode er vi egentlig på å lytte? I krevende tider trenger vi å bli bedre på å lytte til oss selv og ikke minst andre. Vi trenger å skape samtaler hvor medarbeidere føler seg sett og hørt, og hvor de trygt forteller hvordan de har det, uten tanke på mål eller resultat. I dette foredraget lærer du å styrke deg selv og andre med åpen dialog, empatisk lytting og tilstedeværelse. Det ligger mye omsorg i et lyttende blikk, noe ledere og medarbeidere kan bli bedre på å gi hverandre, også digitalt.

Organisasjonens mosaikk – tenn gnisten hos dine medarbeidere

Lær hvordan historiefortelling kan styrke samarbeid og mangfold i arbeidsfellesskapet. Hver medarbeider er en unik og fargerik del i en organisasjons mosaikk. Er vi gode nok til å se og lytte til hverandre slik at både den enkelte og organisasjonen tjener på det? I dette foredraget får du vite hvordan enkeltes personlige historie med evner, drømmer og talenter kan bidra til å gjøre arbeidsplassen til et fargerikt fellesskap. Når dette får rom, forløses ressurser som kommer alle til gode.

Fortellingens magi - styrk ditt budskap med historiefortelling

I vår tid har interessen for storytelling eller historiefortelling fått en kraftig oppblomstring. Men hva handler egentlig historiefortelling om? Hva skal til for å bli en god historieforteller? I dette foredraget får du vite mer om den gamle muntlige fortellertradisjonen. Foredraget er en kombinasjon av historiefortelling, verktøy og psykologisk innsikt. Lytterne får en opplevelse av hva god historiefortelling er, og får lære om hvilket kraftfullt kommunikasjonsverktøy fortellerkunst er.

Kurs med Hilde Johanne Aafoss

Engasjerende tale! Historiefortelling som presentasjonskunst.

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? På dette kurset får du: Kunnskap til å inspirere og motivere gjennom historiefortelling, verktøy til å skape og bruke gode fortellinger, ferdigheter til å bruke fortellerteknikker i faglige presentasjon, trygghet i din muntlige formidling. Kurset passer godt for ansatte i næringslivet, helsevirksomheter og undervisningssektorer som bruker foredrag og faglig formidling aktivt i sitt arbeid.

Historiefortelling for ledere - lytt fram dine medarbeidere

Kjenner du som leder de særegne og unike historiene som er knyttet til din bedrift? Deler du disse fortellingene med dine ansatte slik at de kan kjenne tilhørighet og stolthet over egen arbeidsplass? I dette lederkurset lærer du hvordan du kan formidle dine historier på en engasjerende måte. Du lærer også hvordan du kan lytte fram ressurs-historiene hos dine medarbeidere slik at du oppnår et elt annet engasjement og resultat på din arbeidsplass.

Storycoaching - finn, form og foredl gullet i dine fortellinger

Hilde Johanne Aafoss er ekspert på fortellerkunst og som veileder deler hun av sin faglige tyngde. I storycoaching får du hjelp til å finne, skape og foredle de historiene som tydeliggjør deg og ditt budskap. Gjennom dialog og tilbakemelding får du testet, spisset og styrket dine fortellerevner. Du får lære gode grep og fortelleteknikker som levendegjør din formidling og som styrker dine faglige presentasjoner. Hilde Johanne tilbyr individuell veiledning og veiledning for grupper.

Talerlisten mener

Hilde Johanne Aafoss er kort og godt en drivende flink historieforteller, som også vet hvordan hun skal formidle historiefortellingens kunst til andre. Den er god å kunne for ledere, markedsførere, reklamefolk, PR-folk og andre som vil påvirke og begeistre et publikum. Hilde holder også foredrag knyttet til arbeidsmiljø, kommunikasjon og psykisk helse. Hun er en lun, inspirerende og tydelig formidler - som bergtar publikum med sin flotte fortellerstil!

2024 © Talerlisten AS