Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Gøril Florvaag

Butikkutvikler - få fart på butikken!

Fra 18.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Gøril Florvaag

Gøril H. Florvaag jobber som butikkutvikler og står bak Butikkutvikler.no. Hun veileder ansatte og ledere i detaljhandelen både individuelt og via kurs og foredrag. Gøril hjelper butikker med å øke lønnsomheten og forbedre driften. Hun har lang og bred erfaring innen butikkfaget, og har drevet både egen og andres butikker, både i og utenfor kjede. Hun har et hjerte for selvstendige butikker og holder foredrag og workshops for sentrumsforeninger og kjøpesentre. Hun har utgitt flere butikkfagbøker og skriver også en butikkfagblogg. Florvaag stod bak det regionale nettverket for kvinnelige grúndere, Driftige damer, i Rogaland og ledet dette i seks år. Hun har studert endringskunnskap, lokal samfunnsutvikling og nyskaping ved Høgskulen for grønn utvikling. Gøril er en jordnær foredragsholder med stor praktisk forståelse for de mange aspektene av butikkdrift.

Foredrag med Gøril Florvaag

Handlelyst

Hvordan kan den enkelte butikk skape handlelyst for sine kunder? Butikkfaget er mer enn et smil bak kassen. Det viser seg stadig vekk at butikker overser kundens perspektiv på kjøpsopplevelsen. Ryddighet, rutiner og evnen til å se butikken fra kundens ståsted kan læres. I dette foredraget blir deltagerne bevisstgjort og får enkle og konkrete verktøy for å øve opp sitt eget kritiske blikk til egen butikkvirksomhet.

Butikkløftet

Hva skal til for at kunden skal handle lokalt? Butikkyrket er spennende, lærerikt, mangfoldig, utfordrende og krevende. Yrkesstolthet er at av stikkordene for dette foredraget. Her lærer deltagerne seg å se på sin egen verdiskaping og eget bidrag til lokalsamfunnet. Butikkenes betydning for et levende sentrum står i fokus.

Butikkuttrykk

Butikken som salgsverktøy. Hva formidler du med måten butikken din ser ut? Lær de gode tipsene for å lage en bedre butikk. Varetrykk, soner, utstilling og planlegging er temaer i dette foredraget. I dette foredraget lærer du deg tipsene for hvordan skape en innbydende butikk og gode salgsutstillinger og vinduseksponeringer.

Butikkdrift

Rutiner, drift og orden – viktige suksesskriterier som sikrer deg en innbydende butikk og en forutsigbar arbeidssituasjon. Dette foredraget baserer seg blant annet på strategiboka #bedrebutikk. Målsetting og strategier for fornuftig bruk av arbeidsuka er bare noe av det som står på agendaen i dette foredraget.

Få fart på butikken

Endringsvilje – og hvorfor det å drive butikk handler om å se nye muligheter. Globaliseringen endrer folks handlevaner og det å henge med på det butikkfaglige er mye viktigere enn produktene du selger i butikk. Gjennom konkrete eksempler og historier formidles på en lettfattelig måte hvordan deltagerne kan lære seg å tenke mer kreativt og ta små skritt for å skape stor endring.

Gøril Florvaag har 5 vurderinger

Vigdis Thorsen

28. november 2019

Byen vår Kopervik

6

Veldig bra og matnyttig foredrag. 😊 Tusen takk for en lærerik kveld i Kopervik.

Marit Gramshaug

26. november 2019

Serenity

6

Veldig inspirerende, lærerikt og motiverende! Øye både for de viktige detaljene og for helheten! Herlig og friskt, jordnært og ekte!

Helen Espeseth Sævik

20. april 2018

Style by Helen

6

Fantastisk! Inspirasjon og oppvåkning!

Cecilie Sporsheim

6. april 2018

Glasmagasinet AS i Fosnavåg

6

Veldig informativt foredrag. Gav meg skikkelig boost og drive. Mange ting som du sa, som nok gav oss en tankevekker og ikke minst et spark i «ræva» 😀 som vi mange trenger.

Gunlaug Kleppe

5. april 2018

Furene AS avd. Dragsund

6

Flott foredrag, inspirerande, tankevekkande, og et godt spark i raua til å gå på med nye og originale kreative ideer 👏👏👏

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS