Anders Magnus

Konferansier, møteleder, foredrag om verden, USA og Kina

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anders Magnus

Anders Magnus holder foredrag om geopolitikk og utenrikspolitikk. Hans spesialområder er USA og Asia. Han er også en spennende intervjuer og debattleder, som klarer å få fram svar på de viktigste spørsmålene publikum har.


Magnus er utdannet økonom og samfunnsviter og har jobbet som journalist i over 40 år. Han har bred erfaring innenfor både økonomisk og politisk journalistikk, men først og fremst utenrikspolitikk. I tre perioder har han vært utenrikskorrespondent for NRK, i Afrika (med base i Cape Town), i Asia (med base i Beijing) og i Amerika (med base i Washington DC).

I tillegg har han vært nyhetsanker i TV2, kanalen hvor han også hadde det daglige intervjuprogrammet PS. Her intervjuet han alle de fremste norske politikere og bedriftsledere, pluss en rekke internasjonale kulturpersonligheter og statsledere (bl a Nelson Mandela, Yassir Arafat, Jimmy Carter, Dalai Lama). Han er jevnlig å se i media, og skriver for Nettavisen.

Magnus kan holde foredrag om den internasjonale situasjonen, forholdet mellom stormaktene og demokratiets stilling. Han leder gjerne også paneldiskusjoner og debatter om tilsvarende emner, men også om klimaspørsmål, kraftsituasjonen og strømpriser, globalisering, handelspolitikk og menneskerettigheter. Anders sine priser vil variere etter omfang, tema og forberedelsestid. Ta kontakt!

Konferansier
Fagekspert
Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anders Magnus

USA og det forestående valget mellom Biden og Trump.

Kina, hva foregår i et av verdens strengeste diktaturer?

Kan Kina overta som verdens sterkeste stormakt, og utmanøvrere USA? Hva vil det kunne bety for Norge?

China

Doing business in China. What are the advantages and where are the problems?

Geopolitiske spenninger mellom USA, Kina og Russland. Kan det bli en tredje verdenskrig?

Talerlisten mener

Anders Magnus er en profesjonell, erfaren og kunnskapsrik konferansier, møteleder og konferansier. Anders Magnus vil løfte ditt arrangement, og levere en varm og trygg opplevelse. En hyggelig og behagelig person å samarbeide med.

2024 © Talerlisten AS