Thomas Lone

Eventyrer og sivilingeniør som snakker om målsetting og gode vaner

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Thomas Lone

Et foredrag med Thomas Lone er en energisk og motiverende opplevelse. Akkurat som hans mange ekspedisjoner! Thomas Lone (f. 1995) skrev nemlig historie da han i 2019 klatret Mount Everest og ble tidenes yngste nordmann til å fullføre «The Seven Summits», verdens syv høyeste fjelltopper, året etter. Parallelt med denne bragden har han gjennomført fulltidsstudier ved NTNU og prestisjeskolen MIT i USA for å bli sivilingeniør. Etter 2 år i shippingbransjen bestemte han seg for å bli foredragsholder og eventyrer på heltid. Thomas sine foredrag er ikke en samling røverhistorier fra røffe fjellturer, men handler om hvordan du og dine kolleger kan sette gode mål og faktisk nå dem. Han prater om å sette meningsfulle mål, håndtere risiko, og å ta beslutninger. Thomas Lone snakker også om viktigheten av vaner og om å høste fruktene av å gå utenfor komfortsonen. Foredraget er illustrert med spektakulære filmer og bilder fra hans eventyr verden over. Thomas er en allsidig foredragsholder og skreddersyr alltid innholdet etter kundens publikum og behov. Han gleder seg til å besøke dere og dele mer fra sin store lidenskap i livet: Målsetting!

Inspirator
Humor

Foredrag med Thomas Lone

Sett deg hårete mål - og nå dem!

Dette foredraget fokuserer på at veien er selve målet, og gir deg konkrete metoder og verktøy du kan bruke for å sette gode mål og jobbe strukturert for å nå dem. Thomas tar deg med på reisen sin for å vise hvordan metoden har fungert for han og illustrere hva man kan oppnå ved å bli en god målsetter.

Til topps med Thomas Lone!

Bli med på et uforglemmelig møte med eventyreren som i løpet av sin studietid på NTNU og MIT har klatret Mt Everest og fullført ‘The Seven Summits’ – som tidenes yngste nordmann. Thomas snakker om verdien av veldefinerte mål og hvilke metoder du kan ta i bruk for å oppnå det du ønsker i livet. Spennende historier om liv og død på verdens høyeste fjelltopper er en rød tråd gjennom foredraget. Vel møtt!

Mount Everest - En besettelse og en forbannelse

Verdens høyeste fjell har tiltrukket mennesket i flere århundrer. Siden førstebestigningen i 1953 har Everest stadig sett økende antall besøkende som er villig til å risikere alt for å nå helt til toppen. Thomas fullførte sin livslange drøm om å stå på verdens høyeste punkt 16. mai 2019 kun 24 år gammel. Han tar dere med bak kulissene for å knekke myter, diskutere dagsaktuelle problemstillinger og vise hva som kreves for å klatre på verdens høyeste fjell.

Kurs med Thomas Lone

Målsetting - en forutsetning for å lykkes?

Hvorfor er det viktig å definere gode mål, og hva skal til for å oppnå resultater? Dette kurset består av tre deler. Thomas vil først inspirere med sterke historie fra sine ekspedisjoner. Deretter vil han dele av teori og sin egne erfaring rundt målsetting og gjennomføringsevne. Siste del er en workshop som aktiviserer deres medarbeidere, studenter eller elever. Målet er å gjøre dere mer bevisst på deres personlige og felles mål og kartlegge hvilke handlinger og valg dere må ta fremover.

Talerlisten mener

Thomas Lone er en imponerende, sjarmerende og inspirerende foredragsgholder. I foredragene hans får du mer tro på at det er mulig å sette seg mål og nå dem, samtidig som du får være med til topps på verdens høyeste fjell. Som ellers i livet går ikke alt som det skal hele tiden, og det er med å gjøre fortellingen mer spennende. En ung og frisk energibunt som bør oppleves!

Thomas Lone har 17 vurderinger

Petter Skotland

28. november 2022

Ungt Entreprenørskap Viken

6

Utrolig engasjerende og inspirerende! Det er ikke mange som klarer å holde 1000 ungdommer i sin hule hånd i en time. Det klarte Thomas med bravur. Vi gir vår sterkeste anbefaling videre.

Sigurd Simpson-Larsen

16. november 2022

Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole

6

For en mann!!! En mer folkelig person skal en lete lenge etter. Vi er en skole med ca 70 elever som var tilstede på foredraget. Og allerede fra første stund så ble vi alle imponert over denne karen. Thomas tok rett og slett skolen med storm. Han har en formidlingsevne som er helt unik. Et engasjement som er smittende på oss alle. En kan relatere det han sier til så mangt. Jeg har vært på mange foredrag oppigjennom. Dette er noe av det råeste eg har vært på, takka være denne fantastiske Thomas. Som lærer på over 50 år så er det digg å lære noe av de yngre. Takk Thomas.

Finn Lodsby

4. november 2022

NordRen AS

6

Vi er meget godt fornøyde! Thomas leverte akkurat det vi ønsket oss, og mer til… Han er et fyrverkeri av en foredragsholder, med originalt innhold og er solid på presentasjon. Han er tydelig og har ordet i sin makt. Motiverende, nyttig, spennende og morsomt. Vil også trekke frem at han er en veldig hyggelig og likandes person. Han har fått mange nye fans etter besøket hos oss. Jeg vil ikke ha noen problemer med å anbefale han til andre. Vel blåst!

Nichlas Willenborg

23. mai 2022

Curamando AS

6

Very engaged and exciting lecturer who has a one of a kind story! Definitely good at presenting and holding the audience captivated while he talks about his experiences and methodology when climbing and navigating life.

Sunniva Eggen

26. mars 2022

Ent3r Grenland

6

Jeg fikk høre et foredrag fra Thomas Lone takket være en prosjektleder samling organisert av Ent3r. Jeg syntes dette var en så inspirerende opplevelse at jeg gjerne ville gi dette til medarbeiderne våre i Grenland. Thomas Lone anbefales på det høyeste, han er både flink, hyggelig og seriøs, og hans historie er veldig original!

Silje A. Wolff

24. mars 2022

Nasjonalt senter for Realfagsrekruttering

6

Fantastisk engasjerende om å sette seg mål både privat og profesjonelt, og ikke minst hvordan man når dem. Thomas holdt foredrag på samling for prosjektledere og ga oss faglig påfyll, inspirasjon og vakre bilder. Dialogen i forkant og etterkant var god, og opplegget han leverte traff tema og målgruppen midt i blinken. Anbefales!

Phillip Blindern Myhre

10. mai 2021

Linjeforeningen Hybrida

6

Da det endelig var lov å ha sosiale aktiviteter fysisk på campus igjen, fikk linjeforeningen vår Thomas på besøk. Dette var noe vi hadde prøvd å få til i lang tid, så det var mange interesserte studenter som møtte opp for å høre på!

Thomas både inspirerte og motiverte studentene våre gjennom foredraget sitt! Han har en god formidlingsevne og skreddersydde foredraget slik at vi kunne relatere til historiene hans. Publikum var meget fornøyde og stilte mange spørsmål i etterkant av foredraget. Thomas er veldig profesjonell, som gjorde all kommunikasjon og planlegging lett. Anbefales på det sterkeste!

Gerd Langmyr

5. mai 2021

NITO

6

Thomas hadde en energi som smittet, og et innhold som kunne ta pusten fra en, og bilder som tok oss med høydeskrekk opp i uaktuelle selvopplevde høyder.
En fin presentasjon med dobbel kommunikasjon; det å mestre og yte, å nyte mens en går langt utenfor komfortsonen, – og å ta dette med seg inn i et karrierevalg og prosjekt.
Foredraget var rettet mot våre studentmedlemmer og yngre medlemmer – i underkant av 300 påmeldte.

Mari Frafjord Gundersen

29. september 2020

INDØKS

6

Som arrangør av karrieredagen 2020 på Universitetet i Stavanger, er jeg storfornøyd med Thomas Lone sin presentasjon på åpningen. Foredraget var veldig spennende, inspirerende og ikke minst utført på en profesjonell måte. Foredraget ble presentert på en måte som gjorde det lett for oss i salen å relatere oss til det han snakket om. I tillegg kom Thomas med mange gode tips til studenter for hvordan en kan oppnå sine mål. Jeg er sikker på at mange kommer til å bruke kunnskapen han delte med oss videre.

Kommunikajonen i forkant av foredraget har vært veldig god og Thomas var veldig lett å forholde seg til både før, under og etter foredraget.

Anna

23. september 2020

Student ved NTNU

6

Thomas har en historie utenom det vanlige og er veldig god på å formidle den. Utrolig spennende foredrag. Anbefales!

Line

19. september 2020

Student ved NTNU

6

Thomas er veldig flink til å formidle slik at det blir interessant å høre på. Veldig engasjerende og inspirerende foredrag!

Andreas R

18. september 2020

Privatperson

6

Flink og engasjerende. Veldig flink til å formidle budskapet «sett mål, opplev livet»

Amanda Sofie Opstad

26. februar 2020

Tekna

6

Strålende foredrag! Thomas er inspirerende, har en god formidlingsevne og engasjerer publikum. Foredraget «Til topps med Thomas Lone» passer for alle, enten man er fjellinteressert eller ei. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant.

Motiverende!

Tone Sundsåsen

14. februar 2020

TechnipFMC

6

Trygg og flink foredragsholder. Spennende og interessant å høre om hans opplevelser og hvordan han klarte å nå sine mål. Man kan enkelt forstå hvordan man kan bruke det han har erfart til å selv nå sine egne mål.
Veldig motiverende!

Morten Hunn

14. februar 2020

Privat

6

Takk for fornyet inspirasjon til å ta «drømmene et steget videre». Godt pedagogist opplegg og god formidlingsevne. Lykke til!

Hanne Helseth

14. februar 2020

Tekna

6

Engasjerende foredrag og ikke minst en inspirerende historie, Thomas er i tillegg en utmerket formidler.

Paul Knutson

13. februar 2020

Student ved USN

6

Veldig flink og engasjerende. Har en spennende historie og fortelle, og gjør det på en profesjonell måte. Jeg har lyst til å gå på fjellet nå.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS