Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Nina Hanssen

Forfatter, konferansier og arbeidsflytekspert

Fra 19.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Nina Hanssen

Nina er autentisk, har glimt i øyet og er et fyrverkeri på scenen enten hun er konferansier, debattleder eller holder foredrag. Hun får publikum til å slappe av fra første sekund og er dyktig til å formidle forskning på en god måte. Skaper du mer flyt blant medarbeiderne dine, skaper du samtidig større entusiasme og glede på arbeidsplassen. Forskningen viser at vi mennesker presterer på vårt aller beste når vi er i flow. Også på jobben. Nina viser med praktiske eksempler, også fra eget liv at dette kan gi deg både som leder eller ansatt et løft i hverdagen. Nina bruker humor og det er vanskelig å ikke la seg påvirke på en positiv måte. Hun holder jevnlig foredrag for konsernledelser, bedrifter, forbund og organisasjoner, men også vært hovedforedragsholder på store internasjonale konferanser om blant annet FNs bærekraftsmål og likestilling. Nina har så langt skrevet 7 bøker og er selv et eksempel på at flow gjør deg mer effektiv og glad.

Foredrag med Nina Hanssen

FLOW – det nye kompetansegullet i arbeidslivet!

Kanskje har du hørt om flow, men er ikke helt sikker på hva det går ut på? Flow er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted. Forskning viser at mer flow eller flyt i arbeidshverdagen kan gjør deg mer effektiv, produktiv og kanskje også bedre resultater. Nina Hanssen som har skrevet bøker om FLOW vil gi deg den boosten dere trenger for å finne flowen-alene og sammen med andre. Book i dag!

Fra Sofagris til Maratonløper

Har du en drøm om å løpe langt, men tenker kanskje du er for tykk, for lat eller ikke har det som trengs for å gjennomføre? Da skal du booke dette ærlige foredraget om hvordan Nina Hanssen bestemte seg for å gå fra sofaen til maraton i en alder av nesten 50 år. Nå har hun løpt Masai Mara Marathon i Kenya med løver og har også lagt bak seg New York Maraton, Roma maraton, Athen maraton og Berlin maraton. Hun sprer ekte Løpeglede på og inspirer alle sofagriser til å løpe ved å vise konkrete tips.

Fremtidens arbeidsliv- hva vil vi og hvordan forbereder vi oss?

Nina Hanssen har i over 30 år vært arbeidslivsjournalist og kjenner spesielt utviklingen i offentlig sektor i Norge godt. "Alle" snakker nå om digitalisering, globalisering og hvordan dette kan påvirke oss. Men hvordan kan vi selv som arbeidstakere og ledere forberede oss for en ny fremtid? Hanssen gir oss det internasjonale bakteppe men lufter noen lange tanker om verden som våre barn og barnebarn skal vokse opp i.

Hva betyr egentlig bærekratig utvikling?

Det er nå over 30 år siden begrepet bærekraftig utvikling ble lansert i rapporten fra ”Verdenskommisjonen for miljø og utvikling”, som Gro Harlem Brundtland ledet. Men hvordan står det egentlig til på jorda i dag. Og hvordan kan vi som individer, bedrifter eller nasjon bidra til å nå FNs bærekraftsmål? Nina Hanssen har skrevet bok om plastforsøpling og vil gi noen råd om hvordan vi kan bli mer bærekraftig og hvorfor dette lønner seg.

Slik kan man puste seg til et bedre liv

Når man møter helseutfordringer kan livet bli både uforutsigbar og skremmende. Nina Hanssen er forfatter og motivator, og kjent som damen i rødt. Hun elsker å reise, men i 2018 måtte hun selv legge ut på en reise hun selv ikke ønsket – en reise med smerte, sorg og fortvilelse. Heldigvis tok hun med seg både håp, humor og pusteteknikker i bagasjen. Nina har erfart at det du velger å putte i bagasjen har stor betydning og deler sine erfaringer. Book foredraget i dag!

Kurs med Nina Hanssen

Har du en forfatter i magen?

Hvis du går med en drøm å skrive en bok men ikke helt aner hvordan du kommer i gang, så er dette kurset for deg. Nina Hanssen har utgitt 7 bøker på store og små forlag. Noen er oversatt til andre språk. Hun vil i dette kurset gi deg en innføring i hvordan skrive bok-skisse, hvordan man kan strukturere en bokide og gi deg enkle skrivekurs for å få deg i gang. i

WOMEN CAN DO IT

Nina Hanssen har i mange år jobbet som trener for Norsk Folkehjelp og andre organisasjoner. Hun har trent kvinner i Angola, Gaza, Pakistan, Kenya, Nigera men også i Norge. Her kan man få konkrete tips om hvordan hersketeknikker, lære skrive og debattteknikk, pusteteknikker og hun deler raust sine beste tips fra eget liv. Kurset er praktisk og passer for alle. Book i dag!

Slik får du bedre arbeidsflyt på hjemmekontoret!

Mange arbeidstakere og grundere har siden pandemien traff oss hatt hjemmekontor. Dette byr på små og store utfordringer for oss. Hvordan skal vi unngå Zoom-fatique og utbrenthet? Hvordan skal vi klare å utvikle nye ideer og ta vare på kreativiteten vår? Nina Hanssen vil gi deg enkle tips for å få en bedre hjemmekontordag.

Nina Hanssen har 19 vurderinger

Truls Berg

2. september 2020

Open Innovation lab of Norway

5

Vår erfaring med Nina er førsteklasses, hun er et positivt fyrverkeri på scenen og strør om seg med positiv energi som smitter over på forsamlingen. Anbefales på det varmeste! Varm hilsen Truls Berg, Leder Open Innovation Lab of Norway

Marie Brunstad Ekeberg

8. mars 2020

8 mars Lørenskog

6

Nina er fra Lørenskog, og på den første store markeringen av kvinnedagen i Lørenskog siden 80-tallet, var hun konferansier på vår store dag. Nina sprer glede, hun lyser sterk kvinnelighet og ledet showet med stor entusiasme. Kvinnedagen ble en kjempesuksess! Tusen takk Nina, vi håper at du feirer kvinnedagen med oss neste år også.

Ann-Kristin Holen

17. januar 2020

Kreftforeningen, Temakafé Follo

6

Nina Hanssen er en inspirerende og entusiastisk foredragsholder som delte både personlige og faglige opplevelser med våre gjester på Kreftforeningens Temakafé Follo. Nina og innholdet i foredraget skapte stor begeistring og engasjement blant deltakerne. Vi inviterer henne gjerne tilbake til Temakaféen.

Anne Grete Bjørnsen Wig

10. januar 2020

Kreftforeningen

Engasjerende og engasjert.

Nina (the Lady in red) Hanssen er en energisk og livsbejaende foredragsholder som gir av seg selv – både fra privatlivet og fra profesjonell arena.
Hun holdt foredrag i Kreftforeningens Vitensenter våren 2019. Stinn brakke og god stemning!

Kreftforeningens Vitensenter har booket henne for nok et foredrag, lørdag 7.mars 2020 – det sier vel sitt 😊

Anne Grete
Gruppeleder i Kreftforeningens Vitensenter

Paal Leveraas

17. desember 2019

Tirsdag morgen

6

Du er en av dem som har inspirert i året som gikk. På scenen på innovasjonsdagen var du helt fenomenal.

Sidsel Winther Storaas

21. november 2019

Storaas Quality Consulting AS

Nina er ekte, entusiastisk og energisk på scenen og leverer innsikt og innlevelse som få andre. Også av scenen, etter foredraget, er hun tilgjengelig og engasjert for videre dialog og diskusjon rundt tema. Hun foredro levende og engasjerende om bærekraft på Verdens Kvalitetsdag og ga nye perspektiver til tilhørerne.

Torolf Paulshus

21. november 2019

Kvalitet og Risiko Norge

6

Nina Hanssen er en engasjerende og dyktig foredragsholder. Den 14. nov. leverte hun på vår lederkonferanse Verdens Kvalitetsdag et engasjerende foredrag om hva FNs bærekraftsmål betyr for Norge og norsk arbeidsliv, og hvordan vi kan gripe mulighetene. Nina øste av sitt engasjement, kunnskaper, lange erfaring og sin rutine, og koblet globale målsettinger med hvilke muligheter dette gir for næringslivet og oss lokalt. Hun tok oss med på en engasjerende reise krydret med et vell av eksempler og anekdoter fra et stort personlig nettverk og egne produksjoner.
Takk for et fenomenalt foredrag Nina!

Øystein Hatlestad Hovland

5. oktober 2018

Sprinbrettet - Knytter studenter og næringsliv sammen i Bergen

6

Nina holdt et engasjerende foredrag om fremtidens arbeidsliv og flow på et arrangement vi hadde for studenter i Bergen. Nina var inspirerende og fanget publikum med høy kunnskap og engasjement. Vi var veldig fornøyd!

Loveleen Rihel Brenna

11. september 2018

Seema as

6

Lansering av boken «Mangfoldsledelse – Mangfold og likestilling som bærekraftig konkurransefortrinn» og seminaret i forbindelse med lanseringen ble ledet av Nina Hanssen. Det er ikke ofte jeg har opplevd en debattleder som har satt seg så godt inn i et fagfelt som skal debatteres, panel-deltakernes bakgrunn og bredden i publikumet som Nina Hanssen hadde. Nina engasjerte og presenterte et komplekst tema på en unik måte på boklanseringen på Bollywood festivalen 10.09. Som forfatter er det fantastisk opplevelse å møte en journalist som virkelig har lest boken, og som stiller kvalifiserte spørsmål som du vet forutsetter innsikt i bokens tema. Det er også en måte å uttrykke respekt på, som Nina gjorde gjennom hele seminaret i går. Tusen takk Nina. Jeg håper mange vil bruke deg både som debattleder, foredragsholder og til bokbad.

Kjell Ove Kjølaas

3. mai 2018

Høgskolen i Østfold

6

Dersom du trenger en utradisjonell ledelse av et seminar kan jeg anbefale Nina Hanssen, eller Madame Chair som ønsket å bli kalt da hun ledet et Forskningsråd-seminar jeg deltok på i februar 2015. Uten å ta for mye plass sørger hun for at deltakerne venter på det uventede, og at seminaret får en fin flyt. I min interne oppsummering av seminaret omtalte jeg Nina som et «trøndersk sjarmtroll». For uinnvidde kan jeg opplyse om at dette er en positiv karakteristikk.

Hilde M Normark

23. april 2018

Narvikregionen Næringsforening og Kvinnenettverk Narvikregionen

6

Har du et publikum som trenger en «tur ut av komfortsonen» og leter etter en foredragsholder som drar deg med på eventyr? Det fikser Nina – på norsk og engelsk. Hun er kunnskapsrik og seriøs.

Jasmin Haraldsen

20. april 2018

Mind&Body, Fornebu

6

Nina er en engasjerende og karismatisk foredragsholder. Nina er erfaren og dyktig på flere områder og du blir rakt trukket med av en engasjert og dyktig foredragsholder. Nina er en mester i å løfte andre frem og opp. Flow er et tema hun formidler humoristisk, kunnskapsrikt og er veldig engasjert.

Jonas Tesfu

18. april 2018

Pangea Accelerator

6

Nina is an inspirator and an enthusiastic lecturer. She had a session for our 40 Startups in Nairobi at The Pangea Accelerator. Nina has a good ability for sharing her wide experience and skillset in marketing and PR. The workshop was highly appreciated by our impact entrepreneurs at Strathmore University.

Jonas Tesfu
CEO, Pangea Accelerator

Bente Bakken Rasmussen

28. februar 2018

Rettighetshjelpen

6

Nina er en inspirator og en entusiastisk og kunnskapsrik formidler. Hun har en dyktig konferansiers gode egenskap ved at hun binder sammen modulene i seminaret, og samler alle løse tråder på slutten i en forrykende avslutning. Hun er sterkt å anbefale – ikke minst til seminarer som har flere og komplekse temaer.

Liv M Lassen

16. februar 2018

Universitetet i Oslo/ Lassens Rådgivning og Konsultasjon

6

Nina er en meget kunnskapsrik og dyktig person innen fagfeltene positiv psykologi og forebygging av god mental og psykisk helse. Hennes vitenskapelige presentasjoner på nasjonale og internasjonale konferanser har inspirert fagpersoner, studenter, voksne og ungdom. Hun klarer å kombinere sin kunnskap med egen erfaring og selvinnsikt. Derfor er hun en meget engasjert foredragsholder. I tillegg har hun utviklet «Female Business Innovation» som er et program som formidler, støtter og inspirerer kvinner til å bruke sine ressurser på innovative måter for seg selv og samfunnet. Hun løfter opp andre, hjelper dem til å se sine muligheter og komme i «Flow». Hun er forfatter av fem godt skrevet og dokumenterte bøker. Både som forfatter og foredragsholder formidler hun et meget viktig budskap i dagens samfunn. MVH Dr. Philos, professor emeritus Liv M. Lassen, Universitetet i Oslo

Randi Johnsen Eikevik

16. februar 2018

Norges Fiskarlag / LO

5

Nina Hanssen har jeg hørt ved flere anledninger med Flow foredrag. Jeg har både invitert henne som foredragsholder, etter gode referanserykter, og jeg har overvært foredrag både i politiske fora, fagbevegelse og ved foredrag i jobbsammenheng. Nina er kunnskapsrik, ærlig og har en karismatisk ekthet som bare er fascinerende. 2-3 timer foredrag på konferanse var unnagjort altfor fort – en blir helt oppslukt av temaet. Flowforedraget ga publikum noe å ta med seg videre både personlig og til bruk videre i ulike forum en gjerne er i befatning med enten privat, organisasjoner eller jobbsammenheng. Svært gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne, enkelt å forstå og å bruke videre. Tusen takk til deg, Nina- dette ga mersmak og dette er fagfelt du er mester i. Lykke til videre! Varm hilsen fra Randi Johnsen Eikevik, Politiker, jobber for norsk fiskerinæring og mangeårig tillitsvalgt både for privat og offentlig sektor.

Siri Baastad

16. februar 2018

NHO Oslo og Akershus

6

Jeg har samarbeidet med Nina Hanssen i flere sammenhenger. Første gang holdt vi et «Kvinner Kan»-kurs (Women Can Do It) i Gaza by i 2007. Dette var utfordrende på flere måter på grunn den spesielle situasjonen for kvinner i Gaza. I tillegg til å være godt forberedt, er Nina god på å takle utfordringer som dukker opp underveis i et kurs. Det samme opplevde jeg da vi holdt foredrag på konferansen Morninaru i Tokyo. Nina er en god debattleder og har skrevet flere bøker.

Vigdis Jordal

8. november 2017

Hjertebank Vigdis Jordal

6

Nina Hanssen er en engasjerende foredragsholder og hennes spesialtema er «Positiv psykologi & Flow», et tema hun har grundig kunnskap om og som hun klarer på en fengende, humoristisk og spennende måte å formidle. Som tilhører er det lett å identifisere seg med alle gode eksempler på flyt tilstander – og ønske seg mer av det i hverdagen. Dette tema har vi alle brukt for å innhente mer kunnskap om. Nina holder også kurs om flowskriving og veileder forfatterspirer. Som debatt- og møteleder er Nina, som erfaren journalist, proff, seriøs og har en særegen stil som setter en ekstra dimensjon på møtene.

Jan Ludolph Andersen

25. november 2016

Econa - Styrenettverket avd Oslo/Akershus

6

15.10.2015 opplevde vi i Econa Oslo/Akershus et spennende foredrag med Nina Hanssen der Styrenettverket hadde invitert til medlemsmøte med tittel «Flow me to the Moon». Nina og hennes gode medhjelpere innledet med å synge «Fly med to the Moon» med en morsom vri og tok oss alle med storm. Deltakerne glemte helt tid og sted, og Nina leverte en flott presentasjon der forskningsbasert viten omkring Flow ble presentert på en humoristisk måte. Flere kreative kunstneriske innslag ble presentert, noe som skapte en ekstra fin «Flow» denne kvelden. En mer engasjert foredragsholder skal man lete lenge etter, og man merker straks at Flow er et tema som hun brenner for og har store kunnskaper om!
Mvh
Jan Ludolph Andersen
Leder av Styrenettverket i Econa – avd Oslo Akershus

Chat Conversation End

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS