Anders Grizzly Fægri

Fra mobbeoffer til Norgesmester

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anders Grizzly Fægri

Anders, også kjent som SumoGrizzly, er sumobryter og en energisk og morsom foredragsholder og konferansier. Han snakker om sin oppvekst som var fylt med mobbing og utrygghet, hvordan dette påvirker ham i dag og hvordan han kom seg videre til å bli Norges beste sumobryter. Han deler sine tanker om hva vi kan gjøre for å motvirke og hindre mobbing, og skaper en følelse av at det nytter å ikke gi opp selv om du opplever isolasjon, ensomhet og mobbing. Anders tar også oppdrag som konferansier.

Foredrag med Anders Grizzly Fægri

Fra mobbeoffer til Norgesmester

Anders forteller om sin reise fra mobbeoffer til Norgesmester i sumo. Han deler ærlig og engasjerende om hva han ble utsatt for som barn og hvordan dette påvirker ham i dag.

Anders Grizzly Fægri har 4 vurderinger

Christine S.Høgberg

23. november 2022

Vennersberg skole

6

Anders holdt foredrag for 5.trinn på skolen vår. Han formidlet sine opplevelser på en måte hvor hele følelsesregisteret ble satt i gang både hos lærere og elever i rommet. Anders er absolutt å anbefale og han formidler et alvorlig tema, mobbing, på en måte hvor elevene forstår hva han har opplevd og kan sette seg inn i situasjonen.

Han åpnet opp for at elevene kunne stille spørsmål og han var god på å forklare og svare godt på disse spørsmålene.

Simen Nordnes

16. november 2022

Vennersberg skole

6

Et viktig foredrag med en svært god formidler. Voksne og barn lyttet nøye til de sterke historiene om mobbing. Han formidlet på en måte som fikk fram hele følelsesregisteret til alle i rommet. Dette er et foredrag som er viktig, og absolutt kan anbefales.

Anikken Snekkerhaugen

16. november 2022

Vennersberg Skole, Kongsvinger Kommune

6

Anders holdt foredrag for 6 trinn hos oss. Dette var en ærlig historie som fenget elevene. Budskapet er bra og veldig relevant for barn på skolen i dag. Det er god forebygging mot mobbing og viser hvor viktig arbeid det er. Det var veldig engasjerende for elevene. Anbefales.

Roar Johnsen

26. september 2022

Human-Etisk Forbund, OSlo regionlag

6

Anders er god til å presentere sin historie på en engasjerende måte, selv om det er krevende for ham å gjenoppleve den. Han har et godt budskap til alle som vil forebygge mobbing og hjelpe dem som har blitt utsatt for alvorlig mobbing. Han kan engasjere både barn og voksne. Han er godt til å bruke mikrofon og teknisk utstyr, og til å holde tiden som er avtalt. Anders anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS