Disse holder foredrag om motivasjon og selvledelse på hjemmekontoret

Publisert i Tips og råd av

Høstmørket inntar hjemmekontorene. Mange er slitne nå og arbeidsdagen kan bli ensformig. Ansatte fortjener at «det skjer noe». Et inspirerende foredrag av en stemme utenfra kan skape ny motivasjon.

Her har vi samlet en bukett rutinerte foredragsholdere som mestrer det digitale formatet. Dette er digitale foredrag om temaer medarbeiderne garantert vil verdsette og ha nytte av. Disse foredragsholderne tilføyer nødvendig kunnskap og motivasjon de ansatte trenger i tiden fremover. 

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne riktig foredragsholder til deres behov.

Jan-Martin Berge

Jan-Martin er svært etterspurt for tiden. Med sine foredrag om arbeidsglede, psykisk helse og stressmestring er han svært aktuell. «PsykologBerge» har over hundre gode vurderinger fra tidligere oppdrag og ble i 2019 kåret til «Årets mannlige taler». Han har glimt i øyet og sjarmerende trønderdialekt. Her får tilhørerne verdifulle råd krydret med godt humør. Jan-Martin er psykologspesialist og jobber til daglig som bedriftspsykolog.

Sjekk om Jan-Martin er tilgjengelig her!

Nina Hanssen

Nina Hanssen har lang erfaring fra norsk arbeids- og samfunnsliv. Hun snakker om hva som skal til for å sikre god arbeidsflyt. Basert på forskning forklarer hun på hvordan du skaper bedre flyt med medarbeidere dine. På en behagelig måte blir tilhørerne avslappet og lytter til Ninas budskap. Her kan du forvente gode eksempler og historier. Nina deler av egne erfaringer og forteller hvordan du som leder og kollega kan gi deg seg og de rundt et løft i hverdagen.

Vigdis Austrheim

Den tidligere Microsoft-lederen er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere nå, spesielt for ledergrupper. Vigdis holder praktiske foredrag om avstandsledelse, og deler konkrete råd om hvordan ledere skal klare å kommunisere på avstand og digitalt. Temaer som bedriftskultur, avstandsledelse og omstilling er i fokus. Vigdis utfordrer, samtidig som hennes entusiasme og kompetanse når publikum gjennom skjermen.

Sjekk om Vigdis er tilgjengelig her.

Morten Hansen

Berkeley-professor Morten er kjent over hele verden, blant annet for bøkene «Collaboration» og «Great By Choice» som han skrev sammen med ledelses-guru Jim Collins. I fjor kom boka «Great at Work» som også er utgitt på norsk. Morten er fra Oslo, men bor i California der han blant annet underviser Apple sine ledere. Han regnes som en av verdens fremste tenkere og hjelper bedrifter med å utøve bedre ledelse og bli suverene på jobb. Morten sørger for å gi tydelige råd som øker bedriftens effektivitet. I tillegg deler Morten av sine erfaringer om hvordan ansatte skal styre tiden sin, nå mål og hvordan ledere sikrer god selvledelse i organisasjonen. Et valg på øverste hylle.

Atle Trodal

Atle Trodal har jobbet som leder og lederutvikle i mange år. Atle har mye kunnskap om hvordan personligheten vår påvirker handlingene våre, og hva vi kan gjøre for å bruke personligheten vår på en positiv måte – og ikke en måte som begrenser oss. Atle Trodal sine foredrag fokuserer blant annet på avstandsledelse og hvordan å hente fram det beste i egen og andres personlighet. Han kan også snakke om nyttige verktøy for å nå deltakerne i digitale møter? Atle har holdt mange kurs for blant annet Virke, og får gode tilbakemeldinger på hvordan han pedagogisk formidler hva som skal til og fellene du må passe deg for.

Marianne Melfald 

Marianne er utdannet beredskapsleder og har flere tiår bak seg som rådgiver i kjente byråer som Geelmuyden.Kiese, Apeland og Dinamo. I dag driver hun sitt eget selskap, Melfald Krisekom. Hun vet hva bedrifter bør gjøre når krisen treffer og i etterkant. Ved å peke på hvordan alle kan bidra, går, kan Marianne utfordre på hva som kreves for å lykkes i en uoversiktlig hjemmekontor-situasjon. Hyppig bruk av kroppsspråk, målsetting, tydelighet er noen av verktøyene Marianne presenterer for å lykkes.

Unni Turrettini

Ensomhet er et voksende problem for ansatte på hjemmekontor. De fleste opplever arbeidsplassen som en sosiale møteplass. Bortfallet av lunsj med kollegaer og uformell prat kan være utfordrende for de ansattes psykiske helse . Unni har god kunnskap om arbeidsmiljø, ensomhet og kulturbygging. Hun har skrevet en amerikansk bestselger om ensomhet og holder foredrag som oppfattes underholdende, tross de alvorlige temaene. Unni deler personlige historier, har selvironi og humor.

Solfrid Flateby

Solfrid er en unik og sterk formidler. Hun tar skjermen fra første sekund med sitt glødende engasjement. Solfrid Flateby brenner for godt lederskap, kommunikasjon og arbeidsglede. I 2019 ble hun kåret til «Årets kvinnelige taler» og Solfrid får alltid veldig gode tilbakemeldinger fra de som hører henne. Solfrid har over 20 års erfaring innen utvikling av medarbeidere og ledere. Hun vet hva som skal til for å opprettholde god bedriftsutvikling, selv om ansatte sitter spredt på hver sin skjerm. Solfrid deler faglige råd, erfaringer og byr på en solid porsjon humor.

Få hjelp til å finne riktig foredragsholder og tema her!

Svein Harald Røine

Svein Harald, også kjent som Mr. Modig, er ekspert på hvordan du takler frykt og bygger et større hverdagsmot. Han har skrevet boka «Finn ditt hverdagsmot» som er en av de som er mest lytet til på lydboktjenesten Storytel. Røine byr på seg selv og snakker om endringsledelse og omstilling. Her har du en foredragsholder som vekker energien i publikum, skaper glede, latter og gir verdifulle tips. Hvordan skal ansatte fortsette å løse utfordringer i en krevende tid, og komme videre med et smil om munnen? Svein Harald deler rådene du trenger på veien. Med mye energi!

Sissel Naustdal 

Sissel har over 20 års erfaring med ledelse og HR. Hun er atferdsutvikler og snakker blant annet om hvordan du bygger kultur basert på tillit, innovasjon og læring. I foredragene får du vite hva som kreves for å lykkes med utvikling og langtidsprestasjoner på hjemmekontor. Hvordan utvikler vi tankemønstre som gjør oss forberedt på å takle motgang og endringer? Sissel formidler tydelig og deler kunnskap som også kan bedre og belyse psykisk helse.

Vil du utforske flere foredragsholdere? Se vårt utvalg av over 600 dyktige talere her.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS