Ståle Lindblad

Digitalisering og sosiale medier

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ståle Lindblad

Ståle Lindblad er glødende opptatt av digitalisering og sosiale medier. Han har over 30 års erfaring fra salg, IT, prosessutvikling og kommunikasjon, og holder foredrag som er konkrete og fokusert på kunnskapsformidling. Enten det handler om digitalisering, kommunikasjon eller sosiale medier, så er Ståle opptatt av at foredragene skal være målrettede og gi publikum konkrete verktøy de kan bruke. Ståle står bak den årlige rapporten «Facebook-effekt», som gir en status på hvilken effekt norske virksomheter får fra sosiale medier, og er fast skribent i flere fagmedier. Han var finalist i kategorien «Årets fagperson» under Social Media Awards 2021.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ståle Lindblad

Verdiskaping i sosiale medier

Enten du vil øke salget, gjøre en merkevare kjent eller påvirke holdninger, så er det noen teknikker som gir bedre resultater enn andre. De teknikkene lærer du her. Foredraget gir en innføring i hvordan algoritmene i de ulike sosiale mediene fungere, hva slags innhold som virker best og gir konkrete eksemplet på hvordan bedrifter og organisasjoner kan øke verdiskapingen gjennom sosiale medier. Kan også tilpasses en eller flere kanaler.

Trender i sosiale medier

Hva er det mest populære innholdet? Hvordan skal du nå de enkelte målgruppene? Hva er det neste som kommer i sosiale medier? Dette foredraget gir deg en oversikt over hva som er "hot", hva som fungerer best og hva vi kan forvente i fremtiden innen sosiale medier. Kan også tilpasses en eller flere kanaler.

Introduksjon til digitalisering

Digitalisering er ikke bare store prosjekter med millionbudsjett. Det største potensialet i ligger i "hverdagsdigitaliseringen". Hvordan kan bedriften din utnytte digitalisering, og hvordan kommer du i gang? Det får du svar på i dette foredraget. Foredraget gir en innføring i hvordan små, mellomstore og store bedrifter kan bruke digitale løsninger til å jobbe smartere og øke verdiskapingen.

Slik kan bedriften din bruke kunstig intelligens

Kunstig intelligens kan hjelpe deg å jobbe smartere. Enten du er i bygg og anlegg, transport, landbruk, industri eller offentlig sektor, kan du ha nytte av kunstig intelligens. Dette foredraget forklarer hva kunstig intelligens er. Det tar for seg mange eksempler på hvordan virksomheter i ulike bransjer bruker kunstig intelligens til å jobbe smartere, og du får tips om hvordan du kan komme i gang med å bruke kunstig intelligens i din bedrift. Etter foredraget vil deltakerne ha en større forståelse av hva kunstig intelligens er, og hvordan kunstig intelligens kan bidra til å forbedre prosessene i virksomheten.

Digitalisering som drivkraft i det grønne skiftet

Digitalisering gjør det lønnsomt for bedrifter å bli mer klima- og miljøvennlige. I dette foredraget får du eksempler på hvordan digitalisering kan bidra til at det grønne skiftet kan gi økte inntekter, reduserte kostnader, bedre prosesser og gjøre virksomheten din til en attraktiv arbeidsplass.

Kurs med Ståle Lindblad

Kom i gang med sosiale medier

Kurset gir deg grunnleggende kunnskap om sosiale medier, og hvordan din virksomhet best kan utnytte sosiale medier. Kurset er praktisk innrettet, og i løpet av kurset lager du en plan for sosiale medier til din egen virksomhet.

Kom i gang med digitalisering

Kurset gir deg en praktisk innføring i mulighetene med digitalisering, og gir deg innføring i en metodikk for å komme i gang. Kurset består av tre deler: 1) Introduksjon til digitalisering. 2) De viktigste teknologiene. 3) Slik kommer du i gang med digitalisering.

2024 © Talerlisten AS