Paro N. Lyngmo

Underviser i påvirkning og presentasjonsteknikk

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paro N. Lyngmo

Paro N. Lyngmo er et levende eksempel på at det ekte er det perfekte. Hun er en storyteller av de sjeldne og er kjent for sin gode formidlingsevne enten det er som sanger eller foredragsholder. Hun er gründer av formidlingskonseptet «Få det sagt» hvor det handler mer om hva som skjer på innsiden enn det som skjer på utsiden. Du lærer å ta kontroll på deg selv, slik at du kan ta kontroll på din påvirkningskraft. Paro brenner for å gjøre mennesker til trygge formidlere med gjennomslagskraft. Hun holder foredrag, kurser og coacher i et bredt spekter som kommunikasjon, pust, formidling, tilstedeværelse og det å skape engasjement. Velger du bort presentasjoner eller er livredd for å stå foran andre, eller er du rutinert og liker det og som ønsker mer spillerom? Hun jobber med begge deler. Foredragene er alltid tilpasset anledningen og tilhørerne, og bærer preg av en praktisk tilnærming. Du som deltaker skal sitte igjen med reell verdi som kan tas i bruk umiddelbart.

Foredrag med Paro N. Lyngmo

Fortell det, selg det

Har du behov for å selge inn prosjekter eller ønsker større gjennomslagskraft i dine foredrag? Salg handler om relasjoner og påvirkning. Din tilstedeværelse, evne til å skape kontakt og hvordan du formidler et budskap er essensielt for resultatet. Bli en mer bevisst formidler, lær hvordan du fanger interesse og får ditt publikum til virkelig å lytte.

Pres(en)ter bedre under press

Med scenelys i øynene og et helt publikums øyne på deg, kan pulsen gå opp og prestasjonsevnen ned. Å prestere under press er en kunst og handler mest om hva som skjer på innsiden. Ta kontroll på nervene og øk din prestasjonsevne gjennom enkle, men effektfulle grep. Foredraget er for deg som er nervøs for å presentere eller er ganske fersk som foredragsholder. Det passer også for deg som ønsker å bevege deg fra å gjennomføre en grei presentasjon fordi du må, til å glede deg over å formidle.

Pust

Pust er grunnlaget for livet! Vi puster i gjennomsnitt 15-20 ganger i minuttet, altså ca. 20 000 ganger i døgnet. En travel hverdag med mange arbeidsoppgaver skaper stress i kroppen som gir overfladisk pust og etterhvert mindre kapasitet. Paradokset er at dette er selvforsterkende. Heldigvis er det lett å snu trenden. Små grep med pusten kan åpne helt nye muligheter og gi økt kapasitet.

Få det sagt, med Stemmeprakt

Når du holder foredrag eller snakker mye foran andre, er det viktig med en sunn og god stemme. Se for deg at du våkner en dag og ikke kan bruke stemmen som i dag. Hva gjør du for å forebygge dette? God stemmebruk gjør at du kan snakke i timesvis uten å bli hes eller føle anstrengelse. En velklingende, sunn og god stemme underbygger budskapet ditt.  Foredraget er en blanding av teori og praktiske øvelser. 

Kurs med Paro N. Lyngmo

Bli en mester på scena

DET EKTE ER DET PERFEKTE. Det betyr at ikke alle skal være like, eller at man må innta en rolle for at det skal bli en bra pres(en)tasjon. Du må ha kontakt med dine ressurser og ta kontroll på hva som fremmer det du har på hjertet.  God formidling starter på innsiden. Å være ekte gir mer kontroll og gjennomslagskraft, og det gir mer overskudd til å gjøre en knallgod prestasjon. På samme måte som en toppidrettsutøver kan trene på sine prestasjoner, kan også du jobbe med dine pres(en)tasjoner.

Sterk og trygg stemme

Se for deg at du våkner en dag og stemmen er borte. Hvor avhengig er du av den for å gjøre ditt daglige virke? Visste du at stemmen også trenger trening og ivaretakelse som resten av kroppen? Stemmen er ditt speil og den avslører hvordan du har det. Som leder eller foredragsholder er det viktig å ha en trygg, stødig og behagelig stemme. I dette kurset lærer du hvordan du kan få din stemme til å låte best mulig, du blir kjent med pusten og får øvelser som forebygger, styrker og finsliper.

Stressmestring for travle mennesker

Har du det for travelt til å stoppe opp? Kanskje kjenner du på litt ugrei nattesøvn, kranglete mage eller er det «typisk» at du blir syk når du endelig får fri? Dette er klassiske symptomer på at kroppen har stått i beredskap for lenge. Visste du at det er enkelt å ta kontroll på? I kurset lærer du enkle verktøy med stor effekt, som du kan ta i bruk umiddelbart og som ikke krever store omveltninger i kalenderen din.

Paro N. Lyngmo har 3 vurderinger

Helle Aune Larssen

14. april 2020

Ikke relevant

6

Foredraget «Få det sagt» med Paro var strålende. Hennes evne til å engasjere deltagerne var utrolig bra, både motiverende og lærerikt. Underveis i foredraget fikk man gode råd og tips for å forbedre sin presentasjonsteknikk. Praktiske øvelser gjorde at man fikk man øvd seg på ulike ting, både innenfor og utenfor komfortsonen. I etterkant har jeg hatt stor nytte av hennes foredrag. Anbefales!

Bjørnar Brændmo

13. september 2018

Beiarn kommune

5

Har vært på mange slike opplegg gjennom et langt å innholdsrikt yrkesliv, men Paro’s «Få det sagt» på prosjektledermøtet var en STOR opplevelse. Hennes fagkompetanse og evne til å formidle budskapet var uhyre interessant og ikke minst lærerikt. Jeg anbefaler alle som har muligheten, til å bruke hennes kompetanse på formidlingsfeltet. Her har alle noe å lære.

Ingrid Helen E. Roaldsen

12. september 2018

Fylkesmannen i Nordland

6

Dette var et av de mest lærerike og inspirerende foredragene jeg har hørt på lenge. Man glemte nesten tid og sted, og ikke minst mobiltelefonen og oppmerksomheten ble fanget av Paro sin tilstedeværelse og sine kunnskaper om temaene som ble tatt opp. Et foredrag med Paro er gull verdt for alle som på en eller annen måte må formidle noe til andre, enten det er i jobbsammenheng eller andre steder. Foredraget var innom veldig mange sider ved det å formidle og man fikk delta i praktiske øvelser, og sist men ikke minst fikk man konkrete tips til hva man bør gjøre for selv å presentere noe på en best mulig måte.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS