Nina Hanssen

Forfatter, programleder og arbeidsflytekspert

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nina Hanssen

Nina er autentisk, har glimt i øyet og er et fyrverkeri på scenen enten hun er konferansier, debattleder eller holder foredrag. Trønderen beveger publikum enten det er om det nye arbeidslivet globalt eller nasjonalt, enkle råd om konstruktiv kommunikasjon, arbeidsglede og flyt eller andre områder hun har skrevet bøker om. Skaper du mer flyt blant medarbeiderne dine, skaper du samtidig større entusiasme og glede på arbeidsplassen. Nina viser med praktiske eksempler, også fra eget liv at dette kan gi deg både som leder og ansatt et løft i hverdagen. Hun bruker humor og det er vanskelig å ikke la seg påvirke på en positiv måte. Hun holder jevnlig foredrag for konsernledelser, bedrifter, forbund og organisasjoner og er også populær keynote speaker internasjonalt om FNs bærekraftsmål og likestilling. Nina har så langt skrevet 8 bøker, blant annet PUSTEN om hvordan du kan puste deg selv trygg, sunn og avslappet. Hun er et eksempel på at flow gjør deg mer effektiv og glad. Hun har den siste tiden også spesialisert seg på norsk og amerikansk kriminalomsorg, og gitt ut en bok om dette. Dette temaet har hun holdt mange foredrag om i USA og andre land.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nina Hanssen

FLOW –Bli kreativ, mer effektiv og lær om det nye kompetansegullet i arbeidslivet!

Kanskje har du hørt om flow, men er ikke helt sikker på hva det går ut på? Flow eller flyt er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted. Forskning viser at mer flyt i arbeidshverdagen kan gjør deg mer effektiv, produktiv og kanskje også får du bedre resultater. Nina Hanssen som har skrevet bøker om positiv psykologi og flyt vil gi deg den boosten du trenger for å finne flowen-alene eller sammen med andre.

Fra Sofagris til Maratonløper- slik gjør du det!

Selv var Nina Hanssen både lat og utrent da hun en dag før hun fylte 50 år bestemte seg for å bli maratonløper. Nå har hun løpt Masai Mara Marathon i Kenya med løver og har også lagt bak seg New York Maraton, Roma maraton, Athen maraton, Oslo Maraton, London Maraton og Berlin maraton. I dette forrykende foredraget sprer hun ekte løpeglede og inspirer sofagriser til å løpe ved å vise konkrete tips. Ps. du trenger ikke ha løpesko for å la deg inspirere av Nina.

Fremtidens arbeidsliv- hva vil vi og hvordan forbereder vi oss?

Nina Hanssen har i over 30 år vært arbeidslivsjournalist i Norge og kjenner spesielt utviklingen i offentlig sektor svært godt. "Alle" snakker nå om digitalisering, globalisering og innovasjon hvordan dette vil påvirke våre liv. Men hvordan kan vi selv som arbeidstakere og ledere forberede oss for en ny fremtid? Nina Hanssen gir deg det internasjonale bakteppe men lufter noen lange tanker om verden som våre barn og barnebarn skal vokse opp i. Og kommer med praktiske råd om bedre arbeidsflyt.

Hva betyr egentlig bærekratig utvikling?

Det er over 30 år siden begrepet bærekraftig utvikling ble lansert i rapporten fra ”Verdenskommisjonen for miljø og utvikling”, som Gro Harlem Brundtland ledet. Men hvordan står det egentlig til på jorda i dag? Og hvordan kan vi som individer, bedrifter eller nasjon bidra til å nå FNs bærekraftsmål? Nina Hanssen holder foredrag om hvordan vi som enkeltpersoner, bedrift og nasjon kan involveres. Hun gir praktiske råd om hvordan vi kan bli mer bærekraftig og hvorfor dette faktisk lønner seg.

Bygg innovasjonsmuskler og se mulighetene med kunstig intelligens

Nysgjerrighet og evnen til å tilegne seg ny kunnskap er «muskler» vi alle trenger inn i fremtidens arbeidsliv. Men hvordan bygger vi slike muskler, hvilke muligheter ligger i kunstig intelligens og bør vi være oppmerksom på? Dette holder forfatter Nina Hanssen, grunderen bak Female Business Innovation Conference og medlem av Open Innovation Lab of Norway foredrag om. I foredraget deler hun også siste nytt fra verdens største teknologimesse CES i Las Vegas i 2023 der erfaringene er at alt er nå på vei til å bli tech, og tech blir en del av alt: hvordan vi sover, spiser, bor, går på do, kjører og jobber. Etter 30 år i media, som entreprenør og forfatter har Nina selv opplevd en digital transformasjon og skriver nå på en ny bok om hvordan teknologien påvirker arbeidslivet. I sine foredrag ønsker Nina å motivere og utfordre deltakerne til å ta samtalen om hvordan vi best forberede oss på det som kommer.

Kurs med Nina Hanssen

Har du en forfatter i magen?

Hvis du går med en drøm å skrive en bok men ikke helt aner hvordan du kommer i gang, så er dette kurset for deg. Nina Hanssen har utgitt 8 bøker på store og små forlag. Noen er oversatt til andre språk. Hun vil i dette kurset gi deg en innføring i hvordan skrive bok-skisse, hvordan man kan strukturere en bokide og gi deg enkle skrivekurs for å få deg i gang. i

WOMEN CAN DO IT

Nina Hanssen har i mange år jobbet som trener for Norsk Folkehjelp og andre organisasjoner. Hun har trent kvinner i Angola, Gaza, Pakistan, Kenya, Nigera men også i Norge. Her kan man få konkrete tips om hvordan hersketeknikker, lære skrive og debattteknikk, pusteteknikker og hun deler raust sine beste tips fra eget liv. Kurset er praktisk og passer for alle. Book i dag!

Slik får du bedre arbeidsflyt på hjemmekontoret!

Mange arbeidstakere og grundere har siden pandemien traff oss hatt hjemmekontor. Dette byr på små og store utfordringer for oss. Hvordan skal vi unngå Zoom-fatique og utbrenthet? Hvordan skal vi klare å utvikle nye ideer og ta vare på kreativiteten vår? Nina Hanssen vil gi deg enkle tips for å få en bedre hjemmekontordag.

2024 © Talerlisten AS