Talerlisten

Glenn Ditlev Rolfsen

Psykoterapeut om baksnakking & arbeidsmiljø

Pris / 45 min

NOK 6.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 12.000,- (eks. mva)

Veldedighet

40% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Glenn D. Rolfsen er utdannet psykoterapeut med egen praksis på Bjørnsletta legesenter siden 2003. Han har jobbet som høyskolelærer, i bedriftshelsetjeneste, med lederutvikling og om psykososialt arbeidsmiljø, de siste 10 årene. Baksnakking på arbeidsplassen er blitt hans hjertebarn, etter hans TEDxOslo talk har mange av Norges største bedrifter kjøpt hans konsept som kalles Gozzip 2017, nå snart Gozzip 2018. Gled deg til verdifull tid med refleksjoner om at alle har ansvaret for sin egen arbeidslivs-kvalitet. Foredrag kan holdes på norsk og engelsk. Men husk: foredraget i seg selv gir ingen endringer, det er hva som motiveres og skjer etter foredraget som virkelig teller.

Foredrag

Gozzip 2017 - Baksnakking på arbeidsplassen

Baksnakking på arbeidsplassen er dessverre mer normalt enn man kan tro. Her tar Glenn Ditlev Rolfsen et oppgjør med hva som skaper et usunt arbeidsmiljø. Hans vri på på å adressere det psykososiale arbeidsmiljøet er tankevekkende og forfriskende for ansatte og ledere. "Baksnakking er slik vi voksne mobber hverandre" - er et utsagn som presenteres. Du vil sitte igjen med en tydelig modell som kan forhindre baksnakking en gang for alle. Over 350 bedrifter kan bekrefte at dette faktisk fungerer

Hvorfor omstilling og endring gir vondt i ryggen?

Her vil organisasjoner og bedrifter få et godt innblikk i hva som skjer med mennesker i omstillinger og endring. Glenn D. Rolfsen sin erfaring med endring og omstilling, som psykoterapeut i bedriftshelsetjeneste, vil kunne gi ny innsikt i hvilke klassiske utfordringer som utspiller seg med ansatte og ledere som står i endring, nedbemanning og omorganisering. Kurset egner seg for verneombud, tillitsvalgte og ledere i bedrifter og organisasjoner - for kommunal og privat sektor.

Arbeidslivskvaitet & psykososialt arbeidsmiljø

Det er 4 grunnleggende elementer som avgjør vår arbeidslivskvalitet: # Personlig livskvalitet # Relasjon til kollega/ledere # Opplevelse av mestring # Nytteverdi - Hvilke punkter påvirker hvem, og hvilke punkter kan hver enkelt ansatt gjøre noe med. Alle er ansvarlig for det psyko-sosiale-arbeidsmiljøet på sin arbeidsplass, kanskje skal ansvaret legges tilbake der det opprinnelig hører hjemme. Denne workshopen tar ca 3 timer og tilpasses bedriften, avdelingen eller teamet.

Stressmestring - Enkelt eller umulig ?

Mange kan mangt om stress og stressmestring, noen har erfaring fra Mindfullness, forskjellige meditasjons former, pusteøvelser og andre teknikker. Og for mange er stress en "svakhet". Hva om man ser på nyere forskning innen stress, som faktisk bekrefter at stress slett ikke er usunt, men det er hvordan man tenker om stress som er det usunne. 1-3 timer avhengig av gruppens størrelse og behov. La oss bli oppdatert på hva stress egentlig er og hva det gjør med; psykologisk, biologisk og kjemisk

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Glenn Ditlev Rolfsen har 6 vurderinger

Lars Sæhle

16. november 2017

Patentstyret

6

Glenn er en kunnskapsrik, engasjerende og inkluderende foredragsholder som har en egen evne til å få med seg tilhørerne og skape engasjement. Han satte seg godt inn i virksomheten og oppdraget på forhånd, for eksempel brukte han verdiene våre i foredraget. Vi er veldig fornøyde og anbefaler ham gjerne til andre.

Sonia Distante

28. mai 2017

Avd. Medisinsk Biokjemi, OUS

6

Glenn har holdt en engasjerende innlegg om arbeidsliv kvalitet på Norsk Selskap for Medisinsk Biokjemi årlig møte. Han har fått gode tilbakemelding fra deltagere om hans evne til å skape dialog og ettertanke.

Bente Aagaard

23. mai 2017

Bydel Alna

6

Han er en dyktig foreleser og har god «dialog» med kursdeltagerne. Anbefales!

Kristin Storsveen, spesialkonsulent i HR-enheten i Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune

23. mai 2017

Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune

6

Glenn er flink til «å nå inn» til folk med sitt budskap. Han er god til å få med seg alle i en gruppe. Han har gode refleksjonstema som deltakerne lærer noe av. Glenn er en behagelig og ivaretakende gruppeterapeut, men som utfordrer fastgrodde tankemønstre! Anbefales!

Ole Petter Knoph

23. mai 2017

Stamina Helse

6

Glenn har blitt benyttet som foredragsholder på mange samlinger for våre kunder hvor endring & omstilling er på lederagendaen. Han er en meget engasjert formidler for et spennende tema. Kun fått gode tilbakemeldinger på at hans begeistrende og morsomme vinkling.

Liv Unni Andersen

22. mai 2017

Bydel Nordstrand

5

Glenn D. Rolfsen er en inspirerende og engasjerende instruktør som holder hva han lover. Hans kurs og foredrag gir deltakerne et verktøy og noe å tenke på.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS