Glenn Ditlev Rolfsen

Psykoterapeut om baksnakking & arbeidsmiljø

NOK 10.000,- per time

Send forespørsel

Om Glenn Ditlev Rolfsen

Glenn D. Rolfsen er utdannet Psykoterapeut MNGF med egen praksis på Bjørnsletta legesenter siden 2003. Han har jobbet som høyskolelærer, i bedriftshelsetjeneste, med lederutvikling og om psykososialt arbeidsmiljø, de siste 10 årene. Baksnakking på arbeidsplassen er blitt hans hjertebarn, etter hans TEDxOslo talk har mange av Norges største bedrifter fulgt hans konsept som kalles Gozzip 2018. Han har i de siste månedene i 2017, vært KeyNote Speaker for HR- Summit Wien, World Islamic Economic Forum i Malaysia (WIEF) Verdens Helse Organisasjon i Geneve (WHO) – inviterte han for sin GLOBAL RESPECTFUL WORKPLACE DAY 7TH December, for å implementere sitt GOZZIP i WHO, som da ble live streamet til alle 155 medlems-landene. Hans tanker om at konseptet er viktig, gjør at han ønsker å dele metoden så bredt som mulig.. Han er også KeyNote Speaker på HR Norge sin konferanse 9. januar 2018

Foredrag

Gozzip 2018 - Baksnakking på arbeidsplassen

Baksnakking på arbeidsplassen er dessverre mer normalt enn man kan tro. Her tar Glenn Ditlev Rolfsen et oppgjør med hva som skaper et usunt arbeidsmiljø. "Baksnakking er slik vi voksne mobber hverandre" - er et utsagn som presenteres. Du vil sitte igjen med en tydelig modell som kan forhindre baksnakking en gang for alle. Over 350 bedrifter kan bekrefte at dette faktisk fungerer - Og Verdens Helse Organisasjon ønsket hans konsept til sin - Global Respectful Workplace Day 7Th December 2017.

Hvorfor omstilling og endring gir vondt i ryggen?

Her vil organisasjoner og bedrifter få et godt innblikk i hva som skjer med mennesker i omstillinger og endring. Glenn D. Rolfsen sin erfaring med endring og omstilling, som psykoterapeut i bedriftshelsetjeneste, vil kunne gi ny innsikt i hvilke klassiske utfordringer som utspiller seg med ansatte og ledere som står i endring, nedbemanning og omorganisering. Kurset egner seg for verneombud, tillitsvalgte og ledere i bedrifter og organisasjoner - for kommunal og privat sektor.

Arbeidslivskvaitet & psykososialt arbeidsmiljø

Det er 4 grunnleggende elementer som avgjør vår arbeidslivskvalitet: # Personlig livskvalitet # Relasjon til kollega/ledere # Opplevelse av mestring # Nytteverdi - Hvilke punkter påvirker hvem, og hvilke punkter kan hver enkelt ansatt gjøre noe med. Alle er ansvarlig for det psyko-sosiale-arbeidsmiljøet på sin arbeidsplass, kanskje skal ansvaret legges tilbake der det opprinnelig hører hjemme. Denne workshopen tar ca 3 timer og tilpasses bedriften, avdelingen eller teamet.

Stressmestring - Enkelt eller umulig ?

Mange kan mangt om stress og stressmestring, noen har erfaring fra Mindfullness, forskjellige meditasjons former, pusteøvelser og andre teknikker. Og for mange er stress en "svakhet". Hva om man ser på nyere forskning innen stress, som faktisk bekrefter at stress slett ikke er usunt, men det er hvordan man tenker om stress som er det usunne. 1-3 timer avhengig av gruppens størrelse og behov. La oss bli oppdatert på hva stress egentlig er og hva det gjør med; psykologisk, biologisk og kjemisk

2018 © Talerlisten AS