Thomas Lone

Eventyrer og sivilingeniør som snakker om målsetting og gode vaner

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Thomas Lone

Et foredrag med Thomas Lone er en energisk og motiverende opplevelse. Akkurat som hans mange ekspedisjoner! Thomas Lone (f. 1995) skrev nemlig historie da han i 2019 klatret Mount Everest og ble tidenes yngste nordmann til å fullføre «The Seven Summits», verdens syv høyeste fjelltopper, året etter. Parallelt med denne bragden har han gjennomført fulltidsstudier ved NTNU og prestisjeskolen MIT i USA for å bli sivilingeniør. Etter 2 år i shippingbransjen bestemte han seg for å bli foredragsholder og eventyrer på heltid. Thomas sine foredrag er ikke en samling røverhistorier fra røffe fjellturer, men handler om hvordan du og dine kolleger kan sette gode mål og faktisk nå dem. Han prater om å sette meningsfulle mål, håndtere risiko, og å ta beslutninger. Thomas Lone snakker også om viktigheten av vaner og om å høste fruktene av å gå utenfor komfortsonen. Foredraget er illustrert med spektakulære filmer og bilder fra hans eventyr verden over. Thomas er en allsidig foredragsholder og skreddersyr alltid innholdet etter kundens publikum og behov. Han gleder seg til å besøke dere og dele mer fra sin store lidenskap i livet: Målsetting!

Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Thomas Lone

Sett deg hårete mål - og nå dem!

Dette foredraget fokuserer på at veien er selve målet, og gir deg konkrete metoder og verktøy du kan bruke for å sette gode mål og jobbe strukturert for å nå dem. Thomas tar deg med på reisen sin for å vise hvordan metoden har fungert for han og illustrere hva man kan oppnå ved å bli en god målsetter.

Til topps med Thomas Lone!

Bli med på et uforglemmelig møte med eventyreren som i løpet av sin studietid på NTNU og MIT har klatret Mt Everest og fullført ‘The Seven Summits’ – som tidenes yngste nordmann. Thomas snakker om verdien av veldefinerte mål og hvilke metoder du kan ta i bruk for å oppnå det du ønsker i livet. Spennende historier om liv og død på verdens høyeste fjelltopper er en rød tråd gjennom foredraget. Vel møtt!

Mount Everest - En besettelse og en forbannelse

Verdens høyeste fjell har tiltrukket mennesket i flere århundrer. Siden førstebestigningen i 1953 har Everest stadig sett økende antall besøkende som er villig til å risikere alt for å nå helt til toppen. Thomas fullførte sin livslange drøm om å stå på verdens høyeste punkt 16. mai 2019 kun 24 år gammel. Han tar dere med bak kulissene for å knekke myter, diskutere dagsaktuelle problemstillinger og vise hva som kreves for å klatre på verdens høyeste fjell.

Kurs med Thomas Lone

Målsetting - en forutsetning for å lykkes?

Hvorfor er det viktig å definere gode mål, og hva skal til for å oppnå resultater? Dette kurset består av tre deler. Thomas vil først inspirere med sterke historie fra sine ekspedisjoner. Deretter vil han dele av teori og sin egne erfaring rundt målsetting og gjennomføringsevne. Siste del er en workshop som aktiviserer deres medarbeidere, studenter eller elever. Målet er å gjøre dere mer bevisst på deres personlige og felles mål og kartlegge hvilke handlinger og valg dere må ta fremover.

Talerlisten mener

Thomas Lone er en imponerende, sjarmerende og inspirerende foredragsgholder. I foredragene hans får du mer tro på at det er mulig å sette seg mål og nå dem, samtidig som du får være med til topps på verdens høyeste fjell. Som ellers i livet går ikke alt som det skal hele tiden, og det er med å gjøre fortellingen mer spennende. En ung og frisk energibunt som bør oppleves!

2024 © Talerlisten AS