Jacob Mørch

Ung gründer og profesjonell uromaker

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jacob Mørch

Jacob (27) er medgründer og daglig leder i konsulentselskapet Braver, som hjelper større organisasjoner med innovasjons- og endringsprosjekter ved å ta i bruk metodikk og mindset fra startup-verdenen. Som foredragsholder bruker han humor og engasjement for å sette skråblikk på temaer rundt entreprenørskap, kundesentrisk innnovasjonsarbeid, fremtidens arbeidsliv og hvordan millennials-generasjonen ser på verden. Jacob legger sin stolthet i å presentere perspektiver som er originale og annerledes, og sikter alltid mot at tilhørerne skal gå ut av salen med både ny inspirasjon og noe nytt å tenke på. Jacob har tidligere holdt foredrag og workshops for kunder som EY, Storebrand, AFF Solstrandprogrammet Accelerate, NTB, Grieg Gruppen, Sparebanken Vest, Porsgrunn Kommune og NHH-Symposiet.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jacob Mørch

Kjære næringslivstopp – INGEN av de flinkeste vennene mine vil jobbe for deg. Hvorfor det?

Talentkrigen i arbeidsmarkedet pågår for fullt, og topptalentene slutter som oftest i jobben etter bare 2-3 år – ofte til stor frustrasjon for arbeidsgiver. Hva er det egentlig millennials forventer og ønsker seg i en jobbsituasjon? Hvordan kan din organisasjon skille seg ut for å tiltrekke seg, og ikke minst holde på talentene sine? Og hva i alle dager har Maslows behovspyramide, reiseregninger og bølgesurfing med saken å gjøre? Alt dette får du svar på i dette edgy foredraget!

Startups og corporates – hva kan vi lære av hverandre?

Oppstartsselskaper og corporates omtales ofte som motstridende langs mange parametre, for eksempel fart, output-kvalitet, ressurstilgang og arbeidsmetodikk. Likevel blir kombinasjonen av de to stadig vanligere, med fremveksten av corporate innovation, intraprenørskap, start-ins og co-opetition mellom store og små aktører. Hvilke fordeler har de små kontra de store, og vice versa – og hvordan kan vi spille hverandre gode og lære av hverandre?

Fremtidens arbeidsliv – skummelt eller spennende?

Fremtidens arbeidsliv vil verdsette og belønne helt andre ferdigheter enn tidligere. Hvorfor er det slik, og hvilke ferdigheter blir de virkelig viktige i tiden som kommer? Hva kan vi som arbeidstakere gjøre for å holde oss relevante i et arbeidsmarked i rask endring – og hvordan kan arbeidsgivere tiltrekke seg morgendagens talenter?

“Intraprenørskap 101" – hvordan fostre entreprenøriell kultur og handling i større organisasjoner?

Intraprenørskap handler om å benytte metodikk, tankesett og farten som finnes i start-ups til å få til nyskaping innad i etablert virksomhet. I dette foredraget belyser vi de vanskeligste intraprenørskapsspørsmålene. Hvordan kan man kombinere etablerte, relativt velfungerende strukturer med gründerspirenes trang til å rive ned og tenke nytt? Gitt at de aller fleste innovasjonsprosjekter er kostbare, krevende og likevel går ad undas – bør vår organisasjon i det hele tatt holde på med slikt?

Feiling – en 4 milliarder år lang tradisjon

Feiling er en naturlig del av både evolusjon og innovasjon – man får ikke til noe nytt uten å risikere å gå på snørra. Dessverre har de fleste større organisasjoner en kultur som oppfordrer til å ta trygge valg og sky feiling som pesten. Slikt blir det sabla lite innovasjon av. I dette foredraget presenteres tips til hvordan man kan feile bedre, og skape en internkultur som muliggjør deling og læring når ting går skeis, i stedet for å skamme seg og gjemme tabbene under teppet.

2024 © Talerlisten AS