Nina Hanssen

Forfatter, programleder og arbeidsflytekspert

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Nina Hanssen

Nina er autentisk, har glimt i øyet og er et fyrverkeri på scenen enten hun er konferansier, debattleder eller holder foredrag. Hun får publikum til å slappe av fra første sekund og er dyktig til å formidle forskning på en god måte. Skaper du mer flyt blant medarbeiderne dine, skaper du samtidig større entusiasme og glede på arbeidsplassen. Forskningen viser at vi mennesker presterer på vårt aller beste når vi er i flow. Nina viser med praktiske eksempler, også fra eget liv at dette kan gi deg både som leder og ansatt et løft i hverdagen. Nina bruker humor og det er vanskelig å ikke la seg påvirke på en positiv måte. Hun holder jevnlig foredrag for konsernledelser, bedrifter, forbund og organisasjoner, men også vært innleder på internasjonale konferanser om FNs bærekraftsmål og likestilling. Nina har så langt skrevet 7 bøker og er selv et eksempel på at flow gjør deg mer effektiv og glad. Nå er hun klar for å motivere deg både digitalt og live!

Foredrag med Nina Hanssen

FLOW – det nye kompetansegullet i arbeidslivet!

Kanskje har du hørt om flow, men er ikke helt sikker på hva det går ut på? Flow er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted. Forskning viser at mer flow eller flyt i arbeidshverdagen kan gjør deg mer effektiv, produktiv og kanskje også bedre resultater. Nina Hanssen som har skrevet bøker om FLOW vil gi deg den boosten dere trenger for å finne flowen-alene og sammen med andre. Book i dag!

Fra Sofagris til Maratonløper

Har du en drøm om å løpe langt, men tenker kanskje du er for tykk, for lat eller ikke har det som trengs for å gjennomføre? Da skal du booke dette ærlige foredraget om hvordan Nina Hanssen bestemte seg for å gå fra sofaen til maraton i en alder av nesten 50 år. Nå har hun løpt Masai Mara Marathon i Kenya med løver og har også lagt bak seg New York Maraton, Roma maraton, Athen maraton og Berlin maraton. Hun sprer ekte Løpeglede på og inspirer alle sofagriser til å løpe ved å vise konkrete tips.

Fremtidens arbeidsliv- hva vil vi og hvordan forbereder vi oss?

Nina Hanssen har i over 30 år vært arbeidslivsjournalist og kjenner spesielt utviklingen i offentlig sektor i Norge godt. "Alle" snakker nå om digitalisering, globalisering og hvordan dette kan påvirke oss. Men hvordan kan vi selv som arbeidstakere og ledere forberede oss for en ny fremtid? Hanssen gir oss det internasjonale bakteppe men lufter noen lange tanker om verden som våre barn og barnebarn skal vokse opp i.

Hva betyr egentlig bærekratig utvikling?

Det er nå over 30 år siden begrepet bærekraftig utvikling ble lansert i rapporten fra ”Verdenskommisjonen for miljø og utvikling”, som Gro Harlem Brundtland ledet. Men hvordan står det egentlig til på jorda i dag. Og hvordan kan vi som individer, bedrifter eller nasjon bidra til å nå FNs bærekraftsmål? Nina Hanssen har skrevet bok om plastforsøpling og vil gi noen råd om hvordan vi kan bli mer bærekraftig og hvorfor dette lønner seg.

Slik får du bedre arbeidsflyt på hjemmekontoret!

Mange arbeidstakere og grundere har siden pandemien traff oss hatt hjemmekontor. Dette byr på små og store utfordringer. Hvordan skal vi unngå Zoom-fatique og utbrenthet? Hvordan skal vi klare å utvikle nye ideer og ta vare på kreativiteten vår? Nina Hanssen har siden 2010 jobbet med positiv psykologi og publisert 7 bøker på norsk, dansk og engelsk, deriblant en bok om FLOW-teorien. I dette foredraget vil hun gi deg og dine kolleger enkle tips for å få en bedre hjemmekontordag.

Kurs med Nina Hanssen

Har du en forfatter i magen?

Hvis du går med en drøm å skrive en bok men ikke helt aner hvordan du kommer i gang, så er dette kurset for deg. Nina Hanssen har utgitt 7 bøker på store og små forlag. Noen er oversatt til andre språk. Hun vil i dette kurset gi deg en innføring i hvordan skrive bok-skisse, hvordan man kan strukturere en bokide og gi deg enkle skrivekurs for å få deg i gang. i

WOMEN CAN DO IT

Nina Hanssen har i mange år jobbet som trener for Norsk Folkehjelp og andre organisasjoner. Hun har trent kvinner i Angola, Gaza, Pakistan, Kenya, Nigera men også i Norge. Her kan man få konkrete tips om hvordan hersketeknikker, lære skrive og debattteknikk, pusteteknikker og hun deler raust sine beste tips fra eget liv. Kurset er praktisk og passer for alle. Book i dag!

Slik får du bedre arbeidsflyt på hjemmekontoret!

Mange arbeidstakere og grundere har siden pandemien traff oss hatt hjemmekontor. Dette byr på små og store utfordringer for oss. Hvordan skal vi unngå Zoom-fatique og utbrenthet? Hvordan skal vi klare å utvikle nye ideer og ta vare på kreativiteten vår? Nina Hanssen vil gi deg enkle tips for å få en bedre hjemmekontordag.

Nina Hanssen har 25 vurderinger

Sissel Solum

3. august 2021

Nammo

5

Nina fikk i oppdrag å inspirere våre ansatte i ni land på 20 minutter under vårt første digitale bærekraft kick-off. Nina utstrålte positivitet og masse energi. Hun snakket fra hjertet og utfordret oss! Anbefales!

Nasrullah Qureshi

15. mai 2021

BollywoodFest

5

Nina Hansen was our host for BollywoodFestival Norway 🇳🇴 2020, as we didn’t do normal festival due to corona. We had a digital festival, and she did a wonderful job as a host. Nina got even fans in India as well as program was online open for the world 🌎. She is kind person and she will host next seminar at #BollywoodFestivalNorway in September 2021. Thank you Nina. Keep rocking. See you for the pre work for festival soon.

Jan Olav Haugen

6. mai 2021

Lillestrøm kommune, Hagberg utvikling

5

Nina har holdt foredrag / kurs på temaet flow i kommunen. Jeg har også deltatt på Vitenkafe i Lillestrøm hvor hun har hatt innlegg på samme tema. Hun har en sprudlende og entusiastisk formidlingsform. Temaet flow er absolutt viktig i arbeidslivet, ikke minst i en tid hvor digitaliseringen for noen kan oppleves som en teknifisering. Jeg vil absolutt anbefale Nina som foredragsholder!

Edvin Helland

23. april 2021

Fagforbundet Trondheim

5

Nina ledet en veldig bra politisk debatt for Fagforbundet Trondheim ved siste stortingsvalg. 200 tillitsvalgte ble engasjert og inspirert.

Lise Oppegaard

22. april 2021

ASVL

5

Nina Hanssen holdt et inspirerende digitalt foredrag på ASVLs Fagkonferanse i mars 2021. I sitt foredrag hadde hun fokus på fremtidens arbeidsliv-hva vil vi og hvordan forbereder vi oss? Hva påvirker oss og hvordan beskytte seg mot ulike former for støy. Hvordan få mer flyt i arbeidshverdagen og i eget liv. Hun er kunnskapsrik, energisk og inspirerende og deler raust eksempler fra eget liv. Andre tema i foredraget var positiv psykologi og bærekraft. Vi kan anbefale Nina!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS