Ingfrid Landsnes

Ingfrid Landsnes

Organisasjonrådgiver, kurs-og foredragsholder

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Ingfrid Landsnes

Ingfrid Landsnes har lang og bred erfaring som leder og organisasjonsrådgiver. Hun startet sitt yrkesaktive liv i detaljhandel etterhvert som daglig leder av en butikkjede før hun gikk til olje- & gassindustrien som HR-direktør. De siste 7 årene har hun vært organisasjonsrådgiver, kurs og foredragsholder i eget selskap med fokus på å hjelpe ledere til å oppnå resultater sammen med menneskene de har med seg. Det kan være som mentor for ledere eller støttespiller i større endringsprosesser Hun vektlegger den utøvende delen av ledelse og hvordan du kan gjøre teori til praktiske prosesser i din hverdag. Foredragene med Ingfrid er sjelden like da hun liker å gjøre seg godt kjent med oppdragsgiver og tilpasser det enkelte oppdrag ved behov, blant annet så kan du bestille foredragene også på engelsk. Ingfrid er kjent som konkret, praktisk og direkte i sin kommunikasjon

Foredrag

Å definere fremtidsledelse er selvmotsigende!

Ledelse handler om å forstå de menneskene og den tiden vi lever i akkurat nå. Så alt vi kan, er å til enhver tid si at «fremtiden er nå». Teamet ditt kan bestå av mennesker fra de som ble født under og rett etter 2. verdenskrig og den generasjonen som aldri har levd ett liv uten Internett. Da gjelder det å finne de driverne som er felles samtidig som vi må evne å forstå den tiden den enkelte kommer fra.

Hvordan skape positiv endringsenergi?

Hva er det som gjør at "Ingen liker endring"? Uttalelsen dukker opp titt og ofte. Motstanden mange ledere opplever viser seg når endringsbehovet er dårlig kommunisert og menneskene i organisasjonen ikke er tatt på alvor. Å vedta større endringer er som å vedta at vi alle skal like den samme iskremen, det fungerer ikke! Å skape positiv endringsenergi og vilje er langsiktig arbeid for den tålmodige. Foredraget kan utvides til kurs eller leveres som workshop og utvikling på en ledersamling

Ledelse er å utvikle mennesker til å drive butikken!

Går du i “det er raskere å gjøre det selv" fella? Hvor skal fokus være og hvor skal tiden brukes? Når det brenner og hverdagen tar oss, kundene roper og prosjekter skal leveres så er det opp til deg som leder å velge og prioritere hva som er DINE viktigste oppgaver. Mennesker eller butikken?

Talerlisten mener

Ingfrid er en erfaren og klok kvinne som har lang fartstid som leder bak seg. Kompetansen hun har opparbeidet, bruker hun til å dele med sitt publikum - enten det gjelder ledelse, endringsledelse eller personalarbeid. På scenen er hun stødig, ryddig og interessant å høre på, og hun involverer salen på en god måte underveis.

Ingfrid Landsnes har 4 vurderinger

Julie Raasoch Simonsen

17. november 2016

JCI Oslo

6

Samtidig som Ingfrid er en dyktig foredragsholder, var det en utrolig god opplevelse å jobbe sammen med henne i forkant av vårt arrangement. Hun tok aktivt del i å planlegge og tilpasse sin del av programmet for å skape et skreddersydd og aktuelt foredrag for oss, og delte gjerne god ideer og innspill for å sikre flyt og kvalitet i vårt program og gjennomføringen av det. En utrolig inspirerende dame!

Tor Inge Andersen

31. oktober 2016

Nature Oil & Gas As

6

Ingfrid har etter mange år i arbeidslivet opparbeidet en fyldig erfaringsbase som hun villig deler med andre. Derfor er det spennende og nyttig å lytte til det hun har å fortelle. Det faktum at hun har et vinnende vesen og glimt i øyet gjør at det også er hyggelig!

Mirza Mujic

30. oktober 2016

Mujic Consulting

6

Ingfrid er en meget kunnskapsrik kursholder og konsulent med lang og tung ledererfaring fra næringslivet. Hun er opptatt av menneskene og nysgjerrigheten rundt mennesker i faget ledelse. Hun er tydelig, engasjerende og flink til å dele historier som gjør at det er lett å følge med og gå ut med lærdom fra hennes lederkurs. Jeg deltok på et av hennes lederkurs om framtidsledelse og kan absolutt anbefale henne til ledere i næringslivet!

Tone Skartveit

18. oktober 2016

Daring Communication

6

Ingfrid er kunnskapsrik og har lang erfaring, og dette deler hun på en raus måte med menneskene rundt seg. Hun er forfriskende direkte og tydelig, og er ikke redd for å utfordre tilhørerne sine. Dessuten er hun uredd i møte med endringer, og snur dem til muligheter. Det er inspirerende!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS