Ståle Lindblad

Ståle Lindblad

Mediesjef, snakker om verdiskapning og digital kommunikasjon

NOK 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Ståle Lindblad

Ståle Lindblad har 25 års erfaring fra sosiale medier, kommunikasjon og salg. Som daglig leder i Areca Social AS har han bidratt til å øke verdiskapingen gjennom sosiale medier og digital markedsføring for en rekke virksomheter. Ståle er også mediesjef i Lillestrøm Sportsklubb.

Foredrag

Verdiskaping i sosiale medier

Man kan ikke betale regninger med Facebook-likes! Alt for mange virksomheter bruker ressurser på sosiale medier uten at det gir konkrete resultater. Enten du vil øke salget, gjøre en merkevare kjent eller påvirke holdninger, så er det noen teknikker som gir bedre resultater enn andre. De teknikkene lærer du her.

Ståle Lindblad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.