Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Cecilie Fjellhøy

Svindeloffer, utsatt for "Tindersvindleren"

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Cecilie Fjellhøy

Cecilie holder foredrag om svindel. Hun jobber som designer i London, men  fikk internasjonal oppmerksomhet privat etter at hun gikk offentlig ut med sitt personlige økonomiske svindel-mareritt i VG, Norges største avis, vinteren 2019. Historien om «Tindersvindleren» ble VGs mest leste noen gang. Cecilie Fjellhøy er ivrig etter å dele mer av sin unike historie og gjøre oss mer bevisst på svindel og økonomiske problemer som en nasjonal utfordring. Etter foredraget vil publikum sitte igjen med innsikt i hva et svindeloffer går igjennom, hva som møter de på den andre siden og hvilke spørsmål vi alle må stille oss. Cecilies foredrag er et nøye sammensatt forestilling av hvordan hun ble rundlurt, hvordan svindleren opererte med bedrag og trusler og hvordan norske banker enkelt utbetalte forbrukslån som raskt ble brukt opp. Cecilie er nå saksøkt av flere av bankene og rettssaken kommer opp i februar 2020. Ved å stå fram med sin historie, ønsker hun å gi svindelofre et ansikt – og vise hvordan banker, låneinstitusjoner og IT-selskaper kan og bør jobbe for å forhindre svindel i framtiden. Cecilie Fjellhøy holder foredrag på engelsk og norsk. Utenfor Norge gjelder egne priser. Ta kontakt på bestilling@talerlisten.no

Foredrag med Cecilie Fjellhøy

Svindel i det virkelige liv

Hva skjer når ditt virkelige liv og ditt digitale liv, er meget forskjellig? Når det livet du lever ikke stemmer med det bankene har tilgang til? Bli kjent med den mektige historien til offeret for en profesjonell Tindersvindler og hans team, som svindlet henne for millioner av norske kroner. Hvordan kan ting gå så galt som i Cecilies tilfelle? Og hva kan banker og finansinstitusjoner gjøre for å unngå at dette skjer - og at kriminelle kan tjene penger på andres bekostning?

Slik ble jeg lurt av Tinder-svindleren

I dette foredraget forteller Cecilie sin historie om mannen hun møtte via Tinder, og som viste seg å være en profesjonell og utspekulert svindler. Foredraget er spekket med bilder, film og lydopptak, og viser hvordan Cecilie ble lokket lenger og lenger innover i en nettsvindel-felle. Hun har også et budskap til bankene som lånte henne penger uten å stille spørsmål. Et aktuelt og viktig foredrag som gir nettsvindelen "et ansikt".

Talerlisten mener

Cecilie Fjellhøy holder tankevekkende foredrag om svindel og bedrageri. Hun deler rått og ærlig av sine erfaringer, og utfordrer salen på hvordan svindel kan forhindres. Gjennom sin personlige historie, levende bilder og lydklipp gir hun publikum et interessant innblikk fra innsiden.

Cecilie Fjellhøy har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS