Anders Grizzly Fægri

Energiske foredrag om inkludering og tilhørighet

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anders Grizzly Fægri

Anders Grizzly Fægri, også kjent som SumoGrizzly, er en foredragsholder som skaper mye energi i rommet, som får deg til å le, men kanskje også å kjenne på en klump i halsen.

Hans budskap handler om å inkludere og bli inkludert. Om å se og bli sett. Om å stå opp for andre, og stå opp for seg selv. Han er en foredragsholder som fungerer både for unge og voksne, og foredragene hans passer både på skoler og arbeidsplasser.

Anders Fægri tar gjerne utgangspunkt i å fortelle om sin egen oppvekst som var fylt med mobbing og utrygghet, og hvordan han snudde dette til noe positivt og kom seg videre til å bli Norges beste sumobryter. Han deler sine tanker om hva vi kan gjøre for å motvirke og hindre mobbing, og skaper en følelse av at det nytter å ikke gi opp selv om du opplever isolasjon, ensomhet og mobbing.I foredragene har han også gjerne med morsomme og poengterte historier om øyeblikk i livet der andre har skapt en følelse av tilhørighet og inkludering.

Anders sin stil er energisk og engasjerende. Han involverer publikum, legger gjerne inn en øvelse eller en sang, og byr i det hele tatt på mye godt innhold. Han tar også oppdrag som konferansier, der han tar med seg viktig erfaring, ord og uttrykk fra Sumobryte-arenaen.

Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anders Grizzly Fægri

Fra mobbeoffer til Norgesmester

Anders forteller om sin reise fra mobbeoffer til Norgesmester i sumo. Han deler ærlig og engasjerende om hva han ble utsatt for som barn og hvordan dette påvirker ham i dag.

Oppdag kraften i dine ord

Ord har en utrolig evne til å forme vår virkelighet. De kan bygge opp eller rive ned, trøste eller såre. I foredraget "Oppdag kraften i dine ord" deler Anders sine personlige erfaringer og hvordan ulike ord har påvirket hans liv. Gjennom engasjerende eksempler, fengende sanger og praktiske øvelser, viser Anders hvordan tonefall og kroppsspråk kan forandre meningen bak ordene dine. Han tar deg med inn i sin verden som sumobryter på det norske landslaget, wrestler og dommer, og deler inspirerende historier om ordene som bygget ham opp og de som rev ham ned. Delta i dette dynamiske foredraget og lær hvordan du kan bli mer bevisst på språket du bruker med venner, kolleger og de rundt deg. Bli med Anders og oppdag hvordan du kan bruke ord til å gjøre en positiv forskjell i andres liv.

Talerlisten mener

Anders Grizzly Fægri er en foredragsholder som skiller seg ut i mengden. Hans erfaringer og personlighet gjør inntrykk, og han formidler både gode historier og viktige poeng når han holder foredrag om inkludering, tilhørighet og hvordan å få bukt med mobbing og ekskludering. Han har erfaring både med å holde foredrag på skoler og på arbeidsplasser. En tydelig og engasjerende mann som har et viktig budskap å komme med.

2024 © Talerlisten AS