Sett farge på hjemmekontoret med et digitalt foredrag

Publisert i Tips og råd av

Tusenvis av nordmenn jobber fortsatt fra hjemmekontor. Og selv om det går mot lysere tider, er hverdagen på hjemmekontoret litt grå for mange. Talerlisten tilbyr nå ni ulike foredragsholdere som kan sette farge på hjemmekontoret. 

Ida Holo 

Hva kan dine medarbeidere gjøre for å lede seg selv enda bedre i en krevende tid? Ida Holo er psykologspesialist med lang erfaring fra klinisk psykologi. Hun snakker om selvledelse og bekymringsmestring i krevende tider, og tilbyr konkrete teknikker og verktøy for å redusere stress og skape mestring og motivasjon i motgang. 

Bli kontaktet om Ida Holo

PSYKOLOG: Ida deler gode teknikker på hvordan du leder deg selv i en stressende tid?

Arman Vestad 

Hvordan skape en kultur med mer omsorg og inkludering? Arman Vestad var kriminell, men takket være noen gode hjelpere og hans egen sterke vilje, kom han ut av en negativ bane og startet et nytt liv.  Fra å være gjeldsslave og torpedo, ble han nasjonal økonomirådgiver i NAV. Holder foredrag om hvordan vi kan støtte hverandre og skape en bedre kultur, ved å spørre om hjelp og hjelpe andre. En unik formidler.

Bli kontaktet om Arman Vestad.

Arman Vestad
UNIK FORMIDLER: Arman Vestad. Foto: Therese Alice Sanne

Petter Gulli 

Hvordan kommunisere troverdig om bærekraft? Petter Gulli er en energisk bærekraft-entusiast som holder gode foredrag om hvordan å kommunisere i det grønne skiftet. Hans styrke er stort engasjement, mange eksempler og konkrete verktøy for en mer bærekraftig markedsføring.

Book en samtale med en av Talerlistens rådgivere

BÆREKRAFT: Petter holder foredrag om hvordan bedrifter kan unngå grønnvasking.

Rita Enstad-Karlsen 

Bedre tilbakemeldiner er tema for Rita Enstad-Karlsen sine foredrag. Hun er ekspert på tilbakemeldinger og feedback-kultur. Hun forteller hvorfor gode tilbakemeldinger er viktig i alle organisasjoner, og gir konkrete teknikker for hvordan å gi og få tilbakemeldinger.

Bli kontaktet om Rita Enstad-Karlsen.

Rita Enstad-Karlsen
TILBAKEMELDING: Rita er ekspert på tilbakemelding, og viser hvordan det kan gjøres i din bedrift.

Svein Harald Røine

Svein Harald Røine er en erfaren motivator, som har laget et nytt foredrag tilpasset alle på hjemmekontor. I foredraget «Inspirasjon og arbeidglede når det Røiner på» er et inspirerende, morsomt og tankevekkende foredrag om hvordan du som leder kan inspirere og motivere dine medarbeidere på hjemmekontoret og hvordan du som medarbeider kan finne glede , inspirasjon og være sosial uten å føle deg ensom.

Bli kontaktet om Svein Harald Røine.

Josh Stinton 

Hvilke historier forteller vi til oss selv, og hvordan påvirker de vårt mindset? Josh Stinton er en motiverende eventyrer som snakker om growth mindset. Har gjort det til sitt varemerke å gjøre imponerende ting han ikke kan, samtidig som han hjelper andre. Han er morsom og engasjerende og holder sine foredrag på engelsk.

Bli kontaktet om Josh Stinton.

MOTIVERER: Josh Stinton er en energisk og inspirerende foredragsholder.

Ibrahim Mohamad 

Hva kan vi lære en av flyktning når det gjelder å skape trygghet, inkludering og mangfold?

Ibrahim Mohamad er en foredragsholder som har vunnet flere internasjonale priser for sin evne til å inspirere. Han holder foredrag om viktigheten av å bygge tillit og empati i grupper, og om mangfold og inkludering.

Bli kontaktet om Ibrahim Mohamad.

TILLIT: Hvordan bygger man tillit og empati grupper? Det snakker Ibrahim Mohamad om.

Elise Landa 

Selv om pandemien herjer, går verden i høyeste grad videre på sosiale medier. TikTok, Snapchat, Instagram og Facebook brukes flittig av både enkeltpersoner og bedrifter. Men hvordan kan din virksomhet bli enda bedre på å engasjere i sosiale medier? Det snakker Elise Landa om. Hun er ekspert på hvordan å engasjere i sosiale medier. Holder foredrag om hva som virker i digital markedsføring og hvorfor. Mye energi og humor, konkrete råd og eksempler.

ENGASJERT: Elise Landa er en svært erfaren og engasjert foredragsholder innen temaene sosiale medier og digital markedsføring.

Bli kontaktet om Elise Landa.

Hilde Johanne Aafoss

Hva har historier og historiefortelling å gjøre med våre egen og medarbeidernes psykiske helse? Det har Hilde Johanne Aafoss noen svar på… Hun er Norges eneste psykolog og profesjonelle historieforteller. Snakker om hvordan vi hvordan vi kan ivareta oss selv og andre, og opprettholde god psykisk helse i vår nye arbeidshverdag.

Bli kontaktet om Hilde Johanne Aafoss.

PSYKISK HELSE: Hilde Johanne Aafoss forteller hvordan vi kan opprettholde god psykisk helse i vår nye arbeidshverdag.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS