Paro N. Lyngmo

Kultur som styrker bånd og stemmebånd

Fra kr 27.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Paro N. Lyngmo

Paro N. Lyngmo er mer enn bare en foredragsholder – hun er en levende demonstrasjon av at det ekte er det perfekte. Med en unik evne til å formidle og fange tilhørerne, går hun langt utover overflaten.

Det som skjer på innsiden påvirker vår evne til å kommunisere og påvirke andre. Derfor er det viktig å få kontakt og kontroll på indre dialog og ressurser. Hun lærer deg dermed ikke bare å snakke, men å være autentisk og ta kontroll over din egen påvirkningskraft.

Paro har tilegnet seg innsikt og kunnskap gjennom sin brede bakgrunn som politisk leder, kordirigent, operasanger og som leder i ulike organisasjoner og bedrift. I tillegg til hennes nærmere 20 år med studier innen kommunikasjon, ledelse, musikk, pedagogikk og psykologi. Denne unike bakgrunnen gjør henne til en dyktig pedagog og foreleser.

Uansett om du unngår å holde presentasjoner eller føler deg livredd for å stå foran andre, eller om du er en erfaren kommunikatør som søker mer dybde, er Paro den rette personen å oppsøke. Med et bredt spekter av emner, fra kommunikasjon og ledelse til pusteteknikker og stressmestring, tilbyr hun foredrag, kurs og coaching som treffer kjernen av det å være en trygg og effektiv formidler.

Paro skreddersyr alltid sine foredrag til anledningen og tilhørerne, og legger vekt på praktiske tilnærminger som gir deltakerne umiddelbar verdi. Gjennom hennes engasjerende og inspirerende presentasjoner vil du lære å bygge sterke team, utvikle relasjonell kompetanse, lede med emosjonell intelligens, og navigere gjennom endringer med tillit og troverdighet.

Enten du er en bedriftsleder som ønsker å forbedre teamets ytelse, en kommunikator som søker å styrke din formidlingsevne, eller er enkeltperson som ønsker å utvikle deg personlig og profesjonelt, vil Paro N. Lyngmo være din veiviser til suksess.

Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Paro N. Lyngmo

Bli en mester på scena

Hva er hemmeligheten til å fenge publikum og nå helt inn til tilhørerne? Er det å være flinkest i klassen og oppnå perfeksjon, eller er det noe annet? God muntlig formidling handler mer om det som skjer på innsiden enn det som skjer på utsiden. Det er mulig å få noe tørt til å bli spennende og å vekke engasjement for den smaleste ting. Hemmeligheten er at det er du som er selve budskapet, ikke innholdet alene. Da må du vite hvordan du former, fremmer og forbedrer deg som muntlig formidler. I dette foredraget lærer du enkle, men svært effektfulle teknikker for å få - nervene til å jobbe for deg - gjennomslag for budskapet ditt - flere strenger å spille på - kroppen, sinnet og stemmen til å samarbeide optimalt Alt pakket inn i en lett og tilgjengelig og underholdende gavepakke som tilpasses deres behov.

Et samstemt team - underholdning, glede og kunnskap

Gjennom interaktive øvelser, samarbeid og morsomme læringsteknikker, vil deltakerne få oppdage hvor gøy det er å lære om samarbeid, formidling og kommunikasjon. Den energien som oppstår når stemmer forenes i harmoni er helt unik og underbygger et godt team. «Et samstemt team» er ikke bare et foredrag, det er en opplevelse som vil få dere til å le, synge og lære sammen- og skape sterke bånd som varer lenge etter at foredraget er over. Dette er en opplevelse som vil inspirere, underholde og gi dere verktøy som bygger et enda mer samstemt team.

Kurs med Paro N. Lyngmo

Få det sagt, med Stemmeprakt

Ønsker du å mestre kunsten å formidle med kraft og autentisitet? Da er dette kurset skreddersydd for deg! "Få det sagt, med Stemmeprakt» er mer enn bare et kurs i presentasjonsteknikk. Det er en dyptgående reise inn i din egen stemme og formidlingsidentitet. 🎙 Oppdag din unike stemme og identitet som muntlig formidler: Når vi snakker foran andre, er stemmebruken vår viktigere enn vi kanskje tror. Forestill deg å våkne en dag og ikke kunne bruke stemmen din som du pleier. Hvordan ville det påvirket deg? I dette kurset lærer du ikke bare å ta vare på stemmen din, men også å styrke den. Vi utforsker ressursene dine, både mentalt og fysisk, for å skape en stemme som ikke bare er klar og sunn, men som også understøtter ditt budskap på en kraftfull måte. 🌱 Dybde og praksis i harmoni: Gjennom en unik kombinasjon av teori og praktiske øvelser, utforsker vi hvordan du kan finne din egen stemme som formidler. Dette handler ikke bare om å snakke for timer uten å miste stemmen din, men også om å formidle med hele kroppen, fra pusten til bevegelsene dine. Vi gir deg verktøyene du trenger for å føle deg trygg og autentisk hver gang du står foran et publikum. 🚀 Gjør deg klar til å transformere formidlingsevnen din! Dette kurset er ikke bare for de som ønsker å bli bedre på formidling, det er for de som ønsker å bli best. Enten du er en nybegynner eller en erfaren taler, vil "Få det sagt, med Stemmeprakt" ta deg til nye høyder. Og ikke bare det - kurset tilbyr også et verdifullt nettverk av likesinnede en som ønsker å utvikle seg sammen med deg.

Sterk og trygg stemme

Se for deg at du våkner en dag og stemmen er borte. Hvor avhengig er du av den for å gjøre ditt daglige virke? Visste du at stemmen også trenger trening og ivaretakelse som resten av kroppen? Stemmen er ditt speil og den avslører hvordan du har det. Som leder eller foredragsholder er det viktig å ha en trygg, stødig og behagelig stemme. I dette kurset lærer du hvordan du kan få din stemme til å låte best mulig, du blir kjent med pusten og får øvelser som forebygger, styrker og finsliper.

Stressmestring for travle mennesker

Har du det for travelt til å stoppe opp? Kanskje kjenner du på litt ugrei nattesøvn, kranglete mage eller er det «typisk» at du blir syk når du endelig får fri? Dette er klassiske symptomer på at kroppen har stått i beredskap for lenge. Visste du at det er enkelt å ta kontroll på? I kurset lærer du enkle verktøy med stor effekt, som du kan ta i bruk umiddelbart og som ikke krever store omveltninger i kalenderen din.

2024 © Talerlisten AS