Paro N. Lyngmo

Underviser i påvirkning og presentasjonsteknikk

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paro N. Lyngmo

Paro N. Lyngmo er et levende eksempel på at det ekte er det perfekte. Hun er en storyteller av de sjeldne og er kjent for sin gode formidlingsevne enten det er som sanger eller foredragsholder. Hun er gründer av formidlingskonseptet «Få det sagt» hvor det handler mer om hva som skjer på innsiden enn det som skjer på utsiden. Du lærer å ta kontroll på deg selv, slik at du kan ta kontroll på din påvirkningskraft. Paro brenner for å gjøre mennesker til trygge formidlere med gjennomslagskraft. Hun holder foredrag, kurser og coacher i et bredt spekter som kommunikasjon, pust, formidling, tilstedeværelse og det å skape engasjement. Velger du bort presentasjoner eller er livredd for å stå foran andre, eller er du rutinert og liker det og som ønsker mer spillerom? Hun jobber med begge deler. Foredragene er alltid tilpasset anledningen og tilhørerne, og bærer preg av en praktisk tilnærming. Du som deltaker skal sitte igjen med reell verdi som kan tas i bruk umiddelbart.

Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Paro N. Lyngmo

Fortell det, selg det

Har du behov for å selge inn prosjekter eller ønsker større gjennomslagskraft i dine foredrag? Salg handler om relasjoner og påvirkning. Din tilstedeværelse, evne til å skape kontakt og hvordan du formidler et budskap er essensielt for resultatet. Bli en mer bevisst formidler, lær hvordan du fanger interesse og får ditt publikum til virkelig å lytte.

Et samstemt team - underholdning, glede og kunnskap

Gjennom interaktive øvelser, samarbeid og morsomme læringsteknikker, vil deltakerne få oppdage hvor gøy det er å lære om samarbeid, formidling og kommunikasjon. Den energien som oppstår når stemmer forenes i harmoni er helt unik og underbygger et godt team. «Et samstemt team» er ikke bare et foredrag, det er en opplevelse som vil få dere til å le, synge og lære sammen- og skape sterke bånd som varer lenge etter at foredraget er over. Dette er en opplevelse som vil inspirere, underholde og gi dere verktøy som bygger et enda mer samstemt team.

Pust

Pust er grunnlaget for livet! Vi puster i gjennomsnitt 15-20 ganger i minuttet, altså ca. 20 000 ganger i døgnet. En travel hverdag med mange arbeidsoppgaver skaper stress i kroppen som gir overfladisk pust og etterhvert mindre kapasitet. Paradokset er at dette er selvforsterkende. Heldigvis er det lett å snu trenden. Små grep med pusten kan åpne helt nye muligheter og gi økt kapasitet.

Få det sagt, med Stemmeprakt

Når du holder foredrag eller snakker mye foran andre, er det viktig med en sunn og god stemme. Se for deg at du våkner en dag og ikke kan bruke stemmen som i dag. Hva gjør du for å forebygge dette? God stemmebruk gjør at du kan snakke i timesvis uten å bli hes eller føle anstrengelse. En velklingende, sunn og god stemme underbygger budskapet ditt.  Foredraget er en blanding av teori og praktiske øvelser. 

Kurs med Paro N. Lyngmo

Bli en mester på scena

DET EKTE ER DET PERFEKTE. Det betyr at ikke alle skal være like, eller at man må innta en rolle for at det skal bli en bra pres(en)tasjon. Du må ha kontakt med dine ressurser og ta kontroll på hva som fremmer det du har på hjertet.  God formidling starter på innsiden. Å være ekte gir mer kontroll og gjennomslagskraft, og det gir mer overskudd til å gjøre en knallgod prestasjon. På samme måte som en toppidrettsutøver kan trene på sine prestasjoner, kan også du jobbe med dine pres(en)tasjoner.

Sterk og trygg stemme

Se for deg at du våkner en dag og stemmen er borte. Hvor avhengig er du av den for å gjøre ditt daglige virke? Visste du at stemmen også trenger trening og ivaretakelse som resten av kroppen? Stemmen er ditt speil og den avslører hvordan du har det. Som leder eller foredragsholder er det viktig å ha en trygg, stødig og behagelig stemme. I dette kurset lærer du hvordan du kan få din stemme til å låte best mulig, du blir kjent med pusten og får øvelser som forebygger, styrker og finsliper.

Stressmestring for travle mennesker

Har du det for travelt til å stoppe opp? Kanskje kjenner du på litt ugrei nattesøvn, kranglete mage eller er det «typisk» at du blir syk når du endelig får fri? Dette er klassiske symptomer på at kroppen har stått i beredskap for lenge. Visste du at det er enkelt å ta kontroll på? I kurset lærer du enkle verktøy med stor effekt, som du kan ta i bruk umiddelbart og som ikke krever store omveltninger i kalenderen din.

2024 © Talerlisten AS