Foredragsholder til kick-off og ledersamling? Se 12 forslag

Publisert i Tips og råd av

Planlegger jobben kick-off, ledersamling eller seminar med de ansatte? Da trenger dere en foredragsholder som kan inspirere og tilføre nye perspektiv. Her er 12 flinke foredragsholdere som kan sette fyr på deres kick off.

En ekstern foredragsholder bidrar som regel med noe annet en det dere selv kan. På starten eller slutten av en fagdag, er det både nyttig og inspirerende å oppleve noen utenfra.

Talerlisten har eksperter innen alle fagområder og kan tilby foredrag om alt fra kunstig intelligens til arbeidsglede og beslutningstaking. Her er noen av våre gode foredragsholdere.

Stefan Hyttfors er en av Nordens mest populære foredragsholdere. Han fascinerer og får publikum til å både lytte, le og reflektere når han presenterer trender for framtiden. Stefan møter alltid godt forberedt og har lang erfaring fra norske scener. En sikker vinner!

Thomas Anglero er en annen flink foredragsholder. Anglero er fra USA men bor i Oslo, der han i en årrekke har jobbet med innovasjon i IBM og nå i Cognizant. Det spesielle med Thomas Anglero er at han som regel holder foredrag helt uten Power Point. Likevel blir publikum revent med og berørt på en personlig måte. Thomas holder foredrag på engelsk.

Thomas Anglero
Thomas Anglero

Se andre foredragsholdere som snakker engelsk her.

Francois Sibbald er et kjent navn for mange i norsk eventbransje. Han er en morsom og proff foredragsholder og konferansier, som gjerne opptrer i en av sine mange roller. Han kan starte dagen som den energiske og selvsikre forskeren Dr. Thierry Dupont eller lede dere gjennom middagen som den freidige kokken Pablo. Francois er proff til fingerspissene og leverer med energi og presisjon.

Send en forespørsel til Francois Sibbald her

Ønsker dere å vite hvordan teknologi vil påvirke oss framover, er Eirik Norman Hansen en foredragsholder godt dere bør vurdere. Eirik er en formidler i særklasse, med lang erfaring, høyt energinivå og mye humor. I hans foredrag om fremtiden kan alt skje, og han tar gjerne med seg droner som han sender ut over forsamlingen på slutten av foredraget…

Les mer om Eirik Norman Hansen sine foredrag her.

Å sikre en god kultur på jobben er noe de fleste virksomheter vil. Rune Semundseth er spesialist på temaet og en inspirerende foredragsholder innen ledelse og kulturbygging. Rune Semundseth har lang erfaring som rådgiver for selskaper som ønsker å bygge en sterk kultur, og har blant annet skrevet bøkene «Kulturkoden» og «Medarbeiderkoden». Rune snakker gjerne om måten vi snakker til hverandre på, og krydrer sine foredrag med humor og personlige historier.

Benja Stig Fagerland er annen sterk formidler, som gjerne holder foredrag om ledelse, forbrukermakt og mangfold. Benja har markert seg når det gjelder å sette fokus på kvinners rolle både i arbeidslivet og når det gjelder forbrukermakt. Hun «eier rommet» når hun holder foredrag og inspirerer og motiverer med tydelige poeng, historier og eksempler.

Send en forespørsel om et foredrag med Benja Stig Fagerland her.

DYNAMITT: Benja Stig Fagerland er kjent for sin store tilstedeværelse når hun holder foredrag, noe de mange tilbakemeldingene på hennes profil på Talerlisten viser tydelig.

Står bærekraft på agendaen hos dere? Talerlisten har mange foredragsholder som snakker om bærekraft. Petter Gulli er en av dem som gjør det med stort engasjement. Petter holder foredrag om hvorfor det nå ikke holder å si at man er opptatt av bærekraft eller å reklamere med at man er «grønn» eller miljøbevisst. Det trengs mindre skryt og mer bærekraftige produkter og nye miljøfremmende tjenester. Dette handler et foredrag med Petter Gulli om.

Se alle Talerlistens talere som holder foredrag om bærekraft

Mentaltrening er noe mange er opptatt av nå, og en bevisst holdning til egne tanker og følelser og hvordan du lar disse påvirke handlingene dine, er noe Barbro Sætha holder foredrag om.

Barbro har bakgrunn fra langrenn på høyt nivå, og har også erfaringer i livet so har gjort henne ekstra bevisst på verdien av mental trening.

Barbro har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og innen organisasjonspsykologi og ledelse. Hun har også utdanning innen ernæringsfysiologi fra Bjørknes høyskole. Siden 2012 har hun jobbet som mental trener, fysisk trener og ernæringsrådgiver. Hun jobbet blant annet ved Myrens sportssenter i 9 år og som selvstendig næringsdrivende.

Les mer om Barbro Sætha her.

Når et nytt år skal startes, er det bra om det er med nye og bedre vaner. Hjernetrener Frank Wedde holder foredrag om hvordan virksomheter kan nå sine mål lynraskt med morsomme hjernehacks. Han skreddersyr foredraget fra en meny med 10 fremtidsferdigheter, som for eksempel bedre samarbeid, selvledelse, kreativ problemløsning, bedre beslutninger eller salg. Latter- og huskegaranti følger med, samt oppfølging via en digital hjernegym i etterkant, for hvor mye husker vi vanligvis etter et foredrag?

Foto: TrondHeggelund.no

Mangfold er et tema mange har på agendaen nå, og her har Talerlisten flere gode profiler, blant andre Samina Ansari. Samina er fra Afghanistan, men vokste opp i Norge. Etter mange år i ulike jobber i utlandet, har hun nå flyttet tilbake til Norge. Samina snakker inderlig og engasjerende om det nye mangfoldet og forklarer hvorfor det er på tide å tenke bredt.

Disse profilene holder også foredrag om mangfold og inkludering.

Salg er Line Blomlie sin spesialitet. Og om det er økt salg eller bedre salgsprosesser som er temaet for deres kick-off, kan Line Blomlie være den rette å booke inn. Hun har flere tiårs erfaring fra salg og salgsledelse og går grundig til verks når hun forbereder hvert foredrag om salg. Det lages spesielt for dere, så utbyttet blir best mulig.

Bli kontaktet om et foredrag med Line Blomlie.

Ofte skal det handle om å nå nye mål – og dere ser kanskje etter en som har nådd mange? Thomas Lone har det. I en alder av 25 år ble han tidenes yngste nordmann til å klatre opp på verdens syv høyeste fjell; de såkalte «Seven summits». Thomas holder motiverende foredrag om hvordan du må tenke og jobbe for å sette deg og nå dine mål, med sin egen historie som rød tråd. Her er det drama, spenning, tårer og vakre bilder!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS