Glenn Ditlev Rolfsen

Terapeut, TEDx & WHO speaker om baksnakking

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Glenn Ditlev Rolfsen

TedX talker og WHO speaker – Glenn D. Rolfsen er utdannet Psykoterapeut MNGF med praksis på et Legesenter i Oslo siden 2003. Han har jobbet som Høgskolelærer av gestalt- psykoterapeuter, og i en av Norges største bedriftshelsetjenester, (Med fokus spesielt på lederutvikling og om psykososialt arbeidsmiljø. De siste 10 årene har baksnakking på arbeidsplassen blitt hans hjertebarn. Ikke rart at hans TEDxOslo talk og på Keynote speaker plass i WHO, skaper nysgjerrighet til mange av Norges største bedrifter som har fulgt hans konsept «Gozzip». Verdens Helse Organisasjon i Geneve (WHO) – inviterte han også for sin GLOBAL RESPECTFUL WORKPLACE DAY 7TH Dec. for å implementere sitt GOZZIP i WHO, som da ble streamet til de 155 medlems-landene. GlassDoor 2019 London som KeyNote speaker på «Best places to work» – med 41 Millioner unike brukere, og en tredjedel av kundene består av Fortune 500 companies.. Hans TEDxOslo kan ses på Youtube. Glenn gleder seg til å dele metoden til dere.

Foredrag med Glenn Ditlev Rolfsen

Gozzip 2020 - Baksnakking på arbeidsplassen

Baksnakking på arbeidsplassen er dessverre mer normalt enn man kan tro. Her tar Glenn Ditlev Rolfsen et oppgjør med hva som skaper et usunt arbeidsmiljø. "Baksnakking er slik vi voksne mobber hverandre" - er et utsagn som presenteres. Du vil sitte igjen med en tydelig modell som kan forhindre baksnakking en gang for alle. Over 350 bedrifter kan bekrefte at dette faktisk fungerer - Og Verdens Helse Organisasjon ønsket hans konsept til sin - Global Respectful Workplace Day 7Th December 2017.

Hvorfor omstilling og endring gir vondt i ryggen?

Her vil organisasjoner og bedrifter få et godt innblikk i hva som skjer med mennesker i omstillinger og endring. Glenn D. Rolfsen sin erfaring med endring og omstilling, som psykoterapeut i bedriftshelsetjeneste, vil kunne gi ny innsikt i hvilke klassiske utfordringer som utspiller seg med ansatte og ledere som står i endring, nedbemanning og omorganisering. Kurset egner seg for verneombud, tillitsvalgte og ledere i bedrifter og organisasjoner - for kommunal og privat sektor.

Arbeidslivskvalitet og psykososialt arbeidsmiljø

Det er 4 grunnleggende elementer som avgjør vår arbeidslivskvalitet: # Personlig livskvalitet # Relasjon til kollega/ledere #Opplevelse av mestring #Nytteverdi - Hvilke punkter påvirker hvem, og hvilke punkter kan hver enkelt ansatt gjøre noe med. Alle er ansvarlig for det psyko-sosiale-arbeidsmiljøet på sin arbeidsplass, kanskje skal ansvaret legges tilbake der det opprinnelig hører hjemme. Denne workshopen tar ca 3 timer og tilpasses bedriften, avdelingen eller teamet.

Stressmestring - Enkelt eller umulig ?

Mange kan mangt om stress og stressmestring, noen har erfaring fra Mindfullness, forskjellige meditasjons former, pusteøvelser og andre teknikker. Og for mange er stress en "svakhet". Hva om man ser på nyere forskning innen stress, som faktisk bekrefter at stress slett ikke er usunt, men det er hvordan man tenker om stress som er det usunne. 1-3 timer avhengig av gruppens størrelse og behov. La oss bli oppdatert på hva stress egentlig er og hva det gjør med; psykologisk, biologisk og kjemisk.

Spesialtilpasset veiledning av leder/ ledergrupper, etter avtale

Be gjerne om referanser direkte gjennom Talerlisten.

Talerlisten mener

Glenn Rolfsen er en engasjerende og kunnskapsrik formidler. Med energi og varme snakker Glenn om omstilling, stressmestring og spesielt baksnakking på arbeidsplassen. I hans foredrag får publikum konkrete verktøy og oppfordringer til å ta grep i egen hverdag, både privat og på jobben. Lærerikt og nyttig!

Glenn Ditlev Rolfsen har 10 vurderinger

Siver Zangana

17. oktober 2022

Aktivitetsskolen Uranienbort

6

Foredraget var helt knall, det eneste som var dumt var at tiden gikk for fort! Kunne gjerne hørt på han noen timer til. Foredraget var innholdsrikt faglig sett, og mye bruk av humor. 100 % av tilbakemeldingene fra ansatte, har bare vært positive!

Trine Dønhaug

19. september 2019

Bydel Søndre Nordstrand, NAV, boligavdelingen

Glenn er inspirerende og klarer å få deltakere engasjert. Han er godt forberedt og gir deltakere noe å jobbe videre med. Alle deltakerne våre var svært fornøyde med teamwork-workshoppen.

Tone Siikaluoma

6. desember 2018

HR-leder

6

Glenn holdt et foredrag og ledet en workshop for vår bedrift som ble svært godt mottatt av mine kolleger. Vi jobber innen prosessindustri og var nesten 80 stykk fordelt på flere forskjellige yrkesgrupper, og Glenn engasjerte alle. Han formidlet på en god og jordnær måte og gjorde dagens tema relevant for oss. Han var godt forberedt og knyttet tema til vår hverdag. Anbefales!

Camilla Brenna

10. september 2018

Legevaktkonferansen 2018

6

Glenn skapte engasjement og var en kunnskapsrik, engasjerende og inkluderende foredragsholder som har en egen evne til å få med seg tilhørerne. Anbefales!

Lars Sæhle

16. november 2017

Patentstyret

6

Glenn er en kunnskapsrik, engasjerende og inkluderende foredragsholder som har en egen evne til å få med seg tilhørerne og skape engasjement. Han satte seg godt inn i virksomheten og oppdraget på forhånd, for eksempel brukte han verdiene våre i foredraget. Vi er veldig fornøyde og anbefaler ham gjerne til andre.

Sonia Distante

28. mai 2017

Avd. Medisinsk Biokjemi, OUS

6

Glenn har holdt en engasjerende innlegg om arbeidsliv kvalitet på Norsk Selskap for Medisinsk Biokjemi årlig møte. Han har fått gode tilbakemelding fra deltagere om hans evne til å skape dialog og ettertanke.

Bente Aagaard

23. mai 2017

Bydel Alna

6

Han er en dyktig foreleser og har god «dialog» med kursdeltagerne. Anbefales!

Kristin Storsveen, spesialkonsulent i HR-enheten i Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune

23. mai 2017

Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune

6

Glenn er flink til «å nå inn» til folk med sitt budskap. Han er god til å få med seg alle i en gruppe. Han har gode refleksjonstema som deltakerne lærer noe av. Glenn er en behagelig og ivaretakende gruppeterapeut, men som utfordrer fastgrodde tankemønstre! Anbefales!

Ole Petter Knoph

23. mai 2017

Stamina Helse

6

Glenn har blitt benyttet som foredragsholder på mange samlinger for våre kunder hvor endring & omstilling er på lederagendaen. Han er en meget engasjert formidler for et spennende tema. Kun fått gode tilbakemeldinger på at hans begeistrende og morsomme vinkling.

Liv Unni Andersen

22. mai 2017

Bydel Nordstrand

5

Glenn D. Rolfsen er en inspirerende og engasjerende instruktør som holder hva han lover. Hans kurs og foredrag gir deltakerne et verktøy og noe å tenke på.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS