11 erfarne konferansierer til ditt neste seminar

Publisert i Tips og råd av

I disse dager planlegger mange virksomheter sitt neste seminar. For å løfte kvaliteten, ønsker de en erfaren konferansier til å lede arrangementet. Har dere behov for en god konferansier eller møteleder?

Vi har laget en liste over 11 av landets beste konferansierer, som vil bidra til å gjøre deres neste seminar til en dag deltakerne vil huske.

Francois Sibbald – En konferansier og underholder i særklasse

Den etterspurte og erfarne edutaineren Francois Sibbald er en av Norges mest populære konferansierer. Hans mange underholdende karakterer og språklige ferdigheter imponerer publikum. Han tar oppdrag som konferansier både dag og kveld, og holder også morsomme foredrag som trendforskeren Dr. Dupont.

Francois er kjent for sin unike teft til å treffe publikum. Når han står på scenen, sitter latteren løst blant tilhørerne. Francois har erfaring fra hundrevis av arrangementer og kommer gjerne med innspill til hvordan dere som arrangør kan få et best mulig resultat.

Se video og bli kjent med Francois og «Kokken Pablo».

Frank Wedde – Hjernetreneren som får alle i salen til å huske mer

Frank Wedde er en fascinerende type. Han er en mester på hjernen og hukommelsen vår, og hjelper ledere og medarbeidere å huske mer og endre vaner hurtig. Som konferansier vil Frank kunne kombinere et motiverende foredrag med korte introduksjoner, der han hjelper publikum å huske de det akkurat har hørt, ved hjelp av enkle hjerneøvelser. Han kaller det å være «memoransier».

Frank er energisk og engasjert, og vil også kunne ta tak i hendelser fra konferansen og koble disse med hjernetrening. En annerledes konferansier som publikum vil huske.

HUSKE-KONGE: Frank Wedde er hjernetrener og vil hjelpe publikum på konferansen å huske mer.

Send en forespørsel til Frank Wedde her.

Hanne-Lene Dahlgren – Vegetarentusiast med tydelige budskap

Hanne-Lene Dahlgren er en inspirerende og energisk konferansier. Dette er dama som knapt har vært i et bryllup uten å være toastmaster. Hennes brennende engasjement for bærekraft har gjort Hanne-Lene til en av landets mest etterspurte på sitt felt og hun er Norges største vegetarprofil.

Hanne-Lene kan lede store arrangementer, så vel som mindre og mer intime, på en engasjerende måte. Hun setter fakta og forskning bak budskapene og utfordrer tilhørerne.

Se video av Hanne-Lene Dahlgren i aksjon her.

Erik Wold – Blant landets mest rutinerte debattledere

Erik Wold har ledet hundrevis av seminarer. Nordmenn vil kjenne ham igjen fra NRK-nyhetene og en rekke direktesendte TV-debatter. Erik leder med stødig hånd, lun humor og karismatiske smil. Han er et trygt valg og leverer på toppnivå, uansett om det er en samtale på scene eller skjerm. Erik er journalist med bred erfaring, og egner seg derfor godt til å intervjue ledere, eksperter, forskere og andre.

Erik er grundig i forarbeidet og hans lange erfaring gjør at han er god til å regulere temperaturen i samtalen og håndtere uforutsette hendelser.

Erik Wold
ENGASJERENDE: Erik Wold er en populær og erfaren konferansier som engasjerer tilhørerne.

Daniel Kumar – Underholdende konferansier med glimt i øyet

Daniel Kumar er konferansieren som sørger for inkluderende humor, tydelig ledelse og god publikumskontakt. Han er utdannet siviløkonom og har vært gründer i flere selskaper. Daniel er pålitelig, alltid tilgjengelig og møter godt forberedt. Han får folk til å føle seg inkludert og velkomne. Han har ofte med en morsom øvelse som alle i salen får være med på.

Som konferansier og foredragsholder omtales Daniel som en som evner å kombinere faglig innsikt og grundige tematiske forberedelser med spontanitet og humor.

Utforsk mer om Daniel og se video.

Louise Fuchs – Engasjerende og energisk innen bærekraft

Louise Fuchs formidler med mye energi og er en erfaren konferansier. Hun er særlig egnet til arrangementer innen IT, media og bærekraft. Louise har variert erfaring som både leder, kommunikasjonsdirektør og innen forretningsutvikling. Denne erfaringen gjør at hun effektivt kan sette seg inn i ulike problemstillinger og ønsker fra kunden.

Publikum blir inspirert av Louise som konferansier. Hennes engasjement smitter fort og hun klarer å løfte komplekse problemstillinger på et nivå tilhørerne kan kjenne seg igjen i.

Louise Fuchs
INSPIRERENDE: Louise inspirerer til å tenke større og jobbe med bærekraft ved å bruke kommunikasjon som hemmelig våpen.

Kristine Kotte-Eriksen – Erfaren konferansier innen likestilling og mangfold

Kristine Kotte-Eriksen er en engasjerende konferansier som passer særlig godt til konferanser som belyser temaer innen likestilling, mangfold og inkludering. Til daglig veileder hun virksomheter med å bli bedre på mangfold og inkluderende kultur.

Kristine har vært med å etablere flere nettverk for kvinner i næringslivet, jobbet i Equality Check og har mastergrad i gender studies fra Skottland, med spesialisering på bedriftskultur innen teknologi, media og finans. Som konferansier deler hun gjerne erfaringer og kan gi publikum råd om hvordan bedriften bør jobbe for å oppnå bedre forståelse for mangfold og få til god likestilling.

Se video med Kristine her!

Hans-Petter Nygård-Hansen – Teknologiekspert med flere tiårs erfaring

Hans-Petter Nygård-Hansen er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere innen teknologi, Kunstig Intelligens (KI) og digitalisering. Etter flere tiår i det offentlige ordskiftet, i både TV, radio og aviser, har Hans-Petter blitt en velkjent ekspertstemme.

Han er en ofte brukt konferansier og leder arrangementer som trenger en fagekspert innen teknologi eller digital markedsføring og kommunikasjon. Med Hans-Petter er du sikret en inspirerende, underholdende, men også tankevekkende konferansier.

Hans-Petter Nygård-Hansen
BRENNER FOR TEKNO: Hans-Petter Nygård-Hansen holder engasjementet oppe fra start til slutt.

Svein Harald Røine – morsom konferansier som løfter stemningen

Svein Harald Røine er kjent for mange som Mr. Modig. Hans populære og tankevekkende foredrag om mot, har fått mange til å ta viktige grep på jobben eller privatlivet. Som konferansier kan Svein Harald flette inn sine mange morsomme og rørende historier i et seminarprogram.

Svein Harald har bakgrunn fra både ledelse, salg og markedsføring og har bred kunnskap om norsk arbeidsliv og næringsliv. Han kan derfor både stille gode spørsmål og skape god stemning i salen.

Erlend Elias – Folkekjær stylist og en humørspreder på scenen

Erlend Elias er kjendis-stylisten som også har blitt en populær konferansier. Erlend Elias er kjent som en mange blir glad av å være med, men han mestrer også svært godt rollen som engasjerende konferansier. Han setter seg inn i arrangørens behov og skaper liv i salen.

Når publikum får mulighet til å le, blir arrangementet mer lettbeint og tilhørerne mottakelige for andre foredrag. Erlend Elias har både humor, sjarm og løfter konferansen opp et siste hakk.

Eva Bratholm – Stødig, dreven og dyktig om samfunnsliv

Eva Bratholm har etter flere perioder som utenrikskorrespondent i både NRK og Dagbladet, opparbeidet seg omfattende kunnskap om samfunnsliv og politikk. Det gjør henne til et foretrukket valg på arrangementer som etterspør konferansier med faglig tyngde, erfaring og god formidlingsevne.

Eva blir beskrevet som «en fornøyelse å jobbe med». Hun setter seg godt inn i problematikken som skal diskuteres og tar ledelsen i samtalen på en svært profesjonell måte.

Eva Bratholm
GOD FORMIDLER: Eva har en evne til å kommunisere og formidle så folk forstår.

Fant du ingen som passet deres behov, eller ønsker du å få råd og hjelp til hvilken konferansier eller foredragsholder som kan passe for dere? Ta kontakt på hjelp@talerlisten.no, så får du hjelp!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS