Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Sidsel Winther Storaas

Bedriftsrådgiver og kvalitetskonsulent

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «Eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver innen kvalitet og forbedringledelse i store virksomheter. Hun har lang fartstid som foreleser, kursholder og podcastvert for «Kvalitetsprat». Sidsel har personlige egenskaper som differensierer foredrag og kurs med engasjement og glød for å viderebringe kunnskap, med høyt nivå på det faglige. Hun har topp score som kunnskapsformidler og foreleser på konferanser og kurs, oppnådde resultater, tydelighet, målrettet anvendelse av fag. Sidsel skreddersyr gjerne kurs og foredrag og leverer også digitalt. Hun er ekspert hos «Videocation». Hun har gitt ut boken «Start med kvalitet» og arbeider med boken «Exceptional quality». Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU i marin teknikk og har jobbet i maritim industri og i olje & gass. Sidsel har en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet. Hun har en Lean Six Sigma Master Black Belt og gløder for å viderebringe sin kunnskap.

Foredrag med Sidsel Winther Storaas

LEAN, Prosesser og prosessforbedring

Hvordan lykkes med LEAN-reisen? Hva skal til for å komme i mål med å endre kultur og struktur i selskapet for å jobbe godt med prosesser?

Bestillerkompetanse

Bestillerkompetanse er noe du trenger for å kunne levere godt og med kvalitet. Enten "bestiller" er en oppdragsgiver, en kunde eller rett og slett sjefen eller kollegaen din, må du som leverandør ta et ansvar for å forstå oppgaven og levere etter forventning. Opplevd kvalitet er leveranse delt på forventning. Foredraget leveres også som kurs.

Bli kvitt "tull-og-tøys" kostnadene!

De uønskede kvalitetskostnadene kan utgjøre så mye som 25% av omsetningen i selskapet. Hvordan kan vi beregne kostnadene og hva kan vi gjøre for å bli kvitt det?

Finn meningen med livet!

Hva er meningen med ditt liv? Hva ønsker du å oppnå? Hvordan finner du ditt formål, din misjon for deg selv og for din virksomhet? Svaret ligger i hva du velger som "formål" - din kongstanke, eller visjon. Og hva kan du oppnå når du bruke formålet som din ledestjerne?

Neste generasjons organisasjoner

Har du hørt om Transformerende eller evolusjonerende organisasjoner? Holocracy? "Going TEAL"? Hva med dagens trend innen organisasjonsmodeller? Og hva kom før? I dette foredraget trekker vi linjer tilbake til før den industrielle revolusjon og Adam Smith, via Max Weber, Taylor, Deming, Steve Jobs, James Kotter og til Frederick Laloux's evolusjonerende ideer. Du vil garantert bli inspirert til å bevege deg og ditt team til neste nivå!

Kurs med Sidsel Winther Storaas

Lean og forbedring

Innføring i Lean og andre metoder for forbedringsledelse.

Kultur for kvalitet

Vi lærer om skal til for å skape en kultur i et selskap som får alle med på en reise der læring, forbedring og innovasjon preger kulturen. Vi ser også på hva som skjer når kulturen tar en negativ retning og hva som skal til for å snu den.

Prosessbasert styringssystem

Her kan du lære hvordan du kan etablere og forbedre et prosessbasert styringssystem. Vi vil snakke om hva du må gjøre og legge til rette for å lykkes med å ta steget vekk fra lange prosedyrer over til lettbente prosesser.

Sidsel Winther Storaas har 6 vurderinger

Svein Kvinnsland

19. mai 2020

Kvinnsland Consulting AS

6

Veldig spennende om fremtidens organisasjoner. Kompetent, engasjerende, nytenkende.

Vilhelm Skjærpe

24. januar 2020

Mediafarm

6

Svært profesjonell. Faglig dyktig og flink på relasjonsbygging. Gir mine aller beste anbefalinger. Jeg har opplevd Sidsel foran og bak kamera. Alltid en glede å jobbe med kompetente folk.

Siv Helleland

23. januar 2020

Equinor

6

Meget faglig dyktig. Kompetent og engasjerende formidler. Inspirerende foredrag på Verdens Kvalitetsdag (Kvalitet og Risiko Norge) :-).

Alexandra Taimitarha

20. januar 2020

Dream Broker

6

Sidsel has the ability to inspire others working within any field or just pursuing a goal in life, thanks to her fearless and passionate demeanor. I had the pleasure of working with her for an executive level event for larger organizations. The audience consisted of different functions but she tailored her message and performance to make everyone feel united in a very professional and powerful way.

Alexandrina Sukhanova

19. januar 2020

Redningsselskapet

6

Sidsel er en dyktig og engasjerende foredragsholder. Jeg har hørt henne snakke om kvalitetssystemer og prosessforbedring på en konferanse og fikk masse innsikt og inspirasjon. Hun kan veldig mye om faget, samtidig som hun bruker gode eksempler fra bedrifter hun har jobber med. Og hun gjør kvalitetsarbeid til å høres gøy ut 🙂

Svenn Erik Edal

19. januar 2020

Deloitte

6

Sidsel er utvilsomt faglig meget sterk og evner på en god måte å sette fag inn i en helhetlig forretningskontekst. Faglig dype foredrag er bra, men når en kombinerer det med forretning blir det langt mer interessant, relevant og får kortere vei til anvendelse. Har opplevd Sidsel som foredragsholder ved flere anledninger. Spesielt innenfor kvalitet og prosessbasert styring/forbedring har hun inspirert.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS