
Om Freddy Kjensmo
Freddy Kjensmo er humorveteran og en erfaren og morsom konferansier og foredragsholder. Han har bakgrunn som standup-komiker, og har holdt over 1000 foredrag for norsk arbeidsliv.
Freddy Kjensmo sitt overordnede ønske med alle sine foredrag er at de skal være morsomme, nyttige og inspirerende. Målet er alltid at folk skal gå ut av lokalet etterpå med et smil om munnen og føle seg litt bedre. På denne måten vil han bringe energi og verdi til ditt event.
Temaene blir levendegjort gjennom en energisk og underholdende fremføring og mesterlig historiefortelling. Med kløkt, humor og gjenkjennelse bidrar Freddy Kjensmo effektivt til nye tanker og latter.
Han er også ekspert på konseptet skjult teater. Hans mest populære innslag er den norsk-amerikanske kokken Bruce, som dukker opp og lurer alle trill rundt på konferansemiddagen. Han kan også lage et plott i samarbeid med deg som arrangør og være en brysom nyansatt, en ny HR-sjef med rare meninger eller noe annet gøyalt.
Med konseptet «Wake up comedy» starter Freddy dag to av eventet med et humorforedrag rett etter frokost. Å starte dagen med latterbrøl og humor hvis mange er litt trøtte etter kvelden før, er et godt energipåfyll før det faglige fortsetter. ANTI-motivasjonsforedraget hans er fremført over 700 ganger og kommer med lattergaranti.
Freddy Kjensmo holder også foredrag om demens og demens-sykdom, og hvordan pårørende kan håndtere personer med demens. Dette foredraget er basert på hans kritikerroste bok «Må lære meg å melke kuer – en feelgoodhistorie fra demensavdelingen». Foredragsholderen og humoristen forteller i boken om han og farens reise sammen fra sistnevnte fikk de første tegnene på aldersdemens. Ta kontakt med oss.
Oslo
Norsk, Engelsk
Foredrag med Freddy Kjensmo
Tid For Tomgang – Antimotivasjon 2.0
Grip dagen før du tar kvelden
Skjult teater: Kokken Bruce
MÅ LÆRE MEG Å MELKE KUER - et feelgoodforedrag om livet og demenssykdom, foredrag om demens
Talerlisten mener
Freddy Kjensmo sin styrke er humor. Han holder humor-foredrag, noen ganger med en alvorlig undertone. Hans lange erfaring fra stand up-scenen har gjort ham god til å tilpasse seg publikum. Freddy snakker spesielt godt til store grupper medarbeidere som skal ha et humoristisk innslag etter lunsj eller før middag på seminar.