Talerlisten
Glenn Ditlev Rolfsen

Glenn Ditlev Rolfsen

Psykoterapeut og bedriftsrådgiver

Pris / 45 min

Kr 12 000,-

Beskrivelse

Glenn D. Rolfsen er utdannet psykoterapeut med egen praksis på Bjørnsletta legesenter siden 2003. Han har jobbet som høyskolelærer, i bedriftshelsetjeneste, med lederutvikling og om psykososialt arbeidsmiljø, de siste 10 årene. Baksnakking på arbeidsplassen er blitt hans hjertebarn, etter hans TEDxOslo talk har mange av Norges største bedrifter kjøpt hans konsept som kalles Gozzip 2016, nå snart Gozzip 2017. Gled deg til verdifull tid med refleksjoner om at alle har ansvaret for sin egen arbeidslivs-kvalitet. Foredrag kan holdes på norsk og engelsk. Men husk: foredraget i seg selv gir ingen endringer, det er hva som motiveres og skjer etter foredraget som virkelig teller.

Foredrag

Gozzip 2016 - Baksnakking på arbeidsplassen

Baksnakking på arbeidsplassen er dessverre mer normalt enn man kan tro. Her tar Glenn Ditlev Rolfsen et oppgjør med hva som skaper et usunt arbeidsmiljø. Hans vri på på å adressere det psykososiale arbeidsmiljøet er tankevekkende og forfriskende for ansatte og ledere. "Baksnakking er slik vi voksne mobber hverandre" - er et utsagn som presenteres. Du vil sitte igjen med en tydelig modell som kan forhindre baksnakking en gang for alle. Over 350 bedrifter kan bekrefte at dette faktisk fungerer

Hvorfor omstilling og endring gir vondt i ryggen?

Her vil organisasjoner og bedrifter få et godt innblikk i hva som skjer med mennesker i omstillinger og endring. Glenn D. Rolfsen sin erfaring med endring og omstilling, som psykoterapeut i bedriftshelsetjeneste, vil kunne gi ny innsikt i hvilke klassiske utfordringer som utspiller seg med ansatte og ledere som står i endring, nedbemanning og omorganisering. Kurset egner seg for verneombud, tillitsvalgte og ledere i bedrifter og organisasjoner - for kommunal og privat sektor.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Glenn Ditlev Rolfsen har 5 vurderinger

Sonia Distante

28. mai 2017

6

Avd. Medisinsk Biokjemi, OUS

Glenn har holdt en engasjerende innlegg om arbeidsliv kvalitet på Norsk Selskap for Medisinsk Biokjemi årlig møte. Han har fått gode tilbakemelding fra deltagere om hans evne til å skape dialog og ettertanke.

Bente Aagaard

23. mai 2017

6

Bydel Alna

Han er en dyktig foreleser og har god «dialog» med kursdeltagerne. Anbefales!

Kristin Storsveen, spesialkonsulent i HR-enheten i Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune

23. mai 2017

6

Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune

Glenn er flink til «å nå inn» til folk med sitt budskap. Han er god til å få med seg alle i en gruppe. Han har gode refleksjonstema som deltakerne lærer noe av. Glenn er en behagelig og ivaretakende gruppeterapeut, men som utfordrer fastgrodde tankemønstre! Anbefales!

Ole Petter Knoph

23. mai 2017

6

Stamina Helse

Glenn har blitt benyttet som foredragsholder på mange samlinger for våre kunder hvor endring & omstilling er på lederagendaen. Han er en meget engasjert formidler for et spennende tema. Kun fått gode tilbakemeldinger på at hans begeistrende og morsomme vinkling.

Liv Unni Andersen

22. mai 2017

5

Bydel Nordstrand

Glenn D. Rolfsen er en inspirerende og engasjerende instruktør som holder hva han lover. Hans kurs og foredrag gir deltakerne et verktøy og noe å tenke på.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS