Jan-Martin Berge

Psykologspesialist om arbeidsglede, selvledelse og mentale muskler

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jan-Martin Berge

Dykk ned i en verden av motivasjon, arbeidsglede og psykisk helse med Jan-Martin Berge – en ekte magiker på scenen! Som spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitivt terapi, tar han deg med på en reise gjennom «PsykologBerges» tilnærming for å bygge mentale muskler og skape jobbengasjement.

Med utdannelse fra Universitetet i Bergen og praksis fra San Francisco, bringer Jan-Martin med seg en ekspertise som strekker seg fra psykoterapi og ledelsesutvikling til veiledning. Han er ikke bare en psykolog – han er også en katalysator for positiv forandring. Flytende engelsk snakker han også

Psykolog Berge ble kåret til «Årets Taler» i 2019 og nominert i både 2020, 2021 og 2023 på Talerlisten. Jan-Martin har en evne til å gripe publikum. Hans foredrag, inkludert «Hvordan bygge mentale muskler» og «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement,» er kjent for å være engasjerende, inspirerende og troverdige. Publikum blir inspirert og får faglig påfyll av verktøy de kan bruke i eget liv.

«PsykologBerge» er ikke bare en sceneartist – han er også en hyppig gjest på TV og radio i NRK og TV2. Med anerkjente faglige publikasjoner og som en anerkjent fagformidler, deler Jan-Martin sine innsikter på en måte som treffer hjertet og sinnet.

Jan-Martin skreddersyr prosesser for teamutvikling, fasiliterer workshops og har mye erfaring som konferansier. Han kombinerer gjerne roller som eks foredragsholder og konferansier og workshop-fasilitato. Priser avtales i dialog med oppdragsgiver for å finne best mulige løsninger.

Kontakt Talerlisten for å løfte din organisasjon videre. Jan-Martin Berge ønsker å hjelpe dere.

Alle foredrag kan også leveres som webinar.

Premium
Fagekspert
Humor
Hjemsted
Akershus
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jan-Martin Berge

Hvordan bygge mentale muskler og stå stødig i endringsprosesser?

Hva skiller de som lykkes med endringer? Resiliens er nøkkelen, og det er hovedfokuset i dette foredraget. Lær konkrete metoder for å bygge mentale muskler og øke robustheten, både for deg selv og dine kollegaer. Vi utforsker hvordan tilhørighet, positiv tankegang, velvære og meningsfylte opplevelser bidrar til å bygge mentale muskler. Robusthet kan trenes og styrkes best i krevende tider. Målet med foredraget er å gi praktisk kunnskap om hvordan du kan lykkes med omstilling og skape optimisme: Sammen skal vi navigere gjennom utfordrende perioder!

Arbeidsglede når du jobber under press

Opplever du utfordringer med å opprettholde arbeidsgleden i tider med endring og stress? På kurset lærer du mer om hva stress er, hva kjennetegner negativt stress og finnes positivt stress? Kurset har som målsetting at deltagerne skal få verktøy; teknikker og strategier, de selv kan bruke i eget liv og arbeidshverdag. Kurset har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra hele deltakere over hele landet. Praktiske verktøy for å implementere kunnskapen i din daglige arbeidshverdag. Dette kurs har mottatt strålende tilbakemeldinger fra deltakere over hele landet. Meld deg på nå og ta det første skrittet mot en stressfri arbeidshverdag med høyere grad av arbeidsglede! Hvordan kan du opprettholde arbeidsgleden i krevende perioder? Hvilke verktøy kan du bruke for å mestre press over tid? Hvordan kan du styrke din egen og andres motivasjon? Hva bør ledere fokusere på? Hva kan kolleger gjøre for å støtte hverandre? Hvilken rolle spiller psykologien i dette? Deltakere vil få både inspirasjon og praktiske råd for å fremme arbeidsglede og opprettholde motivasjonen i en utfordrende arbeidshverdag.

Effektivt arbeid under press: Balanse, overskudd og stressmestring

Dette foredraget fokuserer direkte på å lære oss å jobbe effektivt og samtidig bevare overskuddet. Vi tar opp stress, stresshåndtering, og hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte, samtidig som du opprettholder balanse mellom jobb og fritid. Få innsikt i både arbeidsgivers ansvar og den enkeltes ansvar for å jobbe effektivt under krevende forhold. Dette foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med praktiske eksempler fra arbeidslivet, og selvfølgelig, en god dose humor!

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte medarbeidere som sliter, slik at både du, bedriften og medarbeideren kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Foredraget kombinerer hva vi vet fra forskning, hvilken kommunikasjon som virker og hvordan du skaper den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne? Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.

Sykefraværsoppfølging: Å mestre utfordrende samtaler - konkrete verktøy for å lykkes

Hvordan kan du som leder forbedre dine ferdigheter i å håndtere medarbeidere som sliter, slik at både du, bedriften og medarbeideren kan komme best mulig gjennom krevende situasjoner? Foredraget konsentrerer seg om innsikt fra forskning, effektiv kommunikasjon, og hvordan du kan initiere den avgjørende samtalen. Vi ser nærmere på hva som kjennetegner gode ledere og bruker konkrete case for å belyse temaet på en verdifull måte.

Kurs med Jan-Martin Berge

Lederkurs: Styrk indre motivasjon hos dine medarbeidere!

Ønsker du et mer motivert team? Vårt lederkurs gir deg praktiske verktøy for å styrke den indre motivasjonen blant dine ansatte. Bli med for innsikt, konkrete innspill, og en sterkere rolle som leder! Læringsmål: Økt bevissthet om indre motivasjon. Metoder for å fremme indre motivasjon hos deg selv og teamet. Styrk rollebevissthet som leder. Skap en kultur som inspirerer indre motivasjon. Praktiske verktøy for umiddelbar bruk.

Effektive ledelsesverktøy for håndtering av sykefravær

Hvordan takler du som leder utfordrende samtaler om sykefravær? Vårt kurs gir deg nøkkelverktøy basert på oppdatert forskning, praktiske kommunikasjonsstrategier og samtaleteknikk. Hvordan gjør du det? *Case: Hva gjør ledere som lykkes? Meld deg på for å ruste deg til å møte ansatte i krevende situasjoner. https://www.facebook.com/Psykologberge

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Podcast: Talertid

2024 © Talerlisten AS