Sidsel Winther Storaas

Rådgiver, konsulent og foredragsholder

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er en annerledes kvalitetsleder. Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver innen kvalitet og forbedringledelse i store virksomheter. Hun har lang fartstid som foreleser, kursholder og podcastvert for «Kvalitetsprat» og «I flytsonen». Sidsel har egenskaper som differensierer foredrag og kurs med engasjement og inspirasjon, med høyt nivå på det faglige. Hun har topp score som inspirator, formidler og foreleser på konferanser og kurs, samt oppnådde resultater, tydelighet, målrettet anvendelse av fag. Sidsel skreddersyr gjerne kurs og foredrag og leverer også digitalt. Hun er ekspert hos «Videocation». Hun har gitt ut boken «Start med kvalitet» og arbeider med boken «Beyond quality». Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU i marin teknikk og har jobbet i maritim industri og i olje & gass. Sidsel har en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet. Hun har en Master Black Belt i forbedring og gløder for å viderebringe sin kunnskap.

Foredrag med Sidsel Winther Storaas

LEAN, Prosesser og prosessforbedring

Hvordan lykkes med LEAN-reisen? Hva skal til for å komme i mål med å endre kultur og struktur i selskapet for å jobbe godt med prosesser?

Bestillerkompetanse

Bestillerkompetanse er noe du trenger for å kunne levere godt og med kvalitet. Om du er klar, tydelig, direkte og blid når du gjør en bestilling, setter du leverandøren din i stand til å gjøre deg fornøyd. For i neste ledd er det du som skal kunne levere godt og med kvalitet. Opplevd kvalitet er leveranse delt på forventning. Foredraget leveres også som kurs.

Bli kvitt "tull-og-tøys" kostnadene!

De uønskede kvalitetskostnadene kan utgjøre så mye som 25% av omsetningen i selskapet. Hvordan kan vi beregne kostnadene og hva kan vi gjøre for å bli kvitt det?

Kvalitet i små bedrifter og startups

Alle interessenter - ansatte, partnere, kunder, brukere, leverandører, eiere og samfunnet rundt oss, forventer stadig høyere kvalitetsnivå. For å nå disse kvalitetsnivåene må produktene, tjenestene og prosessene som brukes til å oppnå dem, utformes og forbedres til det absolutt beste og høyeste kvaliteten tenkelig. I dag er det ikke lenger umulig å oppnå perfeksjon. Vi går gjennom 9 grunnleggende spørsmål rundt din virksomhet.

Selvledelse

Før du kan lede andre må du lede deg selv! Nøkkelen til et godt arbeidsliv med trivsel, handlingsrom, gjensidig tillit, gode leveranser og effektivitet ligger i selvledelse. I dette foredraget får du mange tips til selvledelse - og om du er leder av andre - hvordan du kan bli en "superleder" for et team av selv-ledende medarbeidere.

Kurs med Sidsel Winther Storaas

Lean og forbedring

Innføring i Lean og andre metoder for forbedringsledelse.

Kultur for kvalitet

Vi lærer om skal til for å skape en kultur i et selskap som får alle med på en reise der læring, forbedring og innovasjon preger kulturen. Vi ser også på hva som skjer når kulturen tar en negativ retning og hva som skal til for å snu den.

Prosessbasert styringssystem

Her kan du lære hvordan du kan etablere og forbedre et prosessbasert styringssystem. Vi vil snakke om hva du må gjøre og legge til rette for å lykkes med å ta steget vekk fra lange prosedyrer over til lettbente prosesser.

Sidsel Winther Storaas har 8 vurderinger

Ellen Marie Dahl

22. oktober 2021

Elle melle produksjon as

6

Tydelig og engasjerende taler! Kan absolutt anbefales.

Knut H. Arnesen

5. november 2020

NITO

6

Takk for et flott og inspirerende kurs/foredrag du holdt for oss i NITO tirsdag 3.november 2020, Torp hotell, Sandefjord. Som i tillegg til å være tillitsvalgt i NITO, er ansatt i Bane NOR med «en fot» i Forsvaret/HV, var dette veldig nyttig.

Svein Kvinnsland

19. mai 2020

Kvinnsland Consulting AS

6

Veldig spennende om fremtidens organisasjoner. Kompetent, engasjerende, nytenkende.

Vilhelm Skjærpe

24. januar 2020

Mediafarm

6

Svært profesjonell. Faglig dyktig og flink på relasjonsbygging. Gir mine aller beste anbefalinger. Jeg har opplevd Sidsel foran og bak kamera. Alltid en glede å jobbe med kompetente folk.

Siv Helleland

23. januar 2020

Equinor

6

Meget faglig dyktig. Kompetent og engasjerende formidler. Inspirerende foredrag på Verdens Kvalitetsdag (Kvalitet og Risiko Norge) :-).

Alexandra Taimitarha

20. januar 2020

Dream Broker

6

Sidsel has the ability to inspire others working within any field or just pursuing a goal in life, thanks to her fearless and passionate demeanor. I had the pleasure of working with her for an executive level event for larger organizations. The audience consisted of different functions but she tailored her message and performance to make everyone feel united in a very professional and powerful way.

Alexandrina Sukhanova

19. januar 2020

Redningsselskapet

6

Sidsel er en dyktig og engasjerende foredragsholder. Jeg har hørt henne snakke om kvalitetssystemer og prosessforbedring på en konferanse og fikk masse innsikt og inspirasjon. Hun kan veldig mye om faget, samtidig som hun bruker gode eksempler fra bedrifter hun har jobber med. Og hun gjør kvalitetsarbeid til å høres gøy ut 🙂

Svenn Erik Edal

19. januar 2020

Deloitte

6

Sidsel er utvilsomt faglig meget sterk og evner på en god måte å sette fag inn i en helhetlig forretningskontekst. Faglig dype foredrag er bra, men når en kombinerer det med forretning blir det langt mer interessant, relevant og får kortere vei til anvendelse. Har opplevd Sidsel som foredragsholder ved flere anledninger. Spesielt innenfor kvalitet og prosessbasert styring/forbedring har hun inspirert.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS