Thomas Lone

Eventyrer og sivilingeniør

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Thomas Lone

Thomas Lone (25) skrev historie da han i 2019 klatret Mount Everest og ble tidenes yngste nordmann til å fullføre «The Seven Summits» året etter. Parallelt med denne bragden har han gjennomført fulltidsstudier ved NTNU og prestisjeskolen MIT i USA for å bli sivilingeniør. Han jobber til daglig med digitalisering i Klaveness AS og fascineres av krysningspunktet mellom toppidrett, næringsliv og prestasjonskultur. Hans reise er inspirerende, og han ønsker gjennom sine foredrag å vise andre hva som er mulig å få til ved å ta steget utenfor komfortsonen. Foredragene er en kombinasjon av historier fra hans ekspedisjoner – og hvilke metoder du og din bedrift kan bruke for å definere gode mål og jobbe strukturert for å nå dem. Thomas er genuint opptatt av at innholdet hans skaper reell verdi for deg og dine medarbeider, og skreddersyr alle foredrag etter deres behov!

Foredrag med Thomas Lone

Til topps med Thomas Lone!

Bli med på et uforglemmelig møte med eventyreren som i løpet av sin studietid på NTNU og MIT har klatret Mt Everest og fullført ‘The Seven Summits’ – som tidenes yngste nordmann. Thomas snakker om verdien av veldefinerte mål og hvilke metoder du kan ta i bruk for å oppnå det du ønsker i livet. Spennende historier om liv og død på verdens høyeste fjelltopper er en rød tråd gjennom foredraget. Vel møtt!

Målsetting - En livsstil som jobber for deg

Med en bakgrunn fra Forsvaret og som tidligere norgesmester i kiting og padling har Thomas god erfaring med å sette seg gode mål og jobbe dedikert for å nå dem. Han fascineres av iterative "loopen" fra motivasjon til målsetting til mestring og mener den har stor overføringsverdi til alle aspekter av livet, enten det er snakk om å skrive en bok, gå ned i vekt, bytte jobb eller få en bedre forhold til partneren sin.

Mount Everest - En besettelse og en forbannelse

Verdens høyeste fjell har tiltrukket mennesket i flere århundrer. Siden førstebestigningen i 1953 har Everest stadig sett økende antall besøkende som er villig til å risikere alt for å nå helt til toppen. Thomas fullførte sin livslange drøm om å stå på verdens høyeste punkt 16. mai 2019 kun 24 år gammel. Han tar dere med bak kulissene for å knekke myter, diskutere dagsaktuelle problemstillinger og vise hva som kreves for å klatre på verdens høyeste fjell.

Kurs med Thomas Lone

Målsetting - en forutsetning for å lykkes?

Hvorfor er det viktig å definere gode mål, og hva skal til for å oppnå resultater? Dette kurset består av tre deler. Thomas vil først inspirere med sterke historie fra sine ekspedisjoner. Deretter vil han dele av teori og sin egne erfaring rundt målsetting og gjennomføringsevne. Siste del er en workshop som aktiviserer deres medarbeidere, studenter eller elever. Målet er å gjøre dere mer bevisst på deres personlige og felles mål og kartlegge hvilke handlinger og valg dere må ta fremover.

Talerlisten mener

Thomas Lone er en imponerende, sjarmerende og inspirerende foredragsgholder. I foredragene hans får du mer tro på at det er mulig å sette seg mål og nå dem, samtidig som du får være med til topps på verdens høyeste fjell. Som ellers i livet går ikke alt som det skal hele tiden, og det er med å gjøre fortellingen mer spennende. En ung og frisk energibunt som bør oppleves!

Thomas Lone har 11 vurderinger

Phillip Blindern Myhre

10. mai 2021

Linjeforeningen Hybrida

6

Da det endelig var lov å ha sosiale aktiviteter fysisk på campus igjen, fikk linjeforeningen vår Thomas på besøk. Dette var noe vi hadde prøvd å få til i lang tid, så det var mange interesserte studenter som møtte opp for å høre på!

Thomas både inspirerte og motiverte studentene våre gjennom foredraget sitt! Han har en god formidlingsevne og skreddersydde foredraget slik at vi kunne relatere til historiene hans. Publikum var meget fornøyde og stilte mange spørsmål i etterkant av foredraget. Thomas er veldig profesjonell, som gjorde all kommunikasjon og planlegging lett. Anbefales på det sterkeste!

Gerd Langmyr

5. mai 2021

NITO

6

Thomas hadde en energi som smittet, og et innhold som kunne ta pusten fra en, og bilder som tok oss med høydeskrekk opp i uaktuelle selvopplevde høyder.
En fin presentasjon med dobbel kommunikasjon; det å mestre og yte, å nyte mens en går langt utenfor komfortsonen, – og å ta dette med seg inn i et karrierevalg og prosjekt.
Foredraget var rettet mot våre studentmedlemmer og yngre medlemmer – i underkant av 300 påmeldte.

Mari Frafjord Gundersen

29. september 2020

INDØKS

6

Som arrangør av karrieredagen 2020 på Universitetet i Stavanger, er jeg storfornøyd med Thomas Lone sin presentasjon på åpningen. Foredraget var veldig spennende, inspirerende og ikke minst utført på en profesjonell måte. Foredraget ble presentert på en måte som gjorde det lett for oss i salen å relatere oss til det han snakket om. I tillegg kom Thomas med mange gode tips til studenter for hvordan en kan oppnå sine mål. Jeg er sikker på at mange kommer til å bruke kunnskapen han delte med oss videre.

Kommunikajonen i forkant av foredraget har vært veldig god og Thomas var veldig lett å forholde seg til både før, under og etter foredraget.

Anna

23. september 2020

Student ved NTNU

6

Thomas har en historie utenom det vanlige og er veldig god på å formidle den. Utrolig spennende foredrag. Anbefales!

Line

19. september 2020

Student ved NTNU

6

Thomas er veldig flink til å formidle slik at det blir interessant å høre på. Veldig engasjerende og inspirerende foredrag!

Andreas R

18. september 2020

Privatperson

6

Flink og engasjerende. Veldig flink til å formidle budskapet «sett mål, opplev livet»

Amanda Sofie Opstad

26. februar 2020

Tekna

6

Strålende foredrag! Thomas er inspirerende, har en god formidlingsevne og engasjerer publikum. Foredraget «Til topps med Thomas Lone» passer for alle, enten man er fjellinteressert eller ei. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant.

Motiverende!

Tone Sundsåsen

14. februar 2020

TechnipFMC

6

Trygg og flink foredragsholder. Spennende og interessant å høre om hans opplevelser og hvordan han klarte å nå sine mål. Man kan enkelt forstå hvordan man kan bruke det han har erfart til å selv nå sine egne mål.
Veldig motiverende!

Morten Hunn

14. februar 2020

Privat

6

Takk for fornyet inspirasjon til å ta «drømmene et steget videre». Godt pedagogist opplegg og god formidlingsevne. Lykke til!

Hanne Helseth

14. februar 2020

Tekna

6

Engasjerende foredrag og ikke minst en inspirerende historie, Thomas er i tillegg en utmerket formidler.

Paul Knutson

13. februar 2020

Student ved USN

6

Veldig flink og engasjerende. Har en spennende historie og fortelle, og gjør det på en profesjonell måte. Jeg har lyst til å gå på fjellet nå.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS