Glenn Ditlev Rolfsen

Terapeut, TEDx & WHO speaker om baksnakking

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Glenn Ditlev Rolfsen

Glenn D. Rolfsen snakker om baksnakking, psykososialt arbeidsmiljø og bedriftskultur. Han er TedX talker og WHO speaker, og utdannet Psykoterapeut MNGF med praksis på et Legesenter i Oslo siden 2003. Glenn har jobbet som Høgskolelærer av gestalt- psykoterapeuter, og i en av Norges største bedriftshelsetjenester, (Med fokus spesielt på lederutvikling og om psykososialt arbeidsmiljø. De siste 10 årene har baksnakking på arbeidsplassen blitt hans hjertebarn. Ikke rart at hans TEDxOslo talk og på Keynote speaker plass i WHO, skaper nysgjerrighet til mange av Norges største bedrifter som har fulgt hans konsept «Gozzip». Verdens Helse Organisasjon i Geneve (WHO) inviterte han også til sin GLOBAL RESPECTFUL WORKPLACE DAY 7TH Dec. for å implementere sitt GOZZIP i WHO, som da ble streamet til de 155 medlems-landene. Glenn har deltatt på GlassDoor 2019 London som KeyNote speaker på «Best places to work» – med hele 41 Millioner unike brukere, hvorav én tredjedel av kundene bestod av Fortune 500 companies. Glenns TEDxOslo kan ses på Youtube. Ta kontakt for å bestille et engasjerende og innholdsrikt foredrag, så gleder Glenn seg til å dele metoden sin med dere!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Glenn Ditlev Rolfsen

Gozzip 2020 - Baksnakking på arbeidsplassen

Baksnakking på arbeidsplassen er dessverre mer normalt enn man kan tro. Her tar Glenn Ditlev Rolfsen et oppgjør med hva som skaper et usunt arbeidsmiljø. "Baksnakking er slik vi voksne mobber hverandre" - er et utsagn som presenteres. Du vil sitte igjen med en tydelig modell som kan forhindre baksnakking en gang for alle. Over 350 bedrifter kan bekrefte at dette faktisk fungerer - Og Verdens Helse Organisasjon ønsket hans konsept til sin - Global Respectful Workplace Day 7Th December 2017.

Hvorfor omstilling og endring gir vondt i ryggen?

Her vil organisasjoner og bedrifter få et godt innblikk i hva som skjer med mennesker i omstillinger og endring. Glenn D. Rolfsen sin erfaring med endring og omstilling, som psykoterapeut i bedriftshelsetjeneste, vil kunne gi ny innsikt i hvilke klassiske utfordringer som utspiller seg med ansatte og ledere som står i endring, nedbemanning og omorganisering. Kurset egner seg for verneombud, tillitsvalgte og ledere i bedrifter og organisasjoner - for kommunal og privat sektor.

Arbeidslivskvalitet og psykososialt arbeidsmiljø

Det er 4 grunnleggende elementer som avgjør vår arbeidslivskvalitet: # Personlig livskvalitet # Relasjon til kollega/ledere #Opplevelse av mestring #Nytteverdi - Hvilke punkter påvirker hvem, og hvilke punkter kan hver enkelt ansatt gjøre noe med. Alle er ansvarlig for det psyko-sosiale-arbeidsmiljøet på sin arbeidsplass, kanskje skal ansvaret legges tilbake der det opprinnelig hører hjemme. Denne workshopen tar ca 3 timer og tilpasses bedriften, avdelingen eller teamet.

Stressmestring - Enkelt eller umulig ?

Mange kan mangt om stress og stressmestring, noen har erfaring fra Mindfullness, forskjellige meditasjons former, pusteøvelser og andre teknikker. Og for mange er stress en "svakhet". Hva om man ser på nyere forskning innen stress, som faktisk bekrefter at stress slett ikke er usunt, men det er hvordan man tenker om stress som er det usunne. 1-3 timer avhengig av gruppens størrelse og behov. La oss bli oppdatert på hva stress egentlig er og hva det gjør med; psykologisk, biologisk og kjemisk.

Spesialtilpasset veiledning av leder/ ledergrupper, etter avtale

Be gjerne om referanser direkte gjennom Talerlisten.

Talerlisten mener

Glenn Rolfsen er en engasjerende og kunnskapsrik formidler. Med energi og varme snakker Glenn om omstilling, stressmestring og spesielt baksnakking på arbeidsplassen. I hans foredrag får publikum konkrete verktøy og oppfordringer til å ta grep i egen hverdag, både privat og på jobben. Lærerikt og nyttig!

2024 © Talerlisten AS