Nina Hanssen

Forfatter, programleder og arbeidsflytekspert

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nina Hanssen

Nina er autentisk, har glimt i øyet og er et fyrverkeri på scenen enten hun er konferansier, debattleder eller holder foredrag. Trønderen beveger publikum enten det er om det nye arbeidslivet globalt eller nasjonalt, enkle råd om konstruktiv kommunikasjon, arbeidsglede og flyt eller andre områder hun har skrevet bøker om. Skaper du mer flyt blant medarbeiderne dine, skaper du samtidig større entusiasme og glede på arbeidsplassen. Nina viser med praktiske eksempler, også fra eget liv at dette kan gi deg både som leder og ansatt et løft i hverdagen. Hun bruker humor og det er vanskelig å ikke la seg påvirke på en positiv måte. Hun holder jevnlig foredrag for konsernledelser, bedrifter, forbund og organisasjoner og er også populær keynote speaker internasjonalt om FNs bærekraftsmål og likestilling. Nina har så langt skrevet 8 bøker og er selv et eksempel på at flow gjør deg mer effektiv og glad. Ta kontakt om du trenger et fyrverkeri på din konferanse!

Foredrag med Nina Hanssen

FLOW –Bli kreativ, mer effektiv og lær om det nye kompetansegullet i arbeidslivet!

Kanskje har du hørt om flow, men er ikke helt sikker på hva det går ut på? Flow eller flyt er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted. Forskning viser at mer flyt i arbeidshverdagen kan gjør deg mer effektiv, produktiv og kanskje også får du bedre resultater. Nina Hanssen som har skrevet bøker om positiv psykologi og flyt vil gi deg den boosten du trenger for å finne flowen-alene eller sammen med andre.

Fra Sofagris til Maratonløper- slik gjør du det!

Selv var Nina Hanssen både lat og utrent da hun en dag før hun fylte 50 år bestemte seg for å bli maratonløper. Nå har hun løpt Masai Mara Marathon i Kenya med løver og har også lagt bak seg New York Maraton, Roma maraton, Athen maraton, Oslo Maratin og Berlin maraton. I dette forrykende foredraget sprer hun ekte løpeglede og inspirer sofagriser til å løpe ved å vise konkrete tips. Ps. du trenger ikke ha løpesko for å la deg inspirere av Nina.

Fremtidens arbeidsliv- hva vil vi og hvordan forbereder vi oss?

Nina Hanssen har i over 30 år vært arbeidslivsjournalist i Norge og kjenner spesielt utviklingen i offentlig sektor svært godt. "Alle" snakker nå om digitalisering, globalisering og innovasjon hvordan dette vil påvirke våre liv. Men hvordan kan vi selv som arbeidstakere og ledere forberede oss for en ny fremtid? Nina Hanssen gir deg det internasjonale bakteppe men lufter noen lange tanker om verden som våre barn og barnebarn skal vokse opp i. Og kommer med praktiske råd om bedre arbeidsflyt.

Hva betyr egentlig bærekratig utvikling?

Det er over 30 år siden begrepet bærekraftig utvikling ble lansert i rapporten fra ”Verdenskommisjonen for miljø og utvikling”, som Gro Harlem Brundtland ledet. Men hvordan står det egentlig til på jorda i dag? Og hvordan kan vi som individer, bedrifter eller nasjon bidra til å nå FNs bærekraftsmål? Nina Hanssen holder foredrag om hvordan vi som enkeltpersoner, bedrift og nasjon kan involveres. Hun gir praktiske råd om hvordan vi kan bli mer bærekraftig og hvorfor dette faktisk lønner seg.

Slik får du bedre arbeidsflyt på hjemmekontoret!

Mange arbeidstakere og grundere har siden pandemien traff oss hatt hjemmekontor. Dette byr på små og store utfordringer. Hvordan skal vi unngå Zoom-fatique og utbrenthet? Hvordan skal vi klare å utvikle nye ideer og ta vare på kreativiteten vår? Nina Hanssen har siden 2010 jobbet med positiv psykologi og publisert 8 bøker på norsk, dansk og engelsk, deriblant en bok om FLOW-teorien. Hun vil få deg til å jobbe mer effektiv og med mer glede!

Kurs med Nina Hanssen

Har du en forfatter i magen?

Hvis du går med en drøm å skrive en bok men ikke helt aner hvordan du kommer i gang, så er dette kurset for deg. Nina Hanssen har utgitt 7 bøker på store og små forlag. Noen er oversatt til andre språk. Hun vil i dette kurset gi deg en innføring i hvordan skrive bok-skisse, hvordan man kan strukturere en bokide og gi deg enkle skrivekurs for å få deg i gang. i

WOMEN CAN DO IT

Nina Hanssen har i mange år jobbet som trener for Norsk Folkehjelp og andre organisasjoner. Hun har trent kvinner i Angola, Gaza, Pakistan, Kenya, Nigera men også i Norge. Her kan man få konkrete tips om hvordan hersketeknikker, lære skrive og debattteknikk, pusteteknikker og hun deler raust sine beste tips fra eget liv. Kurset er praktisk og passer for alle. Book i dag!

Slik får du bedre arbeidsflyt på hjemmekontoret!

Mange arbeidstakere og grundere har siden pandemien traff oss hatt hjemmekontor. Dette byr på små og store utfordringer for oss. Hvordan skal vi unngå Zoom-fatique og utbrenthet? Hvordan skal vi klare å utvikle nye ideer og ta vare på kreativiteten vår? Nina Hanssen vil gi deg enkle tips for å få en bedre hjemmekontordag.

Nina Hanssen har 35 vurderinger

Tone Tellevik Dahl

3. august 2022

Tone Tellevik Dahl

6

Nina Hanssen er en inspirerende og dyktig foredragsholder. Om det handler om å foredra om bøker hun selv har skrevet (Flow, Pusten mfl) eller leder større politiske debatter, så fremstår hun som stødig, kunnskapsrik og energisk. Hun forbereder seg godt og har god dialog med arrangør før større arrangement hun skal lede.

Margo Olavesen

27. juli 2022

Margo

6

Nina holdt foredraget Flow i full sal på Lørenskog kulturhus. Med hennes varme, sprudlende energi og et vell av kunnskap ble vi aktive deltakere. Vi ble utfordret og engasjert, fikk endel å tenke på under veis. Hun møtte godt forberedt, svarte på alle spørsmål fra salen og skapte veldig god kontakt med tilhørerne.

Jeanette Hoel

26. juli 2022

Norsk Revmatikerforbund Østfold

6

Nina Hanssen holdt et veldig nyttig og inspirerende foredrag for tillitsvalgte i Revmatikerforbundet Østfold, våren 2022. Fokuset var kommunikasjon i bl.a. sosiale medier, men også ut mot andre medier og mottakere generelt. Utrolig gøy å se kontakten Nina fikk med deltagerne, hun skapte aktivitet!
Nina brukte både fakta, humor og alvor i sitt foredrag. Og ikke minst, hun hadde en positiv og litt original kommunikasjonsform som skapte tillitt og trygghet for engasjement. Nina startet overraskende med en sang. Veldig uventet og så positivt tatt imot.
Jeg er aktiv innenfor organisasjonslivet på flere områder. Har erfaring med mange foredragsholdere på «godt og vondt». Nina Hanssen anbefales på det sterkeste!

Kjetil Larsen

26. juli 2022

Norner as

6

Nina Hanssen var debattleder og konferansier på en av de større debattene under Arendalsuka 2021 med temaet «Kan Norge redde verden ved å bli best på materialer, produksjon og produkteksport?», med viktige aktører fra både organisasjonsliv, forskning, vareproduksjon og energiselskaper. Dette gjorde hun på en svært god og tydelig måte, og å få debatten til å flyte godt samtidig som hun tilførte mange gode spørsmål og humor.

Nina virker faglig dyktig, profesjonell og utviste stor trygghet på scenen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Nina Hanssen som foredragsholder eller programleder på ditt firmas neste arrangement.

Vidar Hansen

26. juni 2022

Selvstendig næringsdrivende

6

Jeg har vært heldig og fått oppleve Nina Hanssen både som foredragsholder og som konferansier. Hun er et fyrverkeri av en dame og fanger publikums oppmerksomhet fra første øyeblikk. Nina er faglige dyktig, profesjonell og har stor sceneerfaring noe som gjør at hun klarer å formidle på en inspirerende, engasjerende og lettfattelig måte. Nina er også perfekt i rollen som konferansier og programleder. Hun stiller alltid godt forberedt og leder konferanser trygt gjennom dagen. Nina er utdannet journalist og som programleder/debattleder stiller hun dermed relevante spørsmål i forhold til tematikken, og hennes varme utstråling og væremåte skaper trygghet for de som blir involvert på scenen. Som foredragsholder og konferansier selv så har Nina vært en inspirasjon for meg og jeg har lært masse av å se henne på scenen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Nina Hanssen som foredragsholder eller programleder på ditt neste arrangement.

Aina Rønning

24. juni 2022

Folkeakademiet Drammen

Nina har mye energi og karisma på scenen. Vi hadde et foredrag av henne i Folkeakademiet Drammen om Flow, og det flowet ganske bra fra scenen, kan man si 😉

Emma Østerbø

29. mars 2022

Manufacturing Technology Norwegian Catapult AS

4.5

Nina Hanssen ledet en debatt som vi arrangerte på Arendalsuka 2021. Hun bidro med positiv energi og gode innspill i prosessen.

Jan Arve Blom

6. januar 2022

Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund

6

Nina er et typisk JA-menneske – hun stiller opp uansett og gjør alltid en god figur. Hun er kunnskapsrik, engasjerende og har en utrolig evne til å skape god stemning. At hun kan mye om kriminalomsorg er selvsagt også et stort pluss for oss. Vi har med stort hell engasjert Nina som debattleder – en rolle hun håndterer utmerket. Vi kommer til å benytte oss av Nina igjen. Terningkast 6 🙂

Odd Helge Henriksen

6. januar 2022

LO Stat

6

Nina Hanssen ledet nylig LO Stat Rogaland og Agder sin kriminalfaglige konferanse i Stavanger. Det har hun gjort flere ganger, og som tidligere gjorde hun en svært solid jobb. Nina kan mye om faget kriminalomsorg, og hun er alltid veldig godt forberedt. Hun var i dialog med alle innledere flere dager før konferansen startet, så ingen ting var overlatt til tilfeldighetene. Hun ledet både den politiske debatten og resten av programmet på en utmerket måte. Glødende engasjert og en knallbra gjennomføring. Kan absolutt anbefales!

Torgrim Kristoffersen

1. november 2021

As Valdresbanen og Deadline Media Ltd.

5

Som så mange ganger før innfridde Nina også denne gangen med sine to foredrag under vår nye og litt sære festival Midtpunktfestivalen i høst. Tema var lokalhistorie «Grav der du står» og «Ville togreiser i verden». Nina er et fyrverkeri av inspirasjon og engasjement og ikke minst kunnskap. Hun er naturligvis invitert til neste års festival som blir større enn noen gang. Nina er en glitrende formidler som alle setter pris på!!

Sissel Solum

3. august 2021

Nammo

5

Nina fikk i oppdrag å inspirere våre ansatte i ni land på 20 minutter under vårt første digitale bærekraft kick-off. Nina utstrålte positivitet og masse energi. Hun snakket fra hjertet og utfordret oss! Anbefales!

Nasrullah Qureshi

15. mai 2021

BollywoodFest

5

Nina Hansen was our host for BollywoodFestival Norway 🇳🇴 2020, as we didn’t do normal festival due to corona. We had a digital festival, and she did a wonderful job as a host. Nina got even fans in India as well as program was online open for the world 🌎. She is kind person and she will host next seminar at #BollywoodFestivalNorway in September 2021. Thank you Nina. Keep rocking. See you for the pre work for festival soon.

Jan Olav Haugen

6. mai 2021

Lillestrøm kommune, Hagberg utvikling

5

Nina har holdt foredrag / kurs på temaet flow i kommunen. Jeg har også deltatt på Vitenkafe i Lillestrøm hvor hun har hatt innlegg på samme tema. Hun har en sprudlende og entusiastisk formidlingsform. Temaet flow er absolutt viktig i arbeidslivet, ikke minst i en tid hvor digitaliseringen for noen kan oppleves som en teknifisering. Jeg vil absolutt anbefale Nina som foredragsholder!

Edvin Helland

23. april 2021

Fagforbundet Trondheim

5

Nina ledet en veldig bra politisk debatt for Fagforbundet Trondheim ved siste stortingsvalg. 200 tillitsvalgte ble engasjert og inspirert.

Lise Oppegaard

22. april 2021

ASVL

5

Nina Hanssen holdt et inspirerende digitalt foredrag på ASVLs Fagkonferanse i mars 2021. I sitt foredrag hadde hun fokus på fremtidens arbeidsliv-hva vil vi og hvordan forbereder vi oss? Hva påvirker oss og hvordan beskytte seg mot ulike former for støy. Hvordan få mer flyt i arbeidshverdagen og i eget liv. Hun er kunnskapsrik, energisk og inspirerende og deler raust eksempler fra eget liv. Andre tema i foredraget var positiv psykologi og bærekraft. Vi kan anbefale Nina!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS