10 podkastere som også holder foredrag

Publisert i Tips og råd av

Podkast som medium har fått skikkelig fotfeste. Og mange av dem du kan få i øret kan du også booke til foredrag. Her er 10 podkastere som også er foredragsholdere.

Thomas Moen – «Suksess med Facebook-Annonsering»

Thomas Moen er en av Norges fremste eksperter på digital markedsføring, spesielt markedsføring på Facebook. Dette snakker han om både i sine foredrag og i podkasten «Suksess med Facebook-annonsering». Episodene er varierende i lengde og kommer ut hver onsdag. Thomas er også engasjert i temaer rundt balanse mellom jobb og fritid.

Hør på podkasten til Thomas her.
Se video med Thomas Moen her.  

Marte Klouman – «Netthandelspodden»

Marte Kloumans ambisjon er å hjelpe flinke folk å selge mer via nettet. I podkasten «Netthandelspodden» deler Marte Klouman og Thomas Moen råd, tips og veiledning til hvordan du kan lykkes med netthandel i Norge. Som tidligere sjef for e-handel hos XXL var Marte med på å utvikle selskapet til å bli en digital omnikanalaktør. Nettomsetningen vokste med flere hundre prosent under hennes ledelse. Nå tilbyr Marte rådgivning, kurs og foredrag til de som vil lykkes på nett. 

Hør på podkasten her.
Les mer om Marte Klouman her.  

Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen – «30 minutter inn i fremtiden»

Eirik Norman Hansen er en ekte teknologioptimist som holder foredrag om blant annet digitalisering og kunstig intelligens, og hvordan dette påvirker oss. Han tar også opp disse temaene i sin podkast «30 minutter inn i fremtiden». Med ukens gjest tar han for seg hva som er, og hva som kommer av teknologi.

Hør på podkasten til Eirik her.
Se video med Eirk Norman Hansen her.

Astrid Valen-Utvik

Astrid Valen-Utvik & Heidi Sperre – «Sosialt sett»

Astrid og Heidi har sammen podkasten «Sosialt sett», der de prater om alt som har med kommunikasjon, teknologi og sosiale medier og gjøre. Den passer for alle med interesse for kommunikasjon, både privat og profesjonelt. De holder begge foredrag om praktisk bruk av sosiale medier i salg og markedsføring.

Hør på podkasten her.
Les mer om Astrid Valen-Utvik her.
Les mer om Heidi Sperre her.

Elaine Bloom

Elaine Bloom – «Karriereveiledning med Elaine»

Elaine Bloom er en engasjert foredragsholder og karriereveileder, egenskaper hun tar i bruk i sin podkast «Karriereveiledning med Elaine». Her tar hun for seg alle utfordringer man kan møte på under oppbyggingen av en karriere, i arbeidshverdagen og alt som har med arbeidsliv å gjøre. Hun gir gode råd og tips du kan ta i bruk, enten du nettopp har begynt å jobbe, eller har holdt på i flere tiår.

Hør på podkasten her.
Les mer om Elaine Bloom her.  

Hans-Petter Nygård-Hansen – «Hans-Petter og Co.»

Hans-Petter er en av mediebransjens viktigste stemmer. Han holder foredrag om teknologi, digitalisering og kunstig intelligens, og er spesielt opptatt av hvordan dette påvirker måten vi lever på. Nettopp dette tar han for seg i sin podkast «Hans-Petter og Co», med gjester, intervjuer og spennende samtaler.

Hør på podkasten her.
Se video med Hans-Petter Nygård-Hansen her.

Maria Nymo – «Bedre hverdag med Maria»

Maria Nymo holder foredrag om ledelse av millenniums-generasjonen (arbeidstakere født mellom 1981 og 1996), fra et millennials-perspektiv. Hun har god innsikt i hvordan du kan tiltrekke, beholde og engasjere disse arbeidstakerne. I podcasten «Bedre hverdag» gir Maria tips og råd du kan bruke i hverdagen, på alt fra arbeidsplassen til treningsstudioet.

Hør på podkasten her.
Les mer om Maria Nymo her.

Sara Lossius – “Ingefær”

Sara Lossius holder foredrag om helse, podkast, og hvordan du kan følge og oppnå dine drømmer. Hennes podkast «Ingefær» var en av Norges første, og er nå den største helse- og livsstilpodkasten i landet. Ukentlig prater Sara med kunnskapsrike gjester, og gir råd til hvordan du kan leve smartere og sunnere.

Hør podkasten her.
Les mer om Sara Lossius her.  

Isabelle Ringnes – “Future Forecast”

Isabelle er en erfaren og ettertraktet foredragsholder som tar for seg temaer rundt teknologi og digitalisering. Hennes podkast «Future Forecast» er blitt omtalt som Norges beste podkast for ledere. I podkasten intervjues innflytelses- og kunnskapsrike mennesker, som sammen med Isabelle diskuterer teknologi, ledelse og bærekraft. Podkasten er på engelsk, og det publiseres nye episoder annenhver uke.

Hør podkasten her.
Les mer om Isabelle Ringnes her.

Helene Svabø og Sigrun Stenseth – «Femihelse»

Helene og Sigrun har laget podkasten «Femihelse», som handler om kvinnehelse fra A-Å. De ønsker å løfte fram informasjon om kvinnehelse, samtidig som de avstigmatiserer spørsmål rundt kropp og sykdom. Verken Helene eller Sigrun er utdannet helsepersonell, men de stiller sine og lytternes spørsmål til gynekologer, leger og terapeuter. Til daglig jobber jentene med digital markedsføring, og holder gjerne foredrag om dette, om å lage podkast, og selvsagt om kvinnehelse.

Hør på podkasten her.
Les mer om Helene Svabø og Sigrun Stenseth her.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS