Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Thomas Lone

Eventyrer, fjellklatrer og sivilingeniør

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Thomas Lone

Thomas Lone (24) skrev historie da han i 2019 som tidenes yngste nordmann fullførte «The Seven Summits» ved å klatre det høyeste fjellet på hvert kontinent. Parallelt med denne bragden har han gjennomført fulltidsstudier ved NTNU og prestisjeskolen MIT i USA for å bli sivilingeniør. Thomas liker en svært hektisk hverdag og prøver å bruke hvert minutt til noe produktivt. Hans reise er inspirerende, og han ønsker gjennom sine foredrag å vise andre hva som er mulig å få til ved å utfordre seg selv å trå utenfor komfortsonen. Foredragene er en kombinasjon av historier fra reisene – og hvordan du kan tenke og jobbe for å nå dine egne mål. Han skreddersyr gjerne foredraget for å motivere deg og din bedrift mest mulig!

Foredrag med Thomas Lone

Til topps med Thomas Lone

Bli med på et uforglemmelig møte med eventyreren som i løpet av sin studietid på NTNU og MIT har fullført ‘The Seven Summits’ – som tidenes yngste nordmann. Etter mange år med trening og forberedelser nådde Thomas toppen av Mount Everest, 8848 moh, den 16. mai 2019. Han forteller om opplevelser fra kjente og mindre kjente fjell verden rundt, og snakker om hvordan han har klart å finne både tid og penger til slike ekspedisjoner ved siden av fulltidsstudier ved NTNU og MIT.

Mount Everest - En besettelse og en forbannelse

Verdens høyeste fjell har tiltrukket mennesket i flere århundrer. Siden førstebestigningen i 1953 har Everest stadig sett økende antall besøkende som er villig til å risikere alt for å nå helt til toppen. Thomas fullførte sin livslange drøm om å stå på verdens høyeste punkt 16. mai 2019 kun 24 år gammel. Han tar dere med bak kulissene for å knekke myter, diskutere dagsaktuelle problemstillinger og vise hva som kreves for å klatre på verdens høyeste fjell.

Målsetting - En livsstil

Som tidligere toppidrettsutøver i padling og kiting og bakgrunn fra Forsvarets befalskole har Thomas bred erfaring hva gjelder å sette seg gode mål og bruke mentale verktøy for å jobbe strukturert for å nå dem. Den iterative "loopen" fra motivasjon til målsetting til mestring er noe han fascineres over og bruker aktivt ved alle aspekter av livet, enten det er snakk om å prestere optimalt i en stressende studiehverdag eller klatre Mount Everest.

Talerlisten mener

Thomas Lone er en imponerende, sjarmerende og inspirerende foredragsgholder. I foredragene hans får du mer tro på at det er mulig å sette seg mål og nå dem, samtidig som du får være med til topps på verdens høyeste fjell. Som ellers i livet går ikke alt som det skal hele tiden, og det er med å gjøre fortellingen mer spennende. En ung og frisk energibunt som bør oppleves!

Thomas Lone har 9 vurderinger

Mari Frafjord Gundersen

29. september 2020

INDØKS

6

Som arrangør av karrieredagen 2020 på Universitetet i Stavanger, er jeg storfornøyd med Thomas Lone sin presentasjon på åpningen. Foredraget var veldig spennende, inspirerende og ikke minst utført på en profesjonell måte. Foredraget ble presentert på en måte som gjorde det lett for oss i salen å relatere oss til det han snakket om. I tillegg kom Thomas med mange gode tips til studenter for hvordan en kan oppnå sine mål. Jeg er sikker på at mange kommer til å bruke kunnskapen han delte med oss videre.

Kommunikajonen i forkant av foredraget har vært veldig god og Thomas var veldig lett å forholde seg til både før, under og etter foredraget.

Anna

23. september 2020

Student ved NTNU

6

Thomas har en historie utenom det vanlige og er veldig god på å formidle den. Utrolig spennende foredrag. Anbefales!

Line

19. september 2020

Student ved NTNU

6

Thomas er veldig flink til å formidle slik at det blir interessant å høre på. Veldig engasjerende og inspirerende foredrag!

Andreas R

18. september 2020

Privatperson

6

Flink og engasjerende. Veldig flink til å formidle budskapet «sett mål, opplev livet»

Amanda Sofie Opstad

26. februar 2020

Tekna

6

Strålende foredrag! Thomas er inspirerende, har en god formidlingsevne og engasjerer publikum. Foredraget «Til topps med Thomas Lone» passer for alle, enten man er fjellinteressert eller ei. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant.

Motiverende!

Tone Sundsåsen

14. februar 2020

TechnipFMC

6

Trygg og flink foredragsholder. Spennende og interessant å høre om hans opplevelser og hvordan han klarte å nå sine mål. Man kan enkelt forstå hvordan man kan bruke det han har erfart til å selv nå sine egne mål.
Veldig motiverende!

Morten Hunn

14. februar 2020

Privat

6

Takk for fornyet inspirasjon til å ta «drømmene et steget videre». Godt pedagogist opplegg og god formidlingsevne. Lykke til!

Hanne Helseth

14. februar 2020

Tekna

6

Engasjerende foredrag og ikke minst en inspirerende historie, Thomas er i tillegg en utmerket formidler.

Paul Knutson

13. februar 2020

Student ved USN

6

Veldig flink og engasjerende. Har en spennende historie og fortelle, og gjør det på en profesjonell måte. Jeg har lyst til å gå på fjellet nå.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS