Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

10 bokaktuelle foredragsholdere

Publisert i Tips og råd av

Julen nærmer seg og mange leter etter gaver til venner og familie. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av foredragsholdere som er aktuelle med bøker. Her finnes noe for enhver smak enten det handler om mat, kjernefysikk, innholdsmarkedsføring eller mobbing.

Morten Goodwin: AI – myten om maskinene

Kommer vi alle til å bli byttet ut med maskiner? Den myteomspunnede påstanden blir tatt for seg i Mortens nye bok. Som en av landets fremste eksperter innen digitalisering og kunstig intelligens, er han en mye brukt foredragsholder. Tilbakemeldingene på foredragene er at Morten gir innsikt på en pedagogisk måte. Han begeistrer og fanger sitt publikum.

Les mer om Morten her.

Sophie Elise Isachsen: Ting jeg har lært

Sophie er en ettertraktet foredragsholder for ungdom. Hun snakker om frykt, mot, målsetting og hvordan man bygger et publikum. Foredragene byr på humor og fenger bredt i flere målgrupper. De som har hørt henne beskriver foredragene som tydelige og ærlige. I sin tredje bok reflekterer Sophie om identitet, endring og utseende, etter nesten ti år i offentligheten.

Les mer om Sophie her.

Hanne-Lene Dahlgren: En skikkelig digg kokebok 2

Bestselgeren «En skikkelig digg kokebok» har solgt over 30.000 eksemplarer. Nå er Hanne-Lene Dahlgren klar med oppfølgeren «En skikkelig digg kokebok 2» som solgte ut hele førsteopplaget på 10.000 bøker på kun to uker. Her deler vegetarentusiasten smakfulle oppskrifter på kjøttfri mat som er utviklet med hele 300 kjøttglade testfamilier.

I tillegg til å servere fristende matretter, holder Hanne-Lene foredrag. En suksess på hjemmekontoret er «digital lunsj med Hanne-Lene». Dine medarbeidere deltar på et digitalt arrangement og Hanne-Lene lager mat sammen med de ansatte som er på hvert sitt kjøkken!

Sjekk når Hanne-Lene kan tilrettelegge en smakfull digital lunsj med din bedrift!

Anne Kathrine Krøvel og Karoline «KAROKUL» Krøvel Midtbø: «Fra Karoline til KAROKUL»

Hvordan har 16 år gamle Karoline Krøvel Midtbø fått over 300.000 fans? Boken gir innblikk i «Karokul» sitt liv, der hun deler tips til hvordan du produserer innhold som treffer i sosiale medier. Denne innsikten forteller Karoline om i sitt foredrag. Sammen med mamma og mangeårig medieleder Anne Kathrine Krøvel, snakker mor og datter om det mange markedsførere vil klare nå; lage innhold som treffer unge.

Råd til ditt neste arrangement? Trykk her!

Randi Kveine og Gisle Erlien: Pårørendesjokket

Hvordan skal pårørende til Alzheimer-pasienter håndtere en krevende hverdag fylt av nye utfordringer? I pårørendesjokket deler Randi Kveine og Gisle Erlien praktiske tips, råd og forteller om sine erfaringer med Alzheimer i nær familie. Forfatterduoen holder foredrag om Alzheimer og pårørenderollen generelt, foredrag som omtales som svært nyttige både for pårørende og helsepersonell.

Camilla Hager: Skriv så du får JA

Her får du en bok fylt med gode skriveråd! Du lærer å skrive tekster som treffer, fenger, overbeviser og selger. I Camilla Hager sine foredrag deler hun konkrete tips til digital kommunikasjon, skriving og søkemotoroptimalisering (SEO).

Camilla Hager får toppscore på sine kurs og foredrag, og beskrives som konkret, tydelig og velformulert. Foredragene passer godt for bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli bedre til å skrive effektivt og tydelig til kunder og medarbeidere.

Pål Nisja: Innholdsmarkedsføring – fortjent, eid og kjøpt

Mangeårige Nettavisen-journalist Pål Nisja, skriver i sin nye bok om hvordan du mestrer å vellykket innholdsmarkedsføring. I sine foredrag gir Pål råd til mestring av digital markedsføring, innovasjon, salg og annonsering. Hans foredrag beskrives som nyttige, lærerike og troverdige. Særlig vil medarbeidere som jobber med salg og innholdsproduksjon ha glede av et av Påls foredrag.

Grete Kvalheim: Vett på nett!

Grete har solid faglig tyngde etter å ha jobbet i over 30 år med alvorlig krisehåndtering, mobbing og pårørendeomsorg. Hennes nye bok tar for seg hvordan ungdom kan håndtere digital mobbing og seksuell trakassering. I Gretes foredrag om mobbing går hun dypere inn i det krevende emnet og deler råd, tips og erfaringer. Dette egner seg godt for foreldregrupper, elever og lærere.

Ta kontakt så finner vi rett foredragsholder og tema

Sunniva Rose: Vi er stjernestøv – kjernefysikk for folk flest

Sunniva tar i boken for seg alt du ikke visste om kjernefysikk. Om drapet på en russisk spion, kvinnen bak atombomben og hvordan stråledosene du utsettes for øker med antallet du går til sengs med. I foredragene til Sunniva får du komplekse temaer formidlet på en forståelig måte. Du lærer om forskning og fordommer på en spennende måte.

Sidsel Storaas: Start med kvalitet

«Start med kvalitet» er en praktisk guide for gründere. Oppstartsbedrifter får råd om hvordan man når kundens stadig høyere forventning til kvalitet. Sidsel er bedriftsrådgiver og holder foredrag om blant annet kulturbygging, målsetting og endringsledelse. Du kan forvente en inspirerende taler, som både er nytenkende, faglig dyktig og engasjerende.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2021 © Talerlisten AS