Cecilie Ditlev-Simonsen

Ledelse, kommunikasjon, rådgiver-rollen

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Ditlev-Simonsen

Cecilie Ditlev-Simonsen er en erfaren leder og en engasjerende foredragsholder. Hun har vært konserndirektør i Gjensidige Forsikring og kommunikasjonsdirektør i Hydro og sittet tett på toppledelsen i store selskaper. Hun har strategisk og operativ erfaring med alt fra børsnoteringer, navneskifter, lederskifter og kriser. Cecilie har også håndtert flere kriser og sittet sentralt i prosesser der selskaper er kjøpt, fusjonert eller solgt. I dag er hun partner i kommunikasjonsbyrået First House. Cecilie har også politisk bakgrunn, blant annet gjennom å ha sittet i Oslo bystyre. Hennes brede erfaring fra lederjobber i store selskaper sørger for foredrag med gode og konkrete råd og historier. Bedrifter som ønsker å lære mer om ledelse, endringsledelse, krisehåndtering, merkevarebygging, PR og organisasjonsutvikling vil ha stor nytte av et foredrag med Cecilie. Hun holder også foredrag om rådgiverrollen, og hvordan å være en god konsulent. Dette passer for alle som jobber med rådgivning, for eksempel advokatfirmaer, reklamebyråer og konsulentselskaper.

Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Cecilie Ditlev-Simonsen

Balansekunst: Hvordan lykkes som rådgiver og konsulent?

I dette foredraget snakker Cecilie om hvordan du kan bli en bedre rådgiver. Basert på hennes erfaringer gjennom flere tiår på begge sider av bordet, forteller hun historier og gir eksempler på hva en god rådgiver gjør og bør gjøre. Foredraget er levende og konkret, og publikum får råd og refleksjoner. Passer for alle som selger rådgivningstjenester og som er opptatt av å finne, vinne og beholde kunder.

Talerlisten mener

Cecilie er en god foredragsholder som kobler historier og hendelser fra eget liv og egen yrkeskarriere til konkrete og tydelige råd. Samtidig er hun åpen på at dette er hennes erfaringer, og ikke nødvendigvis en fasit for alle. En levende formidler med bred kompetanse og lang erfaring.

2024 © Talerlisten AS