Gøril Florvaag

Butikkutvikler - få fart på butikken!

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gøril Florvaag

Gøril H. Florvaag jobber som butikkekspert i Butikkutvikler.no AS. Hun veileder ansatte og ledere i detaljhandelen både individuelt og via kurs og foredrag. Gøril hjelper butikker med å øke lønnsomheten og forbedre driften. Hun har lang og bred erfaring innen butikkfaget, og har drevet både egen og andres butikker, både i og utenfor kjede. Hun har et hjerte for selvstendige butikker og har holdt foredrag og workshops for sentrumsforeninger og kjøpesentre. Hun har utgitt flere butikkfagbøker og skriver en butikkfagblogg. Florvaag står bak det regionale nettverket for kvinnelige gründere, Driftige damer, i Rogaland og leder dette. Hun har studert endringskunnskap, lokal samfunnsutvikling og nyskaping ved Høgskulen for grønn utvikling. Gøril er en jordnær foredragsholder med stor praktisk forståelse for de mange aspektene av butikkdrift. Hun står bak Nisjebutikkens dag, en landsomfattende, årlig bevisstgjøringskampanje. Hun er sertifisert stylist, dekoratør og visual merchandiser.

Gøril Florvaag har 5 vurderinger

Vigdis Thorsen

28. november 2019

Byen vår Kopervik

6

Veldig bra og matnyttig foredrag. 😊 Tusen takk for en lærerik kveld i Kopervik.

Marit Gramshaug

26. november 2019

Serenity

6

Veldig inspirerende, lærerikt og motiverende! Øye både for de viktige detaljene og for helheten! Herlig og friskt, jordnært og ekte!

Helen Espeseth Sævik

20. april 2018

Style by Helen

6

Fantastisk! Inspirasjon og oppvåkning!

Cecilie Sporsheim

6. april 2018

Glasmagasinet AS i Fosnavåg

6

Veldig informativt foredrag. Gav meg skikkelig boost og drive. Mange ting som du sa, som nok gav oss en tankevekker og ikke minst et spark i «ræva» 😀 som vi mange trenger.

Gunlaug Kleppe

5. april 2018

Furene AS avd. Dragsund

6

Flott foredrag, inspirerande, tankevekkande, og et godt spark i raua til å gå på med nye og originale kreative ideer 👏👏👏

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS