Paro N. Lyngmo

Foredragsholder, gründer og pusteekspert

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paro N. Lyngmo

Paro N. Lyngmo er et levende eksempel på at det ekte er det perfekte. Hun er en storyteller av de sjeldne og er kjent for sin gode formidlingsevne enten det er som sanger eller foredragsholder. Hun er gründer av formidlingskonseptet «Få det sagt» hvor det handler mer om hva som skjer på innsiden enn det som skjer på utsiden. Du lærer å ta kontroll på deg selv, slik at du kan ta kontroll på din påvirkningskraft. Paro brenner for å gjøre mennesker til trygge formidlere med gjennomslagskraft. Hun holder foredrag, kurser og coacher i et bredt spekter som kommunikasjon, pust, formidling, tilstedeværelse og det å skape engasjement. Velger du bort presentasjoner eller er livredd for å stå foran andre, eller er du rutinert og liker det og som ønsker mer spillerom? Hun jobber med begge deler. Foredragene er alltid tilpasset anledningen og tilhørerne, og bærer preg av en praktisk tilnærming. Du som deltaker skal sitte igjen med reell verdi som kan tas i bruk umiddelbart.

Foredrag med Paro N. Lyngmo

Fortell det, selg det

Har du behov for å selge inn prosjekter eller ønsker større gjennomslagskraft i dine foredrag? Salg handler om relasjoner og påvirkning. Din tilstedeværelse, evne til å skape kontakt og hvordan du formidler et budskap er essensielt for resultatet. Bli en mer bevisst formidler, lær hvordan du fanger interesse og får ditt publikum til virkelig å lytte.

Pres(en)ter bedre under press

Med scenelys i øynene og et helt publikums øyne på deg, kan pulsen gå opp og prestasjonsevnen ned. Å prestere under press er en kunst og handler mest om hva som skjer på innsiden. Ta kontroll på nervene og øk din prestasjonsevne gjennom enkle, men effektfulle grep. Foredraget er for deg som er nervøs for å presentere eller er ganske fersk som foredragsholder. Det passer også for deg som ønsker å bevege deg fra å gjennomføre en grei presentasjon fordi du må, til å glede deg over å formidle.

Pust

Pust er grunnlaget for livet! Vi puster i gjennomsnitt 15-20 ganger i minuttet, altså ca. 20 000 ganger i døgnet. En travel hverdag med mange arbeidsoppgaver skaper stress i kroppen som gir overfladisk pust og etterhvert mindre kapasitet. Paradokset er at dette er selvforsterkende. Heldigvis er det lett å snu trenden. Små grep med pusten kan åpne helt nye muligheter og gi økt kapasitet.

Få det sagt, med Stemmeprakt

Når du holder foredrag eller snakker mye foran andre, er det viktig med en sunn og god stemme. Se for deg at du våkner en dag og ikke kan bruke stemmen som i dag. Hva gjør du for å forebygge dette? God stemmebruk gjør at du kan snakke i timesvis uten å bli hes eller føle anstrengelse. En velklingende, sunn og god stemme underbygger budskapet ditt.  Foredraget er en blanding av teori og praktiske øvelser. 

Paro N. Lyngmo har 2 vurderinger

Bjørnar Brændmo

13. september 2018

Beiarn kommune

5

Har vært på mange slike opplegg gjennom et langt å innholdsrikt yrkesliv, men Paro’s «Få det sagt» på prosjektledermøtet var en STOR opplevelse. Hennes fagkompetanse og evne til å formidle budskapet var uhyre interessant og ikke minst lærerikt. Jeg anbefaler alle som har muligheten, til å bruke hennes kompetanse på formidlingsfeltet. Her har alle noe å lære.

Ingrid Helen E. Roaldsen

12. september 2018

Fylkesmannen i Nordland

6

Dette var et av de mest lærerike og inspirerende foredragene jeg har hørt på lenge. Man glemte nesten tid og sted, og ikke minst mobiltelefonen og oppmerksomheten ble fanget av Paro sin tilstedeværelse og sine kunnskaper om temaene som ble tatt opp. Et foredrag med Paro er gull verdt for alle som på en eller annen måte må formidle noe til andre, enten det er i jobbsammenheng eller andre steder. Foredraget var innom veldig mange sider ved det å formidle og man fikk delta i praktiske øvelser, og sist men ikke minst fikk man konkrete tips til hva man bør gjøre for selv å presentere noe på en best mulig måte.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS