Årets taler 2019

Årets taler 2019: Se de nominerte

Publisert i Tips og råd av

I januar hvert år deler Talerlisten ut en pris til de beste foredragsholderne i året som gikk. Kriteriene er antall forespørsler, kundenes vurderinger og foredragsholderens engasjement.

I år er seks talere nominert i de to kategoriene «Årets mannlige taler 2019» og «Årets kvinnelige taler 2019».

– Vi deler ut disse prisene for å hedre Norges beste foredragsholdere. I tillegg ønsker vi å belønne hardt arbeid og engasjement i et marked med stadig hardere konkurranse, sier Nils Apeland, toastmaster for Talerlisten.

Prisen for 2018 gikk til Eirik Norman Hansen, mens i 2017 var det Adrian Lund som mottok heder og ære.

De nominerte

– Det er ikke ofte kjeften min står stille, men da jeg ble kåret til Årets taler ble jeg både målløs og rørt til tårer, sa tidligere vinner Adrian Lund da han mottok prisen i 2017.

I kategorien «Årets kvinnelige taler 2019» er disse tre nominert:

Solfrid Flateby

Solfrid har lang erfaring som HR- og kommunikasjonsdirektør. Hun har vært på E24s liste over Norges 100 største ledertalenter, og vært kåret til Årets Unge Leder. Solfrid holder faglige, energiske og morsomme foredrag om ledelse, kommunikasjon og personlig utvikling.

Se video av Solfrid Flateby

Cilia Holmes Indahl

Cilia er leder for Katapult Group og en av grunnleggerne av Sustainability Hub Norway. Hun har også vært direktør for bærekraft i Aker Biomarine. Cilia holder foredrag om bærekraftige forretningsmodeller og har blant annet stått på scenen på NHOs årskonferanse 2017. 

Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann-Moe er fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder. Hun jobber med å sette farge på Norge og inspirere til bedre og mer målrettet fargebruk i omgivelsene våre. Dagny driver Norges eneste multidisiplinære fargestudio. Hun er en entusiastisk og inspirerende foredragsholder.

Video: Nominert til Årets kvinnelige taler 2019

I kategorien «Årets mannlige taler 2019» er disse tre nominert:

Ole Petter Hjelle

Ole Petter er lege og hjerneforsker, og kjent som «Treningslegen» fordi han inviterer pasientene sine med på trening for å bli friske. Ole Petter Hjelle har gitt ut boka «Sterk hjerne med aktiv kropp» og holder foredrag om helse, historiefortelling og presentasjonsteknikk.

Se video av Ole Petter Hjelle

Eirik Norman Hansen

Eirik er futurist og levende opptatt av hvordan teknologi påvirker hverdagen vår både på jobben og hjemme. Han har jobbet i Creuna og Itch, men driver nå sitt eget selskap. Han holder energiske foredrag om teknologi og temaer som har med framtiden å gjøre og er også konferansier.

Jan-Martin Berge

Jan-Martin er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi. Han er en anerkjent faglig formidler. Foredragene hans er ofte kategorisert som «akademisk stand-up». Han er svært engasjert i sitt arbeid, og er en inspirerende foredragsholder med svært gode vurderinger.

Prisene deles ut på Talerlistens Årsmiddag 15. januar 2020. Dette er et lukket arrangement for foredragsholdere på Talerlisten.

Video: Nominert til Årets mannlige taler 2019

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS